• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 6 Αυγούστου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλη η Λέσβος μία γροθιά την Πέμπτη στην «υποδοχή» του Τσίπρα – Κανείς δεν πρέπει να λείψει από τις κινητοποιήσεις.

8 έτη ago
in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία έχουν οι κάτοικοι και οι φορείς της Λέσβου για να διαμαρτυρηθούν – κόσμια και χωρίς έκτροπα – με Παλλεσβιακή κινητοποίηση την Πέμπτη που το νησί μας επισκέπτεται ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για το «14ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου.

Οι κάτοικοι της Λέσβου πρέπει με τις κινητοποιήσεις τους να στείλουν σαφέστατο μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα ότι η υπομονή τους έχει εξαντληθεί και δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον τόπο τους να μαραζώσει.

Το Συντονιστικό Όργανο των Επιστημονικών και Επαγγελματικών Φορέων της Λέσβου ζητά από όλους τους κατοίκους και τους φορείς της Λέσβου να σηκωθούν επιτέλους από τους καναπέδες τους και να ξεσηκωθούν, απαιτώντας από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λύσεις εδώ και τώρα στο μεταναστευτικό πρόβλημα και να μην αυξηθεί ο μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ από 17% σε 24%.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου Ευάγγελος Μυρσινιάς ζητά από την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και το Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό να μην πάνε για να μιλήσουν στο «14ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου, αλλά να σταθούν δίπλα στους πολίτες της Λέσβου. Να επιλέξουν επιτέλους αν είναι με την κυβέρνηση ή με τους κατοίκους της Λέσβου.

Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Ισχυρό Βόρειο Αιγαίου» Νάσος Γιακαλής μιλώντας στο Lesvosnews.gr είπε:
«Ζήτησα στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο από την κ. Καλογήρου και τον κ. Γαληνό να παραιτηθούν και να παραδώσουν τα κλειδιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Λέσβου… Θα είμαστε όλοι μαζί τους»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Λέσβου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Παναγιώτης Μπαρούτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών Πρακτόρων Παναγιώτης Χατζηκυριακος και ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου Απόστολος Βαλτάς.
Υπάρχει μία πολύ καλή σκέψη, να γίνει μία καθιστική βουβή διαμαρτυρία, με τους κατοίκους της Λέσβου να καταλάβουν τις άκρες αριστερά και δεξιά στο οδικό δίκτυο Αεροδρομίου – Μυτιλήνης, χωρίς να εμποδιστεί η πομπή του Αλέξη Τσίπρα, αλλά να αντιμετωπίσει τις γυρισμένες πλάτες των πολιτών του νησιού μας.

Όλα αυτά και τον τρόπο διαμαρτυρίας θα τα αποφασίσει το Συντονιστικό Όργανο των Επιστημονικών και Επαγγελματικών Φορέων της Λέσβου τα οποία και θα ανακοινώσει με δελτίο τύπου.

Πηγή : lesvosnews.gr

Tags: slide6
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Έκκληση βοήθειας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση βοήθειας

by admin
4 εβδομάδες ago
Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή
Slider

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή

by admin
2 μήνες ago
Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.

by admin
2 μήνες ago
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου
Slider

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου

by admin
3 μήνες ago
Next Post
Σοβαρή καταγγελία: Πιέσεις για μίζα 3,6 εκατ. σε αν. υπουργό και συνεργάτη του Τσίπρα – ΥΠΟΙΚ: Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη

Σοβαρή καταγγελία: Πιέσεις για μίζα 3,6 εκατ. σε αν. υπουργό και συνεργάτη του Τσίπρα - ΥΠΟΙΚ: Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη

Έρχεται η μεγάλη ανατροπή – «Η αλήθεια για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου» διά χειρός Ταμέρ Τσιλινγκίρ

Έρχεται η μεγάλη ανατροπή - «Η αλήθεια για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου» διά χειρός Ταμέρ Τσιλινγκίρ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr