• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

«Έχουν θράσος να έρχονται στη βόρεια Ελλάδα»: Μιλά η φοιτήτρια πουν φώναξε «προδότη» τον Τζανακόπουλο

7 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η 19χρονη Μαριάννα Γεωργιάδου που είναι φοιτήτρια στο τμήμα Ηλεκτρολόγων μηχανικών στο ΤΕΙ Λάρισας δηλώνει στο protothema ότι θα συνεχίσει, μαζί με συμπολίτες της, τις διαμαρτυρίες
Αποδέκτες διαμαρτυριών για τη Μακεδονία γίνονται τα κυβερνητικά στελέχη που περιοδεύουν ανά την Ελλάδα για να στηρίξουν τη «Συμφωνία των Πρεσπών». Ένας από αυτούς και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ο οποίος βρέθηκε στην Κατερίνη.

Τότε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη, μια 19χρονη κοπέλα σηκώθηκε και απευθυνόμενη στον Δημήτρη Τζανακόπουλο αποκάλεσε προδότες όλους εκείνους που στήριξαν με την ψήφο τους τη «Συμφωνία των Πρεσπών».

Το βίντεο με τη διαμαρτυρία της 19χρονης έγινε αμέσως viral ενώ πολλοί επιδοκίμασαν την κίνησή της. Η Μαριάννα Γεωργιάδου η οποία κατάγεται από την Κατερίνη μίλησε στο protothema για την αντίδρασή της, ενώ επισήμανε ότι μαζί με άλλους συμπολίτες της θα συνεχίσουν τις διαμαρτυρίες για την άκυρη, όπως χαρακτηρίζει συμφωνία.

«Γίνονται διάφορες διαδηλώσεις και στην Κατερίνη για τη Συμφωνία των Πρεσπών και έτυχε να έχει ομιλία ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Θεωρούμε ότι έχουν φοβερό θράσος να εμφανίζονται στην Κατερίνη, μια πόλη που αντιδρά και να λένε ότι η συμφωνία αυτή είναι για το καλό της πατρίδας μας. Με αφορμή την ομιλία που είχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαδηλώσαμε έξω από το κτίριο. Κάποιοι προσπάθησαν να μπουν μέσα αλλά δεν τους επιτράπηκε η είσοδος παρόλο που ήταν ανοιχτή εκδήλωση. Εγώ κατάφερα, ανοίγοντας την πόρτα να μπω, χωρίς να με αντιληφθούν. Όταν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος άρχισε να λέει ότι με τη συμφωνία ευημερεί και η οικονομία της Ελλάδας και ότι έχουμε δημιουργήσει φιλικές σχέσεις στα Βαλκάνια, σηκώθηκα και είπα ότι ο ελληνικός λαός είναι εναντίον σας και ότι εσείς σπέρνετε τη διχόνοια στη χώρα. Και φώναξα προδότες όχι μονάχα στον Δημήτρη Τζανακόπουλο αλλά σε όλους όσους ψήφισαν τη συμφωνία» επισήμανε η Μαριάννα Γεωργιάδου.

Η 19χρονη φοιτήτρια απομακρύνθηκε από την αίθουσα και ένας σύντροφος του κυβερνητικού εκπροσώπου την παρέδωσε στους αστυνομικούς οι οποίοι την οδήγησαν στην Ασφάλεια Κατερίνης παρόλο που τους είχε δείξει την ταυτότητά της.

«Όταν σηκώθηκα να διαμαρτυρηθώ ένας κύριος με τραβούσε και μου έλεγε κάτσε κάτω. Εγώ του είπα ότι δεν έχω λόγω να κάτσω. Ένας πολίτης με πήγε στην είσοδο της αίθουσας και εκεί η ασφάλεια με κατέβασε στο ισόγειο και μου ζήτησε την ταυτότητά μου. Τους την έδωσα και μου είπαν ότι θα πρέπει να πάμε στο αστυνομικό τμήμα για ταυτοποίηση στοιχείων. Αν και τους είχα δώσει την ταυτότητά μου επειδή δεν είχα τίποτε να κρύψω πήγα στο αστυνομικό τμήμα».

Χρήστος Μαντζιάρης : «Πούλησαν» την Δυτική Θράκη και τους νομούς Δράμας και Καβάλας στους Βουλγάρους

Όπως εξηγεί, το προσύμφωνο της συμφωνίας είναι άκυρο και επισημαίνει ότι οι διαμαρτυρίες για τη Μακεδονία θα συνεχιστούν. «Το προσύμφωνο είναι άκυρο από πολλές απόψεις. Θα έπρεπε να είχε αλλάξει το Σύνταγμα στα Σκόπια αλλά δεν έχει αλλάξει. Επίσης δεν νοείται να υπάρχει ένα τέτοιο εθνικό ζήτημα και να μην γίνεται δημοψήφισμα από το λαό. Δεν νοείται να περνάει εθνικό ζήτημα με 151 ψήφους από την Βουλή, θα έπρεπε να είναι από 180 και πάνω επομένως το προσύμφωνο είναι άκυρο και δεν μπορούν να μας το επιβάλλουν. Και αυτό που λένε ότι τώρα που υπογράφτηκε δεν αλλάζει τίποτε είναι λάθος».

Η 19χρονη Μαριάννα η οποία είναι φοιτήτρια στο τμήμα Ηλεκτρολόγων μηχανικών στο ΤΕΙ Λάρισας έχει απάντηση και σε όσους χαρακτηρίζουν «φασίστες» τους Έλληνες που διαμαρτύρονται για το Μακεδονικό: « Οι Τούρκοι έχουν δικαίωμα να αγαπούν τη χώρα τους, οι Γερμανοί έχουν δικαίωμα να αγαπούν τη Γερμανία. Όταν ο Έλληνας αγαπά την Ελλάδα είναι φασίστας. Αν είναι δυνατόν το να αγαπώ τη χώρα μου χωρίς να μισώ τις άλλες χώρες ή τους ξένους να χαρακτηρίζεται φασισμός. Είμαστε πατριώτες. Αγαπάμε την πατρίδα μας και τις άλλες χώρες. Από πότε είναι πρόβλημα αυτό; Δεν μισώ τους μετανάστες, εμένα ο πατέρας μου μετανάστης είναι εδώ και επτά χρόνια. Αγαπώ την πατρίδα μου και ήμουν σε όλα τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία» λέει και τονίζει ότι στις 10 Μαρτίου στις πέντε και μισή το απόγευμα θα βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη, σε ακόμα μία συγκέντρωση για τη Μακεδονία.

Η ίδια το μόνο που θα ήθελε είναι να υπάρχει μια κυβέρνηση που να αγαπά το λαό της και οι αποφάσεις που θα παίρνει να είναι για το καλό του λαού. Όσον αφορά στο προσωπικό της μέλλον η 19χρονη Μαριάννα θα ήθελε να ασκήσει το επάγγελμα της στην Ελλάδα και να μην αναγκαστεί να μεταναστεύσει όπως χιλιάδες άλλοι νέοι.

protothema.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Αποτροπιασμός. Τελετές των Ιλλουμινάτι στην Αθήνα από το Πρώτο Θέμα
Slider

Αποτροπιασμός. Τελετές των Ιλλουμινάτι στην Αθήνα από το Πρώτο Θέμα

by admin
9 ώρες ago
Στρατιωτικός όρκος στο Δωδεκάθεο: Η ειδωλολατρία βάφτηκε «χακί» και ζητά… θεσμική αναγνώριση!
Slider

Στρατιωτικός όρκος στο Δωδεκάθεο: Η ειδωλολατρία βάφτηκε «χακί» και ζητά… θεσμική αναγνώριση!

by admin
4 ημέρες ago
Ποιος είπε πως δεν έχουμε πλέον ελπίδα και πως όλα τελείωσαν στην Ελλάδα;
Slider

Ποιος είπε πως δεν έχουμε πλέον ελπίδα και πως όλα τελείωσαν στην Ελλάδα;

by admin
4 ημέρες ago
Κόνιτσα: 4 αδέρφια νεκρά σε κοντέινερ – Μερικά τετραγωνικά ανθρωπιάς δεν περίσσεψαν σε κανέναν;
ΕΛΛΑΔΑ

Κόνιτσα: 4 αδέρφια νεκρά σε κοντέινερ – Μερικά τετραγωνικά ανθρωπιάς δεν περίσσεψαν σε κανέναν;

by admin
5 ημέρες ago
Next Post
ΥΠΕΞ Πακιστάν: Να αποφύγουμε τον πόλεμο με την Ινδία, θα καταστραφούμε και οι δυο

ΥΠΕΞ Πακιστάν: Να αποφύγουμε τον πόλεμο με την Ινδία, θα καταστραφούμε και οι δυο

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ «ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΩΝ» ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ «ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΩΝ» ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr