• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

«Μυρίζει μπαρούτι» στο Αιγαίο: «Οι Ελληνες έριξαν 36 φορές κατά των Τούρκων» λένε οι Ρώσοι

9 έτη ago
in ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

– Για απροκάλυπτη επίθεση εντός τουρκικών χωρικών υδάτων μιλάει η Αγκυρα – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Του Βασίλη Καπούλα

Και ξαφνικά μυρίζει μπαρούτι στο Αιγαίο με τα τουρκικά ΜΜΕ να δίνουν πολεμικό τόνο. Οι Τούρκοι ανακάλυψαν ότι το πλοίο τους παρακολουθούνταν χωρίς λόγο και ενώ αυτό ευρίσκονταν σε τουρκικά ύδατα δέχθηκε απροκάλυπτη επίθεση της ελληνικής ακτοφυλακής. Mάλιστα ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν πως τελικά οι Τούρκοι δέχθηκαν 36 σφαίρες στο «κέλυφος» του φορτηγού ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το κατά πόσο υπάρχουν τραυματίες από το περιστατικό.

«Μπορείτε να δείτε  όλες τις χώρες στο παρελθόν. Μας ζήτησαν να εισέλθουν στο  πλοίο μας και έπρεπε να αλλάξουμε ρότα και να εισέλθουμε στο λιμάνι της  Ρόδου,  γιατί  είπαν σκοπό να το  ελέγξουν  και εμείς έπρεπε να το αποδεχθούμε .

Μας παρακολουθούσαν  συνεχώς και μας παρενοχλούσαν. Είχαμε έλθει με  το σκάφος μας προς την πλευρά της Τουρκίας, αλλά τότε μας άνοιξαν πυρ. Μας έριξαν επί του σκάφους τουλάχιστον 16 σφαίρες και αμέσως αναζητήσαμε  τρύπες, και αν το πλοίο έχει  νερό. Αυτή την στιγμή κινούμαστε προς  Τουρκία», δήλωσε ο καπετάνιος Haluk Sami Kalkavan .

Σύμφωνα με τους Τούρκους, η ελληνική ακτοφυλακή γάζωσε τελικά με 36 σφαίρες το τουρκικό φορτηγό πλοίο «M/V ACT» στα ανοιχτά της Ρόδου την ώρα που αυτό κατευθυνόταν στον Κόλπο του İzmit από το νότιο λιμάνι της Αλεξανδρέττας .

Το θέμα παίρνει έκταση ταχύτατα και αναμένουμε σφοδρές αντιδράσεις από την Άγκυρα για την «απροκάλυπτη» επίθεση όπως λέει σε τουρκικό εμπορικό πλοίο.

Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι οι Αμερικανοί «έδωσαν» τους Τούρκους οι οποίοι μετέφεραν παράνομα όπλα, και ναρκωτικά μιας και αποτελεί ένα από τα προσοδοφόρα φορτία.

Έγκυρες πληροφορίες «δείχνουν εμμέσως» πλην σαφώς ότι η Τουρκία του ισλαμιστή Ερντογάν εκτός του λαθρεμπορίου πετρελαίου με τον ισλαμικό στρατό εδώ και μεγάλο διάστημα,  εφοδιάζει και με όπλα τους «αδελφούς» τζιχαντσιστές στην Λιβύη και αλλού.

Στόχος είναι  βέβαια το πολύ χρήμα  αλλά και η εξουδετέρωση του Λίβυου στρατηγού Χαφτάρ, τον οποίο υποστηρίζει η Μόσχα.

Μάλιστα το γεγονός αυτό επισημάνθηκε από τον Πούτιν στην συνάντηση του με τον Ερντογάν, δυσαρεστώντας τον Σουλτάνο, που έκανε «την ανάγκη φιλότιμο».

«Μυρίζει μπαρούτι» στο Αιγαίο: «Οι Ελληνες έριξαν 36 φορές κατά των Τούρκων» λένε οι Ρώσοι – Για απροκάλυπτη επίθεση εντός τουρκικών χωρικών υδάτων μιλάει η Αγκυρα – Αποκλειστικές φωτογραφίες - Εικόνα0

Σύμφωνα με στοιχεία των βρετανικών αρχών ειδικά στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου θάλασσας ανθεί σε μεγάλο  ποσοστό  το λαθρεμπόριο, ναυτιλιακές εταιρείες «φαντάσματα» και η τρομοκρατία, με εκατοντάδες ανεξήγητα δρομολόγια, τα οποία αυξάνονται σε ολόκληρη την Μεσόγειο και τον Ατλαντικό από εμπορικά πλοία που διέρχονται από τους λιμένες της Ευρώπης.   Σήμερα δεν υπάρχει ολοκληρωμένο παγκόσμιο σύστημα παρακολούθησης των αποστολών και φορτίων  μέσω των λιμένων της ΕΕ  κατά μήκος περίπου των 70.000 χιλιομέτρων της ακτογραμμής.

Αυτή η ανεπάρκεια  έχει από καιρό γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από το οργανωμένο έγκλημα και την ισλαμική τρομοκρατία  η οποία αλωνίζει ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή μας όπως αποδείχθηκε με την επέμβαση της ελληνικής ακτοφυλακής σε δύο πλοία το ένα πλησίον της Κρήτης πριν από μεγάλο διάστημα και τα οποία μετέφεραν κανονικό πολεμικό εξοπλισμό.

Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν προέρχονται από την Windward, μια ισραηλινή εταιρεία θαλάσσιων πληροφοριών, η οποία συγκεντρώνει όλα τα δεδομένα της παγκόσμιας ναυτιλίας από δημόσιες και ιδιωτικές πηγές και χρησιμοποιεί αλγόριθμους για τον εντοπισμό ασυνήθιστων ή ύποπτων δραστηριοτήτων.


 

Οι ισραηλινοί παραθέτουν στοιχεία που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. Τον περασμένο μήνα, για παράδειγμα, ένα φορτηγό πλοίο αφήνοντας το λιμάνι Golcuk στην Τουρκία κατέπλευσε προς την πόλη Μισράτα στη Λιβύη και στη συνέχεια διέκοψε την μετάδοση της θέσης του  για τρεις ώρες, καθώς έπλεε κοντά στην ακτή κατά μήκος της ακτής της Τυνησίας πριν  αποκαταστήσει  τη δεδηλωμένη πορεία του για λιμάνι της Ιταλίας .

«Μυρίζει μπαρούτι» στο Αιγαίο: «Οι Ελληνες έριξαν 36 φορές κατά των Τούρκων» λένε οι Ρώσοι – Για απροκάλυπτη επίθεση εντός τουρκικών χωρικών υδάτων μιλάει η Αγκυρα – Αποκλειστικές φωτογραφίες - Εικόνα1

«Μυρίζει μπαρούτι» στο Αιγαίο: «Οι Ελληνες έριξαν 36 φορές κατά των Τούρκων» λένε οι Ρώσοι – Για απροκάλυπτη επίθεση εντός τουρκικών χωρικών υδάτων μιλάει η Αγκυρα – Αποκλειστικές φωτογραφίες - Εικόνα2

«Μυρίζει μπαρούτι» στο Αιγαίο: «Οι Ελληνες έριξαν 36 φορές κατά των Τούρκων» λένε οι Ρώσοι – Για απροκάλυπτη επίθεση εντός τουρκικών χωρικών υδάτων μιλάει η Αγκυρα – Αποκλειστικές φωτογραφίες - Εικόνα3

«Μυρίζει μπαρούτι» στο Αιγαίο: «Οι Ελληνες έριξαν 36 φορές κατά των Τούρκων» λένε οι Ρώσοι – Για απροκάλυπτη επίθεση εντός τουρκικών χωρικών υδάτων μιλάει η Αγκυρα – Αποκλειστικές φωτογραφίες - Εικόνα4

pentapostagma.gr

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ελλάδα: Εξωτερική απειλή και εσωτερική αδυναμία – Η ανάλυση Μωραΐτη για τη “Γαλάζια Πατρίδα”, τα 12 μίλια, και την ανάγκη εθνικής στρατηγικής
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελλάδα: Εξωτερική απειλή και εσωτερική αδυναμία – Η ανάλυση Μωραΐτη για τη “Γαλάζια Πατρίδα”, τα 12 μίλια, και την ανάγκη εθνικής στρατηγικής

by admin
4 εβδομάδες ago
Σε ΑΜΟΚ οι Τούρκοι με χάρτη της ΕΕ που δείχνει την Ελλάδα στα 12 ναυτικά μίλια!
Slider

Σε ΑΜΟΚ οι Τούρκοι με χάρτη της ΕΕ που δείχνει την Ελλάδα στα 12 ναυτικά μίλια!

by admin
1 μήνα ago
Τα τουρκικά ΜΜΕ «βλέπουν» σύγκρουση με την Ελλάδα το φθινόπωρο
Slider

Τα τουρκικά ΜΜΕ «βλέπουν» σύγκρουση με την Ελλάδα το φθινόπωρο

by admin
1 μήνα ago
«Η πληγωμένη» Τουρκία γίνεται επικίνδυνη – Στρατηγός Ταμουρίδης: Απειλές, αναθεωρητισμός, και το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου – Η Ελλάδα πρέπει να κάνει τα νησιά «απόρθητα κάστρα»
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

«Η πληγωμένη» Τουρκία γίνεται επικίνδυνη – Στρατηγός Ταμουρίδης: Απειλές, αναθεωρητισμός, και το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου – Η Ελλάδα πρέπει να κάνει τα νησιά «απόρθητα κάστρα»

by admin
1 μήνα ago
Next Post
Στην Τουρκία πουλάνε τις Σύρες σε σκλαβοπάζαρα – Από 15-30 ετών χιλιάδες πωλήθηκαν για ερωτικές σκλάβες

Στην Τουρκία πουλάνε τις Σύρες σε σκλαβοπάζαρα – Από 15-30 ετών χιλιάδες πωλήθηκαν για ερωτικές σκλάβες

Το πραγματικό αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών και τα Fake News για Farage και UKIP

Το πραγματικό αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών και τα Fake News για Farage και UKIP

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr