• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 7 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

«Προσωπικός» πόλεμος Άσαντ-Ερντογάν στη Συρία: Η Τουρκία κάνει τη «βρώμικη δουλειά» για ρωσικό αγωγό που θα καταλήγει στη Μεσόγειο

7 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
«Προσωπικός» πόλεμος Άσαντ-Ερντογάν στη Συρία: Η Τουρκία κάνει τη «βρώμικη δουλειά» για ρωσικό αγωγό που θα καταλήγει στη Μεσόγειο
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Την «βρώμικη» δουλειά για τον Πούτιν υλοποιεί ταυτόχρονα με την εισβολή των δυνάμεων του στην Συρία ο σουλτάνος, ανοίγοντας την όρεξη του για αλλαγή του συριακού καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ. 

Πληροφορίες φέρουν τον τουρκικό στρατό να υλοποιεί «σχέδιο» εκτός όλων των άλλων και για λογαριασμό των Ρώσων, που θέλουν να περάσουν αγωγό από την Συρία προς την Μεσόγειο, για να κοντράρουν τον αγωγό East Med, ο οποίος τους προκαλεί πολύ μεγάλη αλλεργία.   

«Μετά την ολόθερμη στήριξή του στους τζιχαντιστές στη Συρία, την εκπαίδευση, τον εξοπλισμό, την προστασία και την αποστολή 14 χιλιάδων από αυτούς να σκοτώσουν Κούρδους και Σύρους, ο επικεφαλής του τουρκικού καθεστώτος Ρ.Τ. Ερντογάν έκανε δηλώσεις που μπορούν να γίνουν μόνο από ένα άτομο που έχει απομακρυνθεί από την πραγματικότητα», αναφέρουν συριακά ΜΜΕ.

«Ο Τούρκος πρόεδρος μίλησε για τη δέσμευσή του να προστατεύσει τον συριακό λαό, την ίδια στιγμή που έχει «λερώσει» στα χέρια του με το αίμα του συριακού λαού, τον οποίο σκοτώνουν οι τζιχαντιστές», αναφέρει το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA, επικαλούμενο πηγή στο συριακό υπουργείο εξωτερικών.

«Ο Ερντογάν μιλάει για τον φόβο του για τον συριακό λαό, την προστασία του και τη διατήρηση της ζωής του ταυτόχρονα ενώ οι δυνάμεις του υλοποιούν επίθεση κατά αμάχων στη Βόρεια Συρία, υπό το πρόσχημα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας. Το καθεστώς του Ερντογάν κρύβεται πίσω από ανθρωπιστικά συνθήματα όταν είναι πολύ αποξενωμένο από αυτά και είναι υπεύθυνο για τα πάντα», πρόσθεσε η πηγή.

Σύρος αξιωματούχος ανέφερε ότι η κυβέρνηση της Συρίας θα αντιμετωπίσει την τουρκική επίθεση με όλα τα διαθέσιμα μέσα, τονίζοντας ότι ο αγώνας του συριακού στρατού ενάντια στην τρομοκρατία δεν θα σταματήσει μετά από τις επιχειρήσεις του Ερντογάν και των μελών της κλίκας του.

 

Meanwhile mosques in #Turkey are giving fatwas calling for Jihad against the infidel #Kurds. NATO is Islamicizing a secular, multicultural region really well with Erdogan’s “Mohammad Army” https://t.co/FWvLaF6mNW

— Hawzhin Azeez (@hawzhin_azeez) October 11, 2019

Εν τω μεταξύ τζαμιά στην Τουρκία δίνουν εντολή (fatwa) ζητώντας ιερό πόλεμο ενάντια στους άπιστους, δηλαδή τους Κούρδους. Το ΝΑΤΟ εξισλαμίζει πραγματικά μια κοσμική, πολυπολιτισμική περιοχή με τον «οθωμανικό στρατό» του Ερντογάν, αναφέρουν διάφορα κοινωνικά δίκτυα.

#Erdogan in Arabic tweet : “I would like to kiss the foreheads of the heroes of the Mohammadan Army participating in the Spring of Peace operation… ” Hey Recep, how are we to Translate this? A Mohammadan Army of a #NATO country invading #Syria to fight apostate #Kurds? https://t.co/YbPBMgzEoR

— Hisham Melhem (@hisham_melhem) October 11, 2019

Ο Ερντογάν δήλωσε στα αραβικά κοινωνικά μέσα: «Θα ήθελα να φιλήσω τα μέτωπα των ηρώων του στρατού του Mohammadan που συμμετέχουν στην επιχείρηση Άνοιξη της Ειρήνης» αναφερόμενος στον οθωμανικό στρατό της Τουρκίας.

2/3

“ISIS cells are currently under the control of the Turkey authorities who are looking to find them a save haven. Libya could be an option due to the fragile security situation especially in Misrata, Tripoli and Zwara”

— LibyaReview (@LibyaReview) October 10, 2019

Την ίδια στιγμή ο εκπρόσωπος τύπου του Λιβυκού Στρατού του Χαφτάρ Ahmed AlMismari έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στην ΝΑ Ευρώπη:

«Η τουρκική εισβολή στη Βόρεια Συρία θα μπορούσε να οδηγήσει τους τζιχαντιστές του ISIS να φύγουν. Τα κυκλώματα του ISIS βρίσκονται επί του παρόντος υπό τον έλεγχο των αρχών της Τουρκίας, οι οποίες προσπαθούν να τους βρουν ένα ασφαλές καταφύγιο. Η Λιβύη θα μπορούσε να είναι μια επιλογή λόγω της εύθραυστης κατάστασης ασφαλείας, ιδίως οι πόλεις: Μιστράτα, Τρίπολη και Ζουάρα».

Η εισβολή της Τουρκίας στη Συρία όμως είναι μια ευκαιρία και για τη Ρωσία να επεκτείνει την επιρροή της στην περιοχή, καθώς η Ουάσινγκτον φαίνεται να απομακρύνεται, αλλά οι κίνδυνοι για τη διπλωματία της Μόσχας θα αυξηθούν όσο περισσότερο συνεχίζεται η τουρκική επιχείρηση, λένε πηγές κοντά στο Κρεμλίνο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πριν από την επιχείρηση εναντίον των Κούρδων, ο Ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμμαχος του Σύριου Προέδρου Μπασάρ αλ-Ασαντ, του κατέστησε σαφές ότι ελπίζει ότι η εισβολή θα είναι περιορισμένη σε χρόνο και κλίμακα, είπαν οι πηγές.

«Όσο νωρίτερα τελειώνει αυτή η κατάσταση σύγκρουσης, τόσο καλύτερη για όλους», δήλωσε ο Αντρέι Κλίμοφ, γερουσιαστής του κόμματος του Πούτιν στη Γερουσία της Ρωσίας.

«Ελπίζω πραγματικά οι Τούρκοι εταίροι μας να κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν μια πιθανή σύγκρουση στο έδαφος με τις δυνάμεις της Συριακής Κυβέρνησης και ακόμη περισσότερο με τους Ρώσους στρατιώτες», δηλώνει ο ίδιος.

Τι σημαίνει η επίθεση της Τουρκίας στην Συρία για τη Ρωσία;

Για τη Ρωσία, είναι μια λεπτή πράξη εξισορρόπησης. Η Μόσχα υποσχέθηκε να χρησιμοποιήσει την αεροπορική της δύναμη για να βοηθήσει τον Άσαντ να επανακαταλάβει ολόκληρη την επικράτεια που είχε χάσει στον οκταετή πόλεμο της Συρίας, ενώ ο Πούτιν έχει επανειλημμένα τονίσει τη σημασία της διαφύλαξης της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

Πως θα γίνει αυτό όμως όταν οι Τούρκοι μετά από δύο διασυνοριακές εισβολές στη Βόρεια Συρία, τον Αύγουστο του 2016, και τον Ιανουάριο του 2018, έχουν φτιάξει δεκάδες βάσεις αυξάνοντας σταδιακά τον αριθμό των δυνάμεων τους και δεν λένε να ξεκουμπιστούν από την χώρα;

pentapostagma.gr

Tags: slide6
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Οι Αλβανοί διώχνουν τους Εβραίους από τη Χώρα τους
Slider

Οι Αλβανοί διώχνουν τους Εβραίους από τη Χώρα τους

by admin
9 ώρες ago
Καναδάς: Η Γερουσία ψήφισε την απαγόρευση της Αγίας Γραφής – Καταργείται η προστασία της θρησκευτικής έκφρασης, κίνδυνος δίωξης για “ρητορική μίσους”
ΔΙΕΘΝΗ

Καναδάς: Η Γερουσία ψήφισε την απαγόρευση της Αγίας Γραφής – Καταργείται η προστασία της θρησκευτικής έκφρασης, κίνδυνος δίωξης για “ρητορική μίσους”

by admin
20 ώρες ago
Όλεθρος – Η ουκρανική επίθεση με 140 drones στο Leningrad, φέρνει τα ρωσικά ισοπεδωτικά αντίποινα: Καταιγίδα Oreshnik
Slider

Όλεθρος – Η ουκρανική επίθεση με 140 drones στο Leningrad, φέρνει τα ρωσικά ισοπεδωτικά αντίποινα: Καταιγίδα Oreshnik

by admin
22 ώρες ago
Ο τουρκοφάγος…ταύρος! (Ποίημα της Σοφίας Παπανικολάου)
ΔΙΕΘΝΗ

Ο τουρκοφάγος…ταύρος! (Ποίημα της Σοφίας Παπανικολάου)

by admin
1 ημέρα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Σκληρή απάντηση Καρυστιανού στην αντιρωσική προπαγάνδα του Μαξίμου – Γιατί τρέμει το σύστημα την υποστήριξη των εθνικών συμφερόντων

Σκληρή απάντηση Καρυστιανού στην αντιρωσική προπαγάνδα του Μαξίμου – Γιατί τρέμει το σύστημα την υποστήριξη των εθνικών συμφερόντων

9 ώρες ago
NanoBots: ο Σκοπός των Αεροψεκασμών

NanoBots: ο Σκοπός των Αεροψεκασμών

4 ημέρες ago
Το Ιράν διέκοψε κάθε επαφή με τις ΗΠΑ – Γιατί η εκεχειρία τελειώνει και ο πόλεμος επιστρέφει;

Το Ιράν διέκοψε κάθε επαφή με τις ΗΠΑ – Γιατί η εκεχειρία τελειώνει και ο πόλεμος επιστρέφει;

6 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Μήνυμα Δημητρίου: Κρατάτε γερά! Τα σχέδια τους για ταυτότητα, προσωπικό αριθμό θα καταρρεύσουν.

    Μήνυμα Δημητρίου: Κρατάτε γερά! Τα σχέδια τους για ταυτότητα, προσωπικό αριθμό θα καταρρεύσουν.

    48 shares
    Share 19 Tweet 12
  • Θαυματουργική εμφάνιση σε φωτογραφία: ο Χριστός, ο προφήτης Ηλίας και ο…

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Ηλίας Καλλιώρας: Χανταϊός: Η προαναγγελθείσα ή μια πρώτη βολή μιας άλλης πανδημίας Νο2;

    25 shares
    Share 10 Tweet 6
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (6/6/2026)

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: Θα τρέξουν κατοστάρι για να λάβουν το νούμερο που είναι κατεξοχήν και “πνευματικό νούμερο”.

    22 shares
    Share 9 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr