• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

Αποκάλυψη . Εγχώριοι ολιγάρχες και η κυβέρνηση των Σαμαρά, Κουβέλη και Βενιζέλου αποφάσισαν την επιστροφή στη δραχμή!

13 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
1
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Σχεδόν το φωνάζουν οι εμπλεκόμενοι: H επιστροφή στη δραχμή-ακόμη και μέσα από την λύση του διπλού νομίσματος-αποτελεί την τελική επιλογή ντόπιων συμφερόντων και των πολιτικών
εκφραστών τους ανάμεσα στους οποίους και οι κ.κ Σαμαράς, Κουβέλης, Βενιζέλος.

Η φημολογούμενη εξαγορά μεγάλου μηντιακού ομίλου από έτερο- ο οποίος αιφνιδίως έλυσε τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετώπιζε- δεν είναι άσχετη από το μέλλον που μας ετοιμάζουν οι θαμώνες της Αθηναικής Λέσχης.

Τα πρόδηλα σημάδια που μαρτυρούν την επιλογή συγκεκριμένων ολιγαρχών να παραμείνει η Ελλάδα μια «χώρα της ανατολής» η οποία θα παρέχει στα χοντρά πορτοφόλια του πλανήτη, θέρετρα πολυτελείας αλλά και θα λειτουργεί ως στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας.

Όσο εγκληματική κι αν ακούγεται αυτή η επιλογή για έναν ολόκληρο λαό, το αντεπιχείρημα όσων καταστρώνουν το συγκεκριμένο σχέδιο είναι αφοπλιστικό:

-Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι ο ελληνικός λαός αξίζει κάτι καλύτερο; Δεν βλέπετε άλλωστε ότι μας ταιριάζει η Ανατολή;

Και οι δανειστές; Η Τρόικα; Η Μέρκελ; Αίφνης όλοι αυτοί σταμάτησαν να ανησυχούν για την τύχη του ευρώ και της Κοινότητας και αδιαφορούν για την τύχη της Ελλάδας; Όχι ακριβώς. Απλά δεν έχουν διάθεση να πετάξουν άλλα λεφτά σε ένα πηγάδι δίχως πάτο για το οποίο και οι ίδιοι δεν δείχνουν να διαθέτουν συνταγή σωτηρίας.

Άλλωστε οι διχογνωμίες εντός του στρατοπέδου των δανειστών μας (ΗΠΑ-Γερμανία), έδωσαν την ευκαιρία στους εγχώριους ολιγάρχες να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος-σε επίπεδο ψυχολογίας-και να επιστρέψουν δριμύτεροι.

Ακόμη και εντός του Μαξίμου υπάρχει εκπρόσωπος της εγχώριας διαπλοκής, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα «καρφώνει» ραντεβού, συσκέψεις, διαλόγους, πρόσκαιρες αποφάσεις του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος. Όσα δεν πιάνουν οι κοριοί τα καταγράφει ο άνθρωπος των συμφερόντων που βρίσκεται στην καρδιά της εξουσίας.

Με την ίδια λογική έχουν στελεχωθεί (και εξακολουθούν να στελεχώνονται) τα υπόλοιπα «ευαίσθητα» πόστα της λειτουργίας ενός κράτους, οι περίφημες θέσεις-κλειδιά του κρατικού μηχανισμού.

Ο αναμενόμενος ερχομός της Τρόικας στην Αθήνα το μόνο που θα κάνει είναι να πιστοποιήσει την απόφαση της χώρας να παραμείνει φοβική, γαντζωμένη στο παρελθόν και έρμαιο της διαπλοκής και των συνδρόμων που κατατρέχουν τον ελληνικό λαό.

Τρία χρόνια τώρα διαπιστώνουμε ότι οι Τροικανοί δεν διαθέτουν κανένα μαγικό ραβδάκι και ως ένα μεγάλο βαθμό είναι έρμαια των ελληνικών κυβερνήσεων και του ανίκητου παρα-κρατικού οργανισμού. Το τελευταίο διάστημα άλλωστε και οι δανειστές μας δείχνουν να παραιτούνται από την προσπάθεια να αλλάξουν την χώρα. Μοιάζουν να έχουν καταθέσει τα όπλα-άσε που εμφανίζονται ασυντόνιστοι.

Τα περί λάθους των πολλαπλασιαστών και αντίδραση-δήλωση του Όλι Ρεν που ακολούθησε είναι αποκαλυπτική της άγνοιας ακριβούς συνταγής του φαρμάκου που πρέπει να καταπίνει το πειραματόζωο.

Ακριβώς αυτή την απώλεια καθαρής γραμμής των δανειστών μας, διαισθάνθηκαν οι εγχώριοι ολιγάρχες, και αφού έστησαν τις εντός και εκτός χώρας συμμαχίες τους αποφάσισαν να οδηγήσουν τη χώρα εκτός ζώνης του ευρώ.

Μάλιστα το επόμενο διάστημα θα πυκνώσει η αρθρογραφία για τα οφέλη της δραχμής (η και του διπλού νομίσματος).

Στο μεταξύ όπως έδειξε και η λίστα Λαγκάρντ, οι Έλληνες ολιγάρχες έχουν σπεύσει εδώ και χρόνια να βγάλουν έξω την λεία τους.

Η επιστροφή στη δραχμή για πολλούς από αυτούς θα πολλαπλασίαζε τα μηδενικά στους λογαριασμούς τους- αυτό άλλωστε είναι και το ζητούμενο για τα συγκεκριμένα κτήνη του αμοραλισμού.

Όσο για τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, ας μη γελιόμαστε, είμαστε άξιοι της τύχης μας. Τελικά αυτή είναι η Ελλάδα!

Δεν έχει παρά να την κοιτάξει, ο καθένας από μας, στον καθρέφτη του…

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Άγνωστες Ελληνικές Λέξεις: «Διάβαση Πεζών» και «Πεζόδρομος»!.. Πιπεράτο αγανάκτησης του Γιώργου Πιπερόπουλου
ΑΠΟΨΕΙΣ

Άγνωστες Ελληνικές Λέξεις: «Διάβαση Πεζών» και «Πεζόδρομος»!.. Πιπεράτο αγανάκτησης του Γιώργου Πιπερόπουλου

by admin
3 ώρες ago
Νικήτας Αποστόλου: 300.000 ευρώ τον μήνα στους Μητροπολίτες – Η σιωπή τους εξαγοράστηκε ή η μαρτυρία τους πουλήθηκε;
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Νικήτας Αποστόλου: 300.000 ευρώ τον μήνα στους Μητροπολίτες – Η σιωπή τους εξαγοράστηκε ή η μαρτυρία τους πουλήθηκε;

by admin
5 ώρες ago
Γεώργιος Αποστολάκης: Νέα κόμματα. Παλιό αδιέξοδο.
Slider

Γεώργιος Αποστολάκης: Νέα κόμματα. Παλιό αδιέξοδο.

by admin
9 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Τρομάζει περισσότερο από πυρηνικό πόλεμο η καθημερινότητα της νεκρολογίας της ξαφνικίτιδος
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Τρομάζει περισσότερο από πυρηνικό πόλεμο η καθημερινότητα της νεκρολογίας της ξαφνικίτιδος

by admin
10 ώρες ago
Next Post

Είναι για να τραβάς τα... μαλλιά σου: αρχηγική εμφάνιση από τον Φίλιππο Σαχινίδη, στην έδρα του Βενιζέλου!

Γιατί λείπει από παντού το χρήμα; ΒΙΝΤΕΟ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr