• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 7 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Π. Ρέππας : Εμβόλιο ριγέ !!!

5 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΠΠΑΣ
0
Π. Ρέππας : Εμβόλιο ριγέ !!!
0
SHARES
12
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Συμβουλεύω όσους έχουν (οποιοδήποτε) πρόβλημα να ακούνε τους ειδικούς. Δεν θα τους λύσουν βέβαια το πρόβλημα, αλλά θα γελάσει λίγο το χειλάκι τους.

Μετά τους «μαγικούς» λογάριθμους που ανοιγοκλείνουν την στρόφιγγα των μέτρων, μετά τις μάσκες που τον Μάρτιο ήταν άχρηστες, ακόμα και επικίνδυνες και στην συνέχεια έγιναν σωτήριες και τώρα πρέπει να γίνουν διπλές και τριπλές, για να έχουν αποτελεσματικότητα, μετά το λοκντάουν, που στις οκτώ παρά τέταρτο ήταν ανεύθυνη πρόταση, γιατί είναι καταστροφικό για την οικονομία και στις οκτώ και τέταρτο (της ίδιας ημέρας) γινόταν η μοναδική «επιστημονική» λύση, μετά το ακορντεόν της αποτελεσματικότητας του εμβολίου της Astra Zeneca, που την μία μέρα ήταν 70%, την επόμενη 90% κατόπιν έγινε 40-50% και στην συνέχεια πάλι 90%, τώρα μάθαμε, ότι το εν λόγω εμβόλιο είναι ριγέ…

Τάδε έφη ο καθηγητής Μόσιαλος στην εκπομπή του Αυτιά (7/2/2021). Το εμβόλιο είναι καλό κάτω των 55 και πάνω των 65, ενώ δεν λειτουργεί μεταξύ 55 και 65!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χρειάζεται πολύ μεγάλη έμπνευση για να λες τέτοια. Τι «ράδιο αρβύλα», τι «Χιούστον το λύσαμε», τι τους θέλετε αυτούς τους ερασιτέχνες; Εδώ έχουμε τους ειδικούς, τους επαγγελματίες του χοντρού γέλιου.

Κάτι μου λέει, ότι τώρα με τις μεταλλάξεις το εν λόγω εμβόλιο θα γίνει και καρό. Δηλαδή στις ηλικίες 15-35 θα είναι καλό για τον κλασικό νέο κορωνοϊό, αλλά δεν θα κάνει για την Βρετανική μετάλλαξη. Στις ηλικίες 35-55 είναι καλό στην Βρετανική μετάλλαξη, αλλά δεν πιάνει στην Νοτιοαφρικάνικη. Στις ηλικίες 55-65 όπως είπαμε δεν πιάνει γενικώς και στα 65 πλας πιάνει για όλες τις μεταλλάξεις, αλλά όχι για τον κλασσικό ιό.

Κι όμως το χουν βάλλει αμέτι μωχαμέτι να μην πάνε στράφι οι παραγγελίες κι όλο και σε κάποια ηλικιακή ομάδα θα τα χώσουν κι αυτά. Εδώ που τα λέμε ο κυρ Ηλίας έχει την φάτσα (και το χαμόγελο) του ιδανικού μπακάλη. Θα σου πουλήσει μουχλιασμένη φέτα για ροκφόρ.

Φοβήθηκα, ότι μετά τους Γκοσινύ, Ουντερζώ και Μορρίς δεν θα εύρισκα κάτι ενδιαφέρον να με διασκεδάζει, αλλά ο καλός Θεός δεν με άφησε έτσι στον πόνο μου. Μου έστειλε τους άξιους συνεχιστές, τους «ειδικούς» και τις «μελέτες» τους. Ενώ οι ίδιοι λένε, ότι το ιικό φορτίο σε έναν άνθρωπο αυξάνεται προϊόντος του χρόνου και ταυτόχρονα παραδέχονται, ότι τα τεστ δεν είναι σίγουρα, άρα η πιθανότητα του ψευδώς αρνητικού αποτελέσματος αυξάνεται εκθετικά όσο πιο κοντά βρισκόμαστε στην στιγμή της μόλυνσης, έκαναν τεστ στο Μετρό, για να αποδείξουν, ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη μεταδοτικότητα στον συγκεκριμένο χώρο!!!!!!!!!!!!!!!

Και έτσι να ήταν, τι «έδειξε» η «επιστημονική μελέτη»; Ότι υπάρχει η ίδια μεταδοτικότητα με όλες τις άλλες δραστηριότητες που απαγορεύτηκαν. Όμως οι χαμαιλέοντες της επιστήμης ξέρουν πολύ καλά, ότι τέτοιοι χώροι είναι χώροι υπερμετάδοσης και απλά υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να βγεί θετικό το τεστ την στιγμή της μόλυνσης, ή λίγα λεπτά αργότερα.

…

Με την ευκαιρία να ενημερώσω τους αναγνώστες, ότι ακόμα δεν έχω δει σε καμία εκπομπή καμία απάντηση στο ερώτημα που τους έθεσα πριν δύο μήνες για τις πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των εμβολίων mRNA και των υβριδικών, παρότι συνεχίζω να τσιγκλάω διάφορους μεγαλόσχημους. Και καλά εγώ είμαι ένα μηδενικό για τις υψηλότητες τους· τόσοι διακεκριμένοι επιστήμονες, μεταξύ των οποίων και νομπελίστας λένε βλακείες; Και αν λένε βλακείες, γιατί δεν τους απαντούν; Γιατί δεν απαντούν στους γιατρούς και τους υγειονομικούς, που προτιμούν το ρίσκο να μείνουν ανεμβολίαστοι, ενώ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης;

Συγκεκριμένα μόλις και μετά βίας ξετρύπωσα τις τελευταίες μέρες τις εξής δύο «απαντήσεις»: 1) Διαφήμιζε ο ΑΛΦΑ μεταμεσονύκτια εκπομπή του Τ. Χατζή, όπου θα «καταρρίπτονταν» οι «μύθοι» για τον κορωνοϊό, τα εμβόλια κ.λ.π. από τους «ειδικούς». Για να μην πολυλογώ, πάλι άνθρακες ο «θησαυρός»· φλυαρίες και μπούρδες. Κάποια στιγμή ήλθε η ώρα να μιλήσουν για την ασφάλεια των εμβολίων. Αϊντε λέω, επιτέλους. Τι είπαν; «Είναι ασφαλή». Ούτε μία λέξη παραπάνω!!!!!!!!!!!!! 2) Από σπόντα (μέσω δημοσιογράφου μικρού καναλιού) έμαθα και την «απάντηση» άλλου «ειδικού» για μία μόνο από τις τόσες πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις· την ενδεχόμενη αλλοίωση του ανθρώπινου γονιδιώματος. Η λακωνική «απάντηση» του «ειδικού» ήταν: «δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, γιατί άλλο το DNA και άλλο το mRNA»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ. Το παραπάνω το έγραψα την Κυριακή μεσημεράκι λίγο μετά την εκπομπή του Αυτιά και φυσικά τα περί καρό εμβολίου τα έγραψα για πλάκα. Το βράδυ της ίδιας μέρας λοιπόν βγήκε ξανά ο κυρ Ηλίας στην τηλεόραση και μίλησε για τις διαφορετικές επιδόσεις αυτού του εμβολίου στις διάφορες μεταλλάξεις. Δηλαδή αν συνδυάσουμε αυτά που είπε το πρωί με αυτά που είπε το βράδυ, έχουμε πράγματι καρό εμβόλιο. Ποιοι Λιακόπουλοι, ποια γατάκια. Το μεσημέρι το γραψα, το βράδυ έγινε. Τώρα πιά δεν δικαιούμαι να προβλέψω και το πουά εμβόλιο; Αυτό θα το φέρει η Jonson & Jonson λόγω πείρας στα καλλυντικά. Μιλάμε για άλλο λέβελ στον τομέα των εμβολίων. Εμβόλια για κάθε προσωπικότητα, για κάθε γούστο. Χακί με βούλες παραλλαγής για δυναμικούς άνδρες, λεοπαρδαλέ αποχρώσεις για κομψές κυρίες και περλέ ροζουλί για κομψούς κυρίους. Η Astra Zeneca θα απαντήσει στην πρόκληση σύμφωνα με το όνομα της: εμβόλιο με αστράκια, αλλά κάντε το άφοβα· ο κυρ Ηλίας είπε, ότι είναι ασφαλές.

Π. Ρέππας

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (6/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (6/6/2026)

by admin
9 ώρες ago
Ηλίας Καλλιώρας: Χανταϊός: Η προαναγγελθείσα ή μια πρώτη βολή μιας άλλης πανδημίας Νο2;
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ηλίας Καλλιώρας: Χανταϊός: Η προαναγγελθείσα ή μια πρώτη βολή μιας άλλης πανδημίας Νο2;

by admin
10 ώρες ago
Μια Ελληνίδα με Χριστό και Ελλάδα: Γιατί η Εκκλησία σιωπά – Και ποιος θα τους θυμίσει ότι ο Χριστός δεν ήταν μόνο αγάπη;
Slider

Μια Ελληνίδα με Χριστό και Ελλάδα: Γιατί η Εκκλησία σιωπά – Και ποιος θα τους θυμίσει ότι ο Χριστός δεν ήταν μόνο αγάπη;

by admin
10 ώρες ago
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: SOS ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ! ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: SOS ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ! ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;

by Anna
1 ημέρα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Ηγέτης διά Καλπονοθείας; [Ενώ μετά βίας συγκεντρώνει μόλις 3,8% οι δημοσκόποι τον χρίζουν στην 2η θέση!]

Ηγέτης διά Καλπονοθείας; [Ενώ μετά βίας συγκεντρώνει μόλις 3,8% οι δημοσκόποι τον χρίζουν στην 2η θέση!]

5 ημέρες ago
“Θεοπάλαβος” – Γιατί ο Τραμπ χαρακτήρισε έτσι τον Νετανιάχου την ώρα που ο Λίβανος καίγεται;

“Θεοπάλαβος” – Γιατί ο Τραμπ χαρακτήρισε έτσι τον Νετανιάχου την ώρα που ο Λίβανος καίγεται;

5 ημέρες ago
Ιράν: “Οχι” στους όρους των ΗΠΑ – Δεν παραδίδει το ουράνιο, τα πλοία περνούν με συντονισμό, ο αποκλεισμός είναι παράνομος

Ιράν: “Οχι” στους όρους των ΗΠΑ – Δεν παραδίδει το ουράνιο, τα πλοία περνούν με συντονισμό, ο αποκλεισμός είναι παράνομος

7 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Μήνυμα Δημητρίου: Κρατάτε γερά! Τα σχέδια τους για ταυτότητα, προσωπικό αριθμό θα καταρρεύσουν.

    Μήνυμα Δημητρίου: Κρατάτε γερά! Τα σχέδια τους για ταυτότητα, προσωπικό αριθμό θα καταρρεύσουν.

    38 shares
    Share 15 Tweet 10
  • ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: SOS ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ! ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;

    52 shares
    Share 21 Tweet 13
  • Ηλίας Καλλιώρας: Χανταϊός: Η προαναγγελθείσα ή μια πρώτη βολή μιας άλλης πανδημίας Νο2;

    18 shares
    Share 7 Tweet 5
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (6/6/2026)

    18 shares
    Share 7 Tweet 5
  • Ημέρα ντροπής για την Ορθοδοξία

    32 shares
    Share 13 Tweet 8

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr