• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Βενεζουέλα: Νεκρή από σφαίρα νεαρή που συμμετείχε σε διαδήλωση της αντιπολίτευσης

7 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η ένταση στη Βενεζουέλα συνεχίζεται με νεαρή γυναίκα να χάνει τη ζωή της. Πρόκειται για μια 27χρονη που συμμετείχε σε διαδήλωση της αντιπολίτευσης.

Χάος επικρατεί στη Βενεζουέλα από διαδηλώσεις και μάλιστα μια νεαρή γυναίκα έπεσε νεκρή. Ο θάνατος της 27χρονης έγινε γνωστός το βράδυ της Τετάρτης (ξημερώματα Πέμπτης για την Ελλάδα) στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε μετά τον τραυματισμό της από σφαίρα στο κεφάλι στη διάρκεια διαδήλωσης εναντίον του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο στο Καράκας, ανέφερε ε μια μη κυβερνητική οργάνωση.

«Καταδικάζουμε τη δολοφονία της νεαρής Χουρούμπιθ Ραουσέο», η οποία χτυπήθηκε «από σφαίρα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια διαδήλωσης», ανέφερε μέσω Twitter το Παρατηρητήριο Κοινωνικών Συγκρούσεων στη Βενεζουέλα.

Η κατάσταση φαίνεται πως ξεφεύγει για τα καλά στη χώρα, καθώς οι υπηρεσίες άμεσης βοήθειας στην Τσακάο, συνοικία του Καράκας που ελέγχεται από την αντιπολίτευση, έκαναν εξάλλου λόγο για 46 τραυματίες, ανάμεσά τους δύο από σφαίρες.

Να σημειωθεί πως η 27χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα κοντά στην αεροπορική βάση Λα Καρλότα, στο ανατολικό τμήμα του Καράκας, όταν ξέσπασαν επεισόδια καθώς διαδηλωτές αποπειράθηκαν να κλείσουν τον δρόμο που εκτείνεται κατά μήκος της στρατιωτικής εγκατάστασης.

Οι διαδηλωτές, αρκετοί με καλυμμένα τα πρόσωπα, άρχισαν να πετούν πέτρες και κοκτέιλ μολότοφ εναντίον ανδρών της μπολιβαριανής εθνικής φρουράς (GNB), ενός σώματος παρόμοιου με τη χωροφυλακή, που είναι αρμόδιο για την επιβολή της τάξης, που αντέδρασαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων.

Ξεφεύγει η κατάσταση
Έπειτα από πολλές ώρες επεισοδίων, περίπου τριάντα διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε ένα φορτηγάκι και το έστειλαν προς την κατεύθυνση της πύλης της βάσης, διαπίστωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου. Ένας από τους διαδηλωτές κατόπιν πυροβόλησε εναντίον στρατιωτικών, που ανταπέδωσαν με πολλές ριπές.

Λίγο πιο μακριά χιλιάδες υποστηρικτές της αντιπολίτευσης διαδήλωναν εναντίον του προέδρου Μαδούρο όπως τους προέτρεψε ο πρόεδρος της εθνοσυνέλευσης Χουάν Γκουαϊδό, που έχουν αναγνωρίσει ως τον νόμιμο μεταβατικό πρόεδρο της χώρας περίπου πενήντα χώρες, πρώτες οι ΗΠΑ.

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, που κλιμακώνει την προσπάθειά του για να ανατρέψει τον πρόεδρο, κάλεσε να γίνει την 1η Μαΐου η «μεγαλύτερη διαδήλωση στην ιστορία της Βενεζουέλας» για να φύγει ο Μαδούρο από την εξουσία.

Ήταν στην ίδια βάση όπου ο Γκουαϊδό υποστήριξε την Τρίτη (30.04.2019) ότι εξασφάλισε την υποστήριξη μιας ομάδας στρατιωτικών και κάλεσε τον στρατό να στασιάσει, χωρίς επιτυχία.

Στα εκτεταμένα επεισόδια τα οποία ξέσπασαν την ίδια ημέρα αναφέρθηκαν τουλάχιστον ένας θάνατος και δεκάδες τραυματισμοί, σύμφωνα με την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση.

Πηγή : newsit.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μάικ Άνταμς: Βαδίζουμε Σιωπηλοί σαν Υπνοβάτες προς τον 3ο  Παγκόσμιο Πόλεμο
Slider

Μάικ Άνταμς: Βαδίζουμε Σιωπηλοί σαν Υπνοβάτες προς τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο

by admin
5 ώρες ago
«Καθολική Γερμανία: Ο Χριστός “έπινε και έχανε τον έλεγχο” – Το λένε επίσημα ΜΜΕ τους»
Slider

«Καθολική Γερμανία: Ο Χριστός “έπινε και έχανε τον έλεγχο” – Το λένε επίσημα ΜΜΕ τους»

by admin
6 ώρες ago
Παγκόσμιο χάος: Ο Lavrov κήρυξε πόλεμο στη Γερμανία – «O Merz θέλει νέο 1945, θα τιμωρηθεί» – Οι Ευρωπαίοι θα έχουν άθλιο τέλος
ΔΙΕΘΝΗ

Παγκόσμιο χάος: Ο Lavrov κήρυξε πόλεμο στη Γερμανία – «O Merz θέλει νέο 1945, θα τιμωρηθεί» – Οι Ευρωπαίοι θα έχουν άθλιο τέλος

by admin
6 ώρες ago
Γυρίστε στα χωριά σας… το 2027 έρχεται ο εφιάλτης – Νέο πληθωριστικό σοκ, απλησίαστες οι τιμές τροφίμων
ΔΙΕΘΝΗ

Γυρίστε στα χωριά σας… το 2027 έρχεται ο εφιάλτης – Νέο πληθωριστικό σοκ, απλησίαστες οι τιμές τροφίμων

by admin
12 ώρες ago
Next Post
Επικίνδυνη εξέλιξη: Κτύπησαν το ρωσικό δίκτυο διανομής πετρελαίου προς όλη την Ευρώπη – «Βλέπουν» στα 100 δολ. το βαρέλι

Επικίνδυνη εξέλιξη: Κτύπησαν το ρωσικό δίκτυο διανομής πετρελαίου προς όλη την Ευρώπη - «Βλέπουν» στα 100 δολ. το βαρέλι

(Δια)κινδυνεύει να καταστεί η Τουρκία… “πολύ μεγάλη, για να μείνει ενιαία”;

(Δια)κινδυνεύει να καταστεί η Τουρκία… “πολύ μεγάλη, για να μείνει ενιαία”;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr