• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 17 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΘΝΙΚΑ

«Καρφώνουν» τον Μητσοτάκη οι Παμμακεδονικές Οργανώσεις! Διαβάστε την ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση κατά του πρωθυπουργού

6 έτη ago
in ΕΘΝΙΚΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Και «βόμβα» από τους Μακεδόνες: Η συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να ακυρωθεί αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν το συζητάει καν!!

Νέες «αιχμές» κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη στάση που τηρούν έναντι της Συμφωνίας των Πρεσπών, ιδίως μετά την επίσκεψη στην Αθήνα του πρωθυπουργού των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ και τα εγκώμιά του για τις μάχες που έδωσε ο Κ. Μητσοτάκης για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

Μετά την Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ, που δήλωνε προδομένη από τον πρωθυπουργό, σειρά παίρνουν και άλλες Παμμακεδονικές Οργανώσεις που «καρφώνουν» τον Κ. Μητσοτάκη.

«Μας απογοητεύσατε όταν την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020, κατά την διάρκεια της συνάντησής σας με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, εμφανιστήκατε φανατικότερος υποστηρικτής της «Συμφωνίας των Πρεσπών» και από τον ίδιο τον Τσίπρα ο οποίος έφθασε στο σημείο να σας χαρακτηρίσει, περιπαικτικά, «Βορειομακεδονομάχο»» σημειώνουν μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προς Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Κύριε Πρόεδρε,

Εδώ και έναν χρόνο, εκπρόσωποι των Παμμακεδονικών Ενώσεων σε Ελλάδα και ΗΠΑ, ζητούν συνάντηση μαζί σας, αλλά αρνείστε να μας δεχτείτε. Οι απανταχού Μακεδόνες, να μην πούμε η πλειονότητα του ελληνισμού, με αγωνία περίμεναν αυτή την συνάντηση.

Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε τα αποτελέσματα ημερίδας, καταξιωμένων επιστημόνων, ότι η «Συμφωνία των Πρεσπών» μπορεί να ακυρωθεί, αλλά και το ότι για κάθε προσφυγή ακύρωσής της σε διεθνή δικαστήρια και οργανισμούς απαιτείται κρατική υποστήριξη. Προφανώς δεν μας δέχεστε γιατί δεν θέλετε να την ακυρώσετε και όχι ότι δεν ακυρώνεται.

Μας απογοητεύσατε με τις δηλώσεις σας, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ότι η «Συμφωνία των Πρεσπών» «έχει κλείσει» και μένει η «σωστή εφαρμογή της».

Μας απογοητεύσατε όταν την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020, κατά την διάρκεια της συνάντησής σας με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, εμφανιστήκατε φανατικότερος υποστηρικτής της «Συμφωνίας των Πρεσπών» και από τον ίδιο τον Τσίπρα ο οποίος έφθασε στο σημείο να σας χαρακτηρίσει, περιπαικτικά, «Βορειομακεδονομάχο».

Δυστυχώς, δεν μπορέσατε να υπερασπιστείτε τα Ελληνικά συμφέροντα, αλλά και τις προεκλογικές σας εξαγγελίες, όπως έκανε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, ο οποίος, για μία ακόμη φορά, αρνήθηκε την ύπαρξη «Μακεδονικής γλώσσας και Εθνότητας».

Πρέπει να γνωρίζετε ότι για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, σε όλον τον κόσμο, πολύ δε περισσότερο για εμάς τους Μακεδόνες Έλληνες, το θέμα δεν έχει κλείσει και ούτε θα κλείσει εάν δεν καταργηθεί η απαράδεκτη αυτή «συμφωνία».

Η παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στους Σλάβους των Σκοπίων και η προσπάθεια σλαβοποίησης του σύγχρονου Μακεδονικού Ελληνισμού είναι εντελώς ανιστόρητα και προσβλητικά για εμάς. Για αυτό κατακριτέος είναι όχι μόνον όποιος υπέγραψε και ψήφισε την «Συμφωνία των Πρεσπών» αλλά και όποιος την εφαρμόζει παριστάνοντας τον δήθεν πατριώτη.

Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ

Πρόεδρος: Δημήτρης Φιλιππίδης

Παμμακεδονική Ομοσπονδία Αυστραλίας

Συντονιστής: Γεώργιος Κοσμίδης

Παμμακεδονική Ένωση Καναδά

Πρόεδρος: Χρήστος Καράτζιος

Παμμακεδονική Ένωση Αφρικής

Πρόεδρος: Αμύντας Παπαθανασίου

Παμμακεδονική Ομοσπονδία Οντάριο

Πρόεδρος: Γεώργιος Παπαδάκης

Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (Ελλάδα)

Πρόεδρος: Δημήτριος Γιουματζίδης»

crashonline.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Για πόλεμο κι όχι με την Τουρκία μας προετοιμάζει ο Δένδιας που πάει και για πρωθυπουργός!
Slider

Για πόλεμο κι όχι με την Τουρκία μας προετοιμάζει ο Δένδιας που πάει και για πρωθυπουργός!

by admin
3 ώρες ago
ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ο ΣΤΡΑΤΟΣ; 76 ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΠΟΠ – ΣΕ ΑΣΦΥΞΙΑ και τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία
Slider

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ο ΣΤΡΑΤΟΣ; 76 ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΠΟΠ – ΣΕ ΑΣΦΥΞΙΑ και τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία

by admin
8 ώρες ago
Παναγόπουλος Αλέξιος: Θερμό επεισόδιο Ελλάδας – Τουρκίας και η πιθανή ρωσική εμπλοκή ως μεγάλη γεωπολιτική αναμέτρηση.
ΕΘΝΙΚΑ

Παναγόπουλος Αλέξιος: Θερμό επεισόδιο Ελλάδας – Τουρκίας και η πιθανή ρωσική εμπλοκή ως μεγάλη γεωπολιτική αναμέτρηση.

by admin
2 ημέρες ago
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ! ΣΟΚ Μητσοτάκη: «Ευτυχείς να δεχθούμε ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στην Ελλάδα»
Slider

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ! ΣΟΚ Μητσοτάκη: «Ευτυχείς να δεχθούμε ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στην Ελλάδα»

by admin
3 ημέρες ago
Next Post
Rafale: Οι Γάλλοι ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του χρυσού «deal»! Πάνοπλα τα γαλλικά μαχητικά

Rafale: Οι Γάλλοι ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του χρυσού «deal»! Πάνοπλα τα γαλλικά μαχητικά

Διθύραμβοι Βούτσιτς για Τουρκία: “Είναι παγκόσμια δύναμη” – “Σπρώχνει για διάλογο Αθήνας-Άγκυρας”

Διθύραμβοι Βούτσιτς για Τουρκία: "Είναι παγκόσμια δύναμη" - "Σπρώχνει για διάλογο Αθήνας-Άγκυρας"

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr