• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η τουρκική Αεροπορία – Ακάρ: «Έχουμε σοβαρό πρόβλημα» – «Ένας πιλότος κάνει την δουλειά για πέντε»!

7 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Αίσθηση προκάλεσε μία δήλωση του Τούρκου υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ για το αξιόμαχο της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στη χώρα και την «εκκαθάριση» που ακολούθησε στο στράτευμα.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, ο Ακάρ παραδέχθηκε, σύμφωνα με το haberler.com, πως στην τουρκική πολεμική αεροπορία υπάρχει σοβαρό πρόβλημα έλλειψης πιλότων μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα.

«Ήδη είχαμε πρόβλημα με τον αριθμό των πιλότων ωστόσο μετά αυτός μειώθηκε κατά 80%. Ως αποτέλεσμα μετά ένας πιλότος κάνει την δουλειά για πέντε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως έχει αναφέρει το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, η Τουρκική Δικαιοσύνη, υποταγμένη στον «Σουλτάνο» Ερντογάν, έχει συμβάλει τα μέγιστα στις μαζικές εκκαθαρίσεις και το κυνήγι μαγισσών κατά των φερόμενων υπευθύνων για το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016, αλλά και τον υποστηρικτών τους.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν οδηγηθεί σε παραίτηση ή πίσω από τα κάγκελα ή έχουν αναγκαστεί να λιποτακτήσουν περισσότερα από 30,000 μέλη των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων (χωρίς να προσμετράτε σε αυτό το νούμερο οι δεκάδες χιλιάδες αστυνομικοί, δημοσιογράφοι, δικαστικοί, εκπαιδευτικοί κ.ά.) που έπεσαν θύματα τις πολιτικής του Ερντογάν.

Αυτό λοιπόν το κυνήγι μαγισσών έχει σε μεγάλο βαθμό υπονομεύσει την επιχειρησιακή δυνατότητα της Τουρκικής ΠΑ, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητα λόγος για να χαιρόμαστε στην Ελλάδα, καθώς πλέον στις αερομαχίες πάνω από το Αιγαίο, οι Έλληνες πιλότοι θα έρχονται αντιμέτωποι με άπειρους αντιπάλους που δεν θα έχουν την εμπειρία, την ωριμότητα και την ψυχραιμία για να διαχειριστούν σωστά αυτές τις υψηλού επιπέδου πίεσης κατάστασης.

Νωρίτερα μέσα στο έτος, σε μια κίνηση απελπισίας, η τουρκική κυβέρνηση εξέδωσε διάταγμα που απειλεί περισσότερους από 330 πρώην πιλότους με ανάκληση της πολιτικής άδειας πτήσης τους, εκτός και αν επιστρέψουν στην Πολεμική Αεροπορία για τέσσερα χρόνια.

Πάντως, την ίδια στιγμή, όπως ανέφερε σήμερα το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, ο Ακάρ φαίνεται να ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική της κυβέρνησης Ερντογάν, η οποία με εθνικιστικές «κορώνες» προετοιμάζει το έδαφος για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, προκειμένου να δημιουργήσει κλίμα που θα συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του κόμματος AKP του Τούρκου προέδρου.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας αναφέρθηκε στη «Γαλάζια πατρίδα» και στο ότι η Τουρκία δεν θα δεχθεί κανένα τετελεσμένο στο Αιγαίο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Anadolu, ο Τούρκος υπουργός είπε: «Συνεχίζουμε την παρουσία μας στην Γαλάζια πατρίδα, όπου υπάρχουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας μας».

Πρόσθεσε δε πως «η Τουρκική Δημοκρατία δεν θα επιτρέψει κανένα τετελεσμένο. Σε ζητήματα οικονομικά, στρατιωτικά και ασφάλειας, στο Αιγαίο, στην ανατολική Μεσόγειο και στην Κύπρο δεν μπορούμε να εγκρίνουμε κανένα θέμα που να μην υπάρχει η Τουρκία. Είμαστε απόλυτα αποφασισμένοι. Από την άλλη όμως σεβόμαστε το διεθνές δίκαιο και τις διμερείς συμφωνίες. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως δεν υποχωρούμε από κανένα δικαίωμα μας».

Και κατέληξε: «Όταν το κάνουμε αυτό με όλη την ειλικρίνεια μας προσπαθούμε να έχουμε σχέσεις καλής γειτονίας με όλους τους γείτονες μας και κυρίως με την Ελλάδα.  Όμως λόγω κάποιων πολιτικών παραγόντων και λανθασμένων υπολογισμών τα γεγονότα διαστρεβλώνονται. Γίνονται κάποιες προκλήσεις. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως αυτά δεν έχουν κάποια αποτέλεσμα».

pentapostagma.gr

Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ! ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
ΔΙΕΘΝΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ! ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

by admin
7 ώρες ago
Ουκρανικά drone χτύπησαν ρωσικό διυλιστήριο στην Δυτική Σιβηρία! (βίντεο)
Slider

Ουκρανικά drone χτύπησαν ρωσικό διυλιστήριο στην Δυτική Σιβηρία! (βίντεο)

by admin
7 ώρες ago
Η Ανθρωπότητα κρατά την Ανάσα της… Πάμε για Μετωπική Πυρηνική – Το Κρεμλίνο Προειδοποιεί ότι Επίκειται μια «Καταστροφική Απάντηση» …
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ανθρωπότητα κρατά την Ανάσα της… Πάμε για Μετωπική Πυρηνική – Το Κρεμλίνο Προειδοποιεί ότι Επίκειται μια «Καταστροφική Απάντηση» …

by admin
10 ώρες ago
To βρετανικό Puppet Show σε κρίσιμη καμπή. Παραιτείται τη Δευτέρα ο Keir Starmer;
Slider

To βρετανικό Puppet Show σε κρίσιμη καμπή. Παραιτείται τη Δευτέρα ο Keir Starmer;

by admin
10 ώρες ago
Next Post
Μαδούρο: Ο Τραμπ έδωσε εντολή να με σκοτώσουν

Μαδούρο: Ο Τραμπ έδωσε εντολή να με σκοτώσουν

Κατάπτυστο άρθρο της FAZ: Οι Γερμανοί ξαναγράφουν την Ιστορία με «διώξεις “Μακεδόνων” από την Ελλάδα»

Κατάπτυστο άρθρο της FAZ: Οι Γερμανοί ξαναγράφουν την Ιστορία με «διώξεις "Μακεδόνων" από την Ελλάδα»

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr