• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Σε τούρκικη συνοικία του Μονάχου κάνει σουλάτσα ο Χριστοφοράκος…

6 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
0
Σε τούρκικη συνοικία του Μονάχου κάνει σουλάτσα ο Χριστοφοράκος…
0
SHARES
11
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Πριν απο 2 μηνες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 15 ετών για ξέπλυμα βρώμικουχρήματος στην υπόθεση των “μαύρων ταμείων” του γερμανικού κολοσσού Siemens, ο πρώην Γενικός Διευθυντής Τηλεπικοινωνιών αυτής Πρόδρομος Μαυρίδης.

Ωστόσο την περασμένη Παρασκευή ο Πρόδρομος Μαυρίδης, είδε την πόρτα του κελιού του στις φυλακές να ανοίγει! Ενός κελιού, που φιλοξενούσε πριν τον προκάτοχό του Ηλία Γεωργίου!

Ο Ηλίας Γεωργίου που πρόσφατα είχε μιλήσει για όλους και για όλα! Και το πολιτικό Σύστημα σφύριξε και συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα!

Ρωτάμε την ελληνική δικαιοσύνη λοιπόν! Όλοι οι καταδικασθέντες για την υπόθεση της Siemens, ελεύθεροι;

Ρωτάμε τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα! Ρωτάμε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!

Θα ζητήσουν τη σύλληψη και την έκδοση στην Ελλάδα του ισχυρού ανδρός της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου, καταδικασθέντος σε 15 χρόνια κάθειρξη, από το γερμανικό κράτος;

Ο οποίος δεν κρύβεται και κυκλοφορεί ελεύθερος στο Μόναχο (κατοικεί μόνιμα από το 2009), απολαμβάνοντας την προστασία της Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ!

Ο οποίος, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες μας, άλλαξε στέκια στο Μόναχο και σουλατσάρει στην περιοχή Tuerkenstrasse (τούρκικη συνοικία – γκέτο)!

Να θυμίσουμε, ότι η πρώην σύζυγος του Μιχάλη Χριστοφοράκου, με την οποία απέκτησαν τα δυο παιδιά, ήταν Τουρκάλα!

Ο δε πατέρας της υπήρξε Πρόεδρος του Τουρκοελληνικού Επιμελητηρίου στην Άγκυρα! Ο οποίος λεγόταν Ντεμιρέλ και επισκεπτόταν συχνά τη χώρα μας, διατηρώντας άριστες σχέσεις με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη!

Τελικά ο Πρωθυπουργός μας θα σπάσει αυγά για να κάνουμε ομελέτα;;

Περιοδικό Crash – Νοέμβριος 2014

Δεν είναι μόνο δική μου διαπίστωση, αλλά και πολλών φίλων, που μου γράφουν ισχυριζόμενοι ότι ο Γιώργος Τράγκας “παρακολουθεί” τα κείμενά μου! Κάποιος μάλιστα από τα Δωδεκάνησα μου έστειλε μήνυμα, πως ο “θείος” είναι φανατικός αναγνώστης μου! Σε όλους απαντώ, πως κι εγώ είμαι φανατικός των κειμένων του, των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών του!

Για να του το αποδείξω του “θείου”, επέλεξα να δημοσιεύσω την παραπάνω φωτογραφία! Όπου εμφανίζεται ο μετέπειτα Πρωθυπουργός και πάλαι ποτέ σφόδρα Αντιαμερικανός, Αλέξης Τσίπρας, εν μέσω του πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Τόμας Μίλερ (κολλητός του Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ) και τον Ντάνιελ Σπέκχαρντ (κι αυτός πρώην πρέσβης στην Ελλάδα 2008-2010 και από τον Φεβρουάριο του 2011 για κάποιο μικρό διάστημα Πρόεδρος του Δ/Σ της Proton Bank συμφερόντων Λαυρέντη Λαυρεντιάδη [;;;;])!

Και στην λεζάντα της φωτογραφίας αναφέρεται:

«Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης πέρασε τις “εξετάσεις” όπως αποφάνθηκαν οι Αμερικανοί μετά τις συναντήσεις του και τις επαφές του με Μίλερ και Σπέκχαρντ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις»!

Και μετά όλοι εμείς όταν ξυπνήσαμε, ο Αλέξης Τσίπρας έγινε Πρωθυπουργός και υπέγραψε τη Συμφωνία των Πρεσπών!!

Παρέμβαση εργαζομένων για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο…

Η κυβέρνηση επεξεργάζεται το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην κύρια και στην επικουρική σύνταξη, αλλά και στις εισφορές των μισθωτών, καθώς των ελεύθερων επαγγελματιών και των αγροτών!

Από το Σωματείο των εργαζομένων της ΕΒΙΟΠ – ΤΕΜΠΟ (Βιομηχανία ηλεκτρολογικού υλικού) λοιπόν, που εδρεύει στο Βασιλικό της Εύβοιας, λάβαμε την παρακάτω επιστολή (αρ. πρωτ. 1603, 27/1/2020) που απευθύνεται στον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, την Υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, τους Βουλευτές του Νομού Ευβοίας: Κεδίκογλου Σ., Ζεμπίλη Α., Πνευματικό Σ., Αποστόλου Ε., Χατζηγιαννάκη Μ. και Μαρίνο Γ. Επίσης προς την Γ.Σ.Ε.Ε, την Π.Ο.Ε.Μ και το Ε.Κ.ΕΥΒΟΙΑΣ!

Κοινοποιείται δε, προς τα κόμματα της Βουλής, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡα25! Ακόμη σε όλα τα ΜΜΕ!

Η πρόταση – παρέμβαση του Σωματείου γίνεται για τη συμμετοχή στη δημόσια διαβούλευση περί του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου:

Όπως είναι σε όλους γνωστό, στο συνταξιοδοτικό μας σύστημα σήμερα δίδεται η δυνατότητα αναγνώρισης και εξαγοράς από άνδρες που έχουν υπηρετήσει τη στρατιωτική τους θητεία του χρόνου υπηρεσίας τους στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Ουσιαστικά, αναγνωρίζεται ως χρόνος ασφάλισης για την προσαύξηση του ποσού της σύνταξης που χορηγούν οι οργανισμοί κύριας και επικουρικής ασφάλισης ο χρόνος της στρατιωτικής θητείας με την προϋπόθεση ότι θα πραγματοποιηθεί εξαγορά του χρόνου αυτού (ενδεικτικά ν.1358/1983, ν.4387/2016 άρθρο 34 ).

Όμως την ίδια στιγμή, η στρατιωτική θητεία, ήτοι η υπηρεσία που προσφέρεται στη χώρα για ορισμένους μήνες στη ζωή κάθε Έλληνα, είναι υποχρεωτική και ρυθμίζεται αφενός από το Σύνταγμα και αφετέρου από το νόμο 3421/2005 «Στρατολογία των Ελλήνων και άλλες διατάξεις», όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει . Το άρθρο 4 παρ. 6 του Συντάγματος ορίζει ότι «Κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων».

Επομένως, η στρατιωτική θητεία που αποτελεί υποχρεωτική υπηρεσία ενός Έλληνα θεωρούμε ότι θα έπρεπε να αναγνωρίζεται ως χρόνος ασφάλισης για τη θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, αλλά και για την προσαύξηση της σύνταξης ως να ήταν χρόνος πραγματικής εργασίας και αυτό να συμβαίνει χωρίς την ανάγκη εξαγοράς των αντίστοιχων μηνών στρατιωτικής θητείας.

Η στρατιωτική υπηρεσία που προσφέρουν υποχρεωτικά όλοι οι Έλληνες, και αποτελεί μια προσφορά προς τη χώρα θα πρέπει να αναγνωρίζεται για τη θεμελίωση της σύνταξης, αλλά και την αύξηση της καταβαλλόμενης σύνταξης χωρίς εξαγορά, αφού όλοι οι Έλληνες αφιέρωσαν το χρόνο που αντιστοιχεί στη στρατιωτική θητεία αποκλειστικά για τη χώρα με πλήρη διάθεση των δυνάμεών τους, χωρίς να έχουν δυνατότητα εργασίας αλλού και εν τέλει δεν θα πρέπει να τιμωρούνται για τούτο, αλλά αντίθετα να επιβραβεύονται.

Επειδή ήδη η κυβέρνηση προχωρά σε μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού το Σωματείο μας συμμετέχοντας στη σχετική διαβούλευση και στην γενικότερη συζήτηση περί του ασφαλιστικού προτείνει την αλλαγή των μέχρι σήμερα ισχυόντων και εισηγείται την αναγνώριση ως χρόνου ασφάλισης κάθε Έλληνα του χρόνου της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας που αυτός υπηρέτησε!!

Η εορτή των Τριών Ιεραρχών να τιμάται ως ημέρα χωρίς κινητό τηλέφωνο…

Στα χνάρια και τις ατραπούς του ΣΥΡΙΖΑ και του ομολόγου της στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου, βαδίζει η Υπουργός της κυβερνήσεως της ΝΔ Νίκη Κεραμέως!

Διατρανώνοντας τις νεοφιλελεύθερες πεποιθήσεις της ως τέκνο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, κατάργησε την αργία των τριών Ιεραρχών, από την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση!

Σε αυτό τον παραλογισμό ανακαλύψαμε από την διαδυκτιακή πλατφόρμα antonionews.gr και σας γνωρίζουμε, μια άλλη άποψη ενός Μητροπολίτη! Του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας Γαβριήλ.

«Ο Μητροπολίτης αναφέρεται στους Τρεις Ιεράρχες χαρακτηρίζοντας τους ως προσωπικότητες που σφράγισαν με τη διδασκαλία τους την εποχή τους και τις μετέπειτα εποχές. Καταδίκασαν την μανία των ανθρώπων για τον πλούτο και τις κοινωνικές ανισότητες και τα συμφέροντα των ισχυρών που ευθύνονται για τους πολέμους, την πείνα και την εγκατάλειψη.

Όμως οι Τρεις Ιεράρχες, αναφέρει ο μητροπολίτης Ν. Ιωνίας Γαβριήλ, ξεχώρισαν και για κάτι άλλο: την αγάπη τους για τη φύση και “όταν κακοποιεί τη φύση, είναι σαν να αρνείται την αγάπη του Θεού”.

“Χρειάζεται να κάνουμε ριζικές αλλαγές στα μοντέλα που καθημερινά παράγουμε και καταναλώνουμε, αν θέλουμε να ελπίζουμε σε μία αλλαγή”, υπογραμμίζει στο μήνυμά του στους νέους, σύμφωνα με το protothema.gr. Ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας τονίζει πως μπορούμε να τιμήσουμε τους Τρεις Ιεράρχες, όχι με τυπικές εορτές αλλά ουσιαστικά. Προτείνει να καθιερωθεί η μέρα των Τριών Ιεραρχών ως ημέρα χωρίς κινητό τηλέφωνο, μία ημέρα ουσιαστικής πράξης, σεβασμού στο περιβάλλον και τον άνθρωπο που θέλει να ζει πραγματικά».

Πολύ θα ήθελα να γνώριζα τη δική σας άποψη στις τοποθετήσεις του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας!!

Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Το ερώτημα δεν είναι αν υπογραφεί η συμφωνία ΗΠΑ – ΙΡΑΝ την Παρασκευή , αλλά αν παραμείνει μέχρι τότε και τα επόμενα 24ωρα ζωντανή ;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Το ερώτημα δεν είναι αν υπογραφεί η συμφωνία ΗΠΑ – ΙΡΑΝ την Παρασκευή , αλλά αν παραμείνει μέχρι τότε και τα επόμενα 24ωρα ζωντανή ;

by admin
11 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (15/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (15/6/2026)

by admin
20 ώρες ago
Μακρυγιάννης: Η Αϊτή και η Πολωνία: Δύο λαοί που πολέμησαν για την Ελλάδα – Και τους ξεχάσαμε. Η FIFA τους λογοκρίνει.
Slider

Μακρυγιάννης: Η Αϊτή και η Πολωνία: Δύο λαοί που πολέμησαν για την Ελλάδα – Και τους ξεχάσαμε. Η FIFA τους λογοκρίνει.

by admin
21 ώρες ago
Στάλιας: Εκλογές 2027: Η Μεγάλη Ψευδαίσθηση και οι Διαχειριστές της Σιδερένιας Φυλακής
Slider

Στάλιας: Εκλογές 2027: Η Μεγάλη Ψευδαίσθηση και οι Διαχειριστές της Σιδερένιας Φυλακής

by admin
1 ημέρα ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr