• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Αντωνιάδης : ΕΞΩΔΙΚΟ – ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ Ε.Ο.ΔΥ. !!

6 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ, ΝΟΣΗΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. Ε2020/2478 ΜΗΝΥΣΗ ΜΟΥ ,

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

________________

Κύριε Αρκουμανέα, οικονομολόγε Πρόεδρε του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ,

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ,

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ Δ Ι Κ Ε Σ Σ Α Σ ΕΚΘΕΣΕΙΣ :

-Πώς δικαιολογούνται και πώς νομιμοποιούνται τα μέτρα που καταδυναστεύουν τους Έλληνες στην ΜΕΤΑ LOCK DOWN δεύτερη περίοδο 05-8/2020, όταν οι θάνατοι είναι λιγότεροι από την πρώτη 01-05/2020 ; 140 – 126 !!

-ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ τα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΩΝ 266 ΘΑΝΑΤΩΝ έως σήμερα (χωρίς τα προσωπικά στοιχεία των θανόντων) για να δούμε τα “ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ” !

-ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ τον αριθμό των τεστ που κάνατε στην πρώτη περίοδο και αυτά που κάνατε στην πρώτη, για να δούμε ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ των κρουσμάτων με βάση ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΩΝ ΤΕΣΤ !

-ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ όλα τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ και τα ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ της ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ του συνόλου των ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ από το Υπουργείο Υγείας ! Να μάθουμε ΠΟΣΑ προμηθευτήκατε, ΠΟΣΑ χρησιμοποιήσατε ανά περίοδο και ΠΟΣΑ σας έμειναν!

-ΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΜΑΣ ότι τα τεστ που έχετε κάνει ανιχνεύουν ΕΙΔΙΚΑ τον Covid-19 KAI OXI ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΣ !

-ΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΜΑΣ ότι τα 10.317 “κρούσματα” που έχετε ανακοινώσει αφορούν σε ΟΞΕΙΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ή ΝΟΣΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ. Ότι οι 10.317 αυτοί άνθρωποι ήταν ή είναι ΑΡΡΩΣΤΟΙ !

____________________

“Η παρούσα απευθύνεται σε εσάς από εμένα μεν ατομικώς, πλην όμως είμαι βέβαιος πως γνωρίζετε ότι στην πράξη σάς την απευθύνουν εκατομμύρια Έλληνες πολίτες. Έχετε υποχρέωση να δώσετε τις ανωτέρω απαντήσεις και τα αιτούμενα στοιχεία, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη σας και την ξεκάθαρη ποινική διάστασή τους. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, η παρούσα κοινοποιείται στον χειριζόμενο την υπ’ αριθμ. Ε2020/2478 ποινική δικογραφία Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Τα τιθέμενα ερωτήματα και τα αιτούμενα στοιχεία αφορούν στην πραγματική και νομική βάση για ομαδικές μηνύσεις και αγωγές των Ελλήνων πολιτών για τα μέτρα που υποθήκευσαν τις ζωές τις δικές τους και των παιδιών τους”

______________________

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Ε.Ο.Δ.Υ. :

Εξώδικη Πρόσκληση

Yahoo/Απεσταλμένα

Nikos Antoniadis <[email protected]>

Προς:[email protected]

Τρί, 1 Σεπ στις 7:04 μ.μ.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με επιφύλαξη δικαιωμάτων

Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494.
ΠΡΟΣ
Παναγιώτη Αρκουμανέα, Οικονομολόγο, Πρόεδρο Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.).

Κοινοποίηση:
1. Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, υπόψη χειριζομένου την υπ’ αριθμ. ΑΒΜ Ε2020/2478 ποινική δικογραφία, η οποία σχηματίστηκε κατόπιν της σχετικής μήνυσής μου.
2. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου.
____________________________________________

Είστε Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), το διοικητικό συμβούλιο του οποίου ορίστηκε με την από 4.11.2019 απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Βασιλείου Κικίλια. Ο οργανισμός αυτός δημοσιεύει από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους ημερήσεις εκθέσεις επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από τον νέο κορωνοϊό (COVID-19), με τους αριθμούς και τα στοιχεία των κρουσμάτων, των νοσηλειών και των θανάτων, συνολικά και ανά ηλικακές κατηγορίες, και συγκεκριμένα αυτές των 0-17, 18-39, 40-64 και 65 και άνω.

Τα στοιχεία αυτά καθορίζουν τη ζωή των Ελλήνων πολιτών, δεδομένου ότι με βάση αυτά η κυβέρνηση, κατόπιν των σχετικών εισηγήσεων της αρμόδιας επιτροπής, λαμβάνει το σύνολο των μέτρων που περιορίζουν τις ατομικές ελευθερίες μας, ποδοπατούν τα ατομικά δικαιώματά μας και επιφέρουν δραματικές συνέπειες στην ελληνική οικονομία.

Δια της παρούσης σας καλώ να απαντήσετε στα ερωτήματα της παρούσης και να δημοσιοποιήσετε τα στοιχεία που σας ζητώ, και τα οποία είναι σε εξαιρετικό βαθμό κρίσιμα για τους Έλληνες πολίτες.
Εν αρχή, τίθενται ερωτήματα που προκύπτουν από τη σύγκριση των στοιχείων των εκθέσεων του οργανισμού σας, των μεν της 1ης Μαΐου 2020 και των δε της 31ης Αυγούστου 2020.

Ειδικότερα:

Στην έκθεση της 1ης Μαΐου 2020, και για το διάστημα 01-04/2020, ο Ε.Ο.Δ.Υ. βεβαιώνει τα κάτωθι στοιχεία:

-Σύνολο θανάτων: 140
[0-17: 0 / 18-39: 2 / 40-64: 34 / >65: 104]

-Σύνολο κρουσμάτων: 2612
[0-17: 102 / 18-39: 739 / 40-64: 1037 / >65: 520]

Στην έκθεση της 31ης Αυγούστου 2020, και για το διάστημα 01-08/2020, ο Ε.Ο.Δ.Υ. βεβαιώνει τα κάτωθι στοιχεία:

-Σύνολο θανάτων: 266
[0-17: 0 / 18-39: 3 / 40-64: 51 / >65: 212]

-Σύνολο κρουσμάτων: 10317
[0-17: 612 / 18-39: 4413 / 40-64: 3401 / >65: 1305]

Από τη διαφορά μεταξύ των ανωτέρω στοιχείων, προκύπτουν αυτά της περιόδου Μάιος 2020 – Αύγουστος 2020.

Πρόκειται δηλαδή για την μετά το lock down περίοδο, όταν χαλάρωσαν τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, παρατηρήθηκαν μαζικές παραβιάσεις αυτών, ενώ άνοιξαν και τα σύνορα για τον τουρισμό. Με βάση τα στοιχεία αυτά ελήφθη σειρά επώδυνων για τους Έλληνες πολίτες και την ελληνική οικονομία μέτρων, ενώ επίκειται το άνοιγμα των σχολείων με υποχρεωτική τη χρήση μάσκας σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, ήτοι ακόμη και για τα προνήπια.

Τα στοιχεία αυτά είναι τα κάτωθι:

-Σύνολο θανάτων: 126
[0-17: 0 / 18-39: 1 / 40-64: 17 / >65: 108]

-Σύνολο κρουσμάτων: 7705
[0-17: 510 / 18-39: 3674 / 40-64: 2364 / >65: 785]

Από τη σύγκριση των δύο περιόδων, προκύπτουν τα κάτωθι συμπεράσματα:

-Οι θάνατοι της 1ης περιόδου ήταν 140 και της 2ης ήταν 126. Ήτοι, 14 θάνατοι λιγότεροι στην 2η περίοδο, παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες που επικράτησαν την περίοδο αυτή ευνοούσαν την αύξηση των θανάτων αυτών.

-Οι θάνατοι ατόμων στην ηλικιακή κατηγορία 0-17 παρέμειναν 0 και στην 2η περίοδο. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται και οι μαθητές των σχολείων.

-Οι θάνατοι στην 2η περίοδο στην ηλικιακή κατηγορία 18-39 ήταν δύο (2), έναντι τριών (3) στην 1η. Ήτοι, ένας λιγότερος από την 1η περίοδο.

-Οι θάνατοι στην 2η περίοδο στην ηλικιακή κατηγορία 40-64 ήταν 17, έναντι 34 στην 1η. Ήτοι, ακριβώς οι μισοί (17) έναντι της 1ης.

-Οι θάνατοι στην 2η περίοδο στην ηλικιακή κατηγορία υψηλού κινδύνου, 65 και πάνω, ήταν 108 έναντι 104 στην 1η. Ήτοι, και πάρα τις συνθήκες της 2ης περιόδου που κανονικά θα έπρεπε να εκτοξεύσουν τον αριθμό αυτό, είχαμε μόλις τέσσερις (4) θανάτους περισσότερους.

Ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων την 1η Μαΐου τα 77 έτη.

Την 1η Μαΐου 2020 ήταν τα 74. Επομένως αυξήθηκε ΚΑΙ ο μέσος όρος ηλικίας των ανθρώπων που καταγράφηκαν ως θάνατοι από COVID-19.

Ο αριθμός των διασωληνωμένων την 1η Μαΐου ήταν 36, όπως και την 31η Αυγούστου.

Το ποσοστό δε των θανάτων που καταγράφηκαν ως θάνατοι λόγω COVID-19 και είχαν “υποκείμενα νοσήματα” αγγίζει το 95%. Μεταξύ αυτών των ανθρώπων είναι και ο ασθενής που απεβίωσε από εγκεφαλική αιμορραγία, σύμφωνα με τον επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής κ. Σωτήριο Τσιόδρα. Είναι επίσης γνωστές περιπτώσεις ανθρώπων στο τελικό στάδιο του καρκίνου ή με βαρύτατα καρδιοαγγειακά προβλήματα. Μένει να ανακοινώσετε την πλήρη λίστα των ανά περίπτωση “υποκειμένων νοσημάτων” των ανθρώπων που καταγράφηκαν ως θανόντες από COVID-19 και όχι από καρκίνους, εγκεφαλικές αιμορραγίες και καρδιοπάθειες.

Καλείστε μετά ταύτα να απαντήσετε στο ερώτημα, το οποίο βέβαιον είναι ότι απευθύνεται σε εσάς από εκατομμύρια Έλληνες πολίτες, όπως και όλα τα ερωτήματα και αιτήματα της παρούσης, εάν τα ανωτέρω στοιχεία για τους θανάτους στη χώρα μας από COVID-19, δικαιολογούν και νομιμοποιούν τα μέτρα που έχουν από τη λήξη του lock down έως σήμερα ληφθεί και αυτά που έχουν αναγγελθεί, για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Και επειδή οι θάνατοι είναι θάνατοι και δεν σχετίζονται με τον αριθμό των κρουσμάτων και των τεστ και είναι βέβαιον ότι θα αντιτάξετε τον αριθμό των κρουσμάτων, ως δικαιολογητική βάση των ανωτέρω μέτρων, ας πάμε τώρα στον αριθμό των κρουσμάτων.

Από τη σύγκριση των δύο περιόδων, προκύπτει ότι τα κρούσματα της 1ης περιόδου ήταν 2612 έναντι 10.317 της 2ης, ήτοι στην 2η περίοδο έχουμε 7.705 περισσότερα κρούσματα.

Επομένως, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι είχαμε αύξηση των κρουσμάτων της τάξεως του 295 %. Αύξηση η οποία θα έκανε ενδεχομένως και μένα ακόμα να πάρω τα ίδια και χειρότερα μέτρα.

Βέβαια, ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων, αντί να πέσει, ανέβηκε. Από τον μέσο όρο ηλικίας τα 39 έτη, την 1η Μαΐου, είχαμε μέσο όρο ηλικίας τα 49 έτη την 1η Αυγούστου, ήτοι ο μέσος όρος ηλικίας ανέβηκε κατά 10 έτη. Ενώ διαβάζουμε και ακούμε για την επιπολαιότητα των νέων ανθρώπων και ότι ο COVID-19 χτυπάει πια τις νέες ηλικίες, ώστε ελήφθη αίφνης και η απόφαση να ανοίξουν τα σχολεία με υποχρεωτική χρήση μάσκας από τα παιδιά.

Και ενώ ανακοινώνεται μία τέτοιας τάξης αύξηση των κρουσμάτων, ο Ε.Ο.Δ.Υ. δεν δημοσιεύει, ως έδει, και τον αντίστοιχο αριθμό των τεστ που έχουν διενεργηθεί. Τότε και τώρα.

Το πραγματικό ποσοστό αύξησης των κρουσμάτων που θα δικαιολογούσε και θα νομιμοποιούσε τα μέτρα αυτά μπορεί να προκύψει μόνο από το ποσοστό των κρουσμάτων επί του αριθμού των τεστ που έχουν διενεργηθεί.

Εάν π.χ. κάνω 100 τεστ και έχω 10 θετικά αποτελέσματα, και μετά, σε μία δεύτερη φάση κάνω 10.000 τεστ και έχω 100 θετικά αποτελέσματα, η διαφορά των κρουσμάτων μας δίνει μία αύξηση της τάξης του 1000%. Πλην όμως, στην πρώτη φάση του παραδείγματος έχουμε 10% θετικά αποτελέσματα επί των τεστ που έγιναν (100-10), στη δεύτερη φάση έχουμε 1% (10.000 – 100) ‘Ωστε έχουμε μείωση του ποσοστού των θετικών αποτελεσμάτων επί των τεστ που έγιναν της τάξεως του 9%. Φυσικά, ούτε λόγος να γίνεται για το πόσο αξιόπιστα ήταν τα δείγματα του πληθυσμού στον οποίο έγιναν τα τεστ αυτά.
Μετά ταύτα, επείγει να δημοσιεύσετε και τους αντίστοιχους αριθμούς των τεστ σε κάθε μία από τις δύο ως άνω περιόδους (01-04/2020 & 05-08/2020). Ώστε να διαπιστώσουμε εάν τελικά δικαιολογείτο και νομιμοποιείτο η κυβέρνηση να λάβει τα μέτρα της δεύτερης περιόδου έως και σήμερα και δικαιολογείται και νομιμοποιείται να λάβει και αυτά που σχεδιάζει και έχει προαναγγείλει.

Σε κάθε δε περίπτωση, δεδομένο παραμένει ότι ο αριθμός των θανάτων μειώθηκε τη δεύτερη περίοδο, παρά την δραματική “αύξηση των κρουσμάτων”. Ενώ οι διασηλωμένοι ασθενείς την 1η Μαΐου ήταν 36, όσοι ήταν και την 31η Αυγούστου, παρά την “αύξηση” αυτή.

Τα ανωτέρω ζητήματα μας οδηγούν και σε άλλα δύο κρίσιμα ερωτήματα. Το ένα αφορά στα τεστ που έχουν διενεργηθεί, βάσει των οποίων έχουν δημοσιευτεί οι αριθμοί των κρουσμάτων αμφοτέρων των περιόδων, και το δεύτερο αφορά στον ίδιο τον ορισμό του κρούσματος και το κατά πόσο οι ανακοινωθέντες αριθμοί αφορούν, σύμφωνα με τον επίσημο ορισμό του κρούσματος, πραγματικά κρούσματα ή θετικά απλώς αποτελέσματα των όποιων τεστ έχουν διενεργηθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με τον επίσημο ορισμό του κρούσματος στην επίσημη ιστοσελίδα της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας του Υπουργείου Υγείας, και οι τρεις κατηγορίες κρουσμάτων προϋποθέτουν οξεία λοίμωξη ή νόσο του αναπνευστικού. Ώστε καλείστε να απαντήσετε στο ερώτημα εάν όλα αυτά τα 10317 κρούσματα που έχετε ανακοινώσει έως σήμερα αφορούν σε οξείες λοιμώξεις ή νόσους του αναπνευστικού.Εάν δηλαδή και οι 10317 αυτοί άνθρωποι ήταν άρρωστοι. Είναι προφανές ότι δεν απαιτείτο καν ο επίσημος ορισμός του κρούσματος από το Υπουργείο Υγείας για να γνωρίζουμε ότι κρούσμα = λοίμωξη ή νόσος, άλλως, όπως είπε χαρακτηριστικά και ο Καθηγητής Γλωσσολογίας κ. Γεώργιος Μπαμπινιώτης, θα ήταν σαν να μιλάγαμε για “άφραγκους πλούσιους”.

Εις ό,τι αφορά, τέλος, στα τεστ τα αποτελέσματα των οποίων ήταν θετικά, καλείστε να απαντήσετε στο ερώτημα εάν αυτά ήταν τεστ που ανιχνεύουν ειδικά τον COVID-19 ή ανιχνεύουν όλους τους κορωνοϊούς, καθώς, στην ίδια επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας, γίνεται ξεκάθαρη αναφορά στα τεστ που δεν ανιχνεύουν ειδικά τον Covid-19.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

ΣΑΣ ΚΑΛΩ

-Όπως μου απαντήσετε εάν η μείωση των θανάτων λόγω COVID-19 (από ή με) στη δεύτερη ως άνω περίοδο 05-08/2020, σε σχέση με την πρώτη 01-04/2020, δικαιολογεί και νομιμοποιεί τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον Covid-19 στη δεύτερη ως άνω περίοδο.

-Όπως δημοσιοποιήσετε τα υποκείμενα νοσήματα ανά περίπτωση για τις 266 περιπτώσεις θανάτων έως σήμερα, οι οποίοι έχουν αποδοθεί στον COVID-19. Καλείστε να δημοσιοποιήσετε τα πιστοποιητικά θανάτων και των 266 ως άνω περιπτώσεων, αφαιρουμένων των προσωπικών ευαίσθητων δεδομένων των θανόντων.

-Όπως δημοσιοποιήσετε τον συνολικό αριθμό των τεστ που έχουν διενεργηθεί σε κάθε μία από τις δύο ως άνω περιόδους, ώστε να προκύψει το πραγματικό ποσοστό μεταβολής του αριθμού των κρουσμάτων μεταξύ των περιόδων αυτών.

-Όπως δημοσιοποιήσετε όλα τα στοιχεία και τα παραστατικά της προμήθειας διαγνωστικών τεστ από το Υπουργείο Υγείας, από τα οποία στοιχεία και παραστατικά να προκύπτει άνευ άλλου ο συνολικός αριθμός των τεστ που έχει προμηθευτεί το Υπουργείο από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα, και πόσα απά αυτά έχουν πράγματι χρησιμοποιηθεί ανά περίοδο χωριστά (01-04/2020 & 05-08/2020), και πόσα έχουν απομείνει αυτήν την ώρα.

-Όπως βεβαιώσετε ότι τα 10317 θετικά αποτελέσματα που έχετε ως σήμερα ανακοινώσει προέκυψαν από τεστ που ανιχνεύουν ειδικά τον COVID-19 και όχι όλους τους κορωνοϊούς.

-Όπως βεβαιώσετε ότι οι 10317 ως άνω περιπτώσεις αφορούν σε οξείες λοιμώξεις ή νόσους του αναπνευστικού, δεδομένου ότι και τα 10317 θετικά ως άνω αποτελέσματα έχουν ανακοινωθεί από τον οργανισμό σας ως κρούσματα.

κ. Αρκουμανέα,

Η παρούσα απευθύνεται σε εσάς από εμένα ατομικώς μεν, πλην όμως είμαι βέβαιος πως γνωρίζετε ότι στην πράξη σάς την απευθύνουν εκατομμύρια Έλληνες πολίτες. Έχετε υποχρέωση να δώσετε τις ανωτέρω απαντήσεις και τα αιτούμενα στοιχεία, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη σας και την ξεκάθαρη ποινική διάστασή τους. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, η παρούσα κοινοποιείται στον χειριζόμενο την υπ’ αριθμ. Ε2020/2478 ποινική δικογραφία Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Τα τιθέμενα ερωτήματα και τα αιτούμενα στοιχεία αφορούν στην πραγματική και νομική βάση για ομαδικές μηνύσεις και αγωγές των Ελλήνων πολιτών για τα μέτρα που υποθήκευσαν τις ζωές τις δικές τους και των παιδιών τους.

Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Εξωδίκως Προσκαλών Δικηγόρος

Νικόλαος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«Τα “υπέρ-ραντάρ” έρχονται στην Ελλάδα – 2.500 κάμερες, πρόστιμα 700 ευρώ και το τέλος του “κόβω μπροστά στην κάμερα”»
Slider

«Τα “υπέρ-ραντάρ” έρχονται στην Ελλάδα – 2.500 κάμερες, πρόστιμα 700 ευρώ και το τέλος του “κόβω μπροστά στην κάμερα”»

by admin
3 ώρες ago
Ετοιμάζουν να καταστρέψουν όλα τα βαρέα μηχανήματα εξόρυξης λιγνίτη προκαλώντας αντιδράσεις
Slider

Ετοιμάζουν να καταστρέψουν όλα τα βαρέα μηχανήματα εξόρυξης λιγνίτη προκαλώντας αντιδράσεις

by admin
15 ώρες ago
Αποτροπιασμός. Τελετές των Ιλλουμινάτι στην Αθήνα από το Πρώτο Θέμα
ΕΛΛΑΔΑ

Αποτροπιασμός. Τελετές των Ιλλουμινάτι στην Αθήνα από το Πρώτο Θέμα

by admin
1 ημέρα ago
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ: “Κινδύνεψε η ζωή μου”
Slider

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ: “Κινδύνεψε η ζωή μου”

by admin
2 ημέρες ago
Next Post
Ο.Υ.Α. Μην ανησυχείτε. Όσο μεγαλύτερη η ΠΡΟΔΟΣΙΑ τόσο μεγαλύτερη η Απειλή Πολέμου από την Τουρκία. Ξέρετε Γιατί ;

Ο.Υ.Α. Μην ανησυχείτε. Όσο μεγαλύτερη η ΠΡΟΔΟΣΙΑ τόσο μεγαλύτερη η Απειλή Πολέμου από την Τουρκία. Ξέρετε Γιατί ;

Λιακόπουλος : Θεωρία Συνωμοσίας: Γιατί τα παιδάκια πρέπει να συνηθίσουν τη μάσκα; Ποιο το πρόβλημα και ποια η λύση;;;;

Λιακόπουλος : Θεωρία Συνωμοσίας: Γιατί τα παιδάκια πρέπει να συνηθίσουν τη μάσκα; Ποιο το πρόβλημα και ποια η λύση;;;;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr