ΕΜΕΙΣ ξεκινήσαμε ό,λο αυτό πριν 7 χρόνια , εμείς θα το κλείσουμε . Αυτοί ήταν οι λόγοι… τότε. https://www.newsit.gr/egklhma/i-astynomia-xrisimopoiise-ti-xrysi-aygi/1672543/ , http://newsalamina.blogspot.com/2018/10/blog-post_61.html
Δε θα επιτρέψουμε πλέον την εδραίωση του γνωστού κινήματος – του άλλου άκρου – που τάχα στο όνομα της καταπολέμησης του Ναζισμού και του φασισμού , ¨παράγει¨ βούτυρο στο ψωμί όλων όσων ( όποτε πλέον θελήσουν ) μπορούν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα και να δημιουργήσουν εμφυλιακές καταστάσεις .
Ξέρουμε τις σκοπιμότητες και τους λόγους , τους βλέπουμε καθημερινά στις ειδήσεις .
Η Χρυσή Αυγή ΟΥΔΕΠΟΤΕ ( καίτοι υπήρχε η νομοθεσία ) παραπέμφθηκε να δικαστεί ως εγκληματική οργάνωση .
Γιατί ;
Η απάντηση είναι απλή . Για να το κάνει η δικαιοσύνη ( έστω και έμμεσα ) και έτσι να συνεχίζεται επίσημα πλέον , η ταύτιση και ο χαρακτηρισμός κάθε πατριωτικής κίνησης , ως Εθνιστική την οποία , έντεχνα συνέδεσαν με τον φασισμό και το Ναζισμό.
Θυμάστε όταν , το να δήλωνες πατριώτης χαρακτηριζόσουν Εθνικιστής και το να είσαι Εθνικιστής ήταν σα να δήλωσες φασίστας .
Σκοπός , να κυριαρχήσει η άποψη πως , κάθε πατριωτική κίνηση είναι ή σχετίζεται με ναζιστική νοοτροπία και έτσι , να την απαξιώνουν στην κοινή γνώμη εύκολα , μέσα από επικοινωνιακές επιθέσεις
Οι ξενοκίνητες κυβερνήσεις έβλεπαν ( εξαιτίας των μνημονίων των διπλωματικών ηττών κ.α ) να γιγαντώνεται μια πατριωτική αντίδραση και θέλησαν , χρησιμοποιώντας μερικούς χρήσιμους ηλίθιους και τον πόνο μιας μάνας που έχασε το παιδί της ( ήταν θέμα χρόνου να γίνει μια δολοφονία , αυτό περίμεναν ) να ενεργοποιήσουν το σχέδιό τους ώστε , να μη χάσουν τον κοινωνικο –πολιτικοοικονομικό έλεγχο του προτεκτοράτου τους .
Μια τέτοια ραδιουργία είναι πιο επικίνδυνη από την ίδια τη ναζιστική συμπεριφορά και πλήττει καίρια τη Δημοκρατία αφού , με αυτόν τον ύπουλο τρόπο , καταπνίγει τον πατριωτισμό των πολιτών και την , μέσα από δημοκρατικούς θεσμούς , έκφρασή του .
Όλοι όσοι εις γνώση τους την στηρίζουν , είναι το λιγότερο ανθέλληνες .
Οι 500.000 των πατριωτών όμως που στήριξαν στην απαρχή της την Χρυσή Αυγή , ήταν ο προθάλαμος μιας τεράστιας πατριωτικής κίνησης που τότε ξεκινούσε και που … στην ιδέα να τους εκτοπίσει … έτρεμαν από φόβο .
Κάτι έπρεπε να κάνουν !
Σήμερα , επίσημα πλέον – εκμεταλλευόμενοι την πρωτόδικη κατάθεση της δικαιοσύνης και ερμηνεύοντας την διασταλτικά -μπορούν να χαρακτηρίζουν νεοναζιστική νοοτροπία οποιαδήποτε πατριωτική κίνηση εμφανίζεται και εύκολα να ζητούν τη δίωξή της.
Και όχι μόνο . Όταν αναπόφευκτα – σύντομα – εκφραστούν τα πατριωτικά ένστικτα ως κοινωνική αντίδραση σ όλα αυτά που μας επιβάλουν και μας ζητούν να ανεχθούμε σήμερα , θα την χαρακτηρίσουν φασιστική και θα προκαλέσουν κοινωνικές εκρήξεις, αποσταθεροποίηση και εμφυλιακές καταστάσεις και τελικά , θα αποπειραθούν να την καταπνίξουν .
Για τους ανωτέρω λόγους , καλούμε !
-Την Ελληνική δικαιοσύνη να σταθμίσει και να ζυγίζει τ ανωτέρω.
-Τους 500.000 πατριώτες που στήριξαν στην απαρχή του το εν λόγω πολιτικό κόμμα και που πίστεψαν στο όραμα του Έθνους -Κράτους , να στηρίξουν καθαρές ΠΑΡΙΩΤΙΚΕΣ κινήσεις , τώρα , περισσότερο από ποτέ .
Κρίθηκε και αποφασίστηκε στη Θεσσαλονίκη σήμερα 8.10.2020 , από τον Τομέα Πολιτικής Επιθεώρησης της …



