• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΤΑ ΑΣΤΡΑ “ΔΕΙΧΝΟΥΝ” ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – Απαιτείται άμεση απελευθέρωση των δυο Ελληνόπουλων.

8 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
0
ΤΑ ΑΣΤΡΑ “ΔΕΙΧΝΟΥΝ” ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – Απαιτείται άμεση απελευθέρωση των δυο Ελληνόπουλων.
0
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού

της “Ελλήνων Πολιτείας”

[email protected]

www.egerssi.gr

Κατά το παρελθόν πολλοί ηγέτες χωρών ήταν εξαρτημένοι από διάφορα αστρολογικά κέντρα, τα οποία κατηύθυναν χρονικά αρκετές φορές τις πολιτικές τους αποφάσεις!

Όπως, επί παραδείγματι ο δικός μας Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος περιστοιχιζόταν από αστρολόγους και χαρτορίχτρες!

Στο ίδιο μοτίβο – όπως μας πληροφορούν – κινείται και ο Τούρκος Σουλτάνος Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν, αφού στο οικείο περιβάλλον του περιστοιχίζεται από αστρολόγους, και οι οποίοι τον ενημερώνουν με τις αστρολογικές προβλέψεις τους!

Έτσι, φέρνοντας στο μυαλό μου μια συνεχή ρήση και επιθυμία των “γκρίζων λύκων” πως, θα “πιουν το αίμα των Ελλήνων μια ματωμένη νύχτα από το μάτι του φεγγαριού”, ζήτησα από φίλο μου που γνώριζα πως έχει εντρυφήσει βαθιά στην αστρολογία και θα μπορούσε να μου δώσει μια εξήγηση των τελευταίων συμβάντων από πλευράς της Τουρκίας!

Μάρτιος, ο μήνας του Ερντογάν…

Αρχικά μου επιβεβαίωσε, ότι ο Ερντογάν κινείται σταθερά με βάση τις αστρολογικές προβλέψεις του περιβάλλοντός του και μου ανέφερε ότι ο μήνας που διανύουμε, ο Μάρτιος, ήταν κατακόκκινος για τον Ερντογάν, που σήμαινε πως εξυπηρετούσε τα δόλια πολεμοχαρή σχέδιά του!

Έτσι, η Τουρκία προέβη στη σύλληψη των δυο στρατιωτικών μας στον Έβρο την 1η Μαρτίου και οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Ανδριανούπολη, σε ένα περιστατικό ρουτίνας και το οποίο θα έπρεπε να έχει επιλυθεί άμεσα, αφού αυτό καταδείκνυε το παρελθόν για παρόμοια περιστατικά!

Ωστόσο, η σύλληψη – ομηρεία του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρεπώδη και του λοχία Δημήτρη Κουκλάτζη έχει εξελιχτεί σε σήριαλ κράτησης, όταν όλοι πίστευαν ότι το ζήτημα θα τελείωνε εντός λίγων ωρών ή έστω ολίγων ημερών!

Γι΄ αυτό η ανησυχία στην ελληνική πλευρά είναι έκδηλη, αφού όσο περνάει ο καιρός και οι δυο στρατιωτικοί μας δεν αφήνονται ελεύθεροι να επιστρέψουν στα σπίτια τους και τις μονάδες τους, αυξάνει ο κίνδυνος, οι Τούρκοι να επιχειρήσουν να τους παραπέμψουν με την κατηγορία της κατασκοπίας!

Επίσης, η γενική επίθεση των τουρκικών δυνάμεων στην κουρδική πόλη Αφρίν στη ΒΔ Συρία, εξαπολύθηκε στις 18 Μαρτίου, όταν οι τουρκικές δυνάμεις εισέβαλαν στην πόλη της Αφρίν! Πολεμικές επιχειρήσεις που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο και ολοκληρώθηκαν τον μήνα Μάρτιο!

Αυτά τα δεδομένα έχουν ανεβάσει το ηθικό των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και έχουν ενισχύσει την εμπιστοσύνη του Ερντογάν στους αστρολόγους του!

Κρύβει κάτι η 31η Μαρτίου;

Την 31η Μαρτίου θα έχουμε πανσέληνο! Μια πανσέληνος, που για τους Τούρκους θα είναι μια ματωμένη πανσέληνος!

Η 31η Μαρτίου είναι στο μέσον δυο μεγάλων εορτών της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού! Την 25η Μαρτίου (εορτασμός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της παλιγγενεσίας του Έθνους μας το 1821) και την 8η Απριλίου (ημέρα της Λαμπρής Αναστάσεως του Θεανθρώπου Χριστού μας)!

Αυτή η ημερομηνία διευκολύνει τα σχέδια του Ερντογάν, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του επιτελείου του!

Αυτές τις αστρολογικές προβλέψεις επεξεργάζεται ο Ερντογάν και θα πρέπει να αυξήσει τους φόβους μας, αλλά να εντείνει ταυτόχρονα και την ανησυχία της ελληνικής Πολιτείας, ώστε να λάβει τα απαραίτητα εκείνα μέτρα για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός “θερμού” επεισοδίου στο Αιγαίο ή τη Θράκη!

Να γίνει άμεση απελευθέρωση των δυο Ελληνόπουλων…

Έγραψα παραπάνω, ότι κάθε ημέρα που περνάει και δεν ελευθερώνονται οι δυο στρατιωτικοί μας, αυξάνεται ο κίνδυνος οι Τούρκοι να επιχειρήσουν να τους παραπέμψουν με την κατηγορία της κατασκοπίας!

Έχει επεξεργαστεί η ελληνική κυβέρνηση αυτό το ακραίο ενδεχόμενο – σενάριο του φασίστα Ερντογάν;

Είναι τυχαίο το γεγονός, πώς ένα γραφειοκρατικό περιστατικό έχει εξελιχτεί σε μείζον ζήτημα μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδος, οδηγώντας τα δυο Ελληνόπουλα στην απομόνωση σε φυλακές υψίστου ασφαλείας στην Ανδριανούπολη;

Άραγε είναι παράλογη αυτή η σκέψη; Δηλαδή, ο ισλαμο-φασίστας Ερντογάν να προσάψει στα δυο παλικάρια μας την κατηγορία της κατασκοπίας;

Σε αυτήν την περίπτωση, θα δυσκολευτεί ο πολεμοχαρής και φίλος πολλών πολιτικών μας Ερντογάν, να εκτελέσει αυτήν την κατηγορία, που είναι τα ισόβια ή η θανατική ποινή;

Έχει σκεφτεί η ελληνική κυβέρνηση, πως θα αντιδρούσε σε αυτήν την ακραία φασιστική περίπτωση, των στρατιωτικών δικαστηρίων της γείτονας Τουρκίας και της στρατοχωροφυλακής, που όπως έχουμε γράψει τυγχάνει της απολύτου εμπιστοσύνης και επιρροής του Ερντογάν;

Έχει σκεφτεί η ελληνική κυβέρνηση, από τη στιγμή που το δράμα των δυο ηρωικών παλικαριών μας δεν τελειώνει και εάν και εφ΄ όσον υπάρξει κατηγορία κατασκοπίας, ποια θα είναι τα οφέλη του ισλαμο-φασίστα Ερντογάν;

Μήπως με μια τέτοια εγκληματική απόφαση, θα ήθελε να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά αντίδρασης της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος;

Γι΄ αυτό θα πρέπει να γνωρίζει η ελληνική κυβέρνηση, πως κάθε ημέρα που περνάει και δεν ελευθερώνονται οι δυο στρατιωτικοί μας, ωριμάζει στο μυαλό του Ερντογάν όλο και περισσότερο, αυτή η απάνθρωπη – εγκληματική σκέψη!

Ο κρυφός οπλισμός του Ερντογάν…

Ας επεξεργαστεί η ελληνική κυβέρνηση την πληροφορία μας, πως στην πόλη Soma (Σώμα) της Τουρκίας στη Δυτική Μικρά Ασία, ο τουρκικός Στρατός φυλάσσει προηγμένα οπλικά συστήματα, τα οποία και θα χρησιμοποιηθούν κατά της Ελλάδος!

Ως γνωστόν στην πόλη Soma υπάρχουν ανθρακωρυχεία και μεταλλεία και όπου έχουν δημιουργηθεί υπόγειες εγκαταστάσεις!

Μας πληροφόρησαν ότι στη δημιουργία αυτών των υπόγειων εγκαταστάσεων στα τέλη Ιουνίου του 2014 αποδίδεται ο τραγικός θάνατος εκατοντάδων ανθρακωρύχων που συγκλόνισε τον πλανήτη και έγινε πρώτη είδηση στα διεθνή ΜΜΕ!

Και μια ιστορική λεπτομέρεια! Στην πόλη Σώμα μέχρι το 1922 ανθούσε ο Μικρασιατικός ελληνισμός! Στον “Οδηγό Εμπορικών και Βιομηχανικών Επαγγελμάτων της Σμύρνης και της Ανατολίας” του 1896, που εξέδιδε στη Σμύρνη στα γαλλικά ο Jacob De Andria, αναφέρεται ότι ο πληθυσμός της πόλης ήταν 3.500 και μαζί με τα περίχωρα 60.000. Το 1830 ο Michaud αναφέρει πως 2.500 Ελληνες κατοικούσαν στο Σώμα σε συνολικό πληθυσμό 5.000 κατοίκων. Πριν από την ανταλλαγή ο ελληνικός πληθυσμός ανερχόταν σε 3.000, σε σύνολο πληθυσμού 6.000. Στο Σώμα υπήρχαν μια Ορθόδοξη εκκλησία και 2 ελληνικά σχολεία!

Αυτά, έτσι, για τα περασμένα μας μεγαλεία!

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δημήτριος Χατζηνικολάου: «Ἀντιοικουμενισταί» εἰς τήν ὑπηρεσίαν τοῦ Οἰκουμενισμοῦ! (Βελτιωμένη ἔκδοσις, Ἰούνιος 2026)
Slider

Δημήτριος Χατζηνικολάου: «Ἀντιοικουμενισταί» εἰς τήν ὑπηρεσίαν τοῦ Οἰκουμενισμοῦ! (Βελτιωμένη ἔκδοσις, Ἰούνιος 2026)

by admin
4 λεπτά ago
Στάλιας: Εκλογές 2027: Η Μεγάλη Ψευδαίσθηση και οι Διαχειριστές της Σιδερένιας Φυλακής
Slider

Στάλιας: Εκλογές 2027: Η Μεγάλη Ψευδαίσθηση και οι Διαχειριστές της Σιδερένιας Φυλακής

by admin
9 ώρες ago
Αποστόλου Από τη Μόρια στο Μπέλφαστ: Πώς η αθρόα λαθρομετανάστευση άλλαξε την Ελλάδα και αφύπνισε την Ευρώπη…
Slider

Αποστόλου Από τη Μόρια στο Μπέλφαστ: Πώς η αθρόα λαθρομετανάστευση άλλαξε την Ελλάδα και αφύπνισε την Ευρώπη…

by admin
23 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”

by admin
2 ημέρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Δρ. Κ. Βαρδάκας: ο πονηρός μένει από “πυρομαχικά” – τι συμβαίνει τώρα;

Δρ. Κ. Βαρδάκας: ο πονηρός μένει από “πυρομαχικά” – τι συμβαίνει τώρα;

5 ημέρες ago
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!

3 ημέρες ago
Ο Βρετανικός Στρατός Δοκιμάζει Αυτόνομα Συστήματα Δολοφόνων που Αποφασίζουν (για Ζωή ή Θάνατο) χωρίς Ανθρώπινο ‘Ελεγχο

Ο Βρετανικός Στρατός Δοκιμάζει Αυτόνομα Συστήματα Δολοφόνων που Αποφασίζουν (για Ζωή ή Θάνατο) χωρίς Ανθρώπινο ‘Ελεγχο

5 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Το βρώμικο αναψυκτικό που σας σκοτώνει – 70 γραμμάρια ζάχαρη ανά μερίδα, “ισοδύναμο με 19 ντόνατς”

    Το βρώμικο αναψυκτικό που σας σκοτώνει – 70 γραμμάρια ζάχαρη ανά μερίδα, “ισοδύναμο με 19 ντόνατς”

    41 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Εκτός από τους αεροψεκασμούς, σύννεφα, ίσως και σκόνη απο τα βουνά μας!!!

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Σνάιντερ προειδοποιεί: Η συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν είναι μια μεγάλη απάτη!

    24 shares
    Share 10 Tweet 6
  • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ: ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ | Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΧΟΥ

    17 shares
    Share 7 Tweet 4
  • ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΚ για Μητσοτάκη τον αποτελείωσε ο μέγας Εφοπλιστής

    16 shares
    Share 6 Tweet 4

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr