• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Ήγγικεν η ώρα στρατιωτικού πλήγματος Ισραήλ-ΗΠΑ σε Ιράν-Λίβανο – Εσπευσμένα η Μόσχα θωρακίζει με πυροβολαρχίες S-400 τις…

9 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

… ιρανικές εγκαταστάσεις – Ρωσικά Awacs σε 24ωρη επιτήρηση

Πολύπλοκη και συνάμα τρομερά επικίνδυνη είναι η κατάσταση ανάμεσα στο τρίγωνο ΗΠΑ-Ισραήλ-Ιράν εμπλέκοντας στην συνέχεια την Ρωσία και φυσικά την χώρα του Λιβάνου.

Οδεύουμε ολοταχώς σε μια αναμέτρηση μεγάλων διαστάσεων στην οποία θα εμπλακούν και οι Ρώσοι οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω σε καμία περίπτωση.

Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι η Ρωσία έχει κατασκευάσει μια βάση για πυραύλους  S-400 μεγάλης εμβέλειας στην επαρχία Χάμα, προσδιορίζοντας την περίπου 15 χλμ. (10 μίλια) μακριά από τις πρόσφατα ανακαλυφθείσες εγκαταστάσεις πυραύλων στο Ιράν στην Συρία.

Ταυτόχρονα μετέφερε στη Συρία και δεύτερο ρωσικό AWACS, A-50, για ολοκληρωτικό έλεγχο του εναέριου χώρου της περιοχής 24 ώρες το 24ωρο!

Η νέα εγκατάσταση ρωσικών πυραύλων στην οροσειρά «Dhahaer rama Ahmed» είναι  κοντά στην πόλη Masyaf στη βορειοδυτική Συρία  ,  και αποτελεί κίνηση ενόψει επικείμενου ισραηλινού   αεροπορικού  πλήγματος  μεγάλης έκτασης.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά τις απειλές του Ισραήλ για κτύπημα και απειλή δολοφονίας του Σύρου ηγέτη Μπασάρ Αλ Άσσαντεάν η Ρωσία επιτρέψει την αύξηση της στρατιωτικής ιρανικής παρουσίας στη Σύρια.

Την ευθεία αυτή προειδοποίηση προς την Ρωσία απεύθυνε το Ισραήλ μέσω ανώτατου επισήμου ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του δηλώνοντας πως εάν το Ιράν εγκαταστήσει μόνιμες στρατιωτικές βάσεις στη Συρία τότε το Τελ Αβίβ θα κτυπήσει το προεδρικό παλάτι του Μπασάρ Αλ Άσσαντ στη Δαμασκό.

Ο ίδιος επίσημος μιλώντας στην εφημερίδα Al-Hayat al-Jadida είπε πως εάν δεν υπάρξουν αλλαγές στην περιοχή εν όψει της ιρανικής διείσδυσης στη Συρία που βρίσκεται σε εξέλιξη τότε το Ισραήλ θα δράσει από μόνο του και θα ακυρώσει και την συμφωνία κατάπαυσης πυρός στη Συρία που συμφωνήθηκε πρόσφατα μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας.

Η εσπευσμένη επίσκεψη των επικεφαλής των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ αυτές τις ημέρες και  η ουσία της υπόθεσης, είναι η απόσπαση του «πράσινου φωτός» για  δράση του ισραηλινού στρατού το επόμενο διάστημα .

Σήμερα έγινε γνωστό ότι το Ιράν απέρριψε το αίτημα των ΗΠΑ για την επιθεώρηση ιρανικών στρατιωτικών πυρηνικών εγκαταστάσεων, απορρίπτοντας τα σχόλια του πρεσβευτή της Αμερικής στο Ηνωμένο Βασίλειο ως «όνειρο απατηλό».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του Ιράν Mohammad Bagher Nobakht δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν αξίζει να δοθεί προσοχή στο αίτημα  του Αμερικανού Πρέσβη Nikki Haley. Το Ιράν δεν θα δεχτεί καμία επιθεώρηση των εγκαταστάσεων του  και «ειδικά των στρατιωτικών  χώρων».

Την περασμένη εβδομάδα, ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Βρετανία δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν την επιθεώρηση των ιρανικών στρατιωτικών και μη στρατιωτικών χώρων για να ελέγξουν την συμμόρφωσή τους με την συμφωνία του  2015 που επετεύχθη μεταξύ Ιράν και των έξι πυρηνικών  δυνάμεων.

Ως «απάντηση» στις ΗΠΑ και σε ενδεχόμενες αεροπορικές επιχειρήσεις από  την δύση και το Ισραήλ  όμως , ο υπουργός Άμυνας του Ιράν, Ταξίαρχος Αμίρ Χατάμι, τόνισε σήμερα ότι η Ισλαμική Δημοκρατία θα ενισχύσει περαιτέρω τις ικανότητες αντιπυραυλικών της συστημάτων για αμυντικούς σκοπούς.

Μιλώντας σε ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα , ο Hatami δήλωσε ότι το σημερινό σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας του Ιράν είναι ισχυρό,  και αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά αποτρεπτικού παράγοντα.

«Καθώς το Ιράν καταβάλει προσπάθειες για να ενισχύσει την αμυντική του δύναμη», είπε «οι εχθροί θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν αυτό το μεγάλο εμπόδιο, αλλά θα τους παρακολουθούσαμε προσεκτικά και θα ενισχύσουμε τους εαυτούς μας αναλόγως», κατέληξε ο ίδιος.

Ο Ιρανός υπουργός Άμυνας δήλωσε επίσης ότι η πιο σημαντική αρχή του στρατιωτικού δόγματος του Ιράν είναι  η «ολοκληρωμένη άμυνα μέσω ενεργού αποτροπής».

«Θα ενισχύσουμε τόσο την αμυντική μας δύναμη ώστε κανείς να μην τολμήσει να παραβιάσει τον εναέριο χώρο του Ιράν», δήλωσε ο ταξίαρχος  Hatami.

Ανέφερε επίσης ότι έχουν εγκατασταθεί όλα τα ρωσικής κατασκευής αντιπυραυλικά συστήματα S-300  που είχε αγοράσει το Ιράν από τη Ρωσία , τα οποία  έχουν καλύψει ευαίσθητες τοποθεσίες.

«Το εγχώριο σύστημα αεράμυνας Bavar-373 θα χρησιμοποιηθεί σύντομα παράλληλα με το S-300», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ενώ λαμβάνουν χώρα αυτά τα γεγονότα ο Ισραηλινός επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών τονίζει ότι η «Χεζμπολάχ σφίγγει το κλοιό στον Λίβανο».

Ο επικεφαλής της Στρατιωτικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του ισραηλινού στρατού , Χέρζι Χάλεβι, προειδοποίησε τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρρες ότι η Χεζμπολάχ αποτελεί μέγα κίνδυνο  σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε  στη Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον Χάλεβι, υπάρχουν σοβαρές και παρατεταμένες παραβιάσεις του ψηφίσματος 1701 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ από την υποστηριζόμενη από το Ιράν λιβανέζικη σιιτική οργάνωση .

Σύμφωνα με τον Ισραηλινό ΑΓΕΕΔ στρατηγό  Gadi Eisenkot, ενώ η προσωρινή δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στο Λίβανο (UNIFIL) συμβάλλει στη διατήρηση της ηρεμίας στο νότιο Λίβανο, η ηγεσία του ΟΗΕ δεν κάνει αρκετά αφού  η Χεζμπολάχ παραβιάζει το ψήφισμα.

Ο Eisenkot κατηγορεί τη Χεζμπολάχ ότι συνεχίζει να προετοιμάζεται για πόλεμο σε χωριά, πόλεις και κωμοπόλεις νότια του ποταμού Litani, «οπλίζοντας τις δυνάμεις της με πιο θανατηφόρα και ακριβή όπλα για να βλάψει το ισραηλινό μέτωπο».

Ο Χάλεβι από την πλευρά του δήλωσε ότι η UNIFIL διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε σχέση με την  Χεζμπολάχ και θα μπορούσε να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση για να εμποδίσει την προσπάθεια της οργάνωσης να ενισχύσει την θέση της στο Λίβανο.

Τόνισε  επίσης ότι θα μπορούσαν και πρέπει να γίνουν περισσότερα από τα Ηνωμένα Έθνη όχι μόνο για να διατηρηθεί η ειρήνη αλλά και για να αποφευχθεί ο επόμενος πόλεμος.

Ο επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών  ενημέρωσε επίσης τον ΓΓ του ΟΗΕ  σχετικά με την κατάσταση πληροφοριών σε διάφορους τομείς.

Από τις αρχές Ιουλίου, ο Χάλεβι επιβεβαίωσε ότι η Χεζμπολάχ λειτουργεί και διαχειρίζεται δύο υπόγεια εργοστάσια  όπλων που δημιουργήθηκαν από το Σώμα της ιρανικής Ισλαμικής Επαναστατικής Φρουράς.

Σύμφωνα με την έκθεση, τα εργοστάσια μπορούν να κατασκευάσουν πυραύλους όπως τα βλήματα Fateh-110 επιφανείας-επιφάνειας με βεληνεκές 300 χλμ.

Οι πύραυλοι έχουν την ικανότητα να φέρουν  κεφαλή 400 κιλών, ενώ κατασκευάζονται  βλήματα επιφανείας-αέρος,   αντιαρματικά  , καθώς και  μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα ικανά να μεταφέρουν εκρηκτικά.

Σύμφωνα με τον Χάλεβι, η ενίσχυση της Χεζμπολάχ στο Λίβανο καθώς και η εδραίωση του Ιράν στη Συρία και η επιθυμία των Ιρανών  να παράγουν  όπλα ακριβείας   θα  οδηγήσει σε κλιμάκωση στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Jeffrey David Feltman, ο Ειδικός Συντονιστής του ΟΗΕ για την Ειρηνευτική Διαδικασία στη Μέση Ανατολή Νικολάι Μλαντένοφ και ο Πρέσβης του Ισραήλ στα Ηνωμένα Έθνη κ. Danny Danon.

Ο Ντάουν δήλωσε στον Guterres ότι «το Ιράν επωάζει τρομοκράτες στη Συρία και τον Λίβανο και προσπαθεί να ανάψει φωτιά  σε ολόκληρη την περιοχή. Τα Ηνωμένα Έθνη πρέπει να δράσουν για να ξεριζώσουν τις ρίζες της ιρανικής τρομοκρατίας και η UNIFIL πρέπει να καθαρίσει τον νότιο Λίβανο από όλους τους τρομοκράτες της Χεζμπολάχ» .

Την Παρασκευή, ο Αμερικανός Πρεσβευτής στον ΟΗΕ Νίκι Χάλεϊ επέκρινε σκληρά τον διοικητή του UNIFIL,  στρατηγό Μάικλ Μπέηρι, κατηγορώντας τον ότι δεν εντόπισε το κρυφό οπλισμό της Χεζμπολάχ από το Ιράν.

Ο στρατηγός διοικητής της UNIFIL  δήλωσε όμως  ότι «δεν υπάρχουν όπλα της Χεζμπολάχ». «Αυτές οι εκτιμήσεις εμπεριέχουν  μια ενοχλητική έλλειψη κατανόησης για το τι συμβαίνει στην περιοχή».

Η Ιερουσαλήμ έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν θα επιτρέψει στο Ιράν να δημιουργήσει μόνιμη παρουσία στη Συρία.

Ο υπουργός Άμυνας Avigdor Liberman προειδοποίησε ότι ενώ δεν υπάρχει κανένα συμφέρον από το Ισραήλ να εισέλθει στον επταετή εμφύλιο πόλεμο της Συρίας, υπάρχουν κόκκινες γραμμές που έχει ορίσει η Ιερουσαλήμ συμπεριλαμβανομένου του λαθρεμπορίου όπλων από την Χεζμπολάχ και της ιρανικής παρουσίας στα σύνορά της.

Την ίδια ακριβώς στιγμή η «Αλεπού» με το όνομα Β.Πούτιν στέλνει δυο ρωσικά υποβρύχια που ανήκουν στην δύναμη του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας,  στη Μεσόγειο , με σκοπό να ενταχθούν στην δύναμη κρούσης του ρωσικού πολεμικού στόλου που χρησιμοποιεί την ναυτική βάση στην πόλη Ταρτούς της Συρίας.

Τα  ρωσικά υποβρύχια που φέρουν πυραύλους Cruise Kalibr τους προορίζουν και για αλλού εκτός των Ισλαμιστών τρομοκρατών. Αυτό είναι πασιφανέστατο .

Προβλήματα στύσης ; Υπάρχει λύση … ΕΔΩ

Ήγγικεν η ώρα στρατιωτικού πλήγματος Ισραήλ-ΗΠΑ σε Ιράν-Λίβανο – Εσπευσμένα η Μόσχα θωρακίζει με πυροβολαρχίες S-400 τις ιρανικές εγκαταστάσεις – Ρωσικά Awacs σε 24ωρη επιτήρηση - Εικόνα0

Ήγγικεν η ώρα στρατιωτικού πλήγματος Ισραήλ-ΗΠΑ σε Ιράν-Λίβανο – Εσπευσμένα η Μόσχα θωρακίζει με πυροβολαρχίες S-400 τις ιρανικές εγκαταστάσεις – Ρωσικά Awacs σε 24ωρη επιτήρηση - Εικόνα1

Ήγγικεν η ώρα στρατιωτικού πλήγματος Ισραήλ-ΗΠΑ σε Ιράν-Λίβανο – Εσπευσμένα η Μόσχα θωρακίζει με πυροβολαρχίες S-400 τις ιρανικές εγκαταστάσεις – Ρωσικά Awacs σε 24ωρη επιτήρηση - Εικόνα2

Ήγγικεν η ώρα στρατιωτικού πλήγματος Ισραήλ-ΗΠΑ σε Ιράν-Λίβανο – Εσπευσμένα η Μόσχα θωρακίζει με πυροβολαρχίες S-400 τις ιρανικές εγκαταστάσεις – Ρωσικά Awacs σε 24ωρη επιτήρηση - Εικόνα3

Ήγγικεν η ώρα στρατιωτικού πλήγματος Ισραήλ-ΗΠΑ σε Ιράν-Λίβανο – Εσπευσμένα η Μόσχα θωρακίζει με πυροβολαρχίες S-400 τις ιρανικές εγκαταστάσεις – Ρωσικά Awacs σε 24ωρη επιτήρηση - Εικόνα4

pentapostagma.gr

Πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας και πρόωρης εκσπερμάτωσης ; Υπάρχει λύση … ΕΔΩ

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Οι Βρυξέλλες Στοχεύουν: Στην Παρακολούθηση των Συνομιλιών – Στην Παρακολούθηση των Σκέψεών σας – Τώρα Στοχεύουν τους Αλγόριθμους
Slider

Οι Βρυξέλλες Στοχεύουν: Στην Παρακολούθηση των Συνομιλιών – Στην Παρακολούθηση των Σκέψεών σας – Τώρα Στοχεύουν τους Αλγόριθμους

by admin
1 ώρα ago
Η Πολεμική Μηχανή του Τραμπ Χρεοκοπεί!
Slider

Η Πολεμική Μηχανή του Τραμπ Χρεοκοπεί!

by admin
2 ώρες ago
Οι αποσιωπημένες συνέπειες ενός πυρηνικού πλήγματος δύο κιλοτόνων στην Ουκρανία: Η ανάλυση που σοκάρει
Slider

Οι αποσιωπημένες συνέπειες ενός πυρηνικού πλήγματος δύο κιλοτόνων στην Ουκρανία: Η ανάλυση που σοκάρει

by admin
11 ώρες ago
Ρωσική διαρροή βόμβα: Τις επόμενες ημέρες το Κίεβο θα ισοπεδωθεί, κυβερνητικά κτήρια θα στοχοποιηθούν ανελέητα
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσική διαρροή βόμβα: Τις επόμενες ημέρες το Κίεβο θα ισοπεδωθεί, κυβερνητικά κτήρια θα στοχοποιηθούν ανελέητα

by admin
11 ώρες ago
Next Post
Τι συμβαίνει στις ΗΠΑ; – Παρέμβαση ακόμα και της FEMA σε Τέξας και Λουιζιάνα για να επιβάλει την τάξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι συμβαίνει στις ΗΠΑ; - Παρέμβαση ακόμα και της FEMA σε Τέξας και Λουιζιάνα για να επιβάλει την τάξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Βιντεοδιάσκεψη φράξιας της Αλ Νούσρα και ρωσοσυριακής πλευράς για να παραδοθούν οι τρομοκράτες ή ν΄αποσυρθούν στο Ιντλίμπ

Βιντεοδιάσκεψη φράξιας της Αλ Νούσρα και ρωσοσυριακής πλευράς για να παραδοθούν οι τρομοκράτες ή ν΄αποσυρθούν στο Ιντλίμπ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr