• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Χρήστος Μαντζιάρης : ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ : Η “Δημοκρατία Τσαμουριάς” άρχισε να εκδίδει διαβατήρια “Τσάμικης ιθαγένειας”

7 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΕΘΝΙΚΑ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης 

Η “Δημοκρατία της Τσαμουριάς” άρχισε να εκδίδει διαβατήρια για τους πολίτες της “Δημοκρατίας Τσαμουριάς”, όσο και αν αυτό ακούγεται παράξενο προς το παρόν. Το τραγικό για την χώρα μας είναι ότι κάποιοι αλβανοί θεωρούν δεδομένη την Τσάμικη ιθαγένεια και το τραγικότατο είναι ότι, σύμφωνα με στοιχεία που έχουν παρατεθεί σε προηγούμενο σχετικό με το θέμα της Τσαμουριάς άρθρο, τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα έχουν αποδεχθεί τα ερχόμενα γεγονότα εν αγνεία μας. Ας μην ξεχνάμε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή που ασχολείται το θέμα της Τσαμουριάς έχει επισκεφθεί την Ελλάδα, όπου συναντήθηκε με πολιτικούς πρώτης γραμμής των κομμάτων. Ο δε Πρόεδρος της επιτροπής αυτής, Yohan Byrde, είχε συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Κατά την παραμονή του στην Ελλάδα ο Yohan Byrde, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέβαλε έγγραφο προς στον Πρόεδρο της Βουλής. Ποτέ δεν ενημέρωσαν τους Έλληνες για το τι συμβαίνει εν κρυπτώ. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε επισκεφθεί και την Ήπειρό μας, αλλά πάλι δεν μάθαμε τον σκοπό της επισκέψεώς της, τι έκανε εκεί και με ποιους συναντήθηκε. 

Στην επίσημη ιστοσελίδα της “Δημοκρατίας της Τσαμουριάς” έχει ανοίξει η εφαρμογή των διαβατηρίων και μπορούν πλέον οι “Τσάμηδες” να υποβάλουν αίτηση για να πάρουν διαβατήριο που θα τους πιστοποιεί ότι έχουν τσάμικη ιθαγένεια. Η δε “Τηλεόραση της Δημοκρατίας Τσαμουριάς” (RÇTV) προσφέρθηκε να δώσει κάθε βοήθεια στους ενδιαφερομένους στην συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης ηλεκτρονικά, σε πρώτη φάση, διότι κατόπιν θα πρέπει να αποστείλουν και δικαιολογητικά. Με την αίτηση θ’ ασχοληθεί το Προξενικό τμήμα(!!!) της “Δημοκρατίας της Τσαμουριάς”. Αλλά, εκτός από την αίτηση, μεγάλη σημασία έχει το κείμενο με τα σχόλια που υπάρχουν μαζί με τις οδηγίες και διάφορες άλλες γενικές πληροφορίες που αφορούν τα σχετικά με το τσάμικο διαβατήριο.  

Αναφέρεται στο κείμενο ότι το να έχει κάποιος την ιθαγένεια της Τσαμουριάς θα έχει πολλά οφέλη και με το διαβατήριο θα μπορεί να απολαύσει όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η Κυβέρνηση της “Δημοκρατίας της Τσαμουριάς”. Επίσης, δεν αποτελεί πρόβλημα ο κάτοχος διαβατηρίου άλλης χώρας να πάρει και το διαβατήριο της Τσαμουριάς.  

Τα παραπάνω που αναφέρθηκαν, αποτελούν το ήπιο τμήμα των σχολίων. Πάμε να δούμε τώρα τα επικίνδυνα τμήματα για την Ελλάδα μας. Αναφέρουν ότι, το Διαβατήριο της Τσαμουριάς είναι ένα αναγνωρισμένο έγγραφο με το οποίο μπορεί να απολαύσει ο κάτοχός του όλες τις ελευθερίες του με το να είναι μέλος του Τσάμικου έθνους. Προσέξτε. Μιλάνε για Τσάμικο έθνος! Επίσης, για να είναι αναγνωρισμένο έγγραφο, σημαίνει ότι σίγουρα θα το έχει αναγνωρίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, και συνεπώς έχει καταχωρηθεί στον υπερυπολογιστή, στο «θηρίο» όπως τον αποκαλούν, των Βρυξελλών. Δεν υπάρχει πληροφόρηση για το ποιες χώρες το έχουν αναγνωρίσει ή αποδεχθεί αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία διότι από την στιγμή που θα σαρωθεί ηλεκτρονικά (σκαναριστεί) στους μεθοριακούς σταθμούς των χωρών, το ηλεκτρονικό σύστημα θα το δίνει ως έγκυρο, άρα έμμεσα αναγνωρίζεται και η Τσάμικη ιθαγένεια. Η Ελλάδα τι θα κάνει όταν κάποιος θελήσει να μπει στην Ελλάδα με Τσάμικο διαβατήριο; Συμφωνώ μ’ αυτό που σκέπτεστε! 

Αυτό είναι το ένα “σκληρό” θέμα που προκύπτει για την Ελλάδα. Ας δούμε όμως το πλέον “σκληρό” και συνάμα το πλέον ύποπτο, για να χρησιμοποιήσω κόσμιο χαρακτηρισμό, θέμα που αναφέρουν και το οποίο έχει σχέση με την διεκδίκηση των περιουσιών των Τσάμηδων στην Ελλάδα. Γράφει λοιπόν στην πρώτη παράγραφο των σχολίων ότι, με το διαβατήριο αυτό «παρέχεται πρόσβαση στο κτηματολόγιο της Τσαμουριάς(!!!) και μπορεί να το χρησιμοποιήσει (ο κάτοχός του) για επενδύσεις σε γη και ακίνητα στην Δημοκρατία της Τσαμουριάς». Κτηματολόγιο Τσαμουριάς! Τι άλλο θ’ ακούσουμε ακόμα Θεέ μου! Επικίνδυνη “κερκόπορτα” άνοιξαν. Εφ’ όσον αναφέρεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Διαβατήριο σε όλες τις Δημόσιες υπηρεσίες, γιατί μνημονεύει ιδιαίτερα το “γη και ακίνητα”; Διότι ξέρουν πολλά περισσότερα οι αλβανοί από εμάς. Λέγοντας «από εμάς» εννοώ τον λαό και όχι τους διοικούντες μας. Διότι, οι Αλβανοί θέλουν να κινητοποιήσουν όσους περισσότερους αλβανούς μπορέσουν, γεγονός που θα τους προσθέσει δύναμη. Διότι υπάρχει σχέδιο καλά οργανωμένο εναντίον της Ελλάδος και διότι η Ήπειρος έχει «πουληθεί», και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευθούν.  

Είναι ολοφάνερο πλέον ότι με πρόσχημα την διεκδίκηση των περιουσιών από τους Αλβανούς, οι παγκόσμιοι εξουσιαστές θέλουν να ακρωτηριάσουν την Ελλάδα και με την “Τσαμουριά”.  

Ο Πρόεδρος της “Δημοκρατίας της Τσαμουριάς”, δεν γνωρίζω αν είναι κύριος ή σύντροφος, πάντως είναι φανατικός λάτρης και αγοραστής ρολογιών ROLEX (αν και τα ROLEX δεν αποτελούν πλέον διακριτικό χαρακτηριστικό μεταξύ κυρίων και συντρόφων), ο Πρόεδρος λοιπόν Festim Lato, δημοσίευσε την πρώτη σελίδα του διαβατηρίου του το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου 2019. Δεν μπορεί να διαπιστωθεί αν είναι γνήσιο το διαβατήριο ή υπόδειγμα, αν και μέχρι τώρα ότι προσωπικά του έγγραφα έχει δημοσιεύσει ο Πρόεδρος είναι όλα γνήσια.  

Από το διαβατήριό του προκύπτει ακόμη ένα σοβαρό στοιχείο που φανερώνει ότι η διαδικασία εδραιώσεως της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς προχωρά ταχύτατα. Στο διαβατήριό του φαίνεται και ο τριγράμματος διεθνής κωδικός της Τσαμουριάς “CHM”, που σημαίνει “Chameria” (Τσαμουριά). Γίνεται φανερό λοιπόν ότι η Διεθνής Μη Κυβερνητική Οργάνωση για την Τυποποίηση παγκοσμίως, γνωστή ως ISO, με έδρα την Γενεύη, έχει δώσει ήδη την έγκρισή της για την χρήση από τους Τσάμηδες αυτού του κωδικού, που είναι κωδικός ανεξάρτητης χώρας. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει πριν από χρόνια και για τους Σκοπιανούς από την ISO, η οποία τους είχε δώσει τον κωδικό “MKD” από το “Macedonia”, και βλέπουμε σε ποιο σημείο μας έχουν φθάσει και προς τα πού μας οδηγούν. Κάτι ανάλογο μας ετοιμάζουν και για την Τσαμουριά. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουμε; 

Οι τσάμηδες, τελευταία, έχουν έντονη δραστηριότητα για το θέμα της Τσαμουριάς. Επισκέπτονται πολλούς διεθνείς οργανισμούς και κοινοβούλια άλλων χωρών, διοργανώνουν εκδηλώσεις, αλλά στην Ελλάδα δεν έχουμε ενημέρωση. Θα θέλουν μάλλον να μας φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων ώστε να αποσβεσθεί κάθε πιθανότητα αντίδρασης των Ελλήνων. Το ζούμε άλλωστε αυτό κάθε μέρα. 

Θα δούμε πάρα πολλά το 2019. Από την ημέρα που θ’ ακούσουμε ότι θα προκηρυχθούν οι εκλογές, μπαίνουμε στην τελική φάση «επίλυσης του Ελληνικού προβλήματος» όπως την σχεδίασε η Νέα Τάξη κι ο Θεός βοηθός. 

Χρήστος Μαντζιάρης 

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Ο Πούτιν στην καλύτερη των περιπτώσεων οδεύει προς “συνταξιοδότηση”
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Ο Πούτιν στην καλύτερη των περιπτώσεων οδεύει προς “συνταξιοδότηση”

by admin
10 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (20/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (20/6/2026)

by admin
20 ώρες ago
Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Ο ψηφιακά αφηνιασμένος Κυρ. Μητσοτάκης
Slider

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Ο ψηφιακά αφηνιασμένος Κυρ. Μητσοτάκης

by admin
23 ώρες ago
Ηλίας Καλλιώρας: Ιδού οι στοχευμένες κατανομές και διανομές των παρτίδων εμβολίων!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ηλίας Καλλιώρας: Ιδού οι στοχευμένες κατανομές και διανομές των παρτίδων εμβολίων!

by admin
23 ώρες ago
Next Post
Οι ΗΠΑ δίνουν Patriot στην Τουρκία – Δεν ζητούν την ακύρωση της συμφωνίας για τους S-400 – Αμερικανική αντιπροσωπεία στην Άγκυρα

Οι ΗΠΑ δίνουν Patriot στην Τουρκία – Δεν ζητούν την ακύρωση της συμφωνίας για τους S-400 – Αμερικανική αντιπροσωπεία στην Άγκυρα

Ο Ζούκερμπεργκ χρηματοδοτεί ασύρματα εμφυτεύματα που ελέγχουν τον εγκέφαλο για τη θεραπεία ασθενειών

Ο Ζούκερμπεργκ χρηματοδοτεί ασύρματα εμφυτεύματα που ελέγχουν τον εγκέφαλο για τη θεραπεία ασθενειών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr