• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 24 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περί της… Μητσοτακιάδας των ψεμάτων και της αναλγησίας το ανάγνωσμα

6 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Του Οργισμένου Δεξιού

Όταν το 2019 η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις εκλογές η πλειοψηφία των πολιτών πίστευε πραγματικά ότι κάτι θα άλλαζε μετά τα τέσσερα και κάτι καταστροφικά χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ελπίδες της κοινωνίας επενδύθηκαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη με την προσδοκία ότι η πολιτική του θα ήταν διαφορετική από του Αλέξη Τσίπρα τόσο στην οικονομία όσο και στην εξωτερική πολιτική αλλά και σε άλλους τομείς που τα έκανε κυριολεκτικά μαντάρα.

Δυστυχώς όμως ο κύριος Μητσοτάκης και το επιτελείο των… άριστων ανίκανων καθημερινά αποδεικνύουν ότι μπορεί να ξεπεραστεί ακόμα και η ανικανότητα του Τσίπρα.

Και μην ακούσω τις μπούρδες…. ότι προσπαθεί, αν δεν τον είχαμε τι θα κάναμε, ευτυχώς που είναι ο Κυριάκος στο τιμόνι της χώρας και άλλα σαχλά της προπαγάνδας της επιτελικής σαχλαμάρας.

Άραγε αυτοί που αναπαράγουν τη συγκεκριμένη σαχλαμάρα μπορούν να μπουν στον κόπο να μας πουν που ακριβώς έχει πετύχει η… σημιτική κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Στο μέτωπο μήπως του κορονοϊού;

Κάθε μέρα όλο και χειρότερα πάνε τα πράγματα επειδή τους τελευταίους εννιά μήνες ο… λαοπρόβλητος ηγέτης επιβράβευε τον εαυτό του για το πόσο καλά τα πήγε στο πρώτο κύμα, αντί να οχυρώσει τη χώρα ενόψει του αναμενόμενου δεύτερου κύματος.

Κι αντί αναλάβει τις ευθύνες του για την τραγωδία που βιώνουμε κατηγορεί τους πολίτες φτάνοντας στο σημείο να τους αποκαλεί ψεκασμένους.

Μήπως τα πάει καλά στο μέτωπο της οικονομίας;

Η μια σφαλιάρα πίσω από την άλλη.

Τα χρέη των νοικοκυριών διογκώνονται, οι τράπεζες το βιολί τους με μπροστάρηδες τις αισχρές εισπρακτικές να πιέζουν επί 24ωρου βάσεως τους πολίτες για την πολυπόθητη δόση και τον κύριο Μητσοτάκη να παρακολουθεί με απάθεια το άδειασμα των κατασχεμένων λογαριασμών του ανήμπορου λαού.

Για να προχωρήσει σε συνολικές διευκολύνσεις 120 και πλέον δόσεων στην εφορία φυσικά ούτε λόγος. Αντίθετα επιλέγει να κατασχέσει και τις περιουσίες των Ελλήνων με το πτωχευτικό έκτρωμα που πέρασε πρόσφατα.

Στην εξωτερική πολιτική;

Εκεί να δείτε πόσο ντροπιαστικά είναι τα πράγματα. Με τον Ταγίπ να διασύρει καθημερινά τον Κυριάκο εγείροντας αξιώσεις που ποτέ στο παρελθόν δεν είχε τολμήσει η Τουρκία, εκτός βέβαια από την περίοδο Σημίτη που αποτελεί ορόσημο για τον μητσοτακικό εθνομηδενισμό.

Και ποια είναι η λύση που προκρίνει ο παραλίγο… νέος Μωυσής μπας και απεγκλωβιστεί από τα αδιέξοδα του;

Όχι φυσικά ένα απτό σχέδιο που ενδεχομένως να έβγαζε την Ελλάδα όρθια από τα συντρίμμια του κορονοϊού.

Αλλά μια απεγνωσμένη προσπάθεια με στόχο τη δική του σωτήρια.

Η οποία εναποθέτει τις ελπίδες της στο κατά ποσό το εμβόλιο θα ανασχέσει την επέλαση του κορονοϊού, μπας και καταφέρει ο Κυριάκος να προκηρύξει πρόωρες εκλογές είτε το καλοκαίρι είτε το φθινόπωρο για να ανανεώσει τη λαϊκή εντολή προς εξαγορά του απαραίτητου χρόνου λύτρωσης.

Διαφορετικά κινδυνεύει με συντριβή αν επιχειρήσει να διαχειριστεί το χάος της νέας οικονομικής δυσπραγίας από αυτή τη Βουλή.

Αυτό είναι το πλάνο που του εισηγούνται οι φωστήρες του Μαξίμου, σύμφωνα με κακές γλώσσες.

Αυτοί δηλαδή που έλεγαν ότι ο Κυριάκος δεν σκέφτεται μικροπολιτικά και πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, τώρα επεξεργάζονται προεκλογικά σενάρια για το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο προκειμένου να ανανεωθεί η εντολή, ώστε με την βοήθεια των ανύπαρκτων λεφτόδεντρων των Βρυξελλών να ολοκληρώσει το πρόγραμμά του το οποίο διακόπηκε τάχα από την πανδημία.

Όνειρα θερινής νυκτός κύριε Μητσοτάκη.

Εδώ μια βόλτα με το ποδήλατο πήγατε ωσάν άλλος ΓΑΠ και από την ανεμελιά σας φωτογραφηθήκατε χωρίς μάσκα, την ώρα που κόβετε τσουχτερά πρόστιμα στον κατά την άποψη σας ψεκασμένο λαό επειδή έβγαλε λίγο τη μάσκα να αναπνεύσει. Και θέλετε να θέσετε σε εφαρμογή το παραπάνω περίπλοκο σχέδιο απεγκλωβισμού;

Αφήστε που αν τελικά προβείτε στο απονενοημένο απειλείστε με αφανισμό καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάρετε χειρότερο ποσοστό από το 19% του ’12. Διότι οι δικές μας έρευνες αυτό δείχνουν. Εσείς βέβαια αυταπατάστε με τις βορειοκορεατικές νομίζοντας ότι τα ποσοστά του ’19 είναι ακλόνητα.

Συνεπώς απολαύστε την αναπαυτική καρέκλα του Μαξίμου για όσο θα σας το επιτρέψουν οι συνθήκες κι αφήστε τους σύνθετους πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς.

Βλέπετε η… Μητσοτακιάδα των ψεμάτων και της αναλγησίας δεν μπορεί να ξεγελάσει τον λαό για δεύτερη φορά.

antinews.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Ντίλιαν και ψάχνουν για… ετεροδικία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Ντίλιαν και ψάχνουν για… ετεροδικία

by admin
1 ώρα ago
Αυτοί Είναι οι 7 Έλληνες Ευρωβουλευτές που Ψήφισαν Κρυφά Μεταλλαγμένα!
Slider

Αυτοί Είναι οι 7 Έλληνες Ευρωβουλευτές που Ψήφισαν Κρυφά Μεταλλαγμένα!

by admin
7 ώρες ago
Το πρόγραμμα της “Εθνεγερσία” καταρτίστηκε με γνώμονα την επιβίωση του ελληνικού λαού και της Ελλάδας.
Slider

Το πρόγραμμα της “Εθνεγερσία” καταρτίστηκε με γνώμονα την επιβίωση του ελληνικού λαού και της Ελλάδας.

by admin
17 ώρες ago
Σοκ: Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Δ. Αβραμόπουλο, ερευνούν το Qatargate – «Δεν έχω να κρύψω τίποτα», απαντά
Slider

Σοκ: Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Δ. Αβραμόπουλο, ερευνούν το Qatargate – «Δεν έχω να κρύψω τίποτα», απαντά

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
Κινηματογράφος: Στις δυστοπικές κοινωνίες υπάρχουν πάντα οι παρίες…

Κινηματογράφος: Στις δυστοπικές κοινωνίες υπάρχουν πάντα οι παρίες...

Ἡ «πρωτιά» τῆς Θεσσαλονίκης στόν κορωναϊό καί ἡ «τυχαία» «προφητική» ἐγκατάσταση τῆς Pfizer πού σχεδιάστηκε ἀπό τό 2019 πρό κορωναϊοῦ!

Ἡ «πρωτιά» τῆς Θεσσαλονίκης στόν κορωναϊό καί ἡ «τυχαία» «προφητική» ἐγκατάσταση τῆς Pfizer πού σχεδιάστηκε ἀπό τό 2019 πρό κορωναϊοῦ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr