• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

Γ. Τράγκας: Εντελώς συμπτωματικά το Όρουτς Ρέις έφτασε 7,5 ναυτικά μίλια από το Καστελόριζο και ανέβηκαν τα κρούσματα του covid 19…

6 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Είναι αμαρτία να είσαι νέος άνθρωπος στην Ελλάδα. Είναι δυστυχία και περίπατος στους δακτύλιους του Δάντη να ανήκεις στην τρίτη ηλικία. Εάν είσαι νεαρός δεν βρίσκεις δουλειά. Και αν βρεις είναι συνήθως αναξιοπρεπής, γιατί η αμοιβή είναι ελάχιστα χρήματα σε σχέση με τον κόπο σου και την απόδοσή σου. Εάν ανήκεις στην τρίτη ηλικία περιμένεις με αγωνία να σου στείλουν τα αναδρομικά. Δηλαδή ένα μέρος από αυτά που σου έκοψαν επί ημερών μνημονίου.

Καθημερινά ακούς ότι κυβερνώντας ενισχύουν ή πρόκειται να ενισχύσουν το λαό είτε με έκτακτα επιδόματα είτε με διανομή χαρτζηλικίου για την αποκατάσταση βλαβών που έφερε μία θεομηνία. Η τηλεόραση κρύβει επιδεικτικά την απόγνωση, την ανεργία και την πείνα στην Ελλάδα. Ο πολιτικός Big Brother, που εκπέμπεται από τα δελτία ειδήσεων, σου προσφέρει την ψευδή αίσθηση ότι ζεις σε ένα μέρος δημοκρατικό, με ανεξάρτητη δικαιοσύνη και πλουραλιστική ενημέρωση. Όλα συμβαίνουν γύρω σου με στόχο την προστασία της ζωής σου. Στην πραγματικότητα όλες οι πολιτικές επιλογές τείνουν στην εξασφάλιση της κυριαρχίας ξένων δυνάμεων, στην ενίσχυση του πλούτου μιας συγκεκριμένης ελίτ και στον απόλυτο έλεγχο των αντιδράσεων του πληθυσμού, που πρέπει να αρκείται σε ελάχιστα αφού αυτό υποτίθεται συμβαίνει για την προστασία του.

Αν είσαι νέος στην Ελλάδα του 2020, δεν μπορείς να διαμαρτυρηθείς, δεν δύνασαι να πάρεις μέρος σε πορείες και συγκεντρώσεις για υγειονομικούς λόγους. Δεν έχεις δικαίωμα να πας το βράδυ σε μια πλατεία. Και αν το κάνεις, είσαι παραβάτης. Σε ξεφωνίζουν τα τηλεοπτικά κανάλια. Δεν έχεις δικαίωμα να χαρείς τον έρωτά σου ή την παρέα των φίλων σου. Ανεβάζεις το αόρατο ιικό φορτίο έστω και αν τηρείς τις αποστάσεις. Απαγορεύεται να σκέφτεσαι αντίθετα από τους υγειονομικούς κανόνες. Ο πρωθυπουργός της χώρας είναι φίλος του Μπιλ Γκέιτς και της Microsoft. Είναι οπαδός της τηλεργασίας, της τηλεψυχαγωγίας, της τηλεκπαίδευσης, του απόλυτου εγκλεισμού στο σπίτι και της πολιτικής αποθέωσης από συγγενικά στόματα και τα χρυσοπληρωμένα κανάλια. Αν είσαι μεγαλύτερος στην ηλικία και πιστεύεις, απαγορεύεται να πηγαίνεις στην Εκκλησία για να λάβεις την Θεία Κοινωνία. Σύμφωνα με την κυβέρνηση και τους λοιμωξιολόγους θα κολλήσεις είτε από το κουταλάκι είτε φιλώντας το εικόνισμα. Ο ιερέας που θα σε κοινωνήσει θα κάτσει στο σκαμνί κατηγορούμενος για μετάδοση της νόσου. Εσύ θα κατηγορηθείς από τα δελτία του ΣΚΑΪ ότι είσαι επικίνδυνος φορέας, είσαι ένας άμυαλος, ένας αναρχικός που δεν καταλαβαίνει τον κίνδυνο και την αύξηση ιικού φορτίου. Πρέπει να μείνουν κλειστές οι εκκλησίες. Πρέπει να η μισή περιουσία της Εκκλησίας να πάει στους Γερμανούς. Πρώτα στο υπερταμείο και μετά στα δημόσια ταμεία της Γερμανίας.

Ο Έλληνας πρέπει να χάσει την πίστη του. Έτσι γίνεται ευκολότερη η συρρίκνωση του κράτους, η αναδίπλωση των συνόρων. Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή πρέπει να βάζουμε τη μάσκα σε εσωτερικού χώρους. Τρίτη, Πέμπτη , Σάββατο η άποψη είναι να βάζουμε τη μάσκα και στους εξωτερικούς χώρους. Αιχμή του δόρατος της κυβερνητικής επικοινωνίας μια γιατράρα, ένα νόμπελ, ένα πολύχρωμο Παγώνη. Μπροστά στο Μαξίμου η Ματίνα Παγώνη, που προειδοποιεί από τώρα ότι δεν θα κάνουμε Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Πεντηκοστή, της Παναγίας, του Τιμίου Σταυρού. Δεν θα γιορτάσουμε έξω από τα σπίτια μας καμία ημέρα του εορτολογίου.

Εάν είσαι κάτοικος αυτής της χώρας και φίλαθλος ακούς με χαρά να σου λέει ο Αυγενάκης ότι επιτέλους θα πας στο γήπεδο. Δεν προλαβαίνεις να χαρείς. Δεν προλαβαίνεις να ψάξεις για εισιτήριο. Δεν προλαβαίνεις να φωνάξεις «Ολυμπιακέ, μεγάλε και τρανέ» ή «Παοκάρα για σένα ζω και πεθαίνω», έρχεται ο μαύρος καβαλάρης. Ο πολιτικός χάρος. Ο βρικόλακας της οικονομίας. Ο ισοπεδωτής. Και σου παγώνει το χαμόγελο στα χείλη: Θα κάτσεις σπίτι, θα το δεις από την τηλεόραση. Δεν υπάρχει λευτεριά ο ιός είναι παντού. Παραμονεύει στις εξέδρες του Καραϊσκάκη. Μην πάει κανείς στο γήπεδο της Τούμπας γιατί θα κολλήσει covid19.

Εάν είσαι κάτοικος της Καστοριάς, σε παρηγορούν λέγοντάς σου: «Δεν είσαι μόνος, σε λίγο θα κλείσει και η Κοζάνη και τα Γιάννενα».

Εντελώς συμπτωματικά το Όρουτς Ρέις έφτασε 7,5 ναυτικά μίλια από το Καστελόριζο και ανέβηκαν τα κρούσματα του covid19. Ξεπέρασαν τα 660. Η κυβέρνηση είχε καβάτζα θετικά τεστ από τις προηγούμενες ημέρες και τα ανακοίνωσε μόλις η τουρκική αρμάδα έφτασε κοντά στο Καστελόριζο. Το δελτίο του ΣΚΑΪ είχε μπόλικο covid19 χθες το βράδυ, διπλωματικό χαρτοπόλεμο και χάρτες με την διάταξη του Πολεμικού Ναυτικού μας πλησίον του Καστελορίζου. Ο αριθμός των διασωληνωμένων ήταν σταθερός αλλά το μυαλό των τηλεθεατών έπρεπε να λάβει την απαραίτητη δόση φόβου με μηνύματα τα επικίνδυνα lockdown στην Καστοριά, τα Γιάννενα, στη Θεσσαλονίκη, και φυσικά στην Αττική.

Το «μενού» της ειδησεογραφίας περιελάμβανε και την κοινή προσφυγή στη Χάγη Ελλάδας και Αλβανίας, ώστε να προετοιμαστεί η κοινή γνώμη για κάτι ανάλογο με την Τουρκία. Όπως έλεγε και ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού, το Δικαστήριο να χαράξει τη γραμμή στο Αιγαίο σε όσα συμφωνήσουμε με τους γείτονες. Το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ως αντιδημοκρατικό και φασιστικό δελτίο, ενός σταθμού που μεταδίδει σκουπίδια, όπως το Big Brother και το Survivor, είχε και μια ουγκιά από τη μαυρίλα της Χρυσής Αυγής. Φυσικά η κυρία Κοσιώνη και η κυρία Μάνδρου έσπευσαν να μαζέψουν όσο γινόταν τα υπονοούμενα κατά της εισαγγελέως κυρίας Οικονόμου. Αυτό συνέβη γιατί υπήρξε η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων που καταδίκασε το τηλεοπτικό λιντσάρισμα, το τηλεοπτικό μπούλινγκ, εναντίον της κυρίας Οικονόμου. Το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ καθοδηγούμενο πλήρως από το Μαξίμου, απέφυγε να δώσει όσο έπρεπε ή να επεκταθεί στη συμπεριφορά των Γερμανών και των Ευρωπαίων που απέρριψαν το αίτημα του κυρίου Δένδια να μπουν σε εμπάργκο οι πωλήσεις όπλων προς την Τουρκία. Οι Γερμανοί μάλιστα, είπαν με πολύ ψυχρό τρόπο ότι τηρούνται οι νόμιμες διαδικασίες και ότι οι εξαγωγές προς την Άγκυρα είναι σε χαμηλό επίπεδο. Οι Ισπανοί και οι Ιταλοί δεν έχουν απαντήσει ακόμη για την στρατιωτική ενίσχυση του ταραξία της περιοχής που υβρίζει και απειλεί τους Ευρωπαίους.

crashonline.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Γεώργιος Αποστολάκης: Ψηφιακή Επαγρύπνηση. Η ανάγκη μιας νέας δημοκρατικής εγρήγορσης
Slider

Γεώργιος Αποστολάκης: Ψηφιακή Επαγρύπνηση. Η ανάγκη μιας νέας δημοκρατικής εγρήγορσης

by admin
18 ώρες ago
Διονύσης Μακρής: Τι κρύβεται πίσω από τη Συμφωνία με το Ιράν!
ΑΠΟΨΕΙΣ

Διονύσης Μακρής: Τι κρύβεται πίσω από τη Συμφωνία με το Ιράν!

by admin
22 ώρες ago
ΠΑΓΙΑΤΗΣ: «ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ στον Εξωδικαστικό!» – Τι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ για Δάνεια, Funds και Κατασχέσεις
ΑΠΟΨΕΙΣ

ΠΑΓΙΑΤΗΣ: «ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ στον Εξωδικαστικό!» – Τι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ για Δάνεια, Funds και Κατασχέσεις

by admin
22 ώρες ago
Ένας “Θαυμαστός Νέος Ανάποδος Κόσμος” στον οποίο υπάρχει “Γυναικοκτονία” αλλά όχι η “Ανδρoκτονία”
Slider

Ένας “Θαυμαστός Νέος Ανάποδος Κόσμος” στον οποίο υπάρχει “Γυναικοκτονία” αλλά όχι η “Ανδρoκτονία”

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
Θα ”χυθεί” αίμα στην Τουρκία: Σε αποσύνθεση οι ΤΕΔ εν μέσω κρίσης στην Α. Μεσόγειο – Στρατιωτική δομή της FETO εντός του Γενικού Επιτελείου

Θα ''χυθεί'' αίμα στην Τουρκία: Σε αποσύνθεση οι ΤΕΔ εν μέσω κρίσης στην Α. Μεσόγειο - Στρατιωτική δομή της FETO εντός του Γενικού Επιτελείου

Mega-σκάνδαλο κλονίζει τον Τ.Μπάιντεν: Χιλιάδες email με φωτό παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του γιού του

Mega-σκάνδαλο κλονίζει τον Τ.Μπάιντεν: Χιλιάδες email με φωτό παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του γιού του

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr