• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

«Πολεμικό» κλίμα από Τσαβούσογλου: «Η πτήση μεταξύ των δύο ακτών του Αιγαίου κρατάει μόνο μερικά λεπτά!»

8 έτη ago
in ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Το επόμενο διάστημα θα ορίσουμε σε στενή συνεργασία μαζί με τους αξιωματούχος της ‘τδβκ’ τον οδικό χάρτη που θα ακολουθήσουμε”, δήλωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ντογάν προσθέτοντας ότι “η λύση που θα βρεθεί θα περιέχει οπωσδήποτε ρυθμίσεις οι οποίες θα εγγυώνται την ευημερία και ασφάλεια των Τ/Κ”. Για το Αιγαίο ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ότι “πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα στο Αιγαίο με μόνιμο και δίκαιο τρόπο και όχι με χωρίς νόημα και αβάσιμα σχόλια”. Πρόσθεσε ότι συχνά στον ελληνικό Τύπο υπάρχουν αβάσιμες κατηγορίες εναντίον της Τουρκίας.

Στη συνέντευξη του στο πρακτορείο Ντογάν ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε συγκεκριμένα για το Κυπριακό ότι “οι Ε/Κ δεν μπορούν να συλλάβουν την έννοια ενός κοινού μέλλοντος με τους Τ/Κ”. Ανέφερε ότι εδώ και 50 χρόνια που συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μέχρι σήμερα υπήρχε ο στόχος της ίδρυσης μιας νέας συνεταιρικής ομοσπονδίας αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κανένα αποτέλεσμα. “Η διαδικασία μεταξύ του 2008-2017 κατέληξε χωρίς αποτέλεσμα τον Ιούλιο του 2017. Η Ε/κ πλευρά δεν πλησιάζει για την ίδρυση ενός συνεταιρισμού στην βάση της πολιτικής ενότητας και στον διαμοιρασμό της εξουσίας”.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ότι πρέπει να αλλάξει η πολιτική των Ε/Κ για ‘μη ίδρυση ενός κοινού μέλλοντος’ με τους Τ/Κ. “Ενόσω δεν αλλάζει η στάση της Ε/κ πλευράς, η οποιαδήποτε διαδικασία η οποία στοχεύει στην ίδρυση ενός νέου συνεταιρισμού στο νησί είναι καταδικασμένη να αποτύχει”, ανέφερε. Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι δεν αναμένουν να αλλάξει η νοοτροπία των Ε/Κ ξαφνικά. “Κάτι τέτοιο δεν είναι ρεαλιστικό”, ανέφερε.

“Εμείς διατηρούμε σε κάθε περίπτωση την πεποίθησή μας για εξεύρεση δίκαιης και μόνιμης λύση στο πλαίσιο διαπραγματεύσεων, βασισμένης στο διάλογο και την διπλωματία για το Κυπριακό. Δεν θα αλλάξει ποτέ η πραγματικότητα ότι οι δύο πλευρές στο νησί είναι πολιτικά ισότιμες και μόνο σε αυτή την πραγματικότητα μπορεί να υπάρξει μια βιώσιμη λύση. Η λύση που θα βρεθεί θα περιέχει οπωσδήποτε ρυθμίσεις οι οποίες θα εγγυώνται την ευημερία και ασφάλεια των Τ/Κ.

Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι “το επόμενο διάστημα θα ορίσουμε σε στενή συνεργασία μαζί με τους αξιωματούχος της ‘τδβκ’ τον οδικό χάρτη που θα ακολουθήσουμε” και πρόσθεσε: “Θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα και καλή πρόθεση τις προσπάθειές μας για εξεύρεση αυτής της λύσης που στηρίζουμε με ειλικρίνεια συνεχίζοντας να συμβάλουμε εποικοδομητικά τόσο από άποψης ενίσχυσης της σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά και εξετάζοντας τον ενδεχόμενο να διασφαλιστούν τα πολύπλευρα συμφέροντα των ενδιαφερόμενων πλευρών”.

Σε ερώτηση ποιες είναι οι προτεραιότητες της Τουρκίας στην Κύπρο, ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ότι “είναι η συνέχιση της ειρήνης και σταθερότητας στο νησί, η διασφάλιση της ηρεμίας των ‘δύο λαών’ και ιδιαίτερα των Τ/Κ”.

Για το Αιγαίο ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε “γνωρίζετε ότι στον ελληνικό τύπο συχνά υπάρχουν αβάσιμες κατηγορίες εναντίον της χώρας μας. Εμείς ελπίζουμε η Ελλάδα να συμπεριφερθεί στο πλαίσιο των καλών σχέσεων”.

Κληθείς να σχολιάσει φερόμενη δήλωση Έλληνα πολιτικού ότι ‘σε μια ώρα πάμε στην Άγκυρα’, ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε “δεν γνωρίζω το σχόλιο στο οποίο αναφέρεστε ωστόσο πραγματικά η πτήση μεταξύ των δύο ακτών του Αιγαίου κρατάει μόνο μερικά λεπτά”.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ότι τα προβλήματα του Αιγαίου πρέπει να επιλυθούν με μόνιμο και δίκαιο τρόπο. “Εμείς θέλουμε να κυριαρχήσει η ειρήνη και η συνεργασία στο Αιγαίο. Επομένως πρέπει να δούμε πως θα λύσουμε τα προβλήματά μας με μόνιμο και δίκαιο τρόπο και όχι με σχόλια χωρίς νόημα και αβάσιμα”, ανέφερε.

Πηγή: ΚΥΠΕ, gr.euronews.com

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ελλάδα: Εξωτερική απειλή και εσωτερική αδυναμία – Η ανάλυση Μωραΐτη για τη “Γαλάζια Πατρίδα”, τα 12 μίλια, και την ανάγκη εθνικής στρατηγικής
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελλάδα: Εξωτερική απειλή και εσωτερική αδυναμία – Η ανάλυση Μωραΐτη για τη “Γαλάζια Πατρίδα”, τα 12 μίλια, και την ανάγκη εθνικής στρατηγικής

by admin
1 μήνα ago
Σε ΑΜΟΚ οι Τούρκοι με χάρτη της ΕΕ που δείχνει την Ελλάδα στα 12 ναυτικά μίλια!
Slider

Σε ΑΜΟΚ οι Τούρκοι με χάρτη της ΕΕ που δείχνει την Ελλάδα στα 12 ναυτικά μίλια!

by admin
2 μήνες ago
Τα τουρκικά ΜΜΕ «βλέπουν» σύγκρουση με την Ελλάδα το φθινόπωρο
Slider

Τα τουρκικά ΜΜΕ «βλέπουν» σύγκρουση με την Ελλάδα το φθινόπωρο

by admin
2 μήνες ago
«Η πληγωμένη» Τουρκία γίνεται επικίνδυνη – Στρατηγός Ταμουρίδης: Απειλές, αναθεωρητισμός, και το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου – Η Ελλάδα πρέπει να κάνει τα νησιά «απόρθητα κάστρα»
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

«Η πληγωμένη» Τουρκία γίνεται επικίνδυνη – Στρατηγός Ταμουρίδης: Απειλές, αναθεωρητισμός, και το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου – Η Ελλάδα πρέπει να κάνει τα νησιά «απόρθητα κάστρα»

by admin
2 μήνες ago
Next Post
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : SOS! ΠΡΟΣ ΜΑΝΑΔΕΣ! (ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΑΓΙΟΥΣ)

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : SOS! ΠΡΟΣ ΜΑΝΑΔΕΣ! (ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΑΓΙΟΥΣ)

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΕΡΙΑ . ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ …Ὁ Ὀδυσσέας περιπλανήθηκε σε τροπικές περιοχές

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΕΡΙΑ . ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ...Ὁ Ὀδυσσέας περιπλανήθηκε σε τροπικές περιοχές

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr