Η SADAT του στρατηγού Αντνάν Ταριβερντί δεν είναι ότι ήταν παλιά οι Φενταγίν του Σαντάμ Χουσείν. Είναι η Halliburton της Τουρκίας. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε
– “”Ειρήνη έχουμε στην Ευρώπη τα τελευταία 70 χρόνια γιατί τα βρίσκουν οι εξής εταιρίες: […] Τη Συμφωνία της νέας Γιάλτας δεν θα την υπογράψουν Πρωθυπουργοί και Βασιλιάδες αλλά οι CEO των Πολυεθνικών””
– “”Θα μας πει κανείς γίνεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε στην Ικαρία με τους Τούρκους ή πρέπει να το θάψουμε ΚΑΙ αυτό; Απεμπολήσαμε το δικαίωμά μας στα 12 ναυτικά μίλια και δεν το μάθαμε;””
– “”Γιατί, από το 2016 φωνάζω, ετοιμαστείτε για μεγάλα θερμά επεισόδια με την Τουρκία τα οποία μπορεί να μας οδηγήσουν σε σύρραξη το 2020-21;””
ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ.
ΥΓ.
Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ.Γιώργο Σαχίνη για την ευκαιρία που μου δίνει να ενημερώσω την Ελληνική Κοινή γνώμη, για τις πραγματικές διαστάσεις, αυτών που ζούμε τα τελευταία χρόνια!






