Είμαστε πλέον εξαιρετικά κοντά στο να παραδεχθεί η Κίνα την ευθύνη της για τη δημιουργία και τη διασπορά του βιολογικού όπλου COVID-19.
Η ίδια φυσικά θα ισχυριστεί ότι επρόκειτο περί ατυχήματος,όλοι στον πλανήτη όμως έχουν καταλάβει ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι και το πιο πιθανό είναι ότι η δύση δέχτηκε κανονικότατη πολεμική επίθεση με βιολογικο όπλο.
Η ΠΟΙΝΗ ΣΤΗ ΚΙΝΑ
Η Κίνα θα εξαναγκαστεί από τη διεθνή κοινότητα και τις ισχυρές πυρηνικές δυνάμεις να πληρώσει πολεμικές αποζημιώσεις και αυτές θα είναι υπό τη μορφή ενός ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ;
Το βασικό (άνευ όρων) εισόδημα είναι μια πρωτοβουλία που προτείνει την κατοχύρωση ενός καθολικού επιδόματος το οποίο θα πληρώνεται από μια πολιτική κοινότητα σε όλα της τα μέλη χωρίς κριτήρια ή απαιτήσεις, έτσι ώστε να επιτρέπει στο σύνολο του πληθυσμού να ζει αξιοπρεπώς και να συμμετέχει στα κοινά.
Το ποσό που θα δίνεται αναμένεται να καθοριστεί από τους νόμους που θα διέπουν την παροχή του. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα επιδόματα που δίνονται σήμερα, πρέπει να τονιστεί ότι δεν απαιτεί αντίκτυπο και συγκεκριμένες προϋποθέσεις, αλλά θα αποδίδεται καθολικά (όλοι το δικαιούνται με την ιδιότητα του πολίτη), θα είναι ατομικό (δίνεται στον καθένα ατομικά και όχι σε νοικοκυριά ή οικογένειες) και θα είναι ισότιμο (όλος ο κόσμος δικαιούται το ίδιο ποσό). Θα διατίθενται στον καθένα καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του και θα είναι αναφαίρετο.
Σύμφωνα με τον Liem Hoang-Ngoc δύο κλάδοι υπάρχουν όσον αφορά το βασικό εισόδημα: ο μαρξιστικός και ο φιλελεύθερος. Ο μαρξιστικός κλάδος βασίζεται σε κείμενα (Grundrisse) του Μαρξ, όπου ο συγγραφέας περιγράφει μια κοινωνία όπου η ανθρωπότητα θα βγει από την ανάγκη της μισθωτής εργασίας και όπου οι μηχανές, από μόνες τους, θα εξασφαλίζουν την παραγωγή των αγαθών, τα οποία θα αποπληρώνονται ως ένα παγκόσμιο κοινωνικό εισόδημα, κάτι το οποίο περιγράφεται και από τον Όσκαρ Ουάιλντ στο «Η ψυχή του Ανθρώπου στο Σοσιαλισμό». Η φιλελεύθερη άποψη θεωρεί ότι «βολεύει» να παρέχεται ένα βασικό χρηματικό ποσό στους πολίτες έτσι ώστε αυτοί να μπορούν να καταναλώνουν και να συμμετέχουν στην κοινωνική ζωή. Είναι, επομένως, στην δικαιοδοσία του καθενός η διαχείριση των χρημάτων.
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ
Αν και η ποινή της χρηματοδότησης ενός παγκόσμιου βασικού εισοδήματος φαίνεται εκ πρώτης όψεως εξοντωτική και δυσμενέστατη για την Κίνα εντούτοις της ανοίγει ένα παράθυρο μεγάλης ευκαιρίας στο να γίνει στα μάτια του κόσμου Ο ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ κι αυτό διότι αργά η γρήγορα οι θάνατοι από τον ιό θα ξεχαστούν.Έτσι και αλλιώς σε παγκόσμιο επίπεδο αναλογικά δεν ήταν πολλοί.Όμως μία πολύχρονη συνεχής χορηγία σε κάθε πολίτη του Κόσμου ενός ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος θα είναι παρούσα,ζωντανή και απολύτως αρεστή.Με αυτόν τον τρόπο οι πόρτες και οι καρδιές των λαών θα ανοίξουν για τον ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΔΡΑΚΟ.
Τώρα συλλογίζομαι μήπως το όλο σχέδιο της πανδημίας ήταν εξαρχής αυτό,δηλαδή ο βιολογικος ιός να ανοίξει τον δρόμο στον πολιτιστικό ιό.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ





