• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τρομο-πολιτική και οι συνέπειές της

12 έτη ago
in ΚΟΙΝΩΝΙΑ
1
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ανατριχίλα προκάλεσε η αποκάλυψη της «δημοκρατίας» για τις συλλήψεις οφειλετών του Δημοσίου… στον δρόμο από ειδικά κλιμάκια της Τροχαίας! Η εφημερίδα μας σε πρωτοσέλιδο θέμα της έγραψε ότι «αν ελεγχθεί οδηγός που χρωστάει στο Δημόσιο άνω των 5.000 ευρώ, θα οδηγείται
στο Αυτόφωρο»! Αυτή η εξέλιξη παραπέμπει σε φουτουριστικό εφιάλτη, ο οποίος βγήκε από το μυαλό σκηνοθέτη ταινίας επιστημονικής φαντασίας που θέλει να περιγράψει ένα αδυσώπητο ολοκληρωτικό καθεστώς. Το Δημόσιο, η Εφορία, το ίδιο το κράτος, πραγματοποιούν μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον του εισοδήματος, της ελευθερίας και της ψυχολογικής κατάστασης των πολιτών, προβαίνοντας σε πράξεις που δεν τιμούν τη χώρα και την παράδοσή μας. Στο πλαίσιο αυτής της εφόδου είναι και τα φορολογικά πρόστιμα που θα επιβάλλει (από την 1η Ιανουαρίου) ο νέος Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας.

Σε δηλώσεις του για το θέμα ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος σημείωσε: «Τα πρόστιμα που προβλέπονται όχι να τα πληρώσει δεν μπορεί κανείς, αλλά ούτε καν να τα προφέρει. Είναι εξοντωτικά και εξωπραγματικά, και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εισπραχθούν. Θα είναι, λοιπόν, τεράστιο λάθος του υπουργείου Οικονομικών να μην προβεί άμεσα στον εξορθολογισμό τους».

Ωστόσο, η πρόσφατη πείρα έχει δείξει ότι οι Αρχές -και ειδικά το υπουργείο Οικονομικών- δεν έχουν την παραμικρή πρόθεση συγκράτησης της εκδικητικής μανίας των δανειστών της χώρας. Αντίθετα, σε καθημερινή βάση σχεδιάζουν, αποφασίζουν και υλοποιούν πολιτικές, οι οποίες μετατρέπουν εν ριπή οφθαλμού απλούς και ήσυχους μεροκαματιάρηδες, ανέργους, συνταξιούχους και επιχειρηματίες σε «ποινικούς» με βαριά αδικήματα!

Κοντολογίς, εφαρμόζεται μια πολιτική τρόμου μέσω της ενοχοποίησης του συνόλου του πληθυσμού της ελληνικής επικράτειας. Αυτό στοχεύει στον έλεγχο των συνειδήσεων και τον κατευνασμό των πιθανών αντιδράσεων των σκληρά φορολογούμενων πολιτών. Αρχικά, τούτη η «συνταγή» δείχνει να λειτουργεί. Η Ιστορία έχει αποδείξει, όμως, ότι στη συνέχεια στρέφεται εναντίον των εμπνευστών της – με ιδιαιτέρως… θεαματικά αποτελέσματα.

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή
Slider

Μαζί κρατάμε την ελπίδα ζωντανή

by admin
1 εβδομάδα ago
Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πόλεμος στη παραδοσιακή οικογένεια.

by admin
2 εβδομάδες ago
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου
Slider

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Αντώνη Γεωργίου

by admin
1 μήνα ago
Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αντώνη από την Θεσσαλονίκη
Slider

Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αντώνη από την Θεσσαλονίκη

by admin
1 μήνα ago
Next Post
“Σώθηκες ρε Μήτσο”; Μια συγκλονιστική αφήγηση πιλότου που πρέπει να ακούσουν οι πολιτικοί

"Σώθηκες ρε Μήτσο"; Μια συγκλονιστική αφήγηση πιλότου που πρέπει να ακούσουν οι πολιτικοί

Ρελάνς Ξηρού: Επικήρυξε Σαμαρά, ΓΑΠ, Βενιζέλο και Άδωνη για 8 εκατομμύρια ευρώ

Ρελάνς Ξηρού: Επικήρυξε Σαμαρά, ΓΑΠ, Βενιζέλο και Άδωνη για 8 εκατομμύρια ευρώ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr