Σύμφωνα με πληροφορίες που προκαλούν ερωτηματικά, οι καταθέσεις των μαρτύρων στην Προανακριτική που στήνεται για τον Παπακωνσταντίνου θα γίνουν δίχως την τηλεοπτική κάλυψη του Καναλιού της Βουλής, το οποίο μας κοστίζει έναν σκασμό εκατομμύρια.
Από δω και στο εξής το μερακλίδικο κανάλι θα μεταδίδει μόνο τσόντες κοινωνικού- βουκολικού περιεχομένου και θα αφήνει εκτός προγράμματος τις πολιτικές.
Το σκοτάδι έπεσε έπειτα από αίτημα του ΓΑΠ προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά, ώστε ο εξαθλιωμένος Έλληνας πολίτης να μην έχει εικόνα των συμβούλων του Παπακωνσταντίνου οι οποίοι συγκυβερνούσαν στο υπ. Οικονομιών με τον πρώην τσάρο. Των ανθρώπων δηλαδή που νομιμοποιούσαν τα χυδαία μέτρα και φρόντισαν να “αξιοποιήσουν” με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε την λίστα Λαγκάρντ.
Το κουκούλωμα της συγκυβέρνησης λαμβάνει πλέον επικές διαστάσεις με προσωπική εμπλοκή του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά.
Οι πολίτες σύμφωνα με τους εξουσιαστές είναι ώριμοι να πληρώνουν μόνον φόρους και χαράτσια.
Να δούμε ως πότε οι κυβερνώντες θα στέκονται τυχεροί…




