• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Πλέον δεν πρέπει να περιμένουμε να μας χτυπήσει. Είναι βέβαιο πως θα το κάνει. Πρέπει να χτυπήσουμε πρώτοι με συντριπτικό χτύπημα.

8 έτη ago
in ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – Ρ.Τ.Ερντογάν: «Διαταχθήκαμε για πολεμική εκστρατεία – Με τη βοήθεια του Αλλάχ θα κερδίσουμε» – Eπιστράτευση ζητά πρώην εκπρόσωπος της ΝΔ

Πολύ άσχημα είναι τα πράγματα στα ελληνοτουρκικά: Πριν λίγο ο Ρ.Τ.Ερντογάν έβγαλε μια καθαρή πολεμική ομιλία προετοιμασίας του τουρκικού Εθνους. Πλέον δεν πρέπει να περιμένουμε να μας χτυπήσει. Είναι βέβαιο πως θα το κάνει. Πρέπει να χτυπήσουμε πρώτοι με συντριπτικό χτύπημα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως η πρώην εκπρόσωπος της ΝΔ με εντολή Α.Σαμαρά,  Βασιλική Τζότζολα, ζητά επιστράτευση…χθες!

Ταυτόχρονα και ο Κ.Μητσοτάκης και ο Σ.Θεοδωράκης βλέπουν θερμό επεισόδιο, ζητούν την δημιουργία Συμβουλίου ΕΘνικής Ασφαλείας… Μάλιστα ο πρόεδρος τη ΝΔ δίνει συναίνεση σε πολλά. Τώρα που είδαν τα «ζόρια» ζητούν κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και δεκαετίες!

Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ αποκάλυψε σήμερα το πρωί πως ο Α.Τσίπρας δέχεται εισηγήσεις (δείτε σχετικά πατώντας ΕΔΩ), το ίδιο και ο Κ.Μητοτάκης, το ίδιο ζητά και ο Σ.Θεοδωράκης. Αυτό τα λέει όλα.

Ας δούμε τι είπε ο Ρ.Τ.Ερντογάν

«Εχουμε τον Αλλάχ με το μέρος μας ακόμη και αν η Δυση έχει πυραύλους, άρματα μάχης, πυροβολικό, τεχνολογία και διαστημόπλοια. Δεν υπάρχει νίκη παρά μόνο ο Αλλάχ».

«Διαταχθήκαμε (από ποιους άραγε;) να διεξάγουμε πολεμική εκστρατεία από τον Θεό (τον δικό τους Θεό φυσικά), η νίκη ανήκει στον Αλλάχ»

«Και μην ξεχνάτε αυτό. Τι λέει ο Αλλάχ στο Κοράνι; Βοήθεια από τον Αλλάχ και η νίκη είναι επικείμενη (Quran 61:13)»

«Γιατί ο Αμερικανικός 6ος Στόλος ήρθε σε Μεσόγειο και Αιγαίο» ;

President #Erdogan of #Turkey keeps beating war drums today. He said: «Know this. We were ordered to wage a [war] campaign [by God], the victory belongs to Allah. And don’t forget this. What is Allah saying in His [Quran] verses? Help from Allah and imminent victory [Quran 61:13] pic.twitter.com/C1qpXhkSHV

— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) March 7, 2018

«We have God on our side even though they [west] have missiles, tanks, artillery, spacecraft and technology» #Erdogan declares in #Turkey Parliament, adding that «There is no victor but Allah».

Is Turkish president preparing his nation to a war with the West? pic.twitter.com/rJLt01aHIc

— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) March 7, 2018

#Turkey president Erdogan also raised questions on the US Navy 6th fleet presence in his Parliamentary speech yesterday, saying the US can only come to Mediterranean & Aegean with 6th fleet and aircraft carriers. pic.twitter.com/39X48mIURb

— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) March 7, 2018

Tι αναφέρει στο άρθρο της η Β.Τζότζολα

 

Tι αναφέρει στο άρθρο της η Β.Τζότζολα

Επιστράτευση! Χθες!

Σα να ξάνοιγε ο καιρός, με μια αίσθηση της άνοιξης έτοιμης σχεδόν να «φουντώσει». Συνθήκη του Καιρού μοναδική για τον υπερβόρειο τόπο της Ορεστιάδας. Μάρτιος, 1987. Ο πατέρας ταξιδιώτης στην Αθήνα, για νέες παραγγελίες εμπορεύματος, ειδών λευκών, πάλλευκων.

Όπως τα κορίτσια της ομογένειας που θα επέστρεφαν το θέρος στην μικρή Πατρίδα, να ενδυθούν τα νυφικά τους ρούχα. Μαζί και τα νυφικά σκεπάσματα. Από το μαγαζί του μπαμπά.

Ο ήχος της ραπτομηχανής σε εναγκαλισμό με τα χρυσά χέρια της μάνας μου.. Ήχος μονότονος, ήχος νηφάλιος.. Την κόκκινη φούστα έραβε η μάνα, με κεντητή την ίσαλο της ζωής στο κάτω μέρος.

Να τη φορέσω στην επίδειξη πιάνου που είχε οργανώσει η δασκάλα μου, η κυρία Άννυ .. Τον ήχο της ειρήνης διέκοψε το κουδούνι της εξώπορτας. Ένα χαρτί. Και η μάνα να ψελλίζει: «.. επιστράτευση..».

Ο μπαμπάς – ταγματάρχης εξ εφέδρων πλέον από τις επάλληλες επιστρατεύσεις – επιστρέφει αιφνιδίως.

Η μαμά με τη θεία Νέλλη σχεδόν μας αρπάζουν – αδελφό και ξαδέλφια – και φεύγουμε για τα Δίκαια, την ελάχιστη ουδέτερη ζώνη του τριεθνούς.

Ο μπαμπάς ένστολος, με πρόσωπο μουτζουρωμένο, ψυχή τε και σώματι παρηλλαγμένα. Όλα «είδεσι διηλλαγμένα». Στη Λάδη, στο ανάχωμα του χωριού Λάδη. Στα 40 του.. Για .. νιοστή φορά επιστρατευμένος. Και χαμογελαστός.

Η επίδειξη πιάνου δεν έγινε. Το κουδούνι του σχολείου δι’ ολίγον σιώπησε. Τα ξαδέλφια χτίζαμε για μέρες οχυρά, στην αυλή της θείας Αθηνάς. Κι εκείνη για κολατσιό μας πρόσφερε ψωμί ζεστό με λιωμένο το κασέρι πάνω στη σόμπα.. «Κασέρι» το λέμε το κίτρινο τυρί εμείς οι υπερβόρειοι ακρίτες…

Είχε για μέρες νυχτώσει στην Αθήνα. Ο Έβρος, φάρος κατάμονος και πεισματάρης, παρέμεινε φωταγωγημένος. Με παραλλαγή στο σώμα, αλλά με φως ολόλευκο, άπλετο στην ψυχή. Ήταν γιορτή!

Η επιστράτευση για μας είναι πάντα γιορτή!

Η χακί γιορτή είναι μέσα σε μας τους υπερβορείους.

Είναι η προβολή της ψυχής μας επάνω στην ύλη της Ιστορίας. 19 Μαρτίου 1987.

Το Πίρι Ρέις από την Ίμβρο προσέγγισε τη Λήμνο και τη Σαμοθράκη και τη Θάσο.

Έφθασε 12 ναυτικά μίλια πριν το Περιβόλι της Παναγίας. Παραστάτες του το αντιτορπιλικό Adatepe και το κανονιοφόρο Akhisar.

Το Πίρι Ρέις τολμά και ερευνά το δικό μας αιγαιϊκό βυθό.

Κύκλος εστί των τουρκικών πρηγμάτων, ες αιεί!

Και από το «βυθίσατε το Χόρα» στη δική μας χώρα, που είναι «χώρα», κύριε Τσίπρα, και όχι «χώρος», φθάσαμε στην απειλή εξόδου στο Αιγαίο του «Σισμικ-I»…

Η πολιτική απόφαση τότε ήταν η προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων με κάθε τρόπο, σε ξηρά και θάλασσα, αξιότιμε κύριε Τσίπρα!

Κατ’ αρχήν με επιστράτευση!

Με αυτήν την επιστράτευση μέσα μου πορεύτηκα 3 δεκαετίες.

Σε 3 ώρες θα ήμουν έτοιμη να είμαι εκεί, όπου, για ό,τι…

Δε γεννήθηκα στην Ορεστιάδα για να πλέξω τη φανέλα του στρατιώτη. Δε γεννήθηκα για να συναινώ σε “mea culpa”.

Γεννήθηκα στην Ορεστιάδα και honor meus, patria mea est. Επιστράτευση! Χθες! Κύριε Τσίπρα!

Διότι ο Νόμος που είσαι δε θα με υποτάξει! Δημήτρη και Άγγελε! Άγγελε και Δημήτρη! Οι Αρχάγγελοι και οι δικοί μας στρατιωτικοί Άγιοι Θεόδωροι να σας συνοδεύουν.. Εμείς προς το παρόν δε σας συνοδεύουμε! Σας σκεφτόμαστε. Δε σας συνοδεύουμε. Επιστράτευση! Τώρα! Χθες!

Βασιλική Γ. Τζότζολα

Τι είπε ο Κ.Μητσοτάκης

Ως εξαιρετικά δύσκολη χαρακτήρισε τη γεωπολιτική συγκυρία ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ρόδο, όπου περιοδεύει.

Σημείωσε δε πως «έχουμε απέναντί μας μια Τουρκία, η οποία εκφράζει μια έντονη νευρικότητα και τολμώ να πω επιθετικότητα, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση, με ενότητα αλλά και με στιβαρότητα».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας σε τοπικούς φορείς στη Σύμη επεσήμανε ότι η υπόθεση με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι κρατούνται στην Τουρκία, «πρέπει να λήξει το συντομότερο».

«Είχαμε και στο παρελθόν αντίστοιχα τέτοια περιστατικά, τα οποία λύνονταν πάντα σε στρατιωτικό επίπεδο. Και πρέπει τα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να επιστραφούν το συντομότερο πίσω στην Ελλάδα», σημείωσε.

Επιπροσθέτως τόνισε πως, «αυτό επιβάλλουν οι κανόνες καλής γειτονίας και καλών σχέσεων που πάντα θέλουμε και πάντα επιδιώκουμε να έχουμε με την Τουρκία».

«Θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα δοθεί λύση σε αυτήν την περιπέτεια, ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά ένα καινούργιο πλαίσιο ελληνοτουρκικών σχέσεων. Το οποίο δεν θα διέπεται από την εχθρότητα και από την ένταση των τελευταίων μηνών, αλλά θα κοιτάζει περισσότερο αυτά τα οποία μας ενώνουν και λιγότερο αυτά τα οποία μας χωρίζουν», κατέληξε ο αρχηγός της ΝΔ.

«Κάθε φορά που η Ελλάδα ήταν ενωμένη και αγωνίστηκε με σχέδιο και προγραμματισμό για την επίτευξη των μεγάλων εθνικών της στόχων, τα κατάφερνε».

Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας ζητά ο Σταύρος Θεοδωράκης με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής

Την άμεση σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, ώστε η Ελλάδα να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις μεγάλες εξωτερικές προκλήσεις με τη μεγαλύτερη δυνατή εθνική συνεννόηση και συναίνεση, προτείνει το Ποτάμι.

Με επιστολή του, ο Σταύρος Θεοδωράκης ζητά από τον Πρόεδρο της Βουλής τη συζήτηση και ψήφιση της πρότασης νόμου για τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, την οποία έχει καταθέσει Το Ποτάμι από τον Δεκέμβριο του 2016.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε για την πρωτοβουλία που ανέλαβε:

«Θα πρέπει όλοι να κάνουμε μια προσπάθεια να διαχωρίσουμε τα μείζονα εξωτερικά θέματα από τις εσωτερικές πολιτικές συγκρούσεις».

H επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Βουλής,

Τον Δεκέμβριο του 2016 το Ποτάμι κατέθεσε πρόταση νόμου για τη δημιουργία Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, πρωτοβουλία την οποία υποδέχθηκαν θετικά οι περισσότερες πολιτικές δυνάμεις.

Η σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας είναι αναγκαία, προκειμένου η χώρα να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις μεγάλες εξωτερικές προκλήσεις με τη μεγαλύτερη δυνατή εθνική συνεννόηση και συναίνεση.

Το προτεινόμενο Συμβούλιο θα συσταθεί όπως τα αντίστοιχα σύγχρονων χωρών- θα συγκαλείται από τον Πρωθυπουργό και θα μετέχουν οι πολιτικοί αρχηγοί, οι πρώην Πρωθυπουργοί, οι υπουργοί Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ο Διοικητής της Ε.Υ.Π. και κατά περίπτωση αξιωματούχοι της κυβέρνησης και επιτελείς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σήμερα, καθίσταται επιβεβλημένη η συζήτηση της πρότασης νόμου στην αρμόδια Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας και η ψήφισή της από την εθνική αντιπροσωπεία.

Σας καλώ να προχωρήσετε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να προγραμματιστεί άμεσα η συζήτηση της πρότασης νόμου.

Τα συμφέροντα και η ασφάλεια της χώρας το επιβάλλουν.

Με τιμή

Σταύρος Θεοδωράκης

Πρόεδρος της ΚΟ «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ»

pentapostagma.gr

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ελλάδα: Εξωτερική απειλή και εσωτερική αδυναμία – Η ανάλυση Μωραΐτη για τη “Γαλάζια Πατρίδα”, τα 12 μίλια, και την ανάγκη εθνικής στρατηγικής
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελλάδα: Εξωτερική απειλή και εσωτερική αδυναμία – Η ανάλυση Μωραΐτη για τη “Γαλάζια Πατρίδα”, τα 12 μίλια, και την ανάγκη εθνικής στρατηγικής

by admin
2 μήνες ago
Σε ΑΜΟΚ οι Τούρκοι με χάρτη της ΕΕ που δείχνει την Ελλάδα στα 12 ναυτικά μίλια!
Slider

Σε ΑΜΟΚ οι Τούρκοι με χάρτη της ΕΕ που δείχνει την Ελλάδα στα 12 ναυτικά μίλια!

by admin
2 μήνες ago
Τα τουρκικά ΜΜΕ «βλέπουν» σύγκρουση με την Ελλάδα το φθινόπωρο
Slider

Τα τουρκικά ΜΜΕ «βλέπουν» σύγκρουση με την Ελλάδα το φθινόπωρο

by admin
2 μήνες ago
«Η πληγωμένη» Τουρκία γίνεται επικίνδυνη – Στρατηγός Ταμουρίδης: Απειλές, αναθεωρητισμός, και το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου – Η Ελλάδα πρέπει να κάνει τα νησιά «απόρθητα κάστρα»
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

«Η πληγωμένη» Τουρκία γίνεται επικίνδυνη – Στρατηγός Ταμουρίδης: Απειλές, αναθεωρητισμός, και το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου – Η Ελλάδα πρέπει να κάνει τα νησιά «απόρθητα κάστρα»

by admin
2 μήνες ago
Next Post
Το σύνδρομο της…ξένης βοήθειας: Για αυτό η Ελλάδα θα είναι μόνη της σε πόλεμο με την Τουρκία

Το σύνδρομο της...ξένης βοήθειας: Για αυτό η Ελλάδα θα είναι μόνη της σε πόλεμο με την Τουρκία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr