• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

Θα μαστουρώσει όχι απλά η χώρα αλλά το…σύμπαν: Ιδού το σχέδιο για έξοδο από τη κρίση (δεν είναι φάρσα) – Πέφτουν δισ για …

9 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
Θα μαστουρώσει όχι απλά η χώρα αλλά το…σύμπαν: Ιδού το σχέδιο για έξοδο από τη κρίση (δεν είναι φάρσα) – Πέφτουν δισ για …
0
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

… καλλιέργεια Κάνναβης! – Δείτε το αστρονομικό νούμερο εσόδων!

Ξένοι επενδυτές, σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg και ομολογία του αρμόδιου Υπουργού, στρέφονται στην χώρα μας για την καλλιέργεια κάνναβης, για διάφορους λόγους με πρόσχημα σε πολλές περιστάσεις τους ιατρικούς. Η χώρα όχι απλά θα μετατραπεί σε…Αφγανιστάν, αλλά η «Αλβανία» και τα όσα εκτυλίσσονται τώρα εκεί θα είναι ένα «τίποτα» μπροστά σε όσα έρχονται. Γιγάντωση μαφίας κτλ

Πάνω από 1,5 δισ. ευρώ σε έργα που αφορούν την κατασκευή πάρκων θερμοκηπίων για την καλλιέργεια και επεξεργασία της κάνναβης έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να διαθέσουν καλλιεργητές, δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλου σε συνέντευξή του στο Bloomberg, προαναγγέλλοντας την νομιμοποίηση.

Αυτό θα έδινε στην Ελλάδα ένα μερίδιο στην παγκόσμια αγορά, που η κυβέρνηση εκτιμά ότι μπορεί να ανέλθει στα 200 δισ. ευρώ την επόμενη 10ετία σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Με λίγα λόγια – γιατί τα 200 δισ δεν έρχονται τόσο απλά και εύκολα – ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις μαστούρας!

Μια μονάδα με 12-15 θερμοκήπια κάνναβης θα μπορούσε να δημιουργήσει 400 θέσεις εργασίας, σύμφωνα με την ομάδα εργασίας που ετοιμάζει το νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση της ιατρικής κάνναβης στην Ελλάδα.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει να καταθέσει το νομοσχέδιο έως τα τέλη του έτους και η ψήφισή του θα δώσει επαρκή χρόνο για καλλιέργεια, προκειμένου να υπάρξει συγκομιδή τον επόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με την ομάδα εργασίας.

Το πρότζεκτ αυτό «τρέχει» ήδη στην γειτονική Αλβανία η οποία έχει καταστεί ένα απέραντο εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης με αποτέλεσμα την γιγάντωση της μαφίας και την διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων στο εξωτερικό.

Ο κίνδυνος από το πλάνο του ΣΥΡΙΖΑ για την χώρα μας είναι μεγάλο λόγω και της κομβικής θέσης της χώρας  στην Α.Μεσόγειο και την πρόσβαση στις ευρωπαϊκές αγορές , ενώ απαιτείται ξεχωριστή δύναμη φύλαξης .

Εκατοντάδες καλλιεργητές έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την χρηματοδότηση περισσότερων από 1,5 δισεκατομμυρίων ευρώ (1,74 δισεκατομμυρίων δολαρίων) σε σχέδια για την κατασκευή θερμοκηπίων για την καλλιέργεια και την παραγωγή κάνναβης, ανέφερε σε συνέντευξη ο Ευάγγελος Αποστόλου, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Αυτό θα έδινε στην Ελλάδα ένα μεγάλο μερίδιο της  παγκόσμιας αγοράς που θα μπορούσε να ανέλθει  σε 200 δισ. Ευρώ τα επόμενα 10 χρόνια.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υπολογίζει σε επενδύσεις αυτού του τύπου για να ωθήσει την οικονομική ανάκαμψη,  για  να επιτρέψει η χώρα στην κανονική ανάπτυξη μετά το τρίτο «θανατηφόρο» πρόγραμμα διάσωσης.

Οι προβλέψεις απαιτούν ανάπτυξη φέτος  περίπου στο 2% και  2,5% το 2018.

Η ανεργία στην Ελλάδα ευρίσκεται  πάνω από το 20% από τον Νοέμβριο του 2011, κάτι που αποτελεί ένα από τα υψηλότερα επίπεδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η κυβέρνηση του Α. Τσίπρα σχεδιάζει να υποβάλει το  νομοσχέδιο που θα καλύπτει την νομιμοποίηση της καλλιέργεια κάνναβης για ιατρικούς λόγους μέχρι το τέλος του έτους, για να δώσει  αρκετό χρόνο για καλλιέργεια εγκαίρως και … συγκομιδή(απίστευτα πράγματα) το προσεχές καλοκαίρι, σύμφωνα με την ειδική ομάδα εργασίας του αρμόδιου υπουργείου η  οποία εργάζεται επί του παρόντος για την προετοιμασία του νομοσχεδίου .

Χώρες  όπως η Ουρουγουάη και αρκετές αμερικανικές πολιτείες έχουν νομιμοποιήσει την καλλιέργεια αυτού του φυτού σε διάφορα επίπεδα , ενώ  η Ελλάδα δεν είχε μέχρι τώρα  τέτοια σχέδια.

Η καλλιέργεια και οι πωλήσεις θα αφορούν μόνο για ιατρικούς σκοπούς, ανέφερε ο υπουργός κ. Απόστολου.

«Χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά και μέλη οικογενειών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες όπως ο καρκίνος και η νόσος του Πάρκινσον θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται  φάρμακα από εδώ, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας», ανέφερε ο ίδιος.

Η καναδέζικη εταιρία παραγωγής ιατρικής κάνναβης Tilray ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο ότι σχεδιάζει να επενδύσει 20 εκατ. ευρώ στην Πορτογαλία, καθώς εκτιμά ότι θα αυξηθεί η ζήτηση στην Ευρώπη.

Ο όμιλος Cronos Group με έδρα του το Τορόντο έχει πετύχει συμφωνία με μια εταιρία χονδρικής πώλησης φαρμακευτικών ειδών για να προμηθεύει τη γερμανική αγορά ιατρικής μαριχουάνας και εξετάζει την επέκτασή της και αλλού στην ΕΕ, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλός της Μάικ Γκορενστάιν σε συνέντευξη.

«Πρέπει να έχουμε συζητήσει με 20 διαφορετικές χώρες έως τώρα, με ρυθμιστικές Αρχές, επιχειρηματίες, φαρμακευτικές εταιρίες», δήλωσε ο Γκορενστάιν.

«Εάν ήταν να διαλέξουμε μια άλλη χώρα στην Ευρώπη για παραγωγή, αυτό θα βασιζόταν στο ιστορικό των επιδόσεών της και το καλό της κλίμα».

Η ΠΟΥ αναφέρει μελέτες που αποδεικνύουν τις θεραπευτικές επιδράσεις των κανναβινοειδών στην  ναυτία και τον εμετό  στα προχωρημένα στάδια ασθενειών όπως ο καρκίνος και το AIDS.

Άλλες θεραπευτικές χρήσεις έχουν καταδειχθεί με ελεγχόμενες μελέτες, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας του άσθματος και του γλαυκώματος.

Το πρόβλημα που υπάρχει όμως είναι το θέμα του ελέγχου τέτοιων καλλιεργειών στην χώρα μας και τα τυχόν προβλήματα από την δράση παράνομων καναλιών που θα θελήσουν να τα διοχετεύουν παράνομα στην αγορά.

Οι ελληνικές αρχές θα έχουν ένα επιπρόσθετο «πονοκέφαλο» που θα αφορά σαφώς τον έλεγχο και την ορθή διακίνηση αυτού του προϊόντος τόσο εντός Ελλάδος όσο και εκτός.

ΠΗΓΗ

Tags: slide6
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ για ξύλο Μαρινάκη-Δημητριάδη και επιστροφή Κασιδιάρη
Slider

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ για ξύλο Μαρινάκη-Δημητριάδη και επιστροφή Κασιδιάρη

by admin
2 ώρες ago
«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η Γωγώ Μαστροκώστα
ΕΛΛΑΔΑ

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η Γωγώ Μαστροκώστα

by admin
3 ώρες ago
Μαρινάκης: Ενώ θα έπρεπε ο Δημητριάδης να είναι φυλακή για τις υποκλοπές, συνοδεύεται από 10 ΕΚΑΜίτες
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρινάκης: Ενώ θα έπρεπε ο Δημητριάδης να είναι φυλακή για τις υποκλοπές, συνοδεύεται από 10 ΕΚΑΜίτες

by admin
3 ώρες ago
Θρήνος στη Ρόδο με 24χρονη που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή
ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στη Ρόδο με 24χρονη που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή

by admin
3 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Σεισμός πολλών Ρίχτερ στις αγορές ομολόγων – Από ΗΠΑ έως Ιαπωνία, το κραχ έρχεται: Το φαινόμενο Takaichi, το taper tantrum και η “βιβλική καταστροφή” που φοβούνται οι ειδικοί

Σεισμός πολλών Ρίχτερ στις αγορές ομολόγων – Από ΗΠΑ έως Ιαπωνία, το κραχ έρχεται: Το φαινόμενο Takaichi, το taper tantrum και η “βιβλική καταστροφή” που φοβούνται οι ειδικοί

4 ημέρες ago
Παπα-Ηλίας Υφαντής: “Οι εθνοπατέρες δεν εκλέγονται από τον λαό” – Η μνημονιακή καλπονοθεία, η τερατοκρατία Μητσοτάκη, και η τελευταία ευκαιρία της Ελπίδας

Παπα-Ηλίας Υφαντής: “Οι εθνοπατέρες δεν εκλέγονται από τον λαό” – Η μνημονιακή καλπονοθεία, η τερατοκρατία Μητσοτάκη, και η τελευταία ευκαιρία της Ελπίδας

10 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Πολλοί άνθρωποι της προσευχής μας λένε: “δεν θα μας χτυπήσει ο τούρκος από έξω αν δεν μας χτυπήσει πρώτα από μέσα και ύπουλα”

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Πολλοί άνθρωποι της προσευχής μας λένε: “δεν θα μας χτυπήσει ο τούρκος από έξω αν δεν μας χτυπήσει πρώτα από μέσα και ύπουλα”

7 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Τα μετρητά είναι βασιλιάς – Η ακολουθία: Εκλογές, Οικουμενική, κλείσιμο τραπεζών, στρατός, επίθεση, πείνα, και η μόνη μας ελπίδα

    Τα μετρητά είναι βασιλιάς – Η ακολουθία: Εκλογές, Οικουμενική, κλείσιμο τραπεζών, στρατός, επίθεση, πείνα, και η μόνη μας ελπίδα

    53 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Παρασκευή Σιδέρη: Yasmin levy καί Ελλάδα μου… τύφλα να χουν οι μασονικές τακτικές των Ελλήνων καλλιτεχνών!

    37 shares
    Share 15 Tweet 9
  • ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Πλησιάζει — Η Ώρα Έρχεται και Κανείς Δεν Είναι Έτοιμος

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Θα μας πάρουν σπίτια! Σκληρές κυρώσεις σε όσους δεν πληρώσουν το νέο διπλό ΕΝΦΙΑ στα ακίνητα

    34 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Όταν οι ψευδοπροφήτες επαληθεύονται.

    19 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr