• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Κάντε ένα διάλειμμα στην μελέτη των προφητειών..

7 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Έχουμε φτάσει απέναντι στον ” Κύριο” την φοβερή ημέρα της κρίσεως
Μας απευθύνει τον λόγο και μας κάνει τις γνωστές ερωτήσεις ,που περιέχονται στις “γραφές” .
Εμείς τι απαντάμε λοιπόν

Μία εκδοχή..

“Μελετούσα τις προφητείες ,ανάλυα τα “γεωπολιτικά’ και κοιτούσα να προλάβω ανοιχτά τα μαγαζιά πριν τα επιτάξει ο στρατός και πάνε και οι συνάνθρωποι μου ,να τους προλάβω …”

Μας κοιτάζει με Αγάπη και συμπόνοια και εκείνη την στιγμή θα καταλάβουμε με “φόβο ” και αρχίζουμε να τον βλέπουμε σαν “φωτιά ” και όχι ένα “γλυκό φως” . Πίσω μας έτοιμος ο “αντίθετος” γελώντας μας παραλαμβάνει..

Η άλλη εκδοχή

Μελετούσα τις προφητείες Κύριε ,ανάλυα τα γεωπολιτικά ,έβλεπα το “σχέδιο’ σου Χριστέ μου να εξελίσσεται .Αγωνιζόμουν ” Πνευματικά ” με οποιοδήποτε τον τρόπο να ετοιμάσω την ψυχή μου και να αξιωθώ να εγγραφώ στο Βιβλίο σου ,των Εκλεκτών σου ,έστω και “επιλαχών ” .

Χριστέ μου γνωρίζεις ποιοι είναι “εγγεγραμμένοι ήδη ,αυτό όμως με καθησύχαζε γιατί αν αγωνιζόμουν πίστευα ότι θα με βοηθούσες “σκανδαλωδώς” με τους μυστήριους τρόπους σου .
Τότε από τις ‘βοήθειες ” σου κατάλαβα ,τον ‘σταυρό ” μου εσύ τον σήκωνες συνέχεια ,εγώ απλά “επέλεξα’ εσένα και ακολουθούσα τον δρόμο σου ,την Αλήθεια και το “Φως”
.
Κύριε Ταυτόχρονα η συνείδηση μου ,η καρδιά μου με τράβαγε να το πω σε όσους περισσότερους μπορούσα με τον τρόπο που μου υποδείκνυες εσύ .Πάλευα ταπεινά να γίνω “όργανο ” του θελήματος σου και του “σχεδίου ” σου για την σωτηρία των αδελφών μου .
Συγχώρεσε με κύριε δεν τα κατάφερα να σε αγαπήσω όσο ήθελα ,
θα κλαίμε με ταπείνωση πιστεύοντας ότι “χυθήκαμε” ..

“Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία ότι αυτοί τον Θεόν όψονται “

Εκεί μπροστά θα είναι αργά να μετανοήσουμε και να αλλάξουμε να πιστέψουμε και να αφεθούμε στην ‘πρόνοια ” του .

Γιατί αυτό είναι το πρόβλημα να αφεθούμε στο θέλημα του και όχι να τρέχουμε σαν τα ποντίκια πριν την “καταστροφή ” να βρούμε λαγούμι .

Αν Φοβάσαι μην σε σφάξει ο “αγάς ” είναι γιατί είσαι ήδη “νεκρός” .Ενώ όταν είσαι πραγματικά “Εν Χριστώ ” γνωρίζεις ότι την ώρα που πέθανε ,πεθαίνει ή θα πεθάνει κάποιος για τον Χριστό , από το “χέρι ” ενός “άπιστου” στην αλήθεια “πεθαίνει” αυτός που τον σκοτώνει και “ζει” εις τον αιώνα ο “νεκρός” αυτού εδώ του κόσμου …

«Ὅσοι ἐβαπτίσθημεν εἰς Χριστόν Ἰησοῦν, εἰς τον θάνατον αὐτοῦ ἐβαπτίσθημεν· συνετάφημεν οῦν αὐτῷ διά τοῦ βαπτίσματος εἰς τόν θάνατον, ἵνα ὥσπερ ἠγέρθη Χριστός ἐκ νεκρῶν διά τῆς δόξης τοῦ πατρός, οὕτω και ἡμεῖς ἐν καινότητι ζωῆς περιπατήσωμεν» (Ρωμ. ς’ 3-4).
Όσοι βαπτισθήκαμε με πίστη στον Ιησού Χριστό, με το Βάπτισμά μας γίναμε συμμέτοχοι στον σταυρικό του θάνατο. Θαφτήκαμε μαζί Του με το Βάπτισμα, που μας έκανε συγκοινωνούς του θανάτου του, ώστε όπως ακριβώς αναστήθηκε ο Χριστός εκ νεκρών διά της ενδόξου δυνάμεως του Πατρός, έτσι κι εμείς να αναστηθούμε σε νέα και ενάρετη ζωή ακολουθώντας τις απαιτήσεις αυτής της καινής ζωής.

Είμαστε έτοιμοι να “πεθάνουμε ” για να “ζήσουμε” ή μαχόμαστε να “ζήσουμε ” όσο περισσότερο γίνεται και να απολαμβάνουμε αυτόν εδώ τον κόσμο ,γιατί στερούμαστε πίστης για την ύπαρξη της ‘” Βασιλείας των ουρανών ” .

Μήπως είμαστε έτοιμοι να σφάξουμε τους “Αγαρηνούς” ,υπερασπιζόμενοι τα υλικά μας αγαθά σαν “Ευρωπαίοι Αγαρηνοί ” εναντίον των “Ανατολικών Αγαρηνών …
Να τους κόψουμε το αυτί όπως έκανε ο Σίμων Πέτρος και τον Χριστό να τον επιτιμεί και γιατρεύοντας τον δούλο

“Σφάξε με αγά μου να αγιάσω” ;

Tι νόημα έχει για εμάς και ποια “πνευματική ‘ και “Εν Χριστώ ” δύναμη έχουμε να το κατανοήσουμε το λέμε με ειρωνεία ή με νόημα ;
Αν ο Θεός σε ετοιμάζει για “μάρτυρα” λόγω της μεγάλης σου πίστης ή για “απελευθερωτή ‘” αυτόν που από φόβο θα προσκυνήσουν ,θα το καταλάβεις αν είσαι “Εν Χριστώ’ .

Είμαστε ο Σίμων Πέτρος ; που ο κύριος έπρεπε να συγχωρήσει πολλές φορές και όπως του απάντησε ότι πρέπει να ‘συγχωρούμε ” επτά φορές το εβδομήνταεπτά, αλλά ο Απόστολος που έγινε ο “ακρογωνιαίος ‘ λίθος της Εκκλησίας του Χριστού , ήταν αυτός που συγχωρήθηκε πολλές φορές και έκλαψε γοερά όταν τον απαρνήθηκε .

οι εποχές μοιάζουν με την εποχή μετά την Ανάσταση του ‘Κυρίου” που οι μαθητές δεν ήξεραν τι να κάνουν και επέστρεφαν στις “δουλειές” τους και ο κύριος τους επισκέφθηκε στην Τιβεριάδα και ο Πέτρος πέφτει με λαχτάρα στο νερό για να πάει κοντά του χωρίς να περιμένει την βάρκα να φτάσει …

Ας μας αξιώσεις Χριστέ μου με αυτή την λαχτάρα στην καρδιά . !!!

Ακούστε λίγο και αν ευφρανθεί η καρδιά σας είσαστε σε καλό δρόμο…

” Χριστός Ανέστη” σε όλους

” Οσοι εις Χριστόν εβαπτίσθητε, Χριστόν ενεδύσασθε”

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας

“Αγρυπνείτε και εργάζεσθε τα έργα του φωτός”

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Παρασκευή Σιδέρη: Τσίπρας, Σαμαράς, Μητσοτάκης: Η τριάδα της καταστροφής – Μία μία οι προδοσίες που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή Σιδέρη: Τσίπρας, Σαμαράς, Μητσοτάκης: Η τριάδα της καταστροφής – Μία μία οι προδοσίες που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος

by admin
48 λεπτά ago
Μακρυγιάννης: «Ανατινάξεις – Από τη φρεγάτα “Ελλάς” στους εκσκαφείς της Μαυροπηγής: Η ιστορία της προδοσίας και η καταστροφή του λιγνίτη»
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Μακρυγιάννης: «Ανατινάξεις – Από τη φρεγάτα “Ελλάς” στους εκσκαφείς της Μαυροπηγής: Η ιστορία της προδοσίας και η καταστροφή του λιγνίτη»

by admin
7 ώρες ago
Από τα Σόδομα στα Γόμορα – Ο παπα-Ηλίας Υφαντής προειδοποιεί: “Οι πολιτικοί είναι νεκροί, μην τους ακολουθείτε”
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Από τα Σόδομα στα Γόμορα – Ο παπα-Ηλίας Υφαντής προειδοποιεί: “Οι πολιτικοί είναι νεκροί, μην τους ακολουθείτε”

by admin
8 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Όταν οι δαιμονισμένοι μιλούν με την πλέον εξελιγμένη “τεχνητή νοημοσύνη”
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Όταν οι δαιμονισμένοι μιλούν με την πλέον εξελιγμένη “τεχνητή νοημοσύνη”

by admin
14 ώρες ago
Next Post
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ Σ. ΕΛΕΚΝΤΑΓ, ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟΜΙΣΥ ΠΟΛΕΜΩΝ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΗΠΑ – ΡΩΣΙΑ! ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ! (ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ Σ. ΕΛΕΚΝΤΑΓ, ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟΜΙΣΥ ΠΟΛΕΜΩΝ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΗΠΑ - ΡΩΣΙΑ! ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ! (ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ)

Τουρκία: Πυρκαγιά στο TCG Anadolu, το αεροπλανοφόρο της Τουρκίας στα ναυπηγεία Tuzla στην Πόλη… (vid.)

Τουρκία: Πυρκαγιά στο TCG Anadolu, το αεροπλανοφόρο της Τουρκίας στα ναυπηγεία Tuzla στην Πόλη… (vid.)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr