Ένα από τα θλιβερά αποτελέσματα της κατευθυνόμενης από την Νέα Τάξη Πραγμάτων λαθρομετανάστευσης, είναι οι πνιγμοί χιλιάδων ταλαίπωρων επίδοξων λαθρομεταναστών, που κάνουν το επικίνδυνο ταξίδι στην Μεσόγειο.
Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό, και πιο συγκεκριμένα από τότε που ανέλαβε υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας ο Ματτέο Σαλβίνι και απαγόρευσε στα δουλεμπορικά των ΜΚΟ, να προσεγγίζουν τα ιταλικά λιμάνια, έχει μειωθεί κατά 50% ο αριθμός των δύστυχων που πνίγονται στην Μεσόγειο!
Διαψεύδοντας το προοδευτικαριό, που έλεγε ότι θα αυξηθούν οι πνιγμοί, στην προσπάθεια των «απελπισμένων» να φτάσουν με κάθε δυνατό τρόπο στον ιταλικό «παράδεισο»!
Τα ίδια ευεργετικά αποτελέσματα για τις ανθρώπινες ζωές, θα υπάρξουν και στο Αιγαίο όταν θα κλείσει τα ελληνικά σύνορα και η μελλοντική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής!
ethnikismos.net






