• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 23 Αυγούστου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Συρία – Ο στρατός του Άσαντ έφτασε τον Ευφράτη, κόβοντας τον δρόμο Αλ-Μπουκαμάλ-Χαλέπι. Και τώρα;

9 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Οι δυνάμεις Τίγρεις του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) και οι Εθνικές Δυνάμεις Αμύνης (NDF) αναφέρεται ότι έχουν φθάσει στον ποταμό Ευφράτη νότια της πόλης Ράκκα και διέκοψαν τον αυτοκινητόδρομο Αλ-Μπουκαμάλ-Χαλέπι στην περιοχή. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δυνάμεις των Τίγρων και οι NDF έχουν ανακαταλάβει την Al-Dakhilah, το Bir Al-Sabkhawi και τον Al-Sabkhawi από τους τρομοκράτες του Νταές στη νότια ύπαιθρο της Ράκκα. Με αυτήν την κίνηση, οι κυβερνητικές δυνάμεις ανέλαβαν τον έλεγχο ενός τμήματος της εθνικής οδού Αλ-Μπουκαμάλ-Χαλέπι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί προέλαση προς το Ντέιρ εζ-Ζορ.

Με αυτό το τρόπο, ο στρατός και οι σύμμαχοί του επανέλαβαν το τύπο επιχείρησης της αλ-Μπαμπ όταν έχτισαν μια ζώνη ασφαλείας προκειμένου να σταματήσουν μια πιθανή τουρκική προέλαση προς τη κεντρική Συρία. Ο έλεγχος της εθνικής οδού Αλ-Μπουκαμάλ-Χαλέπι εμποδίζει μια πιθανή επιχείρηση υπό τη καθοδήγηση των ΗΠΑ προς την κατεύθυνση του Ντέιρ εζ-Ζορ από την περιοχή της Ράκκα.
Οι φωτογραφίες δείχνουν κυβερνητικές δυνάμεις στη περιοχή του Sabkhawi:  Συρία - Ο στρατός του Άσαντ έφτασε τον Ευφράτη, κόβοντας τον δρόμο Αλ-Μπουκαμάλ-Χαλέπι. Και τώρα; - Εικόνα1

Συρία - Ο στρατός του Άσαντ έφτασε τον Ευφράτη, κόβοντας τον δρόμο Αλ-Μπουκαμάλ-Χαλέπι. Και τώρα; - Εικόνα2

Συρία - Ο στρατός του Άσαντ έφτασε τον Ευφράτη, κόβοντας τον δρόμο Αλ-Μπουκαμάλ-Χαλέπι. Και τώρα; - Εικόνα3 Από την πλευρά του, το Νταές ανακοίνωσε ότι οι μαχητές ου κατάφεραν να ανακαταλάβουν μια θέση του SAA ανατολικά του κοιτάσματος Al-Heel στην ανατολική ύπαιθρο της Χομς. Τα μέλη του Νταές ισχυρίζονται ότι σκότωσαν 4 Σύρους στρατιώτες και κατέστρεψαν ένα άρμα μάχης με ATGM κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Οι μαχητές του Νταές κατόρθωσαν επίσης να κατακτήσουν ένα άρμα μάχης του στρατού, έναν εκτοξευτήρα Metis-M και ένα πύραυλο Metis-M, καθώς και άλλα όπλα και πυρομαχικά.  Συρία - Ο στρατός του Άσαντ έφτασε τον Ευφράτη, κόβοντας τον δρόμο Αλ-Μπουκαμάλ-Χαλέπι. Και τώρα; - Εικόνα4 Επιπλέον, το Νταές ισχυρίστηκε ότι κατόρθωσε να καταστρέψει ένα άρμα μάχης του SAA με ATGM στην περιοχή Hamima στην ανατολική ύπαιθρο της Χομς και να στοχεύσει τις θέσεις του SAA στα βορειοανατολικά του κοιτάσματος Al-Sha’ir με VBIED στις 20 Ιουλίου. Σύμφωνα με πηγές του SAA, οι Σύροι στρατιώτες κατάφεραν να καταστρέψουν το VBIED και να σκοτώσουν αρκετούς επιτιθέμενους βομβιστές αυτοκτονίας μέσα σε αυτό.

Τα πολεμικά αεροσκάφη της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας συνέχισαν να βομβαρδίζουν θέσεις του Νταές στην ανατολική ύπαιθρο της Χάμα. Δύο θέσεις του Νταές καταστράφηκαν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ΣΑΣ ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια να προχωρήσει σύντομα στην ανατολική ύπαιθρο της Χάμα με ρωσική υποστήριξη.

Οι πρόσφατες ενέργειες του στρατού και των συμμάχων του έδειξαν ότι η στρατιωτική γενική διοίκηση της Συρίας κατανοεί τους περιορισμούς που αντιμετωπίζουν οι κυβερνητικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της λεγόμενης κούρσας προς το Ντέιρ εζ-Ζορ.

Οι τρομοκράτες του Νταές εξακολουθούν να έχουν ισχυρές άμυνες, αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό και μεγάλο αριθμό στρατιωτικού εξοπλισμού που αναπτύσσεται στην περιοχή βόρεια του αυτοκινητόδρομου Χομς-Ντέιρ εζ-Ζορ. Οι κυβερνητικές δυνάμεις δεν έχουν ακόμη καταφέρει να καταλάβουν ή να πολιορκήσουν τα οχυρά του Νταές στη Sukhna βορειοανατολικά της Παλμύρας και του Uqayribat ανατολικά της Salamiyah. Σε περίπτωση ισχυρής αντίστασης του Νταές σε αυτές τις περιοχές, θα καθυστερήσει η ευρέα αναμενόμενη προέλαση των κυβερνητικών δυνάμεων που πιέζουν τον Ντέι εζ-Ζορ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι συριακές δυνάμεις αποφάσισαν να προλάβουν μια πιθανή κατάσταση, όπου οι υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας θα προχώρησουν στην κατεύθυνση του Ντέιρ εζ-Ζορ από τη Ράκκα.

Τώρα, οι κυβερνητικές δυνάμεις πιθανότατα θα επικεντρωθούν στην εκκαθάριση της περιοχής του Uqayribat από το Νταές, μειώνοντας το μήκος της πρώτης γραμμής του μετώπου στην κεντρική Συρία. Εάν ο στρατός εξασφαλίσει τον δρόμο που συνδέει τη Σαλαμιγιά με την Παλμύρα μέσω του Uqayribat και τη περαιτέρω περιοχή προς τα ανατολικά, θα είναι σε θέση να ξεκινήσει μια μεγάλη επέλαση στην Sukhna χωρίς να απειλείται στις πλευρές από μονάδες του Νταές. Μια άλλη επιλογή είναι η ανακατάληψη της Sukhna και να προσπαθήσει να περικυκλώσει τις μονάδες του Νταές ανατολικά της Σαλαμιγιά μέσω της οδού Resafa-Sukhna-Palmyra. Ωστόσο, αυτό φαίνεται απίθανο επειδή θα χρειαστεί πρόσθετο ανθρώπινο δυναμικό που ο στρατός στερείται στην περιοχή.

Μετάφραση: Κριστιάν Ακκυριά southfront.org

infognomonpolitics

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Οι Άνθρωποι Άρχισαν να Αντιλαμβάνονται τα Ψέματα που τους Είπαν για τα Εμβόλια CV-19 – Ο Αμερικάνος Ταγματάρχης Τομ Χάβιλαντ Αγωνίστηκε Μόνος του
ΔΙΕΘΝΗ

Οι Άνθρωποι Άρχισαν να Αντιλαμβάνονται τα Ψέματα που τους Είπαν για τα Εμβόλια CV-19 – Ο Αμερικάνος Ταγματάρχης Τομ Χάβιλαντ Αγωνίστηκε Μόνος του

by admin
4 ώρες ago
Andrea Renee Shaw… Δήλωσε αθώα για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας των διδύμων της που πέθαναν 8 ημέρες μετά την λήψη των εμβολίων τους
Slider

Andrea Renee Shaw… Δήλωσε αθώα για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας των διδύμων της που πέθαναν 8 ημέρες μετά την λήψη των εμβολίων τους

by admin
4 ώρες ago
«Θα πρέπει να με σκοτώσουν για να σιωπήσω»: Βουλευτής των ΗΠΑ καταγγέλλει συγκάλυψη για την 11η Σεπτεμβρίου
ΔΙΕΘΝΗ

«Θα πρέπει να με σκοτώσουν για να σιωπήσω»: Βουλευτής των ΗΠΑ καταγγέλλει συγκάλυψη για την 11η Σεπτεμβρίου

by admin
4 ώρες ago
Δαίμονες, με «ερπετοειδή» μάτια. Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών στο Κολοράντο περιγράφει τις μάχες του με δαιμονικές δυνάμεις
Slider

Δαίμονες, με «ερπετοειδή» μάτια. Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών στο Κολοράντο περιγράφει τις μάχες του με δαιμονικές δυνάμεις

by admin
6 ώρες ago
Next Post
Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΜΑΣ…ΜΑΡΑΝΕ!

Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΜΑΣ…ΜΑΡΑΝΕ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ: ΥΠΟΓΕΙΑ “ΕΙΣΒΟΛΗ” ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – Τολμήστε κ. Τόσκα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ: ΥΠΟΓΕΙΑ "ΕΙΣΒΟΛΗ" ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - Τολμήστε κ. Τόσκα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr