Αν ξέρατε πόσο “τυχεροί” και ευνοημένοι είσαστε εσείς οι “ντελιβεράδες” θα είσαστε “τρισευτυχισμένοι .
θα έρθει εκείνη η ώρα ,η “ευλογημένη” ,που θα το καταλάβετε .
Γιατί το “σχέδιο” και ο χρόνος δουλεύει υπέρ σας.
Όχι δεν είναι μόνο τυχεροί οι ” ντελιβεράδες” ,τυχεροί είναι τα παλληκάρια και οι κοπελιές που δουλεύουν στα super market ,στα βενζινάδικα ,στα μαγαζιά που δουλεύουν και τις Κυριακές .Αυτοί που σηκώνονται από τα ξημερώματα για να πάνε στην βάρδια τους στην “φάμπρικα “. Αυτοί που καθαρίζουν
και φροντίζουν με σκυμμένο κεφάλι τα σπίτια των “πλουσίων ,τους πλένουν τα πανάκριβα τους αυτοκίνητα ,αυτοί που σας φτιάχνουν τον freddo espresso με όλα τα φρου φρου και αρώματα που ζητάτε εσείς οι “κάπως’ (μαύρες ζάχαρες ,φυτικό γάλα κλπ κλπ) είχαμε και στο χωριό μας,λέει ο λαός μας … .
Πόσο τυχεροί όλοι αυτοί που μοχθούν ταπεινά για ένα “κομμάτι ψωμί” να επιβιώσουν και να ζήσουν με αυτά τα λίγα ολάκερες οικογένειες .Μικροί μα και μεγάλοι σε ηλικία .Τώρα με την “κρίση” κατρακύλησαν τα κοινωνικά σκαλοπάτια και κάνουν ,ότι δουλειά βρουν.
Θεέ μου ,πόσο μας αγαπάς αν ξέραμε … Μας χαρίζεις ,χαρίζεις στα “παιδιά” σου ,τα Ελληνόπουλα και τις Ελληνοπούλες ,το μεγαλύτερο “Δώρο ” την “ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ”.
Την προϋπόθεση για να μάθει κάποιος να αγαπάει
Γιατί Θεέ μου ξέρεις .ότι χωρίς αυτήν , δεν μπορούμε να σε αναγνωρίσουμε .Ζεις και εργάζεσαι “ταπεινά” και με Αγάπη και μόνο οι “ταπεινοί ” μπορούν να σε αναγνωρίσουν και να σε δουν .
Να οδηγηθούν στην “μετάνοια ” κοντά σου και να γνωρίσουν την πραγματική ευτυχία της “Εν Χριστώ “ζωής .
« Ο υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται, ο δε ταπεινών εαυτόν υψωθήσεται»
Αυτοί είναι που θα “σηκώσουν ” ξανά την Ελλάδα ψηλά ,με την βοήθεια του Τριαδικού Θεού “οι ταπεινοί ” τα απλά παιδιά ,θεοσεβούμενοι ,με έναν “ταπεινό Θεοσεβούμενο χαρισματικό ” ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ που θα τους αξίζει .
Αδέρφια μου σας ζηλεύω γιατί είσαστε πολύ “κοντά ” στο να γνωρίσετε την πραγματική ΑΓΑΠΗ την πραγματική ΕΥΤΥΧΙΑ . Γιατί για εσάς τους ταπεινούς ,εάν βάλετε τον Χριστό στην ζωή σας και γίνετε μέλη του ζωντανού οργανισμού που λέγεται Εκκλησία .
Τότε θα καταλάβετε την “ευλογία ” του να είσαι “ντελιβεράς ” ……
Στο κάτω κάτω “δεν την παλεύεις ” χωρίς Χριστό ,ενώ μαζί του είσαι ” άπαιχτος”….
Καλό Αγώνα
Πνευματικό πάντα ,
Υ.Γ άλλα για την Πατρίδα ,την Θρησκεία και την Οικογένεια μπορεί να χρειαστεί κι ο άλλος..





