• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Χωρίς κατηγορία

ΑΚΟΜΑ ΒΟΥΪΖΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟ 1992

8 έτη ago
in Χωρίς κατηγορία
0
ΑΚΟΜΑ ΒΟΥΪΖΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟ 1992
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ονοματολογία 1992 ονοματολογία 2018 τι άλλαξε κύριοι;

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ!

Μετά το πέρας του συλλαλητηρίου, ορισμένα ΜΜΕ άρχισαν το γνωστό τους πρόστυχο έργο, με προεξάρχουσα την κρατική τηλεόραση. Δηλαδή την υποβάθμιση του συλλαλητηρίου από κάθε άποψη (αριθμητικά, ποιοτικά κ.λ.π.), ενώ στα πάνελ τρέχουν οι καλοθελητές «νενέκοι» να καταθέσουν την «εν κρανίω τρικυμία» τους συκοφαντώντας, υβρίζοντας και υποτιμώντας τον Κυρίαρχο ελληνικό Λαό, που τον θέλουν «πρόβατα στην στρούγκα», για να τα αρμέγουν, να εκμεταλλεύονται το γάλα τους, το κρέας τους, το μαλλί τους, και όταν μπαίνει ο λύκος στο μανδρί, απαιτούν ακόμη και να μη βελάζουν!

Έχοντας στερέψει κάθε επιχείρημά τους σήμερα, προκειμένου να υποβαθμίσουν το μεγαλειώδες συλλαλητήριο, άρχισαν να δείχνουν εικόνες από το συλλαλητήριο του 1992 και δείχνοντας μόνο τον όγκο, λένε ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με εκείνο του 1992, που ήταν μεγαλύτερο.

Επειδή έχουμε διατρανώσει ότι προσπαθούμε να αγαπάμε την Αλήθεια και το Δίκαιο και να είμαστε πάντα μαζί μ’ αυτόν που αγωνίζεται γι’ αυτά τα ιδανικά, στο θέμα αυτό η αλήθεια είναι ότι αυτό το συλλαλητήριο έχει την μεγαλύτερη αξία από κάθε άλλο που έγινε μέχρι τώρα.

Κατανοώ ότι για όλους εσάς τους πολιτικούς, είναι σημαντικό να έχει πλέον «ωριμάσει» ο ελληνικός λαός και να έχει μειωθεί το ενδιαφέρον του και η αγάπη του για την πατρίδα και το έθνος, ώστε να μπορέσετε εύκολα να τα ξεπουλήσετε εκεί που σκοπεύετε. Μην κάνετε όμως το λάθος αυτό, μην υποτιμήσετε τον ελληνικό λαό. Η υποτίμηση δεν βοήθησε ποτέ κανέναν.

Η Αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι αυτό το συλλαλητήριο (αν εξαιρέσεις τα αυθόρμητα εκείνα του 1940 που με ενθουσιασμό βγήκαν εκατομμύρια Έλληνες στους δρόμους, για να διατρανώσουν τότε ότι με χαρά πάνε στο μέτωπο να θυσιάσουν τη ζωή τους για το έθνος και την πατρίδα), είναι το πιο μεγάλο, το πιο μεγαλειώδες, το πιο αληθινό, το πιο ποιοτικό, το ποιο… το ποιο… το ποιο… Αρκεί οι πάσης φύσεως αναλυτές να λάβουν υπόψη τους τα κάτωθι:

1) Το 1992, το συλλαλητήριο το είχε διοργανώσει η Εκκλησία με προεξάρχοντα τον μακαριστό Θεσσαλονίκης κ. Παντελεήμονα, και προέτρεπε κλήρο και λαό, ενορίες, κατηχητικά, τους αδελφούς Μητροπολίτες των όμορων Μητροπόλεων να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο.

Το 2018, ο νυν Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, όλο το διάστημα προ του συλλαλητηρίου, δήλωνε δημοσίως από τα ΜΜΕ ότι είναι κατά του συλλαλητηρίου και διά της μητροπολιτικής αυτής απόφασης λειτούργησε αποτρεπτικά, εκφοβιστικά, και προς τον ευσεβή λαό και προς τον κλήρο.

Το γεγονός ότι δύο ώρες πριν το συλλαλητήριο, αποφάσισε κι αυτός να παρευρεθεί, αυτό έγινε γιατί ήδη είχε βουλιάξει η Θεσσαλονίκη και ο λαός αποδείκνυε ότι είναι Αρχηγός και Κυρίαρχος και όχι πρόβατα. Το 2018, λοιπόν, ο Μητροπολίτης απλά αναγκάστηκε να ακολουθήσει τον Κυρίαρχο Λαό και όχι ο λαός τον Δεσπότη (όπως το 1992). Υπάρχει, λοιπόν, μια τεράστια διαφορά.

2) Το 1992 η Εκκλησία της Ελλάδος ήταν υπέρ του συλλαλητηρίου και στήριζε τον αγώνα του λαού. Το 2018 η εκκλησία διά της Ιεράς Συνόδου, εξέδωσε ένα τυπικό δελτίο τύπου, ότι δεν συμφωνεί με την εκχώρηση του ονόματος “Μακεδονία”, αλλά ο Πρόεδρος αυτής, Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, δημοσίως από τα ΜΜΕ δήλωσε ότι: «η εκκλησία δεν συμφωνεί με τα συλλαλητήρια, διότι έχει αγάπη»!!

Έτσι η εκκλησία ουσιαστικά έδωσε καθολικό μήνυμα προς όλες τις Μητροπόλεις, Μητροπολίτες, ιερείς, μοναχούς, ότι δεν πρέπει να συμμετέχουν. Το 2018 η εκκλησία όχι υπέρ δεν ήταν, αλλά ήταν και ενάντια και αποτρεπτική «και ουκ ήκουσαν αυτήν τα πρόβατα» (ούτε φυσικά πολλοί Μητροπολίτες, ιερείς, διάκονοι, μοναχοί, μοναχές, που ήταν με τον Λαό στον δρόμο).

3) Το 1992 όλα τα κόμματα ήταν μαζί με την κυβέρνηση κατά των Σκοπίων και με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή (τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας), είχαν πει ομοφώνως: «Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική» (κλαίγοντας μάλιστα μπροστά στις κάμερες ο κ. Καραμανλής).

Η κυβέρνηση και όλα τα κόμματα ήταν υπέρ του συλλαλητηρίου. Σήμερα εν έτει 2018, η κυβέρνηση είναι άθεη και είναι υπέρ του ξεπουλήματος της Μακεδονίας και τάχθηκε κατά των συλλαλητηρίων, συκοφαντώντας την εκκλησία ότι δήθεν είναι φασίστες και δήθεν έχουν το ίδιο πνεύμα με την «Χρυσή Αυγή», και δυσκόλεψε όσο μπορούσε την πραγματοποίηση του συλλαλητηρίου.

Το ίδιο και η αντιπολίτευση και τα άλλα κόμματα. Τώρα αν κάποιοι βουλευτές συμμετείχαν, αναγκάστηκαν να το πράξουν (ως φυσικά πρόσωπα και όχι ως εκπρόσωποι των κομμάτων τους), όταν είδαν ότι βουλιάζει η Θεσσαλονίκη. Είναι, λοιπόν, το ίδιο το 1992 και το 2018;

4) Το 1992 τα ΜΜΕ (δημοτικά, κρατικά, ιδιωτικά), τάσσονταν όλα (μαζί με όλες τις ανωτέρω αρχές), κατά της εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας και πολύ καιρό πριν το συλλαλητήριο, ξεσήκωναν τον κόσμο για να συμμετάσχει. Έτσι έπειθαν τις μάζες να συμμετάσχουν στο τότε συλλαλητήριο.

Σήμερα εν έτη 2018, όπου κυβέρνηση, κόμματα, εκκλησία, δήμος, τάχθηκαν κατά των συλλαλητηρίων, όλα τα ΜΜΕ (πλην δύο τηλεοπτικών καναλιών: του “ΑΡΤ” και της “Βεργίνα”), οι υπόλοιποι από καιρό προπαγάνδιζαν πόσο «μεγάλη αμαρτία» είναι η συμμετοχή σε ένα τέτοιο συλλαλητήριο και κάποιοι δημοσιογράφοι δυστυχώς προπαγάνδιζαν ξεκάθαρα και έλεγαν ότι όσοι θα πάνε, θα είναι φασίστες, εθνικιστές κ.λ.π.

Τα ΜΜΕ, λοιπόν, το 2018 απέτρεπαν τον κόσμο να συμμετάσχει.

5) Το 1992 δεν είχαμε άθεη αριστερή κυβέρνηση, ούτε κίνηση αντι-εξουσιαστών αναρχικών που να κάνουν άγρια προπαγάνδα κατά του απλού λαού, για να τον εκφοβίσουν. Το 2018 οργάνωσαν την ίδια ημέρα και ώρα αντι-συγκέντρωση οι δήθεν αναρχο-αντιεξουσιαστές, οι οποίοι όλο το προηγούμενο διάστημα έβριζαν, συκοφαντούσαν όλο τον ελληνικό λαό που ήθελε να συμμετέχει στο συλλαλητήριο, ότι πρόκειται για φασίστες και εθνικιστές.

Την ημέρα της διαδήλωσης έσπαζαν λεωφορεία φιλήσυχων ανθρώπων στην Αθήνα, για να τους εμποδίσουν να προσέλθουν, προπηλάκισαν δύο 15χρονα κορίτσια στη Θεσσαλονίκη, διότι κρατούσαν ελληνικές σημαίες (τις οποίες μάλιστα τους τις πήραν και τις έκαψαν), και το κυριότερο έκαναν μία γνωστή προπαγάνδα μέρες πριν το συλλαλητήριο, έβριζαν χυδαία και προκλητικά την «Χρυσή Αυγή».

Και αυτό δεν το έκαναν τυχαία, αφού γνώριζαν ότι την «Χρυσή Αυγή» όταν την βρίζουν, δεν ανάβει κεράκι στον άγιο της ενορίας, αλλά “στολίζει” τους υβριστές της. Έτσι σου λένε, θα έρθουν εδώ και σαν τις κακομοίρες χήρες θα κλαίμε και θα οδυρόμαστε για το τι τραβάμε εμείς από την φασιστική ναζιστική οργάνωση, και θα πούμε, να και όλοι αυτοί που συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, συμμετέχουν με τους φασίστες δολοφόνους.

Πρέπει όμως να σέβεστε εσείς και Σύνταγμα και Λαό, και ανθρώπινο πρόσωπο, και να μη θέλετε να επιβάλετε την σταλινική φασιστική αριστερή νοοτροπία σας, για να μη γίνεσθε και αποδέκτες της χιτλερικής φασιστικής δεξιάς νοοτροπίας. Πρόκειται περί ενός έντιμου συμβιβασμού μεταξύ σας.

6) Το 1992 η οικονομική κατάσταση των πολιτών της χώρας μας ήταν καλή και μπορούσε ο κάθε πολίτης να διαθέσει κάποια χρήματα.

Αντιθέτως, το 2018 η Ελλάδα είναι υπό πτώχευση, οι Έλληνες πολίτες είναι άνεργοι, καταχρεωμένοι, τους κατάσχουν περιουσίες και σπίτια, δεν μπορούν να επιβιώσουν, να καλύψουν τις ανάγκες τους, και τις προς τρίτους και προς το κράτος υποχρεώσεις τους.

Είναι το ίδιο, εν έτη 2018, ένας λ.χ. που έχει τρία παιδιά, να πληρώσει 5 εισιτήρια ή να πληρώσει βενζίνη, να ξοδέψει χρήματα για φαγητό μιας ημέρας; Είναι ίσα και όμοια το 1992 με το 2018; Καθόλου.

7) Το 1992 δεν υπήρχαν οι δυσκολίες από τους διεθνείς παράγοντες. Το 2018 όμως 140 χώρες, οι ευρωπαίοι εταίροι μας, οι σύμμαχοί μας στο ΝΑΤΟ και οι χώρες του ΟΗΕ, αναγνώρισαν το κράτος των Σκοπίων ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Και έτσι 140 χώρες, και οι τρεις διεθνείς οργανισμοί (Ε.Ε., ΝΑΤΟ, ΟΗΕ), σήμερα λένε στον ελληνικό λαό: «Εμείς ΟΛΟΙ το αναγνωρίσαμε.

Δεν είναι ρεαλιστικό να μην το αναγνωρίζεις εσύ». Και αυτός ο μεγαλειώδης Λαός δείχνει το σθένος στην παγκόσμια κοινότητα, και απαντά: «ΟΧΙ»· αυτό, κύριοι, είναι ισοδύναμο με το «ΟΧΙ» του Λεωνίδα, του Παπαφλέσσα, του Μεταξά.

Όσο κι αν θέλετε να υποβαθμίσετε τη μεγαλοσύνη αυτού του Λαού, είμαι σίγουρος ότι ενδόμυχα θαυμάζετε το σθένος του, την τόλμη του, την αγάπη του, την αυτοθυσία του και σας δυσκολεύει στο προσκύνημα που θέλετε να κάνετε. Δεν είναι λοιπόν, κύριοι, ίσα και όμοια το 1992 με το 2018.

8) Σήμερα, κύριοι, εν έτει 2018, όλοι εσείς της αντίθετης πλευράς, ζείτε ένα θαύμα. Η αντι-εξουσιαστική και αναρχική αντι-ιμπεριαλιστική αριστερή κίνηση, είναι αυτοί που είναι κατά κάθε αρχής και εξουσίας (στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως συμφωνούσαν με όλες τις αρχές και εξουσίες).

Έτσι ο Κυρίαρχος Λαός είχε εν έτει 2018 απέναντί του τις αρχές και εξουσίες (εκκλησία, κυβέρνηση, κόμματα, δήμο, ΜΜΕ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε., ΟΗΕ και αντι-εξουσιαστική αναρχική αντι-ιμπεριαλιστική κίνηση), που ήταν όλοι τους ομόφωνοι κατά της διοργάνωσης του συλλαλητηρίου!!

Έχετε ξαναδεί τέτοια «ενότητα» φρονήματος; Και όμως ο Λαός απέδειξε ότι: «Ένας είναι Αρχηγός, ο Κυρίαρχος Λαός». Και όπως ο ομιλητής κ. Λυγερός (ο στρατηγικός αναλυτής) είπε, εμείς ο Κυρίαρχος Λαός έναν Κύριο μόνον αναγνωρίζουμε: Αυτόν που αναγνωρίζει και ο συνταγματικός νομοθέτης και ομνύοντας, θεσπίζει το Σύνταγμα στο Όνομά Του και σ’ Αυτόν μόνο υπακούμε και υποτασσόμεθα. Είναι

λοιπόν ίσα και όμοια το 1992 με το 2018; Όποιος δεν κατανοεί τα ανωτέρω, υπάρχει πρόβλημα.

Αγαπητοί κύριοι αναλυτές των ΜΜΕ, των εφημερίδων, των ραδιοφωνικών σταθμών και του διαδικτύου, το χθεσινό συλλαλητήριο ήταν ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ. Ο ελληνικός Λαός απέδειξε και έστειλε προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα ότι δεν είναι κοπάδι άβουλων προβάτων κανενός, αλλά ότι «Αυτός είναι ο Αρχηγός, ο Κυρίαρχος Λαός».

Δεν θα περιέλθω στη λογική αν οι συμμετέχοντες ήταν 300.000 ή 500.000 ή 700.000. Η εικόνα που δείχνει το πλήθος του κόσμου να φθάνει ως απόδειξη. Αφήστε λοιπόν τους υπολογισμούς εσείς που σέβεσθε τα δικαιώματα των ισχνών μειοψηφιών και νομοθετείτε εις βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού Λαού.

Το σήμα της κινητής τηλεφωνίας και του διαδικτύου, το έριξε η κυβέρνηση με εντολή της, ή μήπως από την κάθοδο «των Μυρίων», δεν άντεξαν τα δίκτυα; Διαλέξτε τι καταλαβαίνετε και ενημερώστε μας, να ξέρουμε. Υπενθυμίζω ότι: «ουκ εν τω πολλώ το ευ».

Και ο Μ. Αλέξανδρος τον οποίο διεκδικούν οι Σκοπιανοί, δημιούργησε την ελληνιστική αυτοκρατορία με 35.000 στρατό και 10.000 ιππείς, κατατροπώνοντας εκατομμύρια Πέρσες. Ο Λεωνίδας με 300 στρατιώτες πήγε στις Θερμοπύλες και του είπαν ότι αν οι Πέρσες ρίξουν από ένα βέλος, είναι τόσοι πολλοί που θα σκοτεινιάσει, γιατί τα βέλη θα κάλυπταν τον ήλιο.

Και τους είπε: «Ακόμη καλύτερα, θα πολεμήσουμε υπό σκιάν». Ο Παπαφλέσσας στο Μανιάκι με 300 παλικάρια στάθηκε απέναντι στον Ιμπραήμ πασά που διέθετε πλήθος στρατό. Το ’40 είπαμε το «ΟΧΙ» στον άξονα, που ενώπιόν του ήμασταν μια χούφτα αγωνιστές με λιανοντούφεκα.

Εμείς η ζύμη η καλή, όπως λέει και ο Μακρυγιάννης, είμαστε λίγοι. Αλλά από αυτήν γίνεται ό,τι γίνεται, και ό,τι έχει καταγράψει η ιστορία· είμαστε μικροί, αλλά έχουμε μεγάλο Θεό. Είμαστε αδύνατοι, αλλά έχουμε δυνατό Θεό.

Επειδή πολλά ειπώθηκαν από κακοπροαίρετους, εμείς εχθές προσπαθήσαμε να καλύψουμε τον κόσμο που προσήρχετο κατά δεκάδες χιλιάδες. Θα δείτε λοιπόν, ένα συνεχές κινούμενο ποτάμι, το οποίο εντός του περιείχε βρέφη, παιδιά, έφηβους, νέους, μεσήλικες, γέροντες και γερόντισσες, ΑΜΕΑ με τα καροτσάκια τους, ιερείς, μοναχούς κ.λ.π.

Θα δείτε ότι στις δεκάδες χιλιάδες που περνούν, δεν υπάρχει ούτε μία κομματική σημαία. Όλοι, μικροί μεγάλοι, κρατούν μόνο την ελληνική σημαία, λάβαρα με τον Μ. Αλέξανδρο, το άστρο της Βεργίνας κ.λ.π. Δείτε την αλήθεια και σταματήστε την άθλια προπαγάνδα.

Εκείνο όμως που μας ενδιαφέρει και μας καίει, είναι σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, που δεν έχουμε να πληρώνουμε τα αναγκαία προς το ζην, που μας κατάσχουν το σπίτι, που είμαστε άνεργοι, που δεν μπορούμε να ξεχρεώσουμε τα δάνειά μας, απλά δεν θέλουμε να είμαστε ο οικονομικός χορηγός σας.

Κάποιοι ειδικοί πρέπει να εξετάσουν αυτό το θέμα, εμείς μπορούμε και θα σας βάλουμε «μαύρο» και τότε θα μας θυμηθείτε. Η Ελλάδα ανήκει στον Λαό της. Εμείς θα την επιστρέψουμε.

Αρχ. των Γ.Ο.Χ Ιάκωβος Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας, Δημοσιογράφος.

(Το κίνημα συμπορεύεται με το ΛΑ.Ο.Σ και τον Γιώργο Καρατζαφέρη).

Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Αντώνης Παπαντωνίου: Η νομική αλήθεια για τα Μνημόνια – Άκυρες Συμβάσεις, οικονομική φυλακή, και η μόνη λύση: η ένωση όλων των Πολιτών
Slider

Αντώνης Παπαντωνίου: Η νομική αλήθεια για τα Μνημόνια – Άκυρες Συμβάσεις, οικονομική φυλακή, και η μόνη λύση: η ένωση όλων των Πολιτών

by admin
6 ημέρες ago
Οι Ραβίνοι Πιστεύουν ότι τον Επόμενο Χρόνο, οι 10 πληγές της Αιγύπτου θα Εξαλείψουν 70 Χώρες που Ψήφισαν στον ΟΗΕ
Slider

Οι Ραβίνοι Πιστεύουν ότι τον Επόμενο Χρόνο, οι 10 πληγές της Αιγύπτου θα Εξαλείψουν 70 Χώρες που Ψήφισαν στον ΟΗΕ

by admin
8 μήνες ago
Αποκάλυψη: Ετοιμαστείτε για τις 15 Μαΐου – Το άγνωστο σχέδιο για το ΝΑΤΟ και η κατάρα του ευρώ
Χωρίς κατηγορία

Αποκάλυψη: Ετοιμαστείτε για τις 15 Μαΐου – Το άγνωστο σχέδιο για το ΝΑΤΟ και η κατάρα του ευρώ

by admin
1 έτος ago
ΕΚΤΑΚΤΟ: Επιδόθηκε επίσημο τελεσίγραφο από το Ιράν στις ΗΠΑ μέσω ΟΗΕ: «Θα σας κτυπήσουμε αν βοηθήσετε το Ισραήλ»
Χωρίς κατηγορία

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επιδόθηκε επίσημο τελεσίγραφο από το Ιράν στις ΗΠΑ μέσω ΟΗΕ: «Θα σας κτυπήσουμε αν βοηθήσετε το Ισραήλ»

by admin
2 έτη ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Δεν το τρώμε αρκετά αλλά αυτό το φρούτο κάνει θαύματα για την πίεση

Δεν το τρώμε αρκετά αλλά αυτό το φρούτο κάνει θαύματα για την πίεση

7 ημέρες ago
Όποιο κόμμα και πολιτικός δεν είναι κατά της υποχρεωτικότητας της ψηφιοποίησης της ταυτοποίησής μας και όχι μόνο, θα το μαυρίσουμε!

Όποιο κόμμα και πολιτικός δεν είναι κατά της υποχρεωτικότητας της ψηφιοποίησης της ταυτοποίησής μας και όχι μόνο, θα το μαυρίσουμε!

3 ημέρες ago
Πέθανε και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, αφού έδωσε μάχη με τον καρκίνο

Πέθανε και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, αφού έδωσε μάχη με τον καρκίνο

5 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    49 shares
    Share 20 Tweet 12
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    24 shares
    Share 10 Tweet 6
  • Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    22 shares
    Share 9 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr