• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

7 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Το Σύνταγμα για τον λαό και όχι ο λαός για το Σύνταγμα! Η γελοιοποίηση της πολιτικής ζωής από βουλευτές καρικατούρες σε καθημερινή βάση, προσβάλει τον λαό μας. Η επιχείρηση της Συνταγματικής αναθεώρησης, αποτελεί το έσχατο σημείο εξαθλίωσης και επίθεσης εναντίον του Έθνους και του Κράτους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ
Μέσα από τον ορυμαγδό του κωμικοτραγικού τραγέλαφου των μεταγραφών – μετακινήσεων πρώην επικριτών – υβριστών της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σε ένθερμους υποστηρικτές της αντί ‘’πινακίου’’ υπουργικής καρέκλας, ‘’ο ναός της δημοκρατίας’’ ευτελίστηκε για μία ακόμη φορά κατά την κορυφαία ίσως θεσμική διαδικασία, αυτήν της αναθεώρησης του συντάγματος.

Αγνοώντας περιφρονητικά την παλλαϊκή απαίτηση για εκ βάθρων αλλαγή του πολλάκι(η)ς εξαχρειωμένου πολιτικού συστήματος, οι προτεινόμενες αλλαγές επικεντρώθηκαν στον τρόπο εκλογής του προέδρου της δημοκρατίας, και της αποσύνδεσής του από εκλογές (!), ζήτημα υψίστης σημασίας για τους ίδιους, όχι όμως για το λαό.

Ταυτόχρονα, η αντίχριστη και μισελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – προθύμων προχώρησε στην ψήφιση της αλλαγής του άρθρου 3 (θρησκευτική ουδετερότητα!), διαγράφοντας τον ορθοδοξοκεντρικό χαρακτήρα του νέου ελληνικού κράτους, που όλα τα συντάγματα, από τους επαναστατημένους Έλληνες έως και σήμερα είχαν ως κεντρικό πυρήνα! Τόσο μίσος για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία!

Την ίδια στιγμή, υποκριτικά, αυτοί που παρέδωσαν τη Μακεδονία Μας στους Σκοπιανούς και αρνήθηκαν το αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα στους Έλληνες πολίτες να αποφασίσουν με δημοψήφισμα για την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, προτείνουν τώρα τη διεξαγωγή δημοψηφισμάτων με λαϊκή πρωτοβουλία και την κύρωση διεθνών συνθηκών με δημοψήφισμα! Τη διάταξη αυτήν καταψήφισε η αξιωματική αντιπολίτευση (!), ευθυγραμμιζόμενη με το προβεβλημένο στέλεχος της κ. Δένδια, που κυνικά προ ημερών δήλωσε ότι δεν μπορεί ο λαός να σηκώσει ένα τέτοιο βάρος (!) και η δημοκρατία μας είναι αντιπροσωπευτική(!).

Κατά τα άλλα, περιορισμός της βουλευτικής ασυλίας και της σκανδαλώδους διάταξης για συντομότατη παραγραφή στην ‘’ευθύνη’’ υπουργών, απόρριψη αλλαγής του άρθρου 16 από την αριστερά της Εκάλης και του Κολωνακίου, που, στα διαλείμματα της επανάστασης, στέλνει τα παιδιά της σε ιδιωτικά σχολεία(!) και άλλα τινά, μη χρήζοντα σχολιασμό.

Συμπέρασμα: η πολυδιαφημισμένη αναθεώρηση ‘’μηδέν εις το πηλίκιον’’, για να θυμηθούμε τον προκάτοχο του αγράμματου καταληψία πρωθυπουργού Τσίπρα, Γ.Α.Π. (Γιωργάκη), που ενώ μας έβαλε στη δίνη των μνημονίων, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος!

Η κατώτερη λοιπόν κάθε προσδοκίας διαδικασία αναθεώρησης του ισχύοντος συντάγματος ανέδειξε ως αναγκαιότητα το βασικό πρόταγμα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ για μια ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, με μείωση βουλευτών (που θα λαμβάνουν αποζημίωση και όχι μισθό), με κυβέρνηση έξι υπουργών και ενός υφυπουργού, με μόνιμους γενικούς γραμματείς και κατάργηση όλων των θέσεων ειδικών γραμματέων, μετακλητών, δήθεν συμβούλων, των χιλιάδων ανεπάγγελτων κομματικών κηφήνων τύπου Καρανίκα, που ζουν πλουσιοπάροχα, απομυζώντας τον κρατικό κορβανά.

Απέναντι στην ψευτοδημοκρατία των κηπουρών, ομπρελοκρατούντων κορασίδων που αναβαθμίζονται σε υπουργούς (!), τους ανεπάγγελτους γόνους των πολιτικών οικογενειών, ο καθένας και η καθεμιά από εμάς οφείλει να λάβει θέση ΤΩΡΑ. Υπάρχει ΕΠΙΛΟΓΗ: ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, ΜΕ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, ΥΠΕΡ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Ελεύθερη Πατρίδα
Πολιτικό κόμμα

Μιχαήλ Καϊκουνίδης, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΚΟΥΒΕΛΑΣ: «Έρχονται μεγάλες εξελίξεις» – Η προειδοποίησή του
Slider

ΚΟΥΒΕΛΑΣ: «Έρχονται μεγάλες εξελίξεις» – Η προειδοποίησή του

by admin
13 ώρες ago
Μας σερβίρουν μεταλλαγμένα χωρίς ταμπέλες: Το ηχηρό «όχι» Κεφαλογιάννη που έσπασε την κομματική γραμμή και έκανε άνω-κάτω την κυβέρνηση
Slider

Μας σερβίρουν μεταλλαγμένα χωρίς ταμπέλες: Το ηχηρό «όχι» Κεφαλογιάννη που έσπασε την κομματική γραμμή και έκανε άνω-κάτω την κυβέρνηση

by admin
1 ημέρα ago
Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου

by admin
2 ημέρες ago
ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό
Slider

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό

by admin
3 ημέρες ago
Next Post
The London meets the Olive oil!!!  The unique olive oil competitions in the heart of Europe

The London meets the Olive oil!!! The unique olive oil competitions in the heart of Europe

Πολεμικό μανιφέστο από την Άγκυρα: Συστάσεις & απειλές κατά Ελλάδας-Ισραήλ – «Θα κάνουμε τζαμί την Αγία Σοφία, ανήκει στο ισλάμ!»

Πολεμικό μανιφέστο από την Άγκυρα: Συστάσεις & απειλές κατά Ελλάδας-Ισραήλ – «Θα κάνουμε τζαμί την Αγία Σοφία, ανήκει στο ισλάμ!»

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr