• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 8 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Ο Μεγάλος Μουφτής της Συρίας ονόμασε «τα Λευκά κράνη» εγκληματίες πολέμου

8 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ο Μεγάλος  Μουφτής της Συρίας Ahmad Badreddin Hassoun. Φωτογραφία αρχείου
Δαμασκός, 23 Ιουλίου -RIA Novosti. Ο Μεγάλος Μουφτής της Συρίας Ahmad Badreddin Hassun, αποκάλεσε την οργάνωση «Λευκά κράνη» εγκληματίες πολέμου και κάλεσε τις κυβερνήσεις της Συρίας και της Ρωσίας να ασκήσουν δίωξη στα μέλη αυτής της ομάδας.

“Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι πρόσφυγες. Είναι εγκληματίες πολέμου. Θα ήθελα να ζητήσω από τις κυβερνήσεις των χωρών μας να ασκήσουν δίωξη  στα μέλη της ομάδας των Λευκών κρανών. Βρείτε τους όπου κι αν βρίσκονται. Χρησιμοποίησαν χημικά όπλα στη Δούμα (και σε άλλες πόλεις) “, ανέφερε ο Μουφτής  στην  συνάντηση με μέλη των οικογενειών των Ρώσων στρατιωτικών.

“Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ καλά μορφωμένοι. Υπάρχουν πολλοί χημικοί ανάμεσά τους. Υπό το πρόσχημα των ανθρωπιστικών αποστολών, είχαν εμπλακεί στη χρήση χημικών ουσιών  εναντίον των πολιτών . Θέλουμε να ρωτήσουμε γιατί  εγκαταλείπουν τη Συρία, γιατί  δεν θέλουν να επιστρέψουν στη Συριακή κοινωνία. Η απάντηση μπορεί να είναι μία-η Δύση βασιζόταν σε αυτή τη δύναμη για να καταστρέψει τη Συριακή κοινωνία “, τόνισε ο Μουφτής .

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η ομάδα χρησιμοποίησε τις χημικές ουσίες στις επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένων των επαρχιών  του Χαλεπίου  και του Ιντλίμπ.

Νωρίτερα, ο  εκπρόσωπος του Ισραηλινού Υπουργείου Εξωτερικών είπε ότι το  Ισραήλ είχε απομακρύνει τους  ακτιβιστές που ανήκουν στα  “Λευκά κράνη”  μαζί με τις οικογένειές τους από τη Συρία, κατόπιν αιτήματος των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά και των Ευρωπαϊκών χωρών. Τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια της νυκτερινής επιχείρησης  περίπου 800 άνθρωποι μεταφέρθηκαν μέσω του Ισραήλ στην Ιορδανία. Η οργάνωση, η οποία ήταν ευρέως γνωστή και υποστηρίχθηκε  στη Δύση, δήλωσε ότι  έσωσε  αμάχους σε εμπόλεμες ζώνες, αλλά κατηγορείται από τις Συριακές αρχές ότι έχει  δεσμούς με εξτρεμιστές και διεξάγει εχθρικές δραστηριότητες προπαγάνδας.

Σύμφωνα με την πηγή, η ομάδα “λευκά κράνη” και τα μέλη της οικογένειάς τους “δεν ήταν σε θέση να φθάσουν στα σύνορα λόγω της κατάστασης στο έδαφος”. Η ομάδα είναι ακόμα στο Συριακό έδαφος και δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι οι σωτήρες θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν μια δεύτερη επιχείρηση εκκένωσης λόγω της «ασταθούς» κατάστασης στη χώρα.

Σύμφωνα με την υπηρεσία που επικαλέστηκε το ΥΠΕΞ της Ιορδανίας, 422 άνθρωποι εγκατέλειψαν την  χώρα παρά την αρχική συμφωνία για την απομάκρυνση 800 ανθρώπων.

Η οργάνωση κέρδισε τη φήμη Χάρη  στα βίντεο στο διαδίκτυο, όπου οι άνθρωποι σε μια χαρακτηριστική ομοιόμορφη στολή σώζουν τα παιδιά από τα συντρίμμια. Ωστόσο, παράλληλα, υπήρχαν υλικά που επέτρεπαν να υποπτεύονται τα  “Λευκά κράνη” για στημένες βιντεοσκοπήσεις βάζοντας  make up στα υποτιθέμενα  “θύματα” και τους καθοδηγούν τι να πουν στην κάμερα.

Στο Ρωσικό ΥΠΕΞ, η δραστηριότητα των «Λευκών κρανών» ονομάζεται  στοιχείο της ενημερωτικής εκστρατείας για την διασυρμό των Συριακών αρχών. Ο Σύριος ηγέτης Μπασάρ αλ-Ασάντ κατηγόρησε την  οργάνωση για  δεσμούς  με την Αλ-Κάιντα *.

Τη Δευτέρα, τα ανώτατα πολιτικά στελέχη της Συρίας συναντήθηκαν με μέλη της οικογένειας Ρώσων στρατιωτών που σκοτώθηκαν στις αποστολές μάχης στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας , τα οποία  έφθασαν στη Συρία μετά από πρόσκληση του Προέδρου της χώρας Μπασάρ αλ-Ασάντ και της συζύγου του.

* Τρομοκρατική ομάδα απαγορευμένη  στη Ρωσία.

Εξέλιξη της κατάστασης-στην ειδική RIA Novosti “πόλεμος στη Συρία”[1]

Αναφορές

  1. http://ria.ru/syria/

https://ria.ru

tokoutsavaki

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Άρρωστοι άνθρωποι»! Οι Βρυξέλλες Καταργούν το Απόρρητο της Αλληλογραφίας & Κατασκοπεύουν τις Συνομιλίες – Ένα Βασικό Ανθρώπινο Δικαίωμα
Slider

«Άρρωστοι άνθρωποι»! Οι Βρυξέλλες Καταργούν το Απόρρητο της Αλληλογραφίας & Κατασκοπεύουν τις Συνομιλίες – Ένα Βασικό Ανθρώπινο Δικαίωμα

by admin
7 ώρες ago
Νέος γύρος αιματοχυσίας: Οι ΗΠΑ χτύπησαν 80 στόχους στο Ιράν που απάντησε με 85 στόχους σε Μπαχρέιν και Κουβέιτ!
Slider

Νέος γύρος αιματοχυσίας: Οι ΗΠΑ χτύπησαν 80 στόχους στο Ιράν που απάντησε με 85 στόχους σε Μπαχρέιν και Κουβέιτ!

by admin
8 ώρες ago
ΚΑΥΣΩΝΑΣ και ΕΛΕΓΧΟΣ: Το επόμενο βήμα της «πράσινης» πολιτικής;
ΔΙΕΘΝΗ

ΚΑΥΣΩΝΑΣ και ΕΛΕΓΧΟΣ: Το επόμενο βήμα της «πράσινης» πολιτικής;

by admin
12 ώρες ago
ΕΚΤΑΚΤΟ ΧΑΟΣ Κάηκε το πελεκούδι στη Δαμασκό.. Εκρήξεις δίπλα στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Μακρόν. Φυγαδεύτηκε !
ΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΧΑΟΣ Κάηκε το πελεκούδι στη Δαμασκό.. Εκρήξεις δίπλα στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Μακρόν. Φυγαδεύτηκε !

by admin
12 ώρες ago
Next Post
Η μυστική αποστολή των Γάλλων στην Αθήνα

Η μυστική αποστολή των Γάλλων στην Αθήνα

ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ

ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr