• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΣΕΙΣ ; ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΜΕΙΣ …

13 έτη ago
in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google


ΕΛΑΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!!
Σχόλιο attikanea: ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ!
ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!

ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ… ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΥΣ!
Ο πρώτος που θα καταφτάσει για κατάσχεση του σπιτιού σας, να δει τη…. “γλύκα….”!

Η φορολογική τρομοκρατία εντείνεται τον τελευταίο καιρό από το κατοχικό καθεστώς Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη. Καλοσχεδιασμένα και μεθοδικά οργανώνεται νέα μορφή καθεστωτικής τρομοκρατίας, η φοροτρομοκρατία.
Επιβάλλοντας τις καταστροφικές εντολές ΔΝΤ – ΕΕ, και από Μνημόνιο σε Μνημόνιο μας οδήγησαν στην υποαπασχόληση ή στην ανεργία, διέλυσαν τις κοινωνικές δομές, μας εξαθλίωσαν τις ζωές μας. Τι κι’ αν το ΔΝΤ παραδέχεται τώρα ότι..
έκανε λάθη, το καθεστώς δεν βάζει φρένο στις δολοφονικές πολιτικές του και συνεχίζει να φτωχοποιεί το λαό. Και σαν να μην φτάνει αυτή η καταστροφή, συνεχίζει να φορολογεί και να απειλεί ότι θα κατασχέσει τα εισοδήματα της φτώχιας και όποια περιουσιακά στοιχεία βρει. Θα ανοίξει λέει και φορολογικές φυλακές. Απαιτεί από τους νεόπτωχους να πληρώσουν.

Φορολογική τρομοκρατία!

Διαβάζουμε από τα καθεστωτικά ΜΜΕ ότι περίπου 1.000.000 μικροοφειλέτες φόρων θα λάβουν συστημένες επιστολές ζητώντας την εξόφληση των φόρων, με την απειλή της κατάσχεσης των πενιχρών εισοδημάτων και περιουσιακών τους στοιχείων.
Κατασχέσεις περικομμένων μισθών, ημερομισθίων και συντάξεων, μειωμένων ενοικίων και πάσης φύσεως εισοδημάτων θα γίνονται από τις ΔΟΥ. Κατασχέσεις κινητών περιουσιακών στοιχείων, όπως Ι.Χ. αυτοκίνητα και δίκυκλα.

Και σαν να μην φτάνουν οι κατασχέσεις, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ετοιμάζουν και φορολογικές φυλακές, για να φυλακίζεται με συνοπτικές διαδικασίες ο απλός λαός. Μήπως θα ανοίξουν πάλι και τα ξερονήσια;

Τι καταγγέλλει ο γνωστός δικηγόρος κ. Δημητρακόπουλος για τις φορολογικές φυλακές τις οποίες ετοιμάζουν για τον απλό λαό.
Η υπερφορολόγηση, τα κάθε είδους χαράτσια και η με κάθε τρόπο είσπραξή τους από ανθρώπους και οικογένειες που δεν έχουν πια να βάλουν τσουκάλι για το καθημερινό τους φαγητό, που δεν έχουν πια να αγοράσουν τα αναγκαία φάρμακά τους, που ζουν με το φως των κεριών και κάθονται σε παγωμένα δωμάτια, προσομοιάζει με την εποχή της Οθωμανικής κατοχής.

Το νεοκατοχικό καθεστώς, αφού μείωσε μισθούς και συντάξεις, αφού στραγγάλισε την οικονομία και οδήγησε σε ανεργία 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους, με φορολογικούς τυφώνες, προσπαθεί να αρπάξει και το τελευταίο ευρώ. Για παράδειγμα, φορολογεί τώρα και εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχιας, ενώ επέβαλε αυξήσεις 465% μέσα σε μία διετία στα ακίνητα. Αύξησε το φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης, άκουσον άκουσον 1500%!!! Για το 2013 ετοιμάζει την επιβολή φόρων στα ακίνητα που θα υπερβούν τα 3,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Και όλα αυτά όταν το οικογενειακό εισόδημα στραγγαλίζεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν αυτοκτονήσει γιατί τους έφεραν σε αδιέξοδο ζωής. Χιλιάδες άνθρωποι δεν μπορούν να προσφέρουν τροφή και ιατρική περίθαλψη στα ανήλικα παιδιά τους. Υποταγμένο στις απαιτήσεις των οικονομικών δολοφόνων το καθεστώς, πέρα από κάθε έννοια νομιμότητας και ανθρωπισμού, αγνοεί παγερά τις ανάγκες και τις εκκλήσεις του λαού.
Οι μνημονιακές κυβερνήσεις συντάσσουν, σε συνεργασία με τους οικονομικούς κατακτητές, εξοντωτικά φορολογικά νομοσχέδια.
Πρόθυμοι βουλευτές, με εξασφαλισμένες φοροαπαλλαγές, τα υπερψηφίζουν πειθήνια και νομοθετούν σε παγκόσμια πρωτοτυπία ακόμα και επέκταση του χρονικού ορίου αυτόφωρης διαδικασίας σε 20 μήνες.
Τρομοκρατία και έρεβος παντού. Μετατρέπουν τον Ελληνικό λαό μέρα με τη μέρα σε τρόφιμο μεταμοντέρνου στρατοπέδου Άουσβιτς.
Κάθε μέρα που μένει στην εξουσία αυτό το ξενόδουλο καθεστώς γδέρνει ακόμη περισσότερο το φτωχό λαό.
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Πανπαν

ΠΗΓΗ
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή
Slider

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή

by admin
2 εβδομάδες ago
Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.

by admin
3 εβδομάδες ago
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου
Slider

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου

by admin
1 μήνα ago
Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αντώνη από την Θεσσαλονίκη
Slider

Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αντώνη από την Θεσσαλονίκη

by admin
1 μήνα ago
Next Post

Γαιδουράγκαθο βοηθά στο συκώτι και την αποτοξίνωση από χημειοθεραπείες

ΥΠΕΡΟΧΟΙ 300

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr