• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ … “ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ” ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ .ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΧΙΟΥ

8 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
0
ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ … “ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ” ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ .ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΧΙΟΥ

Ï ðñüåäñïå ôïõ Ëáéêïý Ïñèüäïîïõ Óõíáñãåìïý Ãéþñãïò ÊáñáôæáöÝñçò (A) ìéëÜåé óå äçìïóéïãñÜöïõò êáôÜ ôçí äéÜñêåéá óõíÝíôåõîçò ôýðïõ óôá ðëáßóéá ôçò 75çò ÄÅÈ ðïõ ðñáãìáôïðïéÞèçêå óôï êôßñéï "Íéêüëáïò Ãåñìáíüò .Äßðëá ôïõ ï õðïøÞöéïò ÐåñéöåñåéÜñ÷çò êåíôñéêÞò Ìáêåäïíßáò êáé ÂïõëåõôÞò ôïõ ËÁÏÓ ÊõñéÜêïò Âåëüðïõëïò (Ä). Èåóóáëïíßêç, Ôñßôç 14 Óåðôåìâñßïõ 2010. ÁÐÅ ÌÐÅ/PIXEL/ÌÐËÅÍÔÆÁÓ ÂÁÃÃÅËÇÓ

0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 

Αρθρογράφος – πολιτικός αναλυτής  

[email protected] 

www.egerssi.gr 

Αλήθεια τι θυμήθηκα; Από τη στιγμή που κορυφώνεται ο πόλεμος Καρατζαφέρη – Βελόπουλου (σ.σ. η σειρά των ονομάτων δεν είναι τυχαία, γιατί ο συντάκτης σέβεται την πολιτική ιεραρχία)!  

Θυμήθηκα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδος “Μακελειό” την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017, το οποίο παρουσίαζε τον πόλεμο χαρακωμάτων, μέχρι της τελικής πτώσεως, των Γιώργου Καρατζαφέρη και Κυριάκου Βελόπουλου! 

Βλέπετε, ο πατριωτικός χώρος είναι ακηδεμόνευτος, αφού η “Χρυσή Αυγή” έχει πιάσει ταβάνι και ένα τεράστιο εκλογικό “χωράφι” προσμένει τον καλλιεργητή του!   

Από τη μια μεριά ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος έχει ιδρύσει ήδη κόμμα και ευελπιστεί να αδράξει ψηφοφόρους της ευρύτερης λαϊκής – πατριωτικής δεξιάς και ο άλλος, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος δεν έχει κόμμα, αφού τον ΛΑ.Ο.Σ τον διέλυσε, όπως και την “Εθνική Ενότητα”, μη υπάρχοντος δεύτερου ενδιαφερόμενου, προσπαθεί και νομίζει ότι μπορεί να παίξει ξανά ρόλο στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας!   

Στενοί συνεργάτες πλέον, Καρατζαφέρης και Χίος… 

Θα μου πείτε, έχει κάποια σχέση ο Καρατζαφέρης με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Μακελειό” του Στέφανου Χίου; Δεν μπορώ να γνωρίζω!  

Όμως, γνωρίζω πως ο Στέφανος Χίος εδώ και κάμποσους μήνες συνεργάζεται στενά με τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ ιδιοκτησίας του Καρατζαφέρη! Και αυτοπροβάλλονται, διαφημίζοντας τα “προϊόντα” τους! Και αν θέλετε, καλά κάνουν!  

Όμως, Καρατζαφέρης και Βελόπουλος, σήμερα είναι “δυο ξένοι στην ίδια πόλη” με κοινά συμφέροντα! Την άλωση της ψήφου του πολίτη που ως γνωστόν έχει κοντή μνήμη και ξεχνάει πολύ γρήγορα!  

Ψήφισαν το πρώτο Μνημόνιο και συμμετείχαν στην κυβέρνηση Παπαδήμου… 

Γι΄ αυτό εμείς, θα σας θυμίσουμε πως, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ψήφισε το Πρώτο επαχθές και καταστροφικό Μνημόνιο μαζί με την 15μελή Κοινοβουλευτική του Ομάδα, στην οποία Βουλευτής ήταν και ο Κυριάκος Βελόπουλος! 

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στήριξε για Πρωθυπουργό της χώρας τον τραπεζίτη και άνθρωπο των Διεθνών Αγορών, Λουκά Παπαδήμο, συμμετέχοντας στην καταστροφική για την Ελλάδα και το λαό της κυβέρνησή του, με τέσσερεις (4) Βουλευτές! Ο δε Κυριάκος Βελόπουλος στήριξε μέχρι τέλους την κυβέρνηση Παπαδήμου που αποτελείτο από τα κόμματα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ! 

Οι δυο άνδρες υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι κατά το παρελθόν και ο Γιώργος Καρατζαφέρης στήριξε τον Κυριάκο Βελόπουλο, “επιβάλλοντας” την εκλογή του στη Β΄ εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης. Εις βάρος βεβαίως, παλαιότερων στελεχών που είχαν υπηρετήσει το κόμμα από υψηλές θεσμικές θέσεις και είχαν επί της ουσίας μεγάλο μερίδιο στις εκλογικές επιτυχίες του ΛΑΟΣ στις Εθνικές εκλογές, αλλά και σε αυτές της ΕΕ!  

Φίλες και φίλοι, πρέπει να γνωρίζετε επίσης πως, ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν μετείχε σε κανένα θεσμικό Όργανο του ΛΑΟΣ και ως εκ τούτου δεν είχε καμιά ουσιαστική συμμετοχή στη συλλογική προσπάθεια του κόμματος του ΛΑΟΣ!  

“Ματωμένη πένα” έγραψε στο “Μακελειό”…  

 Τώρα, τι μεσολάβησε και οι δρόμοι τους χώρισαν, ας απαντήσει αν γνωρίζει ο Στέφανος Χίος! 

Ο οποίος διά μέσω αυτού του δημοσιεύματος της εφημερίδος “Μακελειό”, προφανώς επιζητά τον πολιτικό θάνατο του κόμματος Βελόπουλου προκειμένου να προσποριστεί τις ψήφους του ο Γιώργος Καρατζαφέρης! 

Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφέρουμε τι ακριβώς έγραφε αυτό το πρωτοσέλιδο, χωρίς εμείς να γνωρίζουμε αν αληθεύουν αυτές οι αναφορές κατά του προσώπου του Κυριάκου Βελόπουλου!  

«Πήξαμε από πατριώτες της κονόμας. Η αμετάκλητη καταδίκη για υπεξαίρεση του υπερ-Έλληνα αρχηγού κόμματος, Κυριάκου Βελόπουλου, που “βούτηξε τα λεφτά του συνεταίρου του” και η σκοτεινή “υπόθεση εκβιασμού” που στέρησε την έδρα της ΝΔ.  

“Εκβίαζε με τη μύγα για να πάρει διαφήμιση”!  

“…ακροατής πήγε στον Κυριάκο Βελόπουλο ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό, που είχε μέσα μια μύγα. Ο δημοσιογράφος συναντήθηκε στην Αθήνα (τυχαία, όπως είπε ο ίδιος στο Κολωνάκι) με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας – κολοσσό και γυρίζοντας πίσω, η εταιρεία απέστειλε διαφήμιση στο κανάλι”! 

Ωστόσο όμως, αν θιγόταν ο Κυριάκος Βελόπουλος επειδή ενδεχομένως το δημοσίευμα να ήταν ψευδές, ας προσέφευγε στη δικαιοσύνη για τη δικαίωσή του! Εάν δεν προσέφυγε, τότε τι να πω…  

Έτσι, διαπιστώνετε φίλες και φίλοι πως το πολιτικό κλίμα στην Πατρίδα δεν έχει βαριά οσμή μόνο στα μεγάλα κόμματα! Τα ίδια μεγάλα μαχαίρια βγαίνουν και στα μικρά κόμματα! Ωστόσο, φρονώ πως ο πόλεμος μεταξύ Καρατζαφέρη – Βελόπουλου μόλις ξεκίνησε! Αυτός λοιπόν, ο πόλεμος χαρακωμάτων συνεχίζεται ανελέητα από τα κανάλια στα οποία έχουν φωνή ο Γιώργος Καρατζαφέρης, όσο και ο Κυριάκος Βελόπουλος!   

Γιατί προφανώς, έχουν ράμματα και οι δυο για τη γούνα του άλλου!  

Ας πρόσεχαν… 

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μακρυγιάννης: Η Αϊτή και η Πολωνία: Δύο λαοί που πολέμησαν για την Ελλάδα – Και τους ξεχάσαμε. Η FIFA τους λογοκρίνει.
Slider

Μακρυγιάννης: Η Αϊτή και η Πολωνία: Δύο λαοί που πολέμησαν για την Ελλάδα – Και τους ξεχάσαμε. Η FIFA τους λογοκρίνει.

by admin
41 λεπτά ago
Δημήτριος Χατζηνικολάου: «Ἀντιοικουμενισταί» εἰς τήν ὑπηρεσίαν τοῦ Οἰκουμενισμοῦ! (Βελτιωμένη ἔκδοσις, Ἰούνιος 2026)
Slider

Δημήτριος Χατζηνικολάου: «Ἀντιοικουμενισταί» εἰς τήν ὑπηρεσίαν τοῦ Οἰκουμενισμοῦ! (Βελτιωμένη ἔκδοσις, Ἰούνιος 2026)

by admin
1 ώρα ago
Στάλιας: Εκλογές 2027: Η Μεγάλη Ψευδαίσθηση και οι Διαχειριστές της Σιδερένιας Φυλακής
Slider

Στάλιας: Εκλογές 2027: Η Μεγάλη Ψευδαίσθηση και οι Διαχειριστές της Σιδερένιας Φυλακής

by admin
10 ώρες ago
Αποστόλου Από τη Μόρια στο Μπέλφαστ: Πώς η αθρόα λαθρομετανάστευση άλλαξε την Ελλάδα και αφύπνισε την Ευρώπη…
Slider

Αποστόλου Από τη Μόρια στο Μπέλφαστ: Πώς η αθρόα λαθρομετανάστευση άλλαξε την Ελλάδα και αφύπνισε την Ευρώπη…

by admin
1 ημέρα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

«Οι κάτοικοι νίκησαν – Και τώρα αποκαλύπτουν τον απόλυτο οδηγό εναντίον των κέντρων δεδομένων AI»

«Οι κάτοικοι νίκησαν – Και τώρα αποκαλύπτουν τον απόλυτο οδηγό εναντίον των κέντρων δεδομένων AI»

4 ημέρες ago
Η Βρετανία ετοιμάζεται να υποχρεώσει ψηφιακή ταυτότητα σε κάθε smartphone

Η Βρετανία ετοιμάζεται να υποχρεώσει ψηφιακή ταυτότητα σε κάθε smartphone

6 ημέρες ago
ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΚ για Μητσοτάκη τον αποτελείωσε ο μέγας Εφοπλιστής

ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΚ για Μητσοτάκη τον αποτελείωσε ο μέγας Εφοπλιστής

1 ημέρα ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Το βρώμικο αναψυκτικό που σας σκοτώνει – 70 γραμμάρια ζάχαρη ανά μερίδα, “ισοδύναμο με 19 ντόνατς”

    Το βρώμικο αναψυκτικό που σας σκοτώνει – 70 γραμμάρια ζάχαρη ανά μερίδα, “ισοδύναμο με 19 ντόνατς”

    42 shares
    Share 17 Tweet 11
  • Εκτός από τους αεροψεκασμούς, σύννεφα, ίσως και σκόνη απο τα βουνά μας!!!

    32 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Σνάιντερ προειδοποιεί: Η συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν είναι μια μεγάλη απάτη!

    24 shares
    Share 10 Tweet 6
  • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ: ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ | Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΧΟΥ

    17 shares
    Share 7 Tweet 4
  • ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΚ για Μητσοτάκη τον αποτελείωσε ο μέγας Εφοπλιστής

    16 shares
    Share 6 Tweet 4

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr