• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 21 Αυγούστου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙ “ΣΚΙΕΣ” ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ! ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ “ΕΦΙΑΛΤΩΝ” ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. ΤΡΟΜΟΣ Ή ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ?

13 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Σχόλιο attikanea: Το πολιτικά κόπρανα, μαζί καταλήγουν στον βόθρο… ενίοτε ;όμως και σε κρεμάλες!
Μετά τη μυστική συνάντηση των Βενιζέλου – Κουβέλη πολλοί περίμεναν την επόμενη κίνηση στο
πολιτικό «φλερτ» των δύο. Αυτή δεν άργησε να έρθει και μάλιστα σε χρόνο κρίσιμο, μια ημέρα πριν από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, αύριο το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό και λίγες ώρες πριν να επιστρέψει στη χώρα μας το…. κλιμάκιο της τρόικας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Πρωτόπαππας και Σαχινίδης από πλευράς ΠΑΣΟΚ και οι κύριοι Χατζησωκράτης, Λυκούδης και Παπαδόπουλος από της ΔΗΜΑΡ.
Η προκαθορισμένη ατζέντα αφορούσε θέματα ανεργίας και απασχόλησης. Με δεδομένο όμως πως οι Σαχινίδης και Χατζησωκράτης ενημερώθηκαν χθες από τον κ. Στουρνάρα για την πορεία σε όλα τα ανοιχτά μέτωπα της κυβέρνησης δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς πως Ιπποκράτους και Αγ. Κωνσταντίνου αναζητούν έναν κοινό βηματισμό για τη δημιουργία ενός ισχυρού μετώπου απέναντι στην κυβέρνηση… στην οποία συμμετέχουν.

Οι κόκκινες γραμμές έχουν άλλωστε τεθεί από τους επικεφαλής, με κορυφαία τον ειδικό φόρο στα ακίνητα. Οι δύο κυβερνητικοί εταίροι έχουν ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο πως δεν πρόκειται να αποδεχθούν την επιβολή του συγκεκριμένου φόρου και το 2013 και επιμένουν στη θεσμοθέτηση άμεσα του νέου ενιαίου φόρου στα ακίνητα.

Επιπλέον εμφανίζονται αμετακίνητοι στο ζήτημα με τις αποχωρήσεις στο δημόσιο, στηρίζοντας το σχέδιο Μανιτάκη για την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων- υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης αποτελεί προσωπική επιλογή του κ. Κουβέλη.

Μέχρι τώρα από τις θέσεις των δύο κομμάτων ήταν εμφανή τα κοινά σημεία. Τώρα στη συνάντηση των στελεχών ήρθε η ώρα να αποτυπωθούν αυτά σαφώς ώστε οι δύο πολιτικές δυνάμεις να εμφανιστούν ενισχυμένες μέσα στο πλαίσιο της κυβερνητικής συμμαχίας. Ενδεικτική είναι άλλωστε η επιμονή του Ε. Βενιζέλου τις τελευταίες μέρες για επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας και για ενεργότερη συμμετοχή στο κυβερνητικό σχήμα.

Η πρώτη κρούση για συνεργασία, ακόμα και εκλογική, ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, είχε γίνει από τον Ε. Βενιζέλο λίγο πριν από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Τότε ο κ. Κουβέλης είχε αποκλείσει-ευγενικά-οποιαδήποτε τέτοια προοπτική. Σχεδόν ένα μήνα αργότερα όμως η ΔΗΜΑΡ βλέπει την εκλογική της δύναμη, όπως αυτή αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις, να συρρικνώνεται. Ταυτόχρονα πολλοί φοβούνται και νέες αποχωρήσεις στελεχών, που θα ακολουθήσουν στην νέα πολιτική κίνηση τους κ. Βουδούρη και Μουτσινά.

Υπό την πίεση των εσωκομματικών εξελίξεων τίποτα δεν αποκλείεται για το μέλλον του κόμματος. Στην Αγ. Κωνσταντίνου έχουν αρχίσει να κάνουν δεύτερες σκέψεις για την πρόσκληση Βενιζέλου. Σήμερα λένε κάποιοι έγινε το πρώτο διερευνητικό βήμα ώστε τα δύο κόμματα να προετοιμάσουν τις κυοφορούμενες εξελίξεις.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πλέον, ακόμα και έμπειρα στελέχη, μια προεκλογική συνεργασία, που μπορεί όπως επισημαίνουν να πάρει σάρκα και οστά στις μεθεπόμενες εκλογές.

newpost
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κυβερνήσει ξανά; 6 καυτές πατάτες μπροστά του. Το σενάριο για 3 εκλογικές αναμετρήσεις ως την Άνοιξη 2028
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κυβερνήσει ξανά; 6 καυτές πατάτες μπροστά του. Το σενάριο για 3 εκλογικές αναμετρήσεις ως την Άνοιξη 2028

by admin
48 λεπτά ago
Εφιάλτες στο Μαξίμου – Η Kovesi επιστρέφει Σεπτέμβριο με μαρτυρία σοκ και καυτούς φακέλους – Σφίγγει ο κλοιός με ΟΠΕΚΕΠΕ
Slider

Εφιάλτες στο Μαξίμου – Η Kovesi επιστρέφει Σεπτέμβριο με μαρτυρία σοκ και καυτούς φακέλους – Σφίγγει ο κλοιός με ΟΠΕΚΕΠΕ

by admin
1 ώρα ago
Ο Αποστόλου για Τσίπρα και Καρυστιανού: Ποιο είναι το πραγματικό διακύβευμα;
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αποστόλου για Τσίπρα και Καρυστιανού: Ποιο είναι το πραγματικό διακύβευμα;

by admin
1 εβδομάδα ago
Φιάσκο: Ακυρώθηκαν από το ΣτΕ τα τρία από τα επτά μη κρατικά πανεπιστήμια!
Slider

Φιάσκο: Ακυρώθηκαν από το ΣτΕ τα τρία από τα επτά μη κρατικά πανεπιστήμια!

by admin
1 εβδομάδα ago
Next Post

"ΑΓΑΜΟΙΘΥΤΑΙ, ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ" !!!

Κρυφό χαράτσι στις τσέπες όλων – Βάζουν φόρο στις ιατρικές δαπάνες και τα επιδόματα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr