• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 25 Αυγούστου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

10 ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για αυτό που ετοιμάζουν στην Ελλάδα από την Νέα Υόρκη

9 έτη ago
in ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
0
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Εταιρείες κολοσσοί με σταθερή παρουσία στο χώρο του επιχειρείν «χάθηκαν» σε μία Ελλάδα που οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον οικονομικοκοινωνικό αφανισμό.

Πίσω τους άφησαν πληθώρα εργαζομένων στον δρόμο, στους οποίους η παρούσα κυβέρνηση παρέχει επιδόματα, έτσι ώστε να αυξηθεί η εξάρτησή τους από το Κράτος και να την ξαναψηφίσουν.

Παράλληλα, ενώ η χώρα διαλύεται, ο πρωθυπουργός καλεί, από την Νέα Υόρκη, όπως διαβάσατε χθες στο el.gr, πολυεθνικές να… «επενδύσουν» σε τιμή ευκαιρίας στην Ελλάδα.

Να έρθουν σε μία χώρα, της οποίας ο παραγωγικός ιστός έχει συνθλιβεί και άρα η διαπραγματευτική της θέση βρίσκεται στον βυθό της αβύσσου, τουτέστιν έπεται πρωτόγνωρο ξεπούλημα!

Ακόμη και οι γνωστότερες επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να βάλουν λουκέτο, αφού η δυσβάσταχτη φορολόγηση, η μείωση του κέρδους και η «συντήρηση» δεν αρκούσαν για να σωθούν.

Μεταξύ των χιλιάδων επιχειρήσεων που έβαλαν λουκέτο, υπάρχουν 10 που ξεχωρίζουν, λόγω του ονόματος και του μεγέθους τους, σύμφωνα με το aftodioikisi.gr!

Χώρα χωρίς ισχυρή ιδιωτική οικονομία δεν διαπραγματεύεται, ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ!

Ακολουθούν οι 10 πιο τρανταχτές αποδείξεις πως η Ελλάδα είναι έτοιμη να γίνει έρμαιο στις ορέξεις των παγκόσμιων τοκογλύφων:

  1. Ηλεκτρονική Αθηνών: Διατηρούσε 44 καταστήματα στην Ελλάδα και άλλα 3 στην Κύπρο. Συνολικά απασχολούσε περίπου 450 εργαζομένους. Μετά από 60 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά πτώχευσε οριστικά στις 9 Μαρτίου 2016, γεγονός που ήρθε ως απόρροια των capital controls κατά βάση.
  2. Softex: Άλλη μια μεγάλη επιχείρηση που έκλεισε μέσα στο 2016 αφήνοντας άνεργους περίπου 200 εργαζόμενους. Κομβικό ρόλο έπαιξε η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε τον Ιούλιο του 2015 στο εργοστάσιό της Softex στο Βοτανικό, η οποία προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην παραγωγή ενώ ταυτόχρονα οι ασφαλίστικες δεν αποζημίωσαν την εταιρεία όσο αυτή περίμενε.
  3. Sprider Stores: Βάδιζαν ασθμαίνοντας για πολύ καιρό τα Sprider. Από το 2009 μέχρι το 2013, οπότε και η πάλαι ποτέ μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα ρούχων έκλεισε, η οικονομική «κατακρύλα» ήταν συνεχόμενη. Τα εναπομείντα 45 καταστήματα έκλεισαν τον Νοέμβρη του 2013 και 800 εργαζόμενοι έμειναν στο δρόμο.
  4. Ατλάντικ Σούπερ Μάρκετ: Υπήρξε η πέμπτη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Ελλάδας. Έφτασε να απασχολεί 3.500 εργαζόμενους και είχε συνεργασία με πάνω από 2.000 προμηθευτές. Το 2011 έβαλε λουκέτο με τους ιδιοκτήτες και βασικούς μετόχους να ξεκινάνε μια σκληρή κόντρα μεταξύ τους αναφορικά με το ποιος έφταιξε για αυτή την εξέλιξη.
  5. Nutriart (πρώην Κατσέλης): Η πιο γνωστή αρτοβιομηχανία της Ελλάδας, με δεκαετίες λειτουργίας πίσω της, έβαλε λουκέτο το φθινόπωρο του 2013. Περίπου 500 εργαζόμενοι έχασαν τη δουλειά τους παρά το γεγονός ότι οι τράπεζες έκαναν μεγάλη προσπάθεια να κρατήσουν στη ζωή την εταιρεία.
  6. Fokas: Ο ιστορικός όμιλος ένδυσης και υποδημάτων λειτουργούσε από το 1936 με το πρώτο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και στην περίοδο της μεγάλης ακμής του, διατηρούσε δύο καταστήματα τόσο σε κεντρικά σημεία στην Αθήνας όσο και σε μεγάλες πόλεις της χώρας. Συνολικά 1.500 εργαζόμενοι έμειναν χωρίς δουλειά όταν έκλεισε το 2013.
  7. Diana: Μετά από 32 χρόνια λειτουργίας η Diana οδηγήθηκε σε πτώχευση το 2012. Είχε ιδρυθεί το 1980, ενώ εκτός από το εργοστάσιο στην Ξάνθη είχε εγκαταστάσεις και ακίνητα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κοζάνη, Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης.
  8. Καπνοβιομηχανία «Γεωργιάδης»: Μια από τις πιο φημισμένες καπνοβιομηχανίες δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στα οικονομικά της προβλήματα και έκλεισε στα τέλη του 2011, ύστερα από μισό αιώνα ζωής. Το σήμα κατατεθέν της εταιρείας ήταν η περίφημη σειρά «22» ενώ παρήγαγε αρκετά από τα σήματα της σειράς Rothmans.
  9. Neoset: Τι κι αν υπήρξε μια από τις πιο πετυχημένες βιομηχανίες επίπλων; Οδηγήθηκε σε πτώχευση τον Μάρτιο του 2014 και είχε κατασχεθεί το οικόπεδο εργοστασίου της στην Εύβοια. Είναι χαρακτηριστικό πως η εταιρεία εμφάνιζε ζημιές ύψους 53,1 εκατ. Ευρώ.
  10. Αγνό: Οι τίτλοι τέλους για την γνωστή γαλακτοβιομηχανία έπεσαν το 2014 αν και τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει από το 2003. Εκείνη την περίοδο είχε αλλάξει χέρια και είχε εξασφαλίσει δάνεια, τα οποία από ένα σημείο και μετά είχαν πάψει να αποπληρώνονται. Συνολικά, 375 εργαζόμενοι έμειναν άνεργοι.

el.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Κόκκινος Κώδικας για την Ανθρωπότητα»: Επέρχεται η Παγκόσμια Κυβέρνηση Έκτακτης Ανάγκης με Πρόσχημα τον Εκτροχιασμό του Κλίματος –  Όλα Έτοιμα ενώ ο Κοσμάκης Κοιτάζει Αδιάφορα Αμέριμνος
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

«Κόκκινος Κώδικας για την Ανθρωπότητα»: Επέρχεται η Παγκόσμια Κυβέρνηση Έκτακτης Ανάγκης με Πρόσχημα τον Εκτροχιασμό του Κλίματος – Όλα Έτοιμα ενώ ο Κοσμάκης Κοιτάζει Αδιάφορα Αμέριμνος

by admin
6 ημέρες ago
Οι ελίτ διεκδικούν τα αποθέματα νερού του κόσμου και σχεδιάζουν να τα ανταλλάξουν
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Οι ελίτ διεκδικούν τα αποθέματα νερού του κόσμου και σχεδιάζουν να τα ανταλλάξουν

by admin
1 εβδομάδα ago
Το Σύστημα του Ερχόμενου Θηρίου – Όταν ο Αλγόριθμος θα Αποφασίσει ότι δεν Μπορείτε να Αγοράσετε Ψωμί
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Το Σύστημα του Ερχόμενου Θηρίου – Όταν ο Αλγόριθμος θα Αποφασίσει ότι δεν Μπορείτε να Αγοράσετε Ψωμί

by admin
3 εβδομάδες ago
Έγγραφα που Διέρρευσαν Αποκαλύπτουν πώς η “Great Reset” θα έχει Σβήσει την Ελεύθερη Ανθρωπότητα μέχρι το 2030
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Έγγραφα που Διέρρευσαν Αποκαλύπτουν πώς η “Great Reset” θα έχει Σβήσει την Ελεύθερη Ανθρωπότητα μέχρι το 2030

by admin
3 εβδομάδες ago
Next Post
«ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΕΔΩ,  ΑΛΛΟΙΜΟΝΟΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΛΑΖΕΣΘΑΙ  ΑΙΩΝΙΩΣ» (Διονυσίου Ιερομ.του ρήτορος)

«ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΕΔΩ, ΑΛΛΟΙΜΟΝΟΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΛΑΖΕΣΘΑΙ ΑΙΩΝΙΩΣ» (Διονυσίου Ιερομ.του ρήτορος)

Βόμβα FT: Για τη διάλυση της Βόρειας Κορέας ετοιμάζεται η Κίνα!

Βόμβα FT: Για τη διάλυση της Βόρειας Κορέας ετοιμάζεται η Κίνα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr