• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργή στην Κύπρο για τον Σαμαρά

13 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google


Εγκατέλειψε την Κύπρο στις διαπραγματεύσεις, τάχθηκε στο πλευρό της Μέρκελ, αρνήθηκε τη βοήθεια προς τον Κυπριακό λαό και εξαφανίσθηκε για μέρες ο Έλληνας πρωθυπουργός
Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, αν κανείς παρακολουθούσε στην κυπριακή τηλεόραση τις
συζητήσεις πριν από την τελική οδυνηρή απόφαση για το Eurogroup θα διέκρινε με ευκολία την οργή όλων ανεξαιρέτως των συνομιλητών, αναλυτών, πολιτικών και δημοσιογράφων για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα της Κύπρου.

Τα χθεσινά λόγια του γενικού γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού ότι “θα προτιμούσα να μην ανοιχθεί το θέμα της στάσης της Ελλάδας έναντι της Κύπρου” είναι ενδεικτικά της αντίληψης που επικρατεί στην μεγαλόνησο για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά εγκατέλειψε τη Λευκωσία βορά στα νύχια των δανειστών. Αλλά ακόμη και ο εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης Πάμπος Χαραλάμπους όταν ρωτήθηκε στο πλαίσιο ραδιοφωνικής συζήτησης αν η κυπριακή κυβέρνηση αισθάνεται ικανοποιημένη “έστριψε δια του αρραβώνος”, παραπέμποντας στις δηλώσεις του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο υπουργός Οικονομικών Αντώνης Σαμαράς τάχθηκαν στο πλευρό των δανειστών και της Γερμανίας, εγκαταλείποντας την Κύπρο, αλλά και το ότι σε συνεννόηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο αρνήθηκαν να χορηγήσουν βοήθεια ύψους 2 δισ. ευρώ. Πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος ο αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου μιλώντας σε εκπομπή του ΡΙΚ στην Κύπρο επέρριψε ευθύνες στην ελληνική πλευρά καταγγέλλοντας ότι ενώ η Κύπρος ζήτησε βοήθεια ύψους 2 δισ. ευρώ από την Ελλάδα, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος ήταν άτεγκτος σε ό,τι αφορά στην άρνησή του να παράσχει βοήθεια στην Κύπρο.

Το Periodista.gr επικοινώνησε με διάφορους παράγοντες στην Κύπρο, οι οποίοι μίλησαν με τα χειρότερα λόγια για την στάση της κυβέρνησης Σαμαρά και χρησιμοποίησαν βαριές εκφράσεις, ενώ αναφέρθηκαν και στην οργή του κυπριακού λαού. Οι Κύπριοι έχουν καταλάβει ότι ο Αντώνης Σαμαράς και η τρικομματική κυβέρνηση των μερκελιστών στην Αθήνα, πόνταραν πολιτικά, είτε στην υποταγή της Κύπρου στους δανειστές μέσω της καταστροφικής απόφασης του Eurogroup, είτε στην χρεοκοπία της Κύπρου για να χρησιμοποιήσουν το παράδειγμα της μεγαλονήσου ως εργαλείο κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού και ως μέσο πολιτικής διάσωσης των ίδιων. Δεν ήταν είναι λίγοι εκείνοι που χαρακτήρισαν τη στάση της Αθήνας “προδοτική”, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (για τον οποίο φαίνεται ο πατριωτισμός είναι μεγαλοστομίες και φανφάρες) εξαφανίσθηκε για να εμφανιστεί για λίγο μετά την καταστροφική για την κυπριακή οικονομία απόφαση του Eurogroup.

Ο Αντώνης Σαμαράς και οι αυλικοί του είναι πολύ “πατριώτες” στα λόγια, στο facebook και στο twitter, όταν, όμως, έρχεται η στιγμή για να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις τότε τάσσονται στο πλευρό εκείνων που στρέφονται εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου και ως γνήσιοι υποτελείς κρύβονται από πίσω τους. Ας κάνουν έναν κόπο να επικοινωνήσουν με Κυπρίους για να μάθουν από πρώτο χέρι πως βράζει από οργή η μεγαλόνησος για τον Γερμανόφιλο Έλληνα πρωθυπουργό.

ΠΗΓΗ
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΞΕΚΙΝΗΣΕ: Έκοψε την Ντόρα – Μαζική αντίσταση για ταυτότητες!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ: Έκοψε την Ντόρα – Μαζική αντίσταση για ταυτότητες!

by admin
12 ώρες ago
ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Σταλινική στρατηγική από την Κοβέσι! Αποκάλυψη τώρα για τις τελευταίες δύο εβδομάδες!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Σταλινική στρατηγική από την Κοβέσι! Αποκάλυψη τώρα για τις τελευταίες δύο εβδομάδες!

by admin
2 ημέρες ago
Γεώργιος Αποστολάκης: Κυβέρνηση ειδικού σκοπού για τη λογοδοσία; Χωρίς κάθαρση, νέα αρχή δεν υπάρχει!
Slider

Γεώργιος Αποστολάκης: Κυβέρνηση ειδικού σκοπού για τη λογοδοσία; Χωρίς κάθαρση, νέα αρχή δεν υπάρχει!

by admin
4 ημέρες ago
Παρέμβαση βόμβα από Musk για Κασιδιάρη: Διεθνής διασυρμός για την Ελλάδα, κουρέλι η Δικαιοσύνη – Τρέμουν τους πατριώτες
Slider

Παρέμβαση βόμβα από Musk για Κασιδιάρη: Διεθνής διασυρμός για την Ελλάδα, κουρέλι η Δικαιοσύνη – Τρέμουν τους πατριώτες

by admin
5 ημέρες ago
Next Post

Ο εφιάλτης χτυπάει την Ελλάδα

ΣΟΚ: Ως 80% το κούρεμα στους ανασφάλιστους καταθέτες της Λαϊκής

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr