• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 24 Αυγούστου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΘΝΙΚΑ

Τι άλλο θα συμβεί ακόμα; Τουρκική γλώσσα σε ελληνικά δημόσια νηπιαγωγεία – Πανηγυρίζει η Άγκυρα

8 έτη ago
in ΕΘΝΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παύση των δύο νόμιμων μουφτήδων και την αλλαγή στον τρόπο εκλογής των μουφτήδων, συνεχίζει να κάνει το χατίρι της Αγκύρας.
Συγκεκριμένα, εισήγαγε την τουρκική γλώσσα σε ελληνικά δημόσια σχολεία – και μάλιστα σε νηπιαγωγεία, εκεί δηλαδή όπου ήταν η μοναδική δυνατότητα να ακούσουν τα παιδιά ελληνικά.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης, πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας προβλέπει την διδασκαλία τουρκικών σε νηπιαγωγεία της μειονότητας στην Θράκη, βάζοντας στην ουσία από το παράθυρο την τουρκική γλώσσα και προπαγάνδα στην δημόσια εκπαίδευση της χώρας και ειδικά σε μία περιοχή την οποία διεκδικεί η Τουρκία, θέλοντας να θέσει υπό έλεγχο και τους Έλληνες ή Ρομά μουσουλμάνους της περιοχής.

Η απόφαση του υπουργείου να προχωρήσει στην επέκταση προγράμματος διδασκαλίας της τουρκικής γλώσσας σε μειονοτικά νηπιαγωγεία, στα οποία, εκτός από τον νηπιαγωγό που μιλάει ελληνικά θα υπάρχει και δεύτερος εκπαιδευτικός που θα μπορεί να υποστηρίξει τα τουρκικά, προκαλεί, ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, πολλά ερωτηματικά.

Υπογραμμίζεται ότι δίγλωσσα νηπιαγωγεία δεν προβλέπονται από τη Συνθήκη της Λωζάννης.

Εκπαιδευτικοί αναφέρουν πως η απόφαση αυτή αποτελεί τον δούρειο ίππο που θα εισάγει τελικά την τουρκική γλώσσα στα δημόσια σχολεία μας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η προγραμματική συμφωνία για «Πιλοτικές Παρεμβατικές Δράσεις Υποστήριξης Μουσουλμανοπαίδων στα Νηπιαγωγεία της Θράκης» με προϋπολογισμό 401.594,84 ευρώ, υπογράφηκε μεταξύ του υπουργείου Παιδείας και του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), και προβλέπει την υλοποίηση πιλοτικής παρέμβασης σε 12 νηπιαγωγεία και σε 14 τμήματα νηπιαγωγείου στους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης.

Όπως σχολιάζεται, αποτέλεσμα αυτού του προγράμματος θα είναι τα Ελληνόπουλα που ζουν σε μεικτά χωριά και μειονοτικούς δήμους να πάνε σε δίγλωσσο νηπιαγωγείο, ενώ οι μη τουρκογενείς της μειονότητας, που αποτελούνται από Πομάκους και Ρομά, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να αφομοιώσουν την ελληνική γλώσσα στο νηπιαγωγείο.

Ο τουρκόφωνος βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ σε δηλώσεις του χαρακτήρισε «πολύ σωστή πρωτοβουλία που παίρνουν η κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας μπόρεσε να δώσει ένα σημαντικό κονδύλιο για τους εκπαιδευτές στα νηπιαγωγεία, κάτι πολύ σημαντικό διότι για μας η διγλωσσία είναι πλούτος».

el.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΠΟΛΕΜΟ
ΕΘΝΙΚΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΠΟΛΕΜΟ

by admin
15 ώρες ago
Σκηνές πανικού στον τερματικό σταθμό του τραμ στη Βούλα: Πακιστανός μαχαίρωσε επιβάτη στο δεξί του πόδι!
Slider

Σκηνές πανικού στον τερματικό σταθμό του τραμ στη Βούλα: Πακιστανός μαχαίρωσε επιβάτη στο δεξί του πόδι!

by admin
16 ώρες ago
«Θα υπάρχει ελληνικό Έθνος σε 30 χρόνια;»- Ηλίας Παπαναστασίου
Slider

«Θα υπάρχει ελληνικό Έθνος σε 30 χρόνια;»- Ηλίας Παπαναστασίου

by admin
24 ώρες ago
Για «Κατάληψη της  Κύπρου, των νησιών του Αιγαίου & της Δ.Θράκης μέσα σε μία εβδομάδα» αλλά & βομβαρδισμό του Τελ Αβίβ μιλάει η Άγκυρα αν…
Slider

Για «Κατάληψη της Κύπρου, των νησιών του Αιγαίου & της Δ.Θράκης μέσα σε μία εβδομάδα» αλλά & βομβαρδισμό του Τελ Αβίβ μιλάει η Άγκυρα αν…

by admin
2 ημέρες ago
Next Post
Η συνέχιση του πολέμου στη Συρία εξαρτάται από το αν ο Ερντογάν θα είναι σε θέση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του στο πλαίσιο της Idlib

Η συνέχιση του πολέμου στη Συρία εξαρτάται από το αν ο Ερντογάν θα είναι σε θέση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του στο πλαίσιο της Idlib

Καλεντερίδης : Τι έγινε στο Σότσι μεταξύ Πούτιν και Ερντογάν – Κέρδισε ή έχασε η Τουρκία;

Καλεντερίδης : Τι έγινε στο Σότσι μεταξύ Πούτιν και Ερντογάν - Κέρδισε ή έχασε η Τουρκία;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr