• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Αρμενία: Το Μπακού παραχώρησε τον εναέριο χώρο του στην Τουρκία -Τι αναμένεται να πράξει ο Πούτιν;

6 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google
Προκλητικός ο Τσαβούσογλου ουσιαστικά δημοσιοποιεί την μόνιμη τουρκική παρουσία στην περιοχή

Το υπουργείο εξωτερικών της Αρμενίας καταγγέλλει επίσημα με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την Άγκυρα και προσωπικά τον Ερντογάν για παραβιάσεις του αρμενικού εναερίου χώρου από τουρκικά F-16, οι οποίες αποτελούν ενδείξεις των προθέσεων της Τουρκίας κατά της Αρμενίας που έχει σύμμαχο τη… Ρωσία.

Σύμφωνα με τον Χοβχανισιάν, οι πτήσεις των τουρκικών και αζέρικων πολεμικών αεροσκαφών σήμερα «ελέγχονταν από την τουρκική αεροπορική διοίκηση Ε7-Τ» που εδρεύει κοντά στις τουρκικές πόλεις Ερζερούμ και Καρς.

#Azerbaijan handed over the air command of offensive ops against the #Artsakh to the Turkish Air Forces. 2 Turkish AF F-16 jets, #Az. SU-25s, Bayraktars carried out attacks at high altitudes in the direction of settlements of Hadrut and Martuni regions of the Artsakh Rep. 1/3

— Shushan Stepanyan (@ShStepanyan) September 30, 2020

“Πρέπει να σημειωθεί ότι προκλητικές τουρκικές πτήσεις πραγματοποιούνται επίσης κατά μήκος των αρμενικών-τουρκικών συνόρων, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις μετατρέπονται σε παραβιάσεις του εναέριου χώρου της Αρμενίας”, ανέφερε το υπουργείο εξωτερικών της Αρμενίας σε έκτακτη ανακοίνωση.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται επίσης η ευρεία συμμετοχή τουρκικών ενόπλων δυνάμεων που προκάλεσε την κλιμάκωση της κατάστασης στη ζώνη της σύγκρουσης στο Καραμπάχ.

«Χθες το πρωί, 29 Σεπτεμβρίου, ένα τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος F-16 της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας που έχει ως έδρα του πλέον το αεροδρόμιο της Ganja στο Αζερμπαϊτζάν, κατέρριψε ένα αρμενικό αεροσκάφος SU-25, το οποίο πραγματοποιούσε πολεμικές αποστολές στον εναέριο χώρο του Ναγκόρνο/Καραμπάχ.

Ο Αρμένιος αξιωματικός Valery Danelin, που ήταν πιλότος του αεροσκάφους σκοτώθηκε.

Αυτή δεν ήταν όμως η μοναδική πρόκληση της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας. Με την εμφάνιση των τουρκικών F-16 στο Αζερμπαϊτζάν κατά την διάρκεια ασκήσεων, πραγματοποιήθηκαν αμέσως προκλητικές πτήσεις κατά μήκος της γραμμής επαφής μεταξύ Artsakh και Αζερμπαϊτζάν (ενδεικτικό του ποιοι ενορχήστρωσαν την επίθεση των Αζέρων), ενώ το ίδιο επαναλήφθηκε και κατά τη διάρκεια της επίθεσης που εξαπέλυσε το Αζερμπαϊτζάν, παρέχοντας στην πραγματικότητα ισχυρότατη αεροπορική υποστήριξη στις επιτιθέμενες ένοπλες μονάδες του στρατού του Αζερμπαϊτζάν”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Γερεβάν.

Οι προκλητικές ενέργειες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων απειλούν σοβαρά την περιφερειακή ασφάλεια και εμποδίζουν τις προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας να τερματίσει τις εχθροπραξίες.

Η διεθνής κοινότητα κάλεσε τις περιφερειακές δυνάμεις να αποφύγουν μέτρα για να υποκινήσουν τη σύγκρουση και η Τουρκία πρέπει να ακολουθήσει αυτές τις εκκλήσεις», ανέφερε σε δήλωσή του το Υπουργείο Εξωτερικών της Αρμενίας.

“Ουρλιάζει” για πάσης φύσεως βοήθεια στους Αζέρους ο Τσαβούσογλου

Τη σκυτάλη των τουρκικών προκλήσεων πήρε ο γνωστός μας Τούρκος ΥΠΕΞ Μ. Τσαβούσογλου ο οποίος έστειλε σαφές μήνυμα σε όλη την διεθνή κοινότητα, αλλά κυρίως στην Μόσχα λέγοντας ότι “εάν το Αζερμπαϊτζάν έχει αίτημα για στρατιωτική βοήθεια, θα κάνουμε ό, τι είναι απαραίτητο”.

«Είμαστε δίπλα στο Αζερμπαϊτζάν στο πεδίο των συγκρούσεων και στο τραπέζι. Εάν το Αζερμπαϊτζάν έχει ένα αίτημα για στρατιωτική η διπλωματική βοήθεια,θα κάνουμε ό, τι είναι απαραίτητο”, είπε ο ίδιος.

Η Τουρκία για μία ακόμη φορά, το τονίζουμε αυτό, εισήλθε από τον ουρανό σε μια σοβαρότατη κρίση και συγκεκριμένα στον πόλεμο Αζέρων και Αρμενίων (μετά την Συρία, το Ιράκ, την Λιβύη, και την Α.Μεσόγειο) εκτοπίζοντας Ρωσία, Ιράν  και Ισραήλ.

Η Άγκυρα προμηθεύει με βαρύ και ακριβό οπλισμό τους Αζέρους που έχουν μπόλικο χρήμα λόγω υδρογονανθράκων, ενώ πολύ πιθανό με την στάση τους αυτή να βρήκαν μία ακόμη πηγή χρημάτων για την ήδη κατεστραμμένη τουρκική οικονομία.

Οι νεο-Οθωμανοί προστάτες των Τουρκόφωνων χωρών του Καυκάσου πάντως δεν φέρονται έτοιμοι να αποσυρθούν από την περιοχή, και αυτό θα είναι ένα ακόμη ολέθριο σφάλμα της ρωσικής πολιτικής και προσωπικά του Πούτιν, που τους το επέτρεψε.

Ο Ερντογάν “παίζει” παιχνίδια παντού και δεν έχει βρεθεί ένας μεγάλος ηγέτης να τον βάλει στην θέση του. Ούτε ο πληθυσμός ούτε οι οικονομικές σχέσεις αποτελούν δικαιολογία, η Τουρκία πρέπει να εισέλθει άμεσα στην λίστα των χωρών του κακού και να υποστεί τις συνέπειες, τα υπόλοιπα είναι φτηνές δικαιολογίες.

pentapostagma.gr

Tags: slide4
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ο Σνάιντερ προειδοποιεί: “Ο μεγάλος έρχεται, η Καλιφόρνια θα βυθιστεί στον ωκεανό”
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Σνάιντερ προειδοποιεί: “Ο μεγάλος έρχεται, η Καλιφόρνια θα βυθιστεί στον ωκεανό”

by admin
56 λεπτά ago
“Godzilla El Niño” Ο καύσωνας της κόλασης, η κλιματική κατάρρευση και η επιδημία που έρχεται; – Το τρίπτυχο του εφιάλτη
ΔΙΕΘΝΗ

“Godzilla El Niño” Ο καύσωνας της κόλασης, η κλιματική κατάρρευση και η επιδημία που έρχεται; – Το τρίπτυχο του εφιάλτη

by admin
1 ώρα ago
Όλοι οι Εβραίοι σ’ έχουν βαρεθεί”: Η εκρηκτική τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ-Νετανιάχου που αποκαλύπτει τη ρήξη
ΔΙΕΘΝΗ

Όλοι οι Εβραίοι σ’ έχουν βαρεθεί”: Η εκρηκτική τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ-Νετανιάχου που αποκαλύπτει τη ρήξη

by admin
1 ώρα ago
Σοκ: Ο Zelensky σχεδιάζει απόβαση στην Κριμαία – Η Ρωσία προειδοποιεί: Μαζική αυτοκαταστροφή, θα αφανίσουμε την Ουκρανία
Slider

Σοκ: Ο Zelensky σχεδιάζει απόβαση στην Κριμαία – Η Ρωσία προειδοποιεί: Μαζική αυτοκαταστροφή, θα αφανίσουμε την Ουκρανία

by admin
3 ώρες ago
Next Post
Η δύναμη της προσευχής του Οσίου Γεωργίου Καρσλίδη

Η δύναμη της προσευχής του Οσίου Γεωργίου Καρσλίδη

Η ανάλυση του πρώτου ντιμπέιτ Τραμπ-Μπάιντεν.

Η ανάλυση του πρώτου ντιμπέιτ Τραμπ-Μπάιντεν.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr