• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

Απεργιακό μπαράζ ενάντια στα νέα σκληρά μέτρα

14 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Παραλύει ολόκληρη η χώρα λόγω της 48ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας. Ποιοι απεργούν. Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Στους δρόμους βγαίνουν οι εργαζόμενοι ενάντια στα νέα μέτρα, στα πλαίσια της 48ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Βασικό αίτημα είναι “η ακύρωση όλων των αντεργατικών μέτρων που δεν επιφέρουν κανένα δημοσιονομικό όφελος, εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους και εκτινάσσουν την ανεργία”.

Για την Τρίτη έχουν εξαγγελθεί δύο συλλαλητήρια. Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ καλούν τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στις 11.00 το πρωί στο Πεδίο του Άρεως, ενώ μισή ώρα νωρίτερα, στις 10.30 το πρωί, έχει προγραμματισθεί η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Το NEWS 247 θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του, όλα όσα συμβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας.

Δυο διαφορετικές συγκεντρώσεις έχουν προγραμματισθεί και για την Τετάρτη. Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα γίνει στις 5.00 το απόγευμα στο Σύνταγμα και την ίδια ώρα η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα

Ο κύκλος των κινητοποιήσεων θα συνεχισθεί με την πανευρωπαϊκή απεργία της 14ης Νοεμβρίου, ενώ τα συνδικάτα αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν και σε άλλες μορφές παρεμβάσεων εκτός από τις απεργίες, τόσο σε κλαδικό επίπεδο όσο και στους χώρους δουλειάς.

Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία

Στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα, ενώ 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες εξήγγειλε και η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Μετ’ εμποδίων θα διεξάγονται οι μετακινήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς, προχωρούν σε επαναλαμβανόμενες απεργίες. Την Τρίτη δεν θα ισχύει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.

Αναλυτικά πώς (δεν) θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τις επόμενες μέρες.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα, τα δημόσια νοσοκομεία, τα θεραπευτήρια και το ΕΚΑΒ. Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια την Τρίτη και την Τετάρτη.

Τη συμμετοχή τους στην 48ωρη απεργία αποφάσισαν και οι τραπεζοϋπάλληλοι. Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας ΟΤΟΕ, ο κλάδος θα συμμετάσχει τόσο στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων την Τρίτη 6/11 στις 11:00 στο Πεδίον του Άρεως, όσο και στο απεργιακό συλλαλητήριο των συνδικάτων την Τετάρτη 7/11 στις 17:00 στο Σύνταγμα.

Στην απεργία συμμετέχουν και οι δικαστικοί αφού οι συνεδριάσεις τους γίνονται μέχρι τις 10 π.μ

ΠΗΓΗ 
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ Μητσοτάκη! ΣΟΚ με το νέο βιβλίο ΣΤ’Δημοτικού
Slider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ Μητσοτάκη! ΣΟΚ με το νέο βιβλίο ΣΤ’Δημοτικού

by admin
23 ώρες ago
ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΠΑΜ: Κατεβαίνει ως Τραμπ της Ελλάδας; Έγινε η αρχή
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΠΑΜ: Κατεβαίνει ως Τραμπ της Ελλάδας; Έγινε η αρχή

by admin
1 ημέρα ago
Άρης Τάτσης δικηγόρος: Πανδοχείον “Η ΕΛΛΑΣ”
ΕΛΛΑΔΑ

Άρης Τάτσης δικηγόρος: Πανδοχείον “Η ΕΛΛΑΣ”

by admin
2 ημέρες ago
Ακόμη & Σήμερα η Ελλάδα Στοιχειώνει την Ευρώπη – Η Ελληνική Τέχνη της Περιέργειας –  Το Πολιτισμικό Θαύμα των Ελλήνων
Slider

Ακόμη & Σήμερα η Ελλάδα Στοιχειώνει την Ευρώπη – Η Ελληνική Τέχνη της Περιέργειας – Το Πολιτισμικό Θαύμα των Ελλήνων

by admin
2 ημέρες ago
Next Post

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ! ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ!!!

Τραπεζίτες εναντίον κοινωνίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr