• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΘΝΙΚΑ

Διαμελισμό της Ελλάδας και αλλαγές συνόρων θέλει η Δύση: «Απόγονοι των Αρχαίων Μακεδόνων οι Σκοπιανοί»

7 έτη ago
in ΕΘΝΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ένα νέο είδος επιστημόνων έχει αναλάβει για λογαριασμό της ΝΤΠ, την «αλλαγή» της ιστορίας σε Ευρώπη και Βαλκάνια με μόνιμο θύμα φυσικά την Ελλάδα και τους σημερινούς Έλληνες, που πασχίζουν απεγνωσμένα να τους διώξουν από το ιστορικό  πάνθεο, παράλληλα με το σχέδιο αλλαγής συνόρων στην περιοχή.

Το σχέδιο που προσπαθούν να υλοποιήσουν ομοιάζει σαφώς με αυτό της προσπάθειας δημιουργίας της αποκαλούμενης Μακεδονίας του Αιγαίου, μιας και η συμφωνία των Πρεσπών τους άνοιξε την όρεξη γενικώς.

Μια νέα προσπάθεια τους τώρα έχει επικεντρωθεί με την βοήθεια ελβετικού ινστιτούτου στην απόδειξη ότι οι Μακεδόνες είναι αρχαίο φύλο, κάτι που θα επικαλεστούν πιθανότατα κάποιοι άλλοι μελλοντικά, λέγοντας ότι οι Μακεδόνες έχουν «δικαιώματα» στην περιοχή της Μακεδονίας που καταλαμβάνει χώρο (σύμφωνα πάντα με κάποιους)  σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Σκόπια.

Το χειρότερο είναι ότι για  την έρευνα αυτή δεν υπήρξε καμία αντίδραση από το ελληνικό κράτος σύμφωνα με τον επικεφαλής του ελβετικού ινστιτούτου.

«Οι Μακεδόνες είναι ένα από τα σπανιότερα είδη ανθρώπων στον κόσμο με παράδοση», δήλωσε ο Roman Scholz, διευθυντής του Ελβετικού Ινστιτούτου ανθρωπολογίας DNA – iGENEA στην σκοπιανή εφημερίδα «Φωνή του Λαού».

Ο επικεφαλής του Ελβετικού Ινστιτούτου iGENEA, ένα διεθνούς φήμης παγκόσμιο επιστημονικό ανθρωπολογικό ερευνητικό κέντρο που χρησιμοποιεί σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους, μίλησε αποκλειστικά στις  σκοπιανές φυλάδες.

«Υπάρχουν πολλές διαφορετικές αρχαίες φυλές όπως οι Κέλτες, οι Σλάβοι, οι γερμανικοί λαοί, οι Ιλλυριοί  και ούτω καθεξής. Ωστόσο, μόνο μερικά σύγχρονα έθνη εξακολουθούν να φέρουν το όνομα και την παράδοση της αρχαίας φυλής τους. Αν και η πΓΔΜ δεν είναι το μόνο έθνος με τέτοια παράδοση, αυτό είναι αρκετά σπάνιο» , δήλωσε ο Σολτς.

Οι Έλληνες σύμφωνα με αυτον τον κύριο εν ολίγοις δεν είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων.

Σε συνέντευξή του στο «Φωνή του Λαού» με  τον Σλόμπονταν Τόμιτς, ο ανθρωπολόγος Scholz απάντησε στο ερώτημα για την ανάλυση του DNA , σε σχέση με τα έθνη που είναι τεχνητά, καθώς και για τις σφαίρες επιρροής τους σε ορισμένες περιοχές;

«Μπορεί να είναι σχετικό. Πολλά τεχνητά έθνη, όπως τα αποκαλείτε, κατέρρευσαν και αυτή η διαδικασία διαχωρισμού που συχνά συνοδεύτηκε από πόλεμο, όπως στη Γιουγκοσλαβία.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα του DNA μπορεί να δείξουν  ότι οι άνθρωποι από τεχνητά «έθνη» έχουν περισσότερα κοινά από ό, τι ίσως πιστεύετε, αλλά μπορεί επίσης να δείξει ότι διάφορα μέρη ενός έθνους δεν διαχωρίζονται μόνο από τη γλώσσα, τη θρησκεία ή πολιτισμό, αλλά και από τη γενετική».

Ερωτηθείς κατά πόσο ότι οι αντιδράσεις της έρευνας προκαλούν την Αθήνα και τις αξιώσεις της ελληνικής ιστορίας, ότι οι Έλληνες είναι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων απάντησε :  «στην πραγματικότητα, στην Ελλάδα ο κανόνας ήταν «Έλληνες ίσον χριστιανός» και ως εκ τούτου, αυτό ισχύει για όλους τους  Έλληνες που είναι βαπτισμένοι χριστιανοί, ενώ  οι μη βαπτισμένοι είναι Τούρκοι ή Μουσουλμάνοι», δηλώνει ο  επικεφαλής του Ελβετικού Ινστιτούτου, με μια κατηγορηματική απάντηση:

«Δεν υπήρξε καμία αντίδραση από έναν επίσημο αξιωματούχο της Ελλάδας στην έρευνα μας από ό, τι γνωρίζουμε. Φυσικά, δεν έχουμε γνώση των ελληνικών μέσων ενημέρωσης και δηλώσεις πολιτικών» , λέει ο Scholz.

Τέλος ο ανθρωπολόγος ρωτήθηκε τι πίστευε ως επικεφαλής του ινστιτούτου  iGENEA για τον χάρτη του DNA των βαλκανικών εθνών, μετά τη διάλυση της πρώην Γιουγκοσλαβίας, της Βουλγαρία, της Ελλάδας, της Αλβανίας και της Τουρκίας.

«Είναι δύσκολο να το πω. Όλα τα ευρωπαϊκά έθνη, στα Βαλκάνια, όπως και σε άλλες περιοχές, έχουν γενετικούς δεσμούς με τους γείτονές τους, ακόμα και όταν γενετικά δεν μπορούμε να τις διακρίνουμε. Όταν εξετάζουμε  γενετικούς χάρτες  μερικές φορές μπορούμε να δούμε ότι τα όρια μεταξύ των περιοχών των διαφόρων εθνοτήτων σήμερα συμπίπτουν με τα κανονικά  σύνορα»,κατέληξε ο Roman Scholz, διευθυντής του Ελβετικού Ινστιτούτου ανθρωπολογίας  DNA – iGENEA.

pronews.gr

Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν
Slider

Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν

by admin
2 εβδομάδες ago
Η Χαμάς ετοίμαζε για πρώτη φορά μαζικό τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνικό έδαφος! Πόσοι άλλοι κρύβονται εδώ;
Slider

Η Χαμάς ετοίμαζε για πρώτη φορά μαζικό τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνικό έδαφος! Πόσοι άλλοι κρύβονται εδώ;

by admin
2 εβδομάδες ago
Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Π.Χέγκσεθ: «Πότε θα κάνει κάτι η Ελλάδα για να αποτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών;»
Slider

Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Π.Χέγκσεθ: «Πότε θα κάνει κάτι η Ελλάδα για να αποτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών;»

by admin
2 εβδομάδες ago
Στρατηγός Ταμουρίδης: «Έργα και ημέρες» του «Σουλτάνου» Ερντογάν!
Slider

Στρατηγός Ταμουρίδης: «Έργα και ημέρες» του «Σουλτάνου» Ερντογάν!

by admin
2 εβδομάδες ago
Next Post
Μετά την Ιταλία του Σαλβίνι και η Ισπανία στα χνάρια της Εθνικής Δεξιάς; Η Ελλάδα σταθερά «κολλημένη» στον Κομμουνισμό

Μετά την Ιταλία του Σαλβίνι και η Ισπανία στα χνάρια της Εθνικής Δεξιάς; Η Ελλάδα σταθερά «κολλημένη» στον Κομμουνισμό

Η Βενεζουέλα κλείνει τα σύνορα με τη Βραζιλία

Η Βενεζουέλα κλείνει τα σύνορα με τη Βραζιλία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr