• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Zero Hedge : Η Ευρώπη αντιμετωπίζει τον υψηλότερο κίνδυνο πολέμου εδώ και δεκαετίες, λέει ο Πολωνός υπουργός των Εξωτερικών.

4 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ, ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
0
Zero Hedge : Η Ευρώπη αντιμετωπίζει τον υψηλότερο κίνδυνο πολέμου εδώ και δεκαετίες, λέει ο Πολωνός υπουργός των Εξωτερικών.
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Κεντρική φωτογραφία : Ο Zbigniew Rau, υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας και προεδρεύων του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), δίνει συνέντευξη Τύπου στο Ανάκτορο Hofburg στη Βιέννη της Αυστρίας, στις 13 Ιανουαρίου 2022.

Zero Hedge, Jan 14, 2022 – 02:00 AM 

Authored by Lorenz Duschamps via The Epoch Times, 

Μετάφραση: Μ.Στυλιανού 

Η πιθανότητα νέου πολέμου στην Ευρώπη είναι πλέον υψηλότερη από οποιαδήποτε άλλη στιγμή τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, σύμφωνα με ανώτερο Πολωνό αξιωματούχο ο οποίος απευθύνθηκε σε εκπροσώπους που συγκεντρώθηκαν στη Βιέννη για τον τελικό γύρο διπλωματικών συνομιλιών. 

«Φαίνεται ότι ο κίνδυνος πολέμου στην περιοχή του ΟΑΣΕ είναι τώρα μεγαλύτερος από ποτέ τα τελευταία 30 χρόνια», ανέφερε ο Ζμπίνιε Ράου στην ομιλία του, χωρίς να κατονομάσει τη Ρωσία . 

Ο επικεφαλής του πολωνικού υπουργείου Εξωτερικών έκανε το σχόλιο απευθυνόμενος σε απεσταλμένους από τα 57 μέλη του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ)- απαριθμώντας σειρά συγκρούσεων στις οποίες έχει αναφερθεί η εμπλοκή της Μόσχας. 

«Εδώ και αρκετές εβδομάδες βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την προοπτική σημαντικής στρατιωτικής κλιμάκωσης στην Ανατολική Ευρώπη», δήλωσε ο Ράου, αναφερόμενος πιθανότατα στην ανάπτυξη περισσότερων από 100.000 στρατευμάτων από τη Ρωσία κοντά στα σύνορά της με την Ουκρανία . 

«Πρέπει να επικεντρωθούμε στην ειρηνική επίλυση της σύγκρουσης μέσα και γύρω από την Ουκρανία», πρόσθεσε, καλώντας για «πλήρη σεβασμό της κυριαρχίας, της εδαφικής ακεραιότητας και της ενότητας της Ουκρανίας εντός των διεθνώς αναγνωρισμένων συνόρων της». 

Δυτικά έθνη έχουν κατηγορήσει επανειλημμένα τη Μόσχα ότι σχεδιάζει να εισβάλει στην Ουκρανία όταν το Κρεμλίνο συγκέντρωσε στρατιωτικές μονάδες, άρματα μάχης και πυροβολικό κοντά στα ανατολικά σύνορα της Ουκρανίας. 

Ένα μέλος της ουκρανικής κρατικής υπηρεσίας συνοριοφυλακής βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Λευκορωσία και την Πολωνία, στην περιοχήVolyn της Ουκρανίας, στις 16 Νοέμβρη 2021 

Η Ρωσία κατέλαβε τη χερσόνησο της Κριμαίας από την Ουκρανία το 2014 – αλλά αρνήθηκε επιθετικές προθέσεις στην τρέχουσα κρίση. Το Κρεμλίνο επιμένει ότι η στρατιωτική ανάπτυξη αποτελεί απάντηση στην απειλητική συμπεριφορά της Δύσης μετά την αυξανόμενη παρουσία του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου(ΝΑΤΟ)στην Ανατολική Ευρώπη. 

Η Μόσχα έχει υποβάλει αρκετά προσχέδια αιτημάτων το Δεκέμβρη, αναφέροντας ότι δεν επιδιώκουν περαιτέρω επέκταση του ΝΑΤΟ, πυραύλους στα σύνορα της Ρωσίας και ότι το ΝΑΤΟ δεν θα κάνει πλέον στρατιωτικές ασκήσεις, επιχειρήσεις πληροφοριών ή υποδομές εκτός των συνόρων του 1997. 

Η Ουάσινγκτον έχει αναφέρει ότι ορισμένες από τις εγγυήσεις που πρότεινε η Ρωσία είναι «απλά μη συζητήσιμες για τις Ηνωμένες Πολιτείες», ωστόσο είναι διαθέσιμες για διαπραγματεύσεις και επίλυση ανησυχιών μέσω της διπλωματίας. 

Ο τρίτος και τελευταίος γύρος συνομιλιών της Πέμπτης πραγματοποιείται μετά από συνάντηση υψηλού προφίλ την Τετάρτη, όταν Ρωσική αντιπροσωπεία συναντήθηκε με μέλη του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες για να συζητήσουν προτάσεις ασφαλείας. 

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δέχθηκε τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Αλεξάντερ Γκρούσκο στα συμμαχικά κεντρικά γραφεία για τις συνομιλίες. Ο επικεφαλής της συμμαχίας δήλωσε, «είναι θετικό σημάδι» ότι τα 30 μέλη του ΝΑΤΟ και η Ρωσία κάθισαν γύρω από το ίδιο τραπέζι και συζήτησαν ουσιαστικά θέματα, αν και φαίνεται ότι απαιτείται περισσότερος διάλογος καθώς υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας οι οποίες «δεν θα είναι εύκολο να γεφυρωθούν». 

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ συνομιλεί με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Αλεξάντερ Γκρούσκο εν όψει του Συμβουλίου ΝΑΤΟ-Ρωσίας στα κεντρικά γραφεία της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες του Βελγίου, στις 12 Ιανουαρίου 2022.  

Η Ρωσία έδωσε την Πέμπτη μια ζοφερή αξιολόγηση των συνομιλιών ασφαλείας της Ρωσίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ αυτή την εβδομάδα, χαρακτηρίζοντάς τες «ανεπιτυχείς». 

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι η Μόσχα αντιμετωπίζει ένα σαρωτικό νομοσχέδιο κυρώσεων που παρουσιάστηκε από τους Δημοκρατικούς της Γερουσίας των ΗΠΑ «εξαιρετικά αρνητικά» και ότι η χρονική επιλογή τους σήμαινε ότι έμοιαζε με προσπάθεια να ασκήσουν πίεση στη Μόσχα. 

Ο Πεσκόφ πρόσθεσε ότι ο πρώτος και ο δεύτερος γύρος συνομιλιών μεταξύ Ρωσίας και Δύσης έχουν παρουσιάσει κάποιες «θετικές αποχρώσεις», ωστόσο η Μόσχα αναζητά απτά αποτελέσματα, όχι αποχρώσεις.  

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ
Slider

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

by admin
32 λεπτά ago
Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…
Slider

Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…

by Anna
10 ώρες ago
«Καλοκαιρινό» το αεροδρόμιο του Κουβέιτ μετά την ιρανική επίθεση… Βίντεο
Slider

«Καλοκαιρινό» το αεροδρόμιο του Κουβέιτ μετά την ιρανική επίθεση… Βίντεο

by admin
12 ώρες ago
Σχεδόν 1 στους 4 Καναδούς έχει Αρνηθεί να Κάνει τα Εμβόλια, Σύμφωνα με Έρευνα
ΔΙΕΘΝΗ

Σχεδόν 1 στους 4 Καναδούς έχει Αρνηθεί να Κάνει τα Εμβόλια, Σύμφωνα με Έρευνα

by admin
18 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Βόμβα μεγατόνων από Άντζελο Τζουλιάνο: “Οι κυβερνήσεις είναι απλά μαριονέτες – Οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ διοικούν τον πλανήτη

Βόμβα μεγατόνων από Άντζελο Τζουλιάνο: “Οι κυβερνήσεις είναι απλά μαριονέτες – Οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ διοικούν τον πλανήτη

1 ημέρα ago
Λαζόπουλος: Πάτησα το μήνυμα, μπήκε το Predator – Οι ιδιώτες ήθελαν να μάθουν αν θα ζήσω;

Λαζόπουλος: Πάτησα το μήνυμα, μπήκε το Predator – Οι ιδιώτες ήθελαν να μάθουν αν θα ζήσω;

17 ώρες ago
Υπομονή, η θεία χάρις θα επέμβει – Μια ποιητική-προφητική κατάθεση για τη σημερινή ημέρα πίκρας και την αιώνια ελπίδα του Γένους

Υπομονή, η θεία χάρις θα επέμβει – Μια ποιητική-προφητική κατάθεση για τη σημερινή ημέρα πίκρας και την αιώνια ελπίδα του Γένους

5 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    21 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr