• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 26 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

“Η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη απ’αυτή που επιχειρεί να δείξει” ο Νετανιάχου (Ισραηλινοί ειδήμονες).

5 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Έμπορο εμβολίων και μονάρχη αποκάλεσε ο Υπ. Άμυνας το Νετανιάχου για διαχείριση εμβολίων.Νέα μετάλλαξη του ιού εντοπίστηκε στη χώρα.4.076 νέα ημερήσια κρούσματα Covid-19.

Τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται στο Ισραήλ αντί να εκτονώνονται παρά την εκστρατεία πανεμβολιασμού.“Η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από αυτή που επιχειρεί να δείξει” ο Νετανιάχου αποφαίνονται Ισραηλινοί ειδήμονες. Έμπορο εμβολίων και μονάρχη αποκάλεσε ο υπουργός Άμυνας Benny Gantz το Νετανιάχου για διαχείριση εμβολίων.Μια μετάλλαξη του ιού καταγωγής Ouganda εντοπίστηκε στη χώρα.Τα νέα κρούσματα αυξάνονται και πληθύνονται παρά τον μαζικό εμβολιασμό. 4.076 νέα ημερήσια κρούσματα Covid-19

“Η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από αυτή που επιχειρεί να δείξει”.. Γιατροί κι ειδήμονες της υγείας διέψευσαν τον Benyamin Netanyahou που κατά τον οποίο το Ισραήλ θα μπορούσε σύντομα “να τελειώσει με τον Covid-19″λόγω της επιτυχίας εκστρατείας εμβολιασμού.”Αυτή είναι μια πολιτική κι όχι επαγγελματική δήλωση “,τόνισε στο Times of Israel ο καθηγητής Hagai Levine, Επιδημιολόγος και τ. επικεφαλής του συνδικάτου των Ισραηλινών γιατρών. Σύμφωνα με τον Καθηγητή Ανοσολογίας Tomer Hertz του Πανεπιστημίου Ben Gourion, οι προτάσεις του Netanyahou δεν αποκαλύπτουν παρά “μια δήλωση campagne παρόμοια με πολλές άλλες που ήδη έκανε.” ““Η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από αυτή που επιχειρεί να δείξει”, είπε.Πάνω από 4 .000.000 άτομα στα 9 δέχθηκαν ήδη την α΄δόση Pfizer και 2.8 εκατομμύρια και τις δύο.

Ο συντονιστής της μάχης κατά του coronavirus στο Ισραήλ ο Nachman Ash δήλωσε την Κυριακή ότι μια μετάλλαξη του ιού καταγωγής Ouganda εντοπίστηκε στη χώρα χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους ενώ πρόσθεσε ότι η ” η πανδημία δεν είναι ακόμη πίσω μας” αναφέρει το Times of Israel. Ο φόβος των επιστημόνων ότι μπορεί να εμφανιστεί νέα μετάλλαξη ισραηλινή ανθεκτική λόγω μαζικών και γρήγορων εμβολιασμών ενδυναμώνεται..

Τα νέα κρούσματα αυξάνονται και πληθύνονται παρά τον μαζικό εμβολιασμό. 4.076 νέα ημερήσια κρούσματα Covid-19 καταγράφηκαν την Τετάρτη σε 24h στο Ισραήλ σύμφωνα με τον απολογισμό του Υπ. Υγείας που διευκρίνισε πως έγιναν 64.179 tests που παρουσίασαν ποσοστό θετικότητας 6,6%. Απαριθμεί 52.756 ενεργά κρούσματα και 928 στην εντατική. Ως σήμερα 5.486 Iσραηλινοί πέθαναν από την ασθένεια. Ωστόσο το Ισραήλ έχει εμβολιάσει 4.138.158 άτομα με α΄δόση Pfizer και 2.765.411 και με τη β΄δόση. Αυτά τα νούμερα επέρχονται καθώς ο Υπ. Υγείας Yuli Edelstein θέλει να προωθήσει νόμο στοχεύοντας να μειώσει τον αριθμό ανεμβολίαστων σε πόστα εργασίας που έρχονται σ’ επαφή με κοινό. Αυτό το κείμενο νόμου εξουσιοδοτεί την πρόσβαση εισόδου εταιρίες μόνο στους εμβολιασμένους εργαζόμενους σε αυτούς που ανάρρωσαν ή που έχουν τεστ αρνητικό. Έτσι το Υπ. Μεταφορών θα μπορούσε ν΄απαγορεύσει πτήσεις μη ζωτικής σημασίας στους ανεμβολίαστους εκτός κι αν έχουν μια ειδική εξουσιοδότηση σύμφωνα με το Channel 12 την Τρίτη.

Το Ισραήλ θα διοχετεύσει περίπου 100.000 δόσεις εμβολίου σε 15 χώρες αντί διπλωματικής υποστήριξης αναφέρει το i24NEWS24. (σσ.Το εμβόλιο χρησιμοποιείται ως διπλωματικό και πολιτικό όπλο από το Ισραήλ.Η λίστα αυτών των χωρών δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. Ο κατάλογος των διαφόρων ενδιαφερομένων κρατών δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, το Ισραήλ σκοπεύει να παράσχει δεκάδες χιλιάδες δόσεις του εμβολίου covid19 σε περίπου 15 χώρες ως αντάλλαγμα για διπλωματική υποστήριξη, ανέφερε το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι Kan την Τρίτη. Σχεδόν 100.000 δόσεις αναμένεται να χορηγηθούν, από την προμήθεια εμβολίων που έχει λάβει το Ισραήλ από την αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας Moderna.

Την Τρίτη, το γραφείο του πρωθυπουργού αποκάλυψε σ΄ανακοινωθέν ότι χώρες σε όλο τον κόσμο είχαν στραφεί στο Ισραήλ για προμήθεια εμβολίων και το κανάλι ανέφερε ότι μια λίστα με τα ενδιαφερόμενα κράτη δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, αλλά η Ιταλία και το Τσαντ, καθώς και άλλα αφρικανικά κράτη που έχουν ανανεώσει τις διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ αναμένεται να είναι μέρος αυτής. Η Τσεχική Δημοκρατία, η Γουατεμάλα, η Ονδούρα και η Ουγγαρία – που έχουν ανοίξει διπλωματικές αποστολές στην Ιερουσαλήμ ή έχουν δεσμευτεί να το πράξουν – θα πρέπει επίσης να λάβουν εμβόλια…

“Το γεγονός ότι ο Νετανιάχου εμπορεύεται εμβόλια από Ισραηλινούς πολίτες, τα οποία πληρώθηκαν με τους φόρους τους, δείχνει ότι θεωρεί πως διαχειρίζεται μια μοναρχία και όχι ένα κράτος », είπε την Τρίτη, ο υπουργός Άμυνας Benny Gantz σε μήνυμα του που δημοσιεύτηκε στο Twitter.

“Μόνο μια επείγουσα ανάγκη ασφάλειας, διπλωματική ή ιατρική θα μπορούσε να δικαιολογήσει μια τέτοια διαδικασία και ο Νετανιάχου πρέπει να την παρουσιάσει στο κοινό ή τουλάχιστον να έχει εγκρίνει [τα σχέδιά του] από τις αρμόδιες αρχές”, πρόσθεσε.

dimpenews.com

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς: Βρισκόμαστε Αντιμέτωποι με μια νίκη του Σατανά, έστω Προσωρινή
Slider

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς: Βρισκόμαστε Αντιμέτωποι με μια νίκη του Σατανά, έστω Προσωρινή

by admin
10 ώρες ago
Γιατί ο Aμερικανικός Στρατός Kαταρρέει
Slider

Γιατί ο Aμερικανικός Στρατός Kαταρρέει

by admin
11 ώρες ago
Τα «έργα» που θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν τον επόμενο παγκόσμιο πόλεμο
Slider

Τα «έργα» που θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν τον επόμενο παγκόσμιο πόλεμο

by admin
12 ώρες ago
Τρομερό: Η Ρωσία πάει σε ολοκληρωτικό πόλεμο με την Ουκρανία – Σενάρια σοκ για στρατό 1 εκατομμυρίου και … προέλαση στο Κίεβο
Slider

Τρομερό: Η Ρωσία πάει σε ολοκληρωτικό πόλεμο με την Ουκρανία – Σενάρια σοκ για στρατό 1 εκατομμυρίου και … προέλαση στο Κίεβο

by admin
19 ώρες ago
Next Post
ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ … ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ

ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ... ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΜΑΪΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ F-16 ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΤΣΕΣΜΕ !

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΜΑΪΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ F-16 ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΤΣΕΣΜΕ !

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr