• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Λιακόπουλος … Τι γίνεται στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

8 έτη ago
in ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Από ότι θα θυμάστε οι Αμερικάνοι ξαναέκαναν πυραυλική επίθεση στη Συρία χτυπώντας μία άδεια και παλιά αεροπορική βάση όπου σάπιζαν δυο τρία παλιά αεροσκάφη.

Σήμερα τα ξημερώματα χτύπησαν μία περιοχή με άδεια κτίρια, χάνοντας μάλιστα την πλειοψηφία των 100 περίπου πυραύλων που εξαπέλυσαν από τα συστήματα αεράμυνας που οι Ρώσοι έδωσαν στους Σύριους.

Είχα γράψει και είχα πει από το 2013, ότι οι δυνάμεις που από το παρασκήνιο ελέγχουν την Ρωσία και τον Πούτιν, έβαλαν σκοπό να καταλάβουν την εξουσία και στις ΗΠΑ.

Πράγματι έβαλαν δικό τους πρόεδρο, τον δεξιό Τραμπ, βγάζοντας τον αριστερό Ομπάμα.

Ωστόσο το βαθύ αριστερό κράτος της θολοκουλτούρας στις ΗΠΑ από ότι θα έχετε διαπιστώσει, εμποδίζει τον Τραμπ να αλλάξει όλα τα ανώμαλα που η αριστερή οχταετία του Ομπάμα καθιέρωσε στις ΗΠΑ, καταστρέφοντας μεταξύ των άλλων, την οικονομία της χώρας.

Έτσι τα αφεντικά του Πούτιν και του Τραμπ (Μαύρη Αδελφότητα), προειδοποίησαν, ότι αν δεν αφήσουν τον Τραμπ να εφαρμόσει την πολιτική τους στις ΗΠΑ, θα διαλύσουν το παγκόσμιο ανώμαλο σύστημα  υποδούλωσης των λαών, την Ατζέντα 2030, που προωθείται μέσω του ΟΗΕ,  που  ελέγχεται από το αντίπαλο “αριστερό δέος” . (Λευκή Αδελφότητα).

Έτσι, τα αφεντικά του Πούτιν και του Τραμπ, προειδοποίησαν τους αντιπάλους τους, ότι θα βάλουν Αμερική και Ρωσία να κάνουν πόλεμο μεταξύ τους, με σκοπό να καταστρέψουν τις υποδομές ελέγχου του πλανήτη, που χτίζονται επιμελώς εδώ και δεκαετίες μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο με σκοπό την εγκαθίδρυση μιάς παγκόσμιας κυβέρνησης και μετά μιας παγκόσμιας χούντας.

Εννοείται ότι τα αφεντικά του Πούτιν και του Τραμπ (Μαύρη Αδελφότητα), δεν νοιάζονται για το καλό των ανθρώπων, αλλά για το να μην επιβληθεί το παγκόσμιο καθεστώς των αντιπάλων τους (Λεύκη Αδελφότητα) πάνω στους ανθρώπους, τους οποίους απλούστατα θέλουν να ελέγχουν αυτοί.

Τα δυο λοιπόν χτυπήματα χάδι, των Αμερικάνων στη Συρία, είναι απλές προειδοποιήσεις στους αντιπάλους των αφεντικών του Πούτιν και του Τραμπ, με σκοπό να τους θυμίσουν, ότι είναι αποφασισμένοι να κάνουν τον πλανήτη, επιτρέψτε μου τη λέξη “πουτάνα”, προκειμένου να μην τους αφήσουν να προωθήσουν το σχέδιο εξαθλίωσης και φτωχοποίησης του ανθρωπίνου γένους, που θα οδηγήσει εκ των πραγμάτων στην μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και τον απόλυτο έλεγχο του από την “Λευκή Αδελφότητα” της αριστεράς και της προόδου.

Ο χαμός λοιπόν για την ώρα είναι φαινομενικός, αλλά η απειλή ανάφλεξης είναι δεδομένη και προειδοποιημένη εδώ και καιρό και βεβαιωμένη από αυτά που σας έχω γράψει και που δεν έχουν καμία σχέση με τις γεωστρατηγικές ηλιθιότητες που σας πασάρουν, περί πετρελαίων και φυσικών αερίων, διότι αυτά ούτως ή άλλως, όποιο κράτος και αν τα εξορύξει, τα ίδια αφεντικά θα πάρουν τα λεφτά.

Ο πόλεμος, εφόσον γίνει, δεν θα έχει σαν σκοπό την καταστροφή της Αμερικής ή της Ρωσίας, ή τον έλεγχο των ενεργειακών πόρων, αλλά την καταστροφή από τους Ρώσους και τους Αμερικάνους, που πολεμώντας μεταξύ τους, θα διαλύσουν τις υποδομές ελέγχου του ανθρωπίνου γένους, από την Λευκή Αδελφότητα, που με τόση μαεστρία στήθηκαν από το τέλος του Δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, που έγινε ακριβώς για τον ίδιο λόγο, απλά με άλλα τσιράκια.

Οι υποδομές αυτές έχουν σαν σκοπό την κατάργηση των θρησκειών, που έστησαν τα αφεντικά του Πούτιν και του Τραμπ (Μαύρη Αδελφότητα), την κατάργηση των παλιών ηθικών αξιών, την κατάργηση της οικογένειας και την αντικατάστασή της από το κράτος αφέντη, που παίρνει από ότι θα έχετε ακούσει ήδη τα παιδάκια από τεσσάρων ετών, σε υποχρεωτική εκπαίδευση, την κατάργηση της ιδιωτικής οικονομίας και της ιδιωτικής περιουσίας, τις κατασχέσεις των σπιτιών και των τραπεζικών λογαριασμών, ακόμη και των μικρών,  ώστε όλοι να ζουν με το ελάχιστο εγγυημένο επίδομα-εισόδημα της ξεφτίλας που θα δίνει το κράτος κτλ κτλ, που τα αναλύω εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια και τα βλέπετε να γίνονται γύρω σας

Είναι σαν να έχεις μία μυρμηγκοφωλιά, που στήνεται με σκοπό τα μυρμήγκια της να είναι απόλυτα οργανωμένα και ελεγχόμενα και να έρχεται κάποιος να την διαλύει (με ένα παγκόσμιο πόλεμο) και μετά να ξαναστήνεται και να ξαναδιαλύεται κτλ κτλ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η παραπάνω ανάλυση, μας δείχνει, ότι όσα παράλογα και ανεξήγητα βλέπετε γύρω σας, με την φαινομενικά ακαταλαβίστική κατάσταση που επικρατεί στη Συρία, δεν γίνονται για τον έλεγχο των ενεργειακών πόρων, αλλά για τον έλεγχο του ανθρώπινου πληθυσμού.

Ούτως ή άλλως και οι ενεργειακοί πόροι του σήμερα (πετρέλαιο-φυσικό αέριο-καρβουνο), για τον έλεγχο των ανθρώπων χρησιμοποιούνται.

Ενέργεια μπορεί να παράξει η επιστήμη άφθονη και καθαρή, από τους οικολογικούς πυρηνικούς αντιδραστήρες πυρηνικής σύντηξης. Απλά χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο, γιατί η βρώμικη και αντιοικολογική ενέργεια, δίνει την ευκαιρία εφαρμογής της οικολογικής Ατζέντας 2030, με σκοπό την υποδούλωση των λαών και την προώθηση της κοινωνίας UNISEX, μέσω της είσπραξης των πράσινων φόρων για την φτωχοποίηση των λαών και του ανακατώματος και της μετακίνησης μουσουλμανικών πληθυσμών στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, με σκοπό το κοινωνικό χάος και την δημιουργία της ανάγκης μίας παγκόσμιας στιβαρής εξουσίας.

Σας παραπέμπω στο βιβλίο μου “ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 2030”, αν μπορέσετε να το βρείτε και δεν έχει εξαντληθεί πλήρως.

el.gr

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Tags: slide4
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Η Μεγάλη Αντικατάσταση έγινε νόμος – Το Σύμφωνο Μετανάστευσης της ΕΕ οδηγεί την Ευρώπη σε δημογραφική αλλαγή και πολιτικό εμφύλιο
Slider

Η Μεγάλη Αντικατάσταση έγινε νόμος – Το Σύμφωνο Μετανάστευσης της ΕΕ οδηγεί την Ευρώπη σε δημογραφική αλλαγή και πολιτικό εμφύλιο

by admin
7 ημέρες ago
Ο… μαρτυριάρης Στίβεν Σπίλμπεργκ ομολογεί την πραγματική αιτία που επιστρατεύεται η πλάνη των εξωγήινων από κυβερνήσεις και showbiz
Slider

Ο… μαρτυριάρης Στίβεν Σπίλμπεργκ ομολογεί την πραγματική αιτία που επιστρατεύεται η πλάνη των εξωγήινων από κυβερνήσεις και showbiz

by admin
1 εβδομάδα ago
Ο επικεφαλής εξορκιστής της Ουάσιγκτον: “Οι δαίμονες μεταμφιέζονται σε UFO” Η αποκάλυψη που αναστατώνει την Εκκλησία και το βαθύ κράτος
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ο επικεφαλής εξορκιστής της Ουάσιγκτον: “Οι δαίμονες μεταμφιέζονται σε UFO” Η αποκάλυψη που αναστατώνει την Εκκλησία και το βαθύ κράτος

by admin
2 εβδομάδες ago
Βόμβα μεγατόνων από Άντζελο Τζουλιάνο: “Οι κυβερνήσεις είναι απλά μαριονέτες – Οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ διοικούν τον πλανήτη
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Βόμβα μεγατόνων από Άντζελο Τζουλιάνο: “Οι κυβερνήσεις είναι απλά μαριονέτες – Οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ διοικούν τον πλανήτη

by admin
2 εβδομάδες ago
Next Post
Οι πρώτες εικόνες από το κατεστραμμένο «ερευνητικό» κέντρο στη Δαμασκό: Κτύπησαν άδειο κτίριο! (βίντεο)

Οι πρώτες εικόνες από το κατεστραμμένο «ερευνητικό» κέντρο στη Δαμασκό: Κτύπησαν άδειο κτίριο! (βίντεο)

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ … Γιατί δεν ανησυχούμε για κλιμάκωση στη Σύρια. H Ρωσία δεν θα απαντήσει με μεγαλύτερη κλιμάκωση !

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ... Γιατί δεν ανησυχούμε για κλιμάκωση στη Σύρια. H Ρωσία δεν θα απαντήσει με μεγαλύτερη κλιμάκωση !

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr