• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Πώς ο Soros χρησιμοποίησε ως «δούρειο ίππο» την Ουκρανία για να πλήξει τον Trump και να στηρίξει τη Hillary – Το κρυφό και πανίσχυρο δίκτυο των ΜΚΟ

5 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Οι αποκαλύψεις από το βιβλίο «The Man Behind the Curtain: Inside the Secret Network of George Soros» του Mutt Palumbo

Στο βιβλίο « The Man Behind the Curtain: Inside the Secret Network of George Soros» του Mutt Palumbo περιγράφεται με αναλυτικά στοιχεία το κρυφό διεθνές δίκτυο των ΜΚΟ του George Soros, που είχε σκοπό να αλλοιώσει το αποτέλεσμα των εκλογών του 2016 στις ΗΠΑ.
Σε ένα χαρακτηριστικό απόσπάσμα του βιβλίου που παρουσιάζουμε  επισημαίνεται ότι το 2014, το Διεθνές Ίδρυμα Αναγέννησης (International Renaissance Foundation – IRF) του Soros και οι χρηματοδότες του υποστήριξαν ενεργά τη δημιουργία του Κέντρου Δράσης κατά της Διαφθοράς (AntAC) της Ουκρανίας, μιας ισχυρής ΜΚΟ που ανέπτυξε έντονη δράση.

Μέχρι το τιλος του 2018, το 17 τοις εκατό της χρηματοδότησης του ιδρύματος AntAC προερχόταν από τον όμιλο του Soros
Το AntAC διευθύνεται από την Ντάρια Καλενιούκ, δικηγόρο με σπουδές στην Αμερική.
Τα ημερολόγια του Λευκού Οίκου δείχνουν ότι ο Kaleniuk επισκέφτηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2015, φέρεται να συναντήθηκε με τον Eric Ciaramella, τον υπάλληλο της CIA που πολλοί υποπτεύονται ότι είναι ο ανώνυμος πληροφοριοδότης που πυροδότησε την πρώτη παραπομπή του Trump, η οποία εκκίνησε από ένα ιδιωτική τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ουκρανίας.

Η αρχή κατά της διαφθοράς και ο «Δούρειος Ίππος»

Το ίδρυμα AntAC ήταν υπεύθυνο για τη συγκρότηση του Εθνικού Γραφείου Καταπολέμησης της Διαφθοράς της Ουκρανίας (NABU), μίας κρατικής εποπτικής αρχής, ξεχωριστής από το γραφείο του γενικού εισαγγελέα που είχε επιφορτιστεί με τον χειρισμό των μεγαλύτερων υποθέσεων διαφθοράς.
Η εν λόγω αρχή για μπορούσε να προσωρεί σε έρευνες για συγκεκριμένες υποθέσιες, αλλά δεν έχει τη δυνατότητα να προχωρεί σε κατηγορίες εναντίον συγκεκριμένων υπόπτων.
Μόνο όταν διαβιβάσει τα ευρήματά της στους εισαγγελείς, διαμορφώνεται η ποινική υπόθεση εναντίον του υπόπτου προκειμένου να απαγγελθούν κατηγορίες.
Ο οργανισμός συστάθηκε το 2014 κατόπιν εντολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) αφού ο προκάτοχός του φορέας, η Εθνική Επιτροπή Καταπολέμησης της Διαφθοράς, κρίθηκε αποτυχημένη. Οι δυτικές κυβερνήσεις χρηματοδότησαν το NABU, το οποίο απολάμβανε επίσης την υποστήριξη του FBI.
Όπως όλες οι οργουελικής έμπνευσης οργανισμοί στους οποίους συμμετείχε ο Soros, το NABU ενεργεί ανεξάρτητα μόνο κατ’ όνομα.

O Shokin, η Burisma και ο Hunder Biden

Με την έναρξη της Πρωτοβουλίας Ανάκτησης Περιουσιακών Στοιχείων aπό υποθέσεις Διαφθοράς από το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Obama, με στόχο την καταπολέμηση της μεγάλης κλίμακας δημόσιας διαφθοράς σε ξένα κράτη, το State Depertment, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το FBI άρχισαν να αναθέτουν ορισμένες από τις δικές τους εργασίες στο AntACΤον Φεβρουάριο του 2015, ο Viktor Shokin διορίστηκε γενικός εισαγγελέας της Ουκρανίας και σύντομα ελέγχθηκε για τις σχέσεις του με τον του ιδιοκτήτη της ενεργειακής εταιρείας Burisma.
Ο Shokin είχε βοηθήσει τον ιδιοκτήτη Mykola Zlochevsky να ανακτήσει τον έλεγχο των 23 εκατομμυρίων δολαρίων που είχαν παγώσει οι βρετανικές αρχές.
Η Burisma έγινε διάσημη από τη συμμετοχή του Hunter Biden στην εταιρεία και ο Zlochevsky ήταν αυτός που έκλεισε τη συμφωνία να διορίσει τον Hunter στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας το 2014 με μισθό 83.333 δολ. το μήνα.
Η στάση του AntAC έναντι του Shokin έγινε σαφής.
Έγραψε στο Twitter τον Δεκέμβριο του 2015 ότι «Ένας από τους κύριους στόχους του #AntAC για το 2016 είναι να αναγκάσει τον #Shokin να παραιτηθεί».
Ο Shokin προσπάθησε να ξεκινήσει μια έρευνα για την Burisma που «περιλάμβανε ανακρίσεις και άλλες διαδικασίες διερεύνησης του εγκλήματος σε όλα τα μέλη του εκτελεστικού συμβουλίου, συμπεριλαμβανομένου του Shokin ».
«Αν δεν απολυθεί, δεν παιρνεις τα χρήματα»
Αυτό δεν υλοποιήθηκε ποτέ επειδή ο Joe Biden (τότε αντιπρόεδρος) απείλησε να «παγώσει» δάνειο 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων στην Ουκρανία, εκτός εάν ο Shokin απομακρυνθεί από τη θέση του γενικού εισαγγελέα.

Η απόδειξη του quid pro quo

Ο Biden μάλιστα το καυχήθηκε σε βίντεο στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων το 2018, δηλώνοντας ότι όταν παρακολούθησε μια συνάντηση με τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας, είπε: «Φεύγω σε έξι ώρες.
Αν δεν απολυθεί ο εισαγγελέας, δεν παίρνεις τα λεφτά.»
Ο Biden επέμεινε ότι οι ΗΠΑ ήθελαν την απομάκρυνση του Shokin λόγω ανησυχιών για διαφθορά τι οποίες μάλιστα υποτίθεται ότι συμμεριζόταν η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αλλά στις ηχογραφήσεις που κυκλοφόρησε ο Ουκρανός βουλευτής Andrii Derkach, ο Biden και ο Poroshenko αποκαλύπτουν ότι ο Ουκρανός πρόεδρος παραδέχτηκε ότι έκανε τις προσφορές του Biden.
Το quid pro quo… είναι αποδεδειγμένο.

Οι αποκαλυπτικές ηχογραφήσεις

«Παρά το γεγονός ότι (ο Shokin ) δεν αντιμετώπιζε κατηγορίες για διαφθορά, δεν έχουμε καμία πληροφορία ότι έκανε κάτι λάθος, του ζήτησα ειδικά να παραιτηθεί».
Σε άλλη ηχογράφηση από τις 22 Μαρτίου 2016, οι δυο τους φέρεται να συζήτησαν ποιος θα διοριστεί γενικός εισαγγελέας της Ουκρανίας και στη συνέχεια ποιος θα ήταν ο τελικός αντικαταστάτης του.
Αναφέρθηκε ο πρώην εισαγγελέας Yuriy Lutsenko.
Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε ένα δελτίο τύπου επιβεβαιώνοντας νέα συνομιλία των δύο αυτήν την ημερομηνία.
Στο τέλος της κλήσης, ο Biden είπε: «Είμαι άνθρωπος που τηρώ το λόγο μου.
Και τώρα που ο νέος γενικός εισαγγελέας είναι στη θέση του, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην υπογραφή αυτής της νέας εγγύησης δανείου 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων».
Ο Derkach αργότερα θα τιμωρηθεί επειδή φέρεται να αποκάλυψε την κλήση του Biden με τον Poroshenko.

Η έρευνα και ο κυρώσεις

Μετά τη δημοσιοποίηση των συνομιλιών, ο διάδοχος του Poroshenko, Volodymyr Zelensky, ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα για τις ηχογραφήσεις και το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ επέβαλε κυρώσεις στον Derkach, περιγράφοντας τα στοιχεία ως «μη επερκή μέρος μιας εκστρατείας «σπίλωσης των αξιωματούχων των ΗΠΑ»
Κατηγόρησαν επίσης τον Derkach, μέλος του κοινοβουλίου της Ουκρανίας, ότι είναι «Ρώσος πράκτορας».
Οι κυρώσεις ήρθαν λιγότερο από ένα χρόνο αφότου ο Derkach συναντήθηκε με τον Rudy Giuliani στο Κίεβο, για να συζητήσουν πιθανή κατάχρηση αμερικανικών κεφαλαίων από τη κυβέρνηση της Ουρκανίας.

Ο διορισμός του Yuriy Lutsenko και η λίστα με τις διώξεις

Λίγους μήνες αργότερα, ο Yuriy Lutsenko διορίστηκε γενικός εισαγγελέας και συναντήθηκε με την πρέσβη των ΗΠΑ στην Ουκρανία Marie Yovanovitch.
Ο Yuriy Lutsenko θυμάται ότι έμεινε έκπληκτος όταν ο πρεσβευτής του έδωσε μια λίστα με άτομα που δεν έπρεπε να διωχθούν.
Η λίστα περιελάμβανε έναν ιδρυτή του AntAC και δύο μέλη του ουκρανικού κοινοβουλίου που υποστήριξαν την ατζέντα του AntAC για την καταπολέμηση της διαφθοράς (ενώ επωφελήθηκαν και οι ίδιοι από τη διαφθορά)
Όπως το θέτει ο John Solomon, το μήνυμα προς τον Lutsenko ήταν σαφές: «Μην στοχεύετε τον AntAC στο μέσον προεδρικώ εκλογών στις ΗΠΑ.
 
Η «μάχη» κατά του Trump

Στα εν λόγω εκλογές ο Soros υποστήριζε Hillary Clintoν για να διαδεχτεί τον Barack Obama.
Τι ήταν λοιπόν το κίνητρο του George Kent και του πρέσβη Yovanovitch να επηρεάσουν τις έρευνες στην Ουκρανία;
Το γεγονός ότι η Ουκρανία ασχολήθηκε με μια οργάνωση που δημιουργήθηκε με την υποστήριξη της κυβέρνησης Barack Obama, του State Department, του FBI και του Soros.
Μια έρευνα για τον οργανισμό o  AntAC θα μπορούσε να αποκαλύψει σωρεία σκανδάλων – το λιγότερο από τα οποία είναι ότι δεν ασχολούνται όλοι με τη διαφθορά όπως ισχυρίζονται...
Το κυνήγι για οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε ενδεχομένως να βλάψει τον Πρόεδρο Trump ή οποιονδήποτε συνδεόταν μαζί του είχε μόλις ξεκινήσει.,.

www.bankingnews.gr

Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Snyder: 43 Ημέρες Μέχρι την Κατάρρευση: Το Ενεργειακό Σοκ που Θα Ξυπνήσει τον Πλανήτη – Και η Ελλάδα στο Μάτι του Κυκλώνα
ΔΙΕΘΝΗ

Snyder: 43 Ημέρες Μέχρι την Κατάρρευση: Το Ενεργειακό Σοκ που Θα Ξυπνήσει τον Πλανήτη – Και η Ελλάδα στο Μάτι του Κυκλώνα

by admin
3 ώρες ago
Ξεκίνησε – Οι Βρετανοί πρόβαραν επιδρομή χάους στην Αγ. Πετρούπολη με χιλιάδες drones – Ρωσικό μένος: Στάχτη το Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ

Ξεκίνησε – Οι Βρετανοί πρόβαραν επιδρομή χάους στην Αγ. Πετρούπολη με χιλιάδες drones – Ρωσικό μένος: Στάχτη το Λονδίνο

by admin
3 ώρες ago
Ο Πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν Κλιμακώνεται Επικίνδυνα – Οι Χούθοι μπαίνουν στο Πόλεμο μέχρι Εσχάτων
Slider

Ο Πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν Κλιμακώνεται Επικίνδυνα – Οι Χούθοι μπαίνουν στο Πόλεμο μέχρι Εσχάτων

by admin
3 ώρες ago
Τρόμος στην Τουρκία: Απόπειρα δολοφονίας του Erdogan με αεροπειρατεία από το Ισραήλ;
Slider

Τρόμος στην Τουρκία: Απόπειρα δολοφονίας του Erdogan με αεροπειρατεία από το Ισραήλ;

by admin
5 ώρες ago
Next Post
Επιτέλους μια φωνή λογικής έξω από την τρομουστερία των “ειδικών”

Επιτέλους μια φωνή λογικής έξω από την τρομουστερία των "ειδικών"

Πρόταση-«ΒΟΜΒΑ» από τον Υπ. ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ: «Να γκρεμίσουμε πολυκατοικίες στην Αττική»!!!

Πρόταση-«ΒΟΜΒΑ» από τον Υπ. ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ: «Να γκρεμίσουμε πολυκατοικίες στην Αττική»!!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr