• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ρετάρει» η κυβέρνηση: Σε βέρτιγκο τα στελέχη της

4 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Το αλαλούμ, οι αλληλοδιαψεύσεις και η ασυνεννοησία στα κρίσιμα θέματα της καθημερινότητας

Με ρυθμό πανδημίας πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα αποσύνθεσης στον κυβερνητικό χώρο το τελευταίο διάστημα, προκαλώντας τεράστιες αβεβαιότητες για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν. Το αλαλούμ, οι αλληλοδιαψεύσεις και η ασυνεννοησία σε όλα τα κρίσιμα και επίκαιρα θέματα αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά μιας κυβέρνησης που -ενώ κατά τα άλλα δείχνει ότι παίζει χωρίς αντίπαλο- με την είσοδο της νέας χρονιάς δίνει την εικόνα ότι πλέον έχει ρετάρει…

Εκτός από τους υπουργούς που δημοσίως αδειάζει ο ένας τον άλλον και τους βουλευτές που αρχίζουν να «ξεθαρρεύουν» και να διαφοροποιούνται, το νέο στοιχείο που κάνει ακόμη πιο δραματική την κατάσταση είναι ότι η κυβέρνηση μοιάζει «ακέφαλη». Ενώ, δηλαδή, καθημερινά το υπουργικό συμβούλιο θυμίζει ολοένα και περισσότερο Βαβέλ, δεν φαίνεται ότι υπάρχει ούτε καν ο στοιχειώδης συντονισμός από το Μέγαρο Μαξίμου.

mitsotakis1 scaled e1642048555813

Ακόμη και αυτό που ειρωνικά λεγόταν σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν, ότι ο πρωθυπουργός «απλώς προεδρεύει», εν προκειμένω δεν υφίσταται. Ο κ. Μητσοτάκης δίνει την αίσθηση ότι είναι εντελώς απών από τα δρώμενα στο εσωτερικό της κυβέρνησής του, ενώ εξίσου εντυπωσιακό είναι ότι έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο και ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος μέχρι πρότινος είχε αναλάβει ρόλο «αντ’ αυτού» για τις κυβερνητικές υποθέσεις.

Όσο για τον έτερο υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο, ο οποίος τύποις είναι αρμόδιος για τον κυβερνητικό συντονισμό, ουδέποτε διέθετε στην πραγματικότητα το ειδικό βάρος για να τον επιβάλει. Πολλώ δε μάλλον τώρα που το πολιτικό τοπίο έχει γίνει αρκετά γκρίζο και οι φυγόκεντρες τάσεις αυξάνονται.

Η κοινή γνώμη, η οποία βιώνει βασανιστικά εδώ και δύο χρόνια τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις λόγω της πανδημίας αλλά και τους υγειονομικούς κινδύνους, τώρα βλέπει και την κυβέρνηση να βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση, εκπέμποντας εντελώς θολά και αντιφατικά μηνύματα. Η πρώτη θύελλα της νέας χρονιάς εκδηλώθηκε μάλιστα με πρωταγωνιστή τον Άδωνι Γεωργιάδη για την όζουσα υπόθεση των PCR τεστ και των τιμών τους στη χώρα μας.

Ενδεικτικό είναι δε ότι, ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης παραμένει ακόμη εκτεθειμένος και υπόλογος σε κρίσιμα ερωτήματα, έχει μείνει «μόνος» του και ουδείς από την κυβέρνηση και τη Ν.Δ. ευρύτερα θέλησε να του παράσχει σοβαρή υποστήριξη. Κι ενώ τα ερωτήματα για τη διαχείριση -από κάθε πλευρά- της πανδημίας μεγαλώνουν, σαστισμένοι οι πολίτες παρακολουθούν αυτές τις ημέρες τον παραλογισμό σε διάφορα στάδια.

Έτσι, η μεν αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα είχε προαναγγείλει ουσιαστικά κάποια χαλάρωση των μέτρων, ο υπουργός Θάνος Πλεύρης στη συνέχεια το απέκλεισε, όπως έκανε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Ακολούθως βρέθηκε στο επίκεντρο το θέμα του προστίμου των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους από την προσεχή Δευτέρα.

Μπορεί ο κ. Οικονόμου αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης να απέκλεισαν οποιαδήποτε παράταση στη σχετική προθεσμία, αλλά ο αναπληρωτής υπουργός Στέλιος Πέτσας -που συνεχίζει να δρα ως σκιώδης κυβερνητικός εκπρόσωπος- το άφηνε την ίδια ώρα ανοιχτό. Κι ενώ πίστευε κανείς ότι θα μπει κάποιο φρένο στην πολυγλωσσία, χθες υπήρξε η -μέχρι στιγμής- αποκορύφωση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι υπάρχουν σκέψεις για μείωση του ΦΠΑ σε ορισμένα προϊόντα για την αναχαίτιση του κύματος ανατιμήσεων. Ακολούθησε, όμως, μεγαλοπρεπές άδειασμα από τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος τόνισε ότι «δεν υφίσταται αυτή τη στιγμή οποιοδήποτε ενδεχόμενο μείωσης των συντελεστών ΦΠΑ». Και ο κ. Γεωργιάδης, ως κλασικός κωλοτούμπας, με την ουρά στα σκέλια ψέλλισε ότι «είπα ότι εξετάζεται», με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο την ίδια ώρα να μην ξέρει πώς να δικαιολογήσει το μπάχαλο…

mitsotakis 3

Βολές και από την Κ.Ο.

Η αποσύνθεση εκδηλώνεται ορατά πια και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, η οποία έως τώρα έβραζε υπογείως. Χθες ακόμη και ο νομοταγής Δημήτρης Καιρίδης χαρακτήρισε -κόντρα στους επίσημους κυβερνητικούς ισχυρισμούς- «λάθος την επιλογή ασθενών από τις ιδιωτικές κλινικές». Η περίπτωσή του ήρθε να προστεθεί σε αυτή του Ανδρέα Κουτσούμπα, ο οποίος ζήτησε συνταγογράφηση των μοριακών τεστ, και του Άγγελου Τσιγκρή, ο οποίος έκανε δημόσια κριτική για τους μουσικούς που πλήττονται από τα μέτρα.

newsbreak.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΚΟΥΒΕΛΑΣ: «Έρχονται μεγάλες εξελίξεις» – Η προειδοποίησή του
Slider

ΚΟΥΒΕΛΑΣ: «Έρχονται μεγάλες εξελίξεις» – Η προειδοποίησή του

by admin
1 ώρα ago
Μας σερβίρουν μεταλλαγμένα χωρίς ταμπέλες: Το ηχηρό «όχι» Κεφαλογιάννη που έσπασε την κομματική γραμμή και έκανε άνω-κάτω την κυβέρνηση
Slider

Μας σερβίρουν μεταλλαγμένα χωρίς ταμπέλες: Το ηχηρό «όχι» Κεφαλογιάννη που έσπασε την κομματική γραμμή και έκανε άνω-κάτω την κυβέρνηση

by admin
13 ώρες ago
Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σεισμός: Επικοινωνία Κασιδιάρη με Musk για την Ελλάδα – Παρέμβαση για το γαλάζιο παρακράτος γκρεμίζει το Μαξίμου

by admin
2 ημέρες ago
ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό
Slider

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ για τις εκλογές – Αποκάλυψη από το εξωτερικό

by admin
3 ημέρες ago
Next Post
Μέχρι πότε θα κρατήσουν τα έκτακτα μέτρα, έως 14 Φεβρουαρίου – Το πρόστιμο των 100 ευρώ νομοτελειακά θα αποτύχει

Μέχρι πότε θα κρατήσουν τα έκτακτα μέτρα, έως 14 Φεβρουαρίου – Το πρόστιμο των 100 ευρώ νομοτελειακά θα αποτύχει

Zero Hedge : “Αποτύχαμε”: Δανική εφημερίδα ζητά συγγνώμη για τη δημοσίευση των επίσημων αφηγήσεων του COVID χωρίς να τις αμφισβητήσει

Zero Hedge : "Αποτύχαμε": Δανική εφημερίδα ζητά συγγνώμη για τη δημοσίευση των επίσημων αφηγήσεων του COVID χωρίς να τις αμφισβητήσει

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr