• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 14 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΚΟΙΝΩΝΙΑ

KOΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!!!

5 έτη ago
in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0
KOΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!!!
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ι.Ν.Αγίων Αποστόλων, Άργος Καλύμνου

Στα 5 χρόνια του ιστολογίου, σάς έχω πει πολλά πράγματα για την Κάλυμνο, και πώς εγώ, ένας Μακεδόνας από την Βεργίνα και Κεφαλλονίτης από το σόι της μητέρας μου, έχω συνδεθεί με την Κάλυμνο και αρκετούς αξιολογότατους κατοίκους της, και αυτοί επίσης με αποζητούν τα καλοκαίρια και να με θεωρούν Καλύμνιο. Ίσως ήταν αποφασισμένο από τον Θεό να επιτευχθεί αυτή η ένωση, ώστε να υπερασπιστώ με ό,τι μέσο βρω (καλή ώρα ο Διόδοτος ο οποίος προέκυψε στην πορεία) αυτό το νησί, όταν χρειαστεί.

Σήμερα λοιπόν, ζητώ από τους απανταχού αναγνώστες μας να κοινοποιήσουν μείζον πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο νησί, και μάλιστα προσωπικού φίλου.

Όλοι καταλάβαμε πώς έχει στοχοποιηθεί το νησί με την ψευτοπανδημία. Κατελήφθη από υγειονομικά κλιμάκια και έξτρα αστυνομικούς από Κω και Αθήνα, από πέρυσι. και δεν σταμάτησαν να τούς κάνουν κατά χιλιάδες τα τεστ, αυτά που δείχνουν θετική και την κοκα-κόλα.

Ναι, οι Καλύμνιοι είναι απείθαρχοι και Ελληναράδες. Οι 9 στις 10 εκκλησίες της έκαναν εφέτος Ανάσταση στις 12, κι αυτό το πληροφορήθηκαν οι χαζαροκούληδες. Φυσικά, και ανάμεσα στους Καλύμνιους δυστυχώς, δεν λείπουν κάποια ανθελληνικά και νεοταξικά μικρόβια-καταδότες, τα οποία τούς κουβάλησαν μέχρι και τον Τσίπρα στο νησί επί 2 συνεχόμενες χρονιές. Μόνο από αυτό καταλαβαίνετε πολλά. Τώρα.. προσπαθούν να τούς βάλουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Με 57 “κρούσματα” τούς έβαλαν στο “κόκκινο” και μάλιστα στην αρχή τούς είπαν ότι θα κρατήσει 5 ημέρες. Μετά από 3 ημέρες τούς το πήγαν στις 17 Μαΐου, και προχθές τούς ανήγγειλαν ότι θα πάει στις 27 Ιουνίου! Έπεται καταστροφή σε πολλούς τομείς, προεξέχοντος του τουριστικού.

Στοχοποιημένες περισσότερο, είναι οι πιο αγωνιζόμενες ομάδες, για εθνικά θέματα, θέματα πίστεως και συγκροτημένων κοινωνιών. Το σύστημα σήμερα ενδιαφέρεται για διάσπαση και ατομική απομόνωση. Όπου δουν ενότητα και φιλότιμες προσπάθειες από ανθρώπους, για να αναβαθμίσουν και να εξωραΐσουν τον τόπο τους και το χωρίο τους με φιλότητα κι εν Χριστώ αγάπη.. σκυλιάζουν! Γι αυτό και έφτασε η άκρη του σατανικού νήματος στον φίλο και πνευματικό μου εν Καλύμνω, π.Ιγνάτιο. Έναν ιερέα πατριώτη, κάτω τον 50, μικρότερο από εμένα, με 4 παιδιά, που τον είχαν ξανα απειλήσει για την θέση του, επειδή κράδαινε μια τεράστια ελληνική σημαία στο λιμάνι, στους αγώνες για την Μακεδονία μας. Είναι μάλλον ο πιο αγαπητός σε όλο το νησί πνευματικός κι εξομολογητής. Το νησί, όλο σοκαρισμένο από την ειδοποίηση που του έστειλαν, για μετάθεσή του -μέσω viber μάλιστα οι “γύφτοι”, χωρίς να θέλω να προσβάλλω τους πραγματικούς γύφτους- από το χωριό (οροπέδιο) Άργος.. αρκετά χιλιόμετρα πιο μακρυά, στην Πόθια, που είναι το κεντρικό λιμάνι του νησιού. Μετάθεση μετά από 26 χρόνια ταπεινής προσφοράς στην περιοχή, με πάμπολλους τρόπους.

Αντιγράφω ανάρτηση του Μιχάλη Βαζανέλλη, μαθηματικού, επίτροπου του Ι.Ν Αγίων Αποστόλων Άργους, ενορία του π.Ιγνατίου.

Για τον πατέρα μας Ιγνάτιο

Αρχικά θα ξεκινήσω ζητώντας συγγνώμη από τους συγχωριανούς μου που ενεργώ αυτοβούλως, αλλά πιστεύω πως σε αυτά τα λίγα λόγια μου, θα συμφωνήσουν.

O πατήρ Ιγνάτιος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος τόσο με την ενορία όσο και με την ίδια την κοινωνία του Άργους. Επί των ημερών του, ο ναός των Αγίων Αποστόλων, ανασύρθηκε από την αφάνεια και εδραιώθηκε ως ενορία. Για περίπου τρεις δεκαετίες, αφιερώνει τη ζωή του στην διακονία και την ευημερία του χωριού, με δράσεις που ξεπερνούν κατά πολύ τις υποχρεώσεις ενός εφημερίου.

Οι κάτοικοι του Άργους, στο πρόσωπό του βρήκαν έναν αδελφό, έναν γιο, μα πάνω απ’ όλα έναν πατέρα που φροντίζει για το καλό τους. Ο ταπεινός του χαρακτήρας και η ειρηνοποιητική του φύση, έφεραν όλο το χωριό στην εκκλησία. Η αγάπη του κόσμου, όπως είναι γνωστό άλλωστε, έχει ξεπεράσει την ενορία μας, καθιστώντας τον ως έναν από τους πιο αγαπητούς ιερείς του νησιού. Κάτω από τη στοργική θεώρηση των προβλημάτων τους, εκατοντάδες νέοι βρήκαν το δρόμο της εκκλησίας και της εξομολόγησης.

Όλα αυτά είναι γνωστά στον κόσμο, γι αυτό η ανακοίνωση της μετάθεσής του εξέπληξε τους πάντες. Ο ξεριζωμός ενός τόσο αγαπητού ιερέως από τον τόπο που έχει ως σπίτι του και από τους κατοίκους που έχει ως τέκνα του, δεν είναι προς όφελος κανενός. Είναι μια κίνηση που σίγουρα δεν προσβλέπει στο καλό του ποιμνίου αφού οι αντιδράσεις θα είναι έντονες. Πως μπορείς να διώχνεις έναν παπά από μια ενορία που μόνο καλά έχει να πει για το πρόσωπό του;

Θα μπορούσα να πω κι άλλα για το έργο που επιτελεί στο χωριό μας αλλά βρεθήκαμε όλοι προ εκπλήξεως και η θλίψη μου δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω. Ζητούμε από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας να σεβαστεί την επιθυμία των ενοριτών και να αποσύρει την απόφαση της μετάθεσης. Ο πατήρ Ιγνάτιος για μας δεν είναι απλώς ένας ιερέας. Είναι πατέρας κι αδελφός. Όπως το λέμε εδώ, είναι Αργώτης.

Χριστός Ανέστη.

Εύχομαι αυτή η ανάρτηση να φτάσει σε όλη την Ελλάδα και στούς Έλληνες του εξωτερικού. Οι δε Καλύμνιοι της υπόλοιπης Ελλάδος, του Τάρπον Σπρίνγκς Φλώριδας, Ντάργουιν Αυστραλίας, κλπ, που αριθμούν στις 200 χιλιάδες κ άνω, έχουν ήδη ενημερωθεί και κινητοποιηθεί.

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ* !!! 

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

* Το οροπέδιο ονομάστηκε έτσι από Έλληνες στρατιώτες, που μετά τον Τρωικό Πόλεμο, τα πλοία τους κατέληξαν στην Κάλυμνο, και διάλεξαν το οροπέδιο αυτό για να ζήσουν, λόγω του καλού κλίματος. 

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/05/ko.html?m=1

Tags: slide4
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή
Slider

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή

by admin
5 ημέρες ago
Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.

by admin
1 εβδομάδα ago
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου
Slider

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου

by admin
4 εβδομάδες ago
Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αντώνη από την Θεσσαλονίκη
Slider

Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αντώνη από την Θεσσαλονίκη

by admin
1 μήνα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ λέει ότι η νέα του ταινία «Ήμερα Αποκάλυψης» ίσως προκαλέσει κλονισμό πίστης στους Χριστιανούς

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ λέει ότι η νέα του ταινία «Ήμερα Αποκάλυψης» ίσως προκαλέσει κλονισμό πίστης στους Χριστιανούς

5 ημέρες ago
Ζούμε την εποχή των «παλαβών νόμων» που έλεγε ο Άγιος Παΐσιος: Παράτησε 9 γατάκια και του έβαλαν 270.000 ευρώ πρόστιμο

Ζούμε την εποχή των «παλαβών νόμων» που έλεγε ο Άγιος Παΐσιος: Παράτησε 9 γατάκια και του έβαλαν 270.000 ευρώ πρόστιμο

6 ημέρες ago
Η Κηδεία του Πνεύματος: Όταν ο Λιαντίνης συνάντησε τα Σούπερ Μάρκετ και τα Παράθυρα των 20:00

Η Κηδεία του Πνεύματος: Όταν ο Λιαντίνης συνάντησε τα Σούπερ Μάρκετ και τα Παράθυρα των 20:00

7 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”

    Δρ. Κ. Βαρδάκας: χαμπέρια από τους γείτονες – “η Ελλάδα θα ανακοινώσει τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, στο Αιγαίο Πέλαγος, τα 12 ναυτικά μίλια”

    22 shares
    Share 9 Tweet 6
  • ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΜΟΥΓΚΑ στα ΔΕΛΤΙΑ !! ΗΡΘΕ ο Νέος ΦΟΡΟΣ του ΑΕΡΑ που Αναπνέουμε

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Voice to skull «Φωνή στο Κρανίο». Η τεχνολογία που εξηγεί τις μπαλκονίτιδες;

    20 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Κυανούς Ουρανός: Προφητείααα!!!!

    76 shares
    Share 30 Tweet 19
  • «ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ…»! Μήνυμα Μπόμπα από την Ειρήνη Μαρούπα! Άγριες Τάπες!

    15 shares
    Share 6 Tweet 4

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr