• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 30 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ο.Υ.Α. Η «αλλαγή φύλου» ψηφίστηκε για να μην επιβαρυνθούν τα ασφαλιστικά ταμεία και όχι για την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων.

9 έτη ago
in ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
0
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ο Νόμος αυτός θα πρέπει οπωσδήποτε και δοθείσας της ευκαιρίας,  να ΑΚΥΡΩΘΕΙ για τον επιπλέον  λόγο ότι αποβαίνει σε βάρος των ατόμων για τους οποίους ψηφίστηκε , κύριοι.

Η εγχείρηση που απαιτείτε για την  <αλλαγή φύλου> διαφυλική ή και transexual και που ασφαλώς γίνεται ,  ανήκει στις μη αναστρέψιμες  ,  και όντως ¨αποκρουστική ¨, συνίσταται στα εξής :

 Οι χειρουργικές επεμβάσεις «Άρρεν προς Θήλυ» περιλαμβάνουν ορχεκτομή, εκτομή του πέους, κοπλοπλαστική, κλειτοριδοπλαστική, χειλεοπλαστική, Οι επεμβάσεις «Θήλυ προς Άρρεν» περιλαμβάνουν την υστερεκτομή, εκτομή σαλπίγγων και ωοθηκών,  κολπεκτομή, μετοϊδοπλαστική, οσχεοπλαστική, ουρηθροπλαστική, τοποθέτηση ορχικών προθέσεων και φαλλοπλαστική

Χρειάζεται συνήθως 2 μέρες νοσηλεία και υψηλό  κόστος το οποίο επιβαρύνει  το ταμείο του ¨ασθενούς ¨ , αν εγκρίνεται , ή τον ίδιο.

Το κόστος αυτό εκτοξεύεται σε πολλές  δεκάδες χιλιάδες ευρώ ακόμα , όταν μεγαλώνουν οι απαιτήσεις του ¨ασθενούς ¨ π.χ όταν επιθυμεί «Άρρεν προς Θήλυ» , να έχει κολπικά υγρά οπότε χρειάζεται επιπρόσθετα να γίνει χρήση έλικας εντέρου στον κόλπο.

Το 1ο συνεπώς που απαιτείται είναι το υψηλό κόστος με το οποίο θα επιβαρυνθεί το ταμείο του ¨ασθενούς¨  δηλαδή το κράτος ή ο ίδιος ο ¨ασθενής .

Το πρόβλημα όμως για το κράτος ανέκυψε εντονότερο όταν διαγνώστηκε  ότι ένα σοβαρό ποσοστό των παιδιών ( γιαυτό και η επιμονή στα παιδιά ) που πάσχουν από «δυσφορία της έμφυλης ταυτότητας» έχουν ιατρική διάγνωση κάποιας μορφής αυτισμού, μίας ασθένειας η οποία, όπως είναι γνωστό στην επιστημονική και ιατρική κοινότητα,  προκαλεί ανασφάλεια για την ταυτότητα του ατόμου και έναν άκαμπτο τρόπο σκέψης( εμμονή ) .

Η «ασθένεια » αυτή συνεπώς  ως ασθένεια πλέον ,έπρεπε να τύχει της επιμέλειας του κοινωνικού κράτους , κάτι που θα σήμαινε εκατομμύριο ευρώ επιβάρυνση των ταμείων , για αλλαγές φύλου.

Κάτι τέτοιο , ούτε να το διανοηθούν ήθελαν οι αρμόδιοι εν μέσω οικονομικής κρίσης και έτσι , μαζί με ιατρικά λόμπυ ,  παρέσυραν και πολλούς πολιτικούς μας , τελικά.

Τι έκαναν πέραν του ότι αγνόησαν την παιδοψυχιατρική Εταιρεία και όλες τις σχετικές επιστημονικές απόψεις που κραύγαζαν ΟΧΙ  ;

Ενώ υπήρχε ΚΑΙ η γνωστή διεθνής ανοιχτή επιστολή από φεμινίστριες, ομοφυλόφιλους και τρανς, που αγωνίζονταν κατά των νόμων «αυτοπροσδιορισμού της έμφυλης ταυτότητας» , { έχει υπογραφεί από πάνω από 650 γυναίκες και άντρες σε όλον τον κόσμο } τόσο προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας , όσο και προς το ελληνικό Κοινοβούλιο, με θέμα «ΜΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ», όπου αναφέρεται επίσης  ( στην επιστολή αυτή το έξης συνταρακτικό και συνάμα αποκαλυπτικό ) «Ελληνίδες, προστατέψτε τα παιδιά. Μην δεχτείτε την στείρωση, τον ευνουχισμό και την αφαίρεση υγειών οργάνων των παιδιών. Οι επιφανέστεροι παιδίατροι και ψυχίατροι του δυτικού κόσμου ξέρουν και δημοσιεύουν επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν πως η πλειοψηφία των παιδιών που πάσχουν από “δυσφορία έμφυλης ταυτότητας” το ξεπερνούν μεγαλώνοντας. »

Σε αντίθεση λοιπόν  με αυτούς τους ίδιους τους συμπολίτες μας που ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ,ψήφισαν τον ποιο ανήθικο νόμο που ψήφισε ποτέ η Ελληνική βουλή . Με μια αίτηση ο ενδιαφερόμενος να απαιτεί από την κοινωνία να αναγνωρίζεται στο άλλο φύλο από αυτό που ήταν όταν ήταν 2 μηνών .

Παραγνώρισαν ακόμα  πέραν της εκκλησίας , και σχετική δημοσκόπηση όπου η κοινωνία στο 71,7% , έλεγε  ξεκάθαρα ΟΧΙ .

Μα , και η Μαρία που μόνιμα φοράει τακούνια και από 1,55 ¨φαίνεται¨ 1,70 επιθυμεί το ύψος της αυτό να αναγράφεται στην ταυτότητά της .

Γιατί το έκαναν λοιπόν , γιατί τόσο πολύ επέμεναν σε αυτό  ; Για να μην επιβαρύνονται τα ταμεία με εκατομμύρια ευρώ , αναγκασμένα πλέον να καλύπτουν και τα έξοδα για τις εγχειρήσεις αλλαγής φύλου ως τμήμα της θεραπείας της ¨νέας¨ αυτής , επίσημης πλέον , ¨ασθένειας ¨

Αυτός είναι ο λόγος .

Τι θα γίνει στην Ελληνική κοινωνία με αυτήν την ¨οικονομική ρύθμιση¨;

Σε όλες ανεξαιρέτως τις χώρες όπου ψηφίστηκαν τέτοιοι νόμοι, ο αριθμός των «τρανς παιδιών» αυξήθηκε σε άκρως ανησυχητικά ποσοστά και μαζί με την αριθμητική αύξηση ΚΑΙ οι χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγή φύλου τελικά .

Μια τρύπα στο νερό δηλαδή και από αυτήν την οπτική .

Στα μέλη της  μη αναστρέψιμης  αυτής  «κοινωνία» , αντί να παρασχεθεί η ενδεικνυόμενη ψυχιατρική υποστήριξη και αγωγή  αφού , ( ειδικά για τα παιδιά ) η  πλειοψηφία αυτών που πάσχουν από “δυσφορία έμφυλης ταυτότητας” το ξεπερνούν μεγαλώνοντας , τους εγκαταλείπει το κράτος  παγιδευμένους σε μια νέα ταυτότητα , σε μια νέα μορφή ύπαρξης , που αναπόφευκτα τους οδηγεί σε σύγκρουση με τον εαυτό τους , σε κατάθλιψη και  τέλος στην αυτοκτονία .

Αντί να αυξηθεί ο βαθμός κοινωνικής αποδοχή τους  π.χ μέσα από συμμετοχικές διαδικασίες  , ¨εκβιάζεται ¨ η αποδοχή τους με αποτέλεσμα να δυσχεράνετε η προσαρμογή τους και να δείχνονται ¨δακτυλοδεικτούμενοι ¨

Να γιατί ο νόμος αυτός είναι πρωτίστως  ΣΕ ΒΑΡΟΣ των ανθρώπων αυτών .

Για κάθε τέτοιο άτομο που θα αυτοκτονεί  εφεξής  κύριοι , για κάθε τέτοιο άτομο που θα επιδίδεται σε αποτρόπαια σεξουαλικά εγκλήματα ΕΣΕΙΣ θα φταίτε.

Εσείς θα έχετε υπογράψει την καταστροφή της ¨ιδιαίτερης ¨ αυτής κοινωνίας συμπολιτών μας , για οικονομικούς λόγους .

Εσείς θα είστε οι ηθικοί αυτουργοί .

Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι τα άτομα αυτά , να  νιώσουν άνετα όπως θέλουν ,ανάμεσά  μας

Μια πρότασή μας είναι η εξής :

Να προστεθεί σε παρένθεση στην αστυνομική ταυτότητα και  κάτω από την ημερομηνία γέννησης  η φράση επιλογής π.χ  Τρανσς ή η φράση ( ταυτότητα διεμφυλικού)

Για όσους συμφωνούν με τα ανωτέρα , Συγνώμη που καθυστερήσαμε !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com

Tags: slide4
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Throne Climate»: Το μυστικό δίκτυο 22 σταθμών που ήλεγχε τυφώνες και γεωλογικά φαινόμενα
Slider

«Throne Climate»: Το μυστικό δίκτυο 22 σταθμών που ήλεγχε τυφώνες και γεωλογικά φαινόμενα

by admin
4 εβδομάδες ago
«Η Ελλάδα σε εποπτεία μέχρι το 2064 και το μέγα ψεύδος Μητσοτάκη»-Νότης Μαριάς
Slider

«Η Ελλάδα σε εποπτεία μέχρι το 2064 και το μέγα ψεύδος Μητσοτάκη»-Νότης Μαριάς

by admin
1 μήνα ago
Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Κατεπείγουσα έρευνα για τα 120 εκατ. ευρώ της Κεραμέως σε διαδραστικούς πίνακες
Slider

Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Κατεπείγουσα έρευνα για τα 120 εκατ. ευρώ της Κεραμέως σε διαδραστικούς πίνακες

by admin
2 μήνες ago
«Βρέχει κάθε εβδομάδα»: Το Ιράν ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε μυστικό κέντρο ελέγχου καιρού των ΗΑΕ – Η συνωμοσία της «γεωμηχανικής» αποκαλύπτεται;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

«Βρέχει κάθε εβδομάδα»: Το Ιράν ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε μυστικό κέντρο ελέγχου καιρού των ΗΑΕ – Η συνωμοσία της «γεωμηχανικής» αποκαλύπτεται;

by admin
3 μήνες ago
Next Post
Θα δεχόμασταν να γίνει η Ελλάδα η 51η πολιτεία των Αμερικανών;

Θα δεχόμασταν να γίνει η Ελλάδα η 51η πολιτεία των Αμερικανών;

ROTHSCHILDS & ΕΛΛΑΣ

ROTHSCHILDS & ΕΛΛΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr