• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

τα Χριστούγεννα του Ηρώδη…

14 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Είναι Ηλίου φαεινότερον ότι από φέτος-και τις οίδε μέχρι πότε- θα γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα του Ηρώδη.

Δεδομένου ότι η βουκολική κοινωνία των απλοϊκών παιδιών, των τσοπάνηδων, που άκουσαν από το
στόμα των αγγέλων το «Δόξα εν υψίστοις» έχει εξαφανιστεί.
Και είναι πολύ δύσκολο κάποιος να μπορέσει κάπου να τους συναντήσει. Για ν’ αναστηθεί και πάλι το αγγελικό όραμα της χριστουγεννιάτικης νύχτας….
Αλλά ούτε και για τα σοφά παιδιά, τους Μάγους της Ανατολής, υπάρχει ελπίδα.
Μάταια περιμέναμε τα τελευταία χρόνια να παρουσιαστούν κάποιοι άνθρωποι με σοφία και ανθρωπιά. Που θα παρέκαμπταν τους ντόπιους, αλλά και τους διεθνείς Ηρώδες.
Για να μας οδηγήσουν έξω τις παγίδες θανάτου, που έχουν στήσει για μας και την πατρίδα μας. Και ν’ ανοίξουν κάποιον δρόμο ελπίδας και απαντοχής.
Αλλά πολύ περισσότερο μας έχουν εγκαταλείψει οι άγγελοι. Γιατί, όπως φαίνεται, η φλούδα της γης μας έγινε απρόσιτη, γι’ αυτούς και απροσπέλαστη.
Ιδιαίτερα μετά τον απροκάλυπτο και εξοντωτικό διωγμό και πόλεμο, που έχει κηρυχτεί ενάντια στα παιδιά, απ’ τους Ηρώδες της τρικομματικής συγκυβέρνησης.
Του δεξιαλήθωρου «αριστερού» κ. Κουβέλη, του σοσιαλήσταρχου κ. Βενιζέλου και του σεμνού και ταπεινού ΝεοΔούλου το μαμωνά κ. Σαμαρά.
Δεδομένου ότι ξεπερνάει ακόμη και την πλέον αρρωστημένη φαντασία το γεγονός της επιβολής φόρου σε βάρος των παιδιών.
Που υπογραμμίζει τον γενοκτονικό, για τον ελληνικό λαό, προσανατολισμό, όχι μόνο των προαναφερθέντων ελληνοφώνων δοσίλογων, αλλά και των επικυριάρχων διεθνών Ηρωδών.
Δεδομένου ότι η βιολογική γενοκτονία, έχει συνδυαστεί και με την πνευματική.
Και προσέξτε ποιον ύπουλο και καταχθόνιο δρόμο ακολούθησαν τα καθάρματα αυτά:
Κατέστρεψαν και καταστρέφουν τις αραβικές χώρες, για να προωθήσουν τα εγκληματικά τους σχέδια.
Και ανάγκασαν τους απελπισμένους λαούς των χωρών αυτών να εκπατριστούν. Για να διοχετευτούν δια μέσου της «συμμάχου» μας Τουρκίας στη δύσμοιρη χώρα μας.
Απ όπου τους απαγορεύεται η έξοδος προς τις χώρες των καθαρόαιμων και γαλαζοαίματων Ευρωπαίων.
Και τώρα, βρήκαν πάτημα, για να μας κανοναρχούν το, σχετικό με την πολυπολιτισμικότητα, που αυτοί μεθόδευσαν, τροπάριο.
Για να χτυπήσουν, έτσι, τον πολιτισμό μας στο πλέον ευαίσθητό του σημείο. Που είναι η ιστορική μας μνήμη και θρησκευτική μας παράδοση.
Και ασφαλώς σχετικά με την ιστορική μας μνήμη και την καταδολίευση, που επιχειρήθηκε σε βάρος της, έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά από πολλούς πολύ αρμοδιότερους από εμένα.
Το πνεύμα όμως των ημερών αυτών απαιτεί να ειπωθούν και ελάχιστα σχετικά με τη θρησκευτική μας παράδοση.
Βασικός παράγοντας της οποίας είναι και το μάθημα των θρησκευτικών.
Το οποίο, με το πρόσχημα, όπως προαναφέρθηκε, της πολυπολιτισμικότητας, αντικαθίσταται, λέει, από το μάθημα της θρησκειολογίας.
Όπου η θρησκευτική μας παράδοση θα διδάσκεται, παράλληλα με τη μουσουλμανική, την ιουδαϊκή, και λοιπές, πολλές και διάφορες, άλλες παραδόσεις.
Και όπου τα παιδιά μας, όχι μόνο θα αποξενωθούν απ’ τη θρησκευτική μας παράδοση, αλλά, ανερμάτιστα ηθικά και πνευματικά, θα πελαγοδρομήσουν μέσα σε ένα κυκεώνα θρησκευτικής Βαβέλ.
Έγινε δε η δολοφονική αυτή αντικατάσταση, δια νομοσχεδίου, που ψηφίστηκε επί του προηγηθέντος προδοτικού καθεστώτος: Του Παπανδρέου, δηλαδή, και της Διαμαντοπούλου.
Για να έχει όμως, όπως φαίνεται, τη συνέχειά του και στον κ. Σαμαρά. Τον έτερο, δηλαδή, αυτάδελφο της μπιλντεμπεργκιανής συμμορίας.
Ο οποίος, στις προηγούμενες εκλογές, υποστηρίχθηκε από πολλούς αγίους δεσποτάδες, επειδή ήταν, λέει…κατηχητόπουλο!
Και παρασημοφορέθηκε για τις «θεάρεστες» και «ενάρετες» πράξεις του προς την πατρίδα και τη θρησκεία μας απ’ τον παναγιώτατο Άνθιμο!!!…
Για να γίνει, για μια ακόμη φορά, φανερό ότι οι Ηρώδες «θύουν και απολύουν», εν ονόματι των ηρωδιανών, κληρικών και λαϊκών…
Σε ποιους, λοιπόν, και με ποιο κουράγιο να μιλήσουν οι άγγελοι για τα Χριστούγεννα!!!
παπα-Ηλίας

papailiasyfantis
email: [email protected]
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μακρυγιάννης: «Ανατινάξεις – Από τη φρεγάτα “Ελλάς” στους εκσκαφείς της Μαυροπηγής: Η ιστορία της προδοσίας και η καταστροφή του λιγνίτη»
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Μακρυγιάννης: «Ανατινάξεις – Από τη φρεγάτα “Ελλάς” στους εκσκαφείς της Μαυροπηγής: Η ιστορία της προδοσίας και η καταστροφή του λιγνίτη»

by admin
2 ώρες ago
Από τα Σόδομα στα Γόμορα – Ο παπα-Ηλίας Υφαντής προειδοποιεί: “Οι πολιτικοί είναι νεκροί, μην τους ακολουθείτε”
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Από τα Σόδομα στα Γόμορα – Ο παπα-Ηλίας Υφαντής προειδοποιεί: “Οι πολιτικοί είναι νεκροί, μην τους ακολουθείτε”

by admin
4 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Όταν οι δαιμονισμένοι μιλούν με την πλέον εξελιγμένη “τεχνητή νοημοσύνη”
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Όταν οι δαιμονισμένοι μιλούν με την πλέον εξελιγμένη “τεχνητή νοημοσύνη”

by admin
10 ώρες ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Ο Πούτιν στην καλύτερη των περιπτώσεων οδεύει προς “συνταξιοδότηση”
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Ο Πούτιν στην καλύτερη των περιπτώσεων οδεύει προς “συνταξιοδότηση”

by admin
1 ημέρα ago
Next Post

Η φούσκα της ΑΟΖ και τα παπαγαλάκια της. Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου‏

Κάν' το όπως οι αρχαίοι: "Κόλπα" και μυστικά υγιεινής διατροφής

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr