• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Trump (ΗΠΑ): Θα διερευνηθούν υποθέσεις διαφοράς του Biden από το νέο Κογκρέσο – Μην τολμήσουν παράνομες έρευνες εναντίον μου

4 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

«Θα διώξουμε την εγκληματική οικογένεια Biden από τον Λευκό Οίκο το 2024» μετά τις ενδιάμεσες εκλογές δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump

Σε ομιλία του σε συγκέντρωση στο Τέξας, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump δήλωσε ότι οι Ρεπουμπλικάνοι θα ερευνήσουν τον πρόεδρο Joe Biden για υποθέσεις διαφθοράς, εφόσον ξαναπάρουν το έλεγχο του Κογκρέσου στις ενδιάμεσες εκλογές, σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022.

«Ο Biden βαρύνεται με πραγματικά σκάνδαλα.
Και να είστε βέβαιοι, όταν οι Ρεπουμπλικάνοι ξαναπάρουν το Κογκρέσο, η διαφθορά Biden θα ερευνηθεί και θα αποκαλυφθεί από το Κογκρέσο», δήλωσε ο Trump στους υποστηρικτές του στο Τέξας σε ανοικτή εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου 2022.

Εγκληματικότητα και διαφθορά

«Θα διώξουμε την εγκληματική οικογένεια Biden από τον Λευκό Οίκο το 2024!» υπογράμμισε ο Trump.
Στην ομιλία του, έκανε διάφορους ισχυρισμούς για εγκληματικότητα και διαφθορά κατά του ίδιου του Joe Biden και τον γιου του Hunter.
Ο Trump και οι υποστηρικτές του έχουν στέψει τα πυρά τους εδώ και καιρό στον Hunter Biden, του οποίου οι οικονομικές συναλλαγές με την Κίνα και την Ουκρανία έχουν ελεγχθεί εξονυχιστικά.

Οι καταγγελίες

Ο Hunter Biden έχει αρνηθεί οποιαδήποτε αδικοπραγία.
Καμία εγκληματική δραστηριότητα δεν έχει αποδειχθεί και δεν έχει προκύψει κανένα στοιχείο ότι ο Joe Biden έκανε οτιδήποτε για να ωφελήσει σκόπιμα τον γιο του ως αντιπρόεδρο, σύμφωνα με το Business Insider.
Ενώ ο Trump έχει κατηγορήσει συχνά την οικογένεια Biden για ανάρμοστες επιχειρηματικές συναλλαγές, παρόμοιοι ισχυρισμοί έγιναν για τις δικές του οικογενειακές επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της προεδρίας του.
Μια έκθεση από τον οργαισμό Citizens for Responsibility and Ethics στην Ουάσιγκτον, έναν μη κομματικό φορέα, περιλαμβάνονται οι μορφές κατά του Trump ότι εμπλέκεται σε συνολικά 3.400 υποθέσεις όπου υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων κατά τη διάρκεια της προεδρίας του.

Η έρευνα για το Καπιτώλιο

Ο Trump έκανε τα σχόλια για τη διαφθορά Biden και ταυτόχρονα διαμαρτυρήθηκε εκτενώς για την έρευνα της επιτροπής της Βουλής για τις ενέργειές του σχετικά με την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου 2021 και την έρευνα του γενικού εισαγγελέα της Νέας Υόρκης για τις οικονομικές συναλλαγές του Οργανισμού Trump.

«Είναι ντροπή»

Στην ομιλία του, ο Trump δήλωσε ότι οι εισαγγελείς που τον ερευνούσαν ήταν «ρατσιστές» και «ψυχικά άρρωστοι» και ήθελαν απλώς να τον βάλουν στη φυλακή.
Δήλωσε, επίσης, ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να δώσει χάρη στους ταραχοποιούς της 6ης Ιανουαρίου εάν επανεκλεγεί.
«Αυτό που κάνει η μη αιρετή επιτροπή και αυτό που κάνουν οι άνθρωποι που διευθύνουν αυτές τις έρεευνες είναι ντροπή», είπε.

Τι θέλουν οι Ρεπουμπλικανοί

Οι απειλές του Trump να ερευνήσει τον Biden και άλλους Δημοκρατικούς για διαφθορά έχουν απήχηση σε ορισμένους στο κόμμα του, οι οποίοι έχουν δεσμευτεί για δικαστικά αντίποινα ως απάντηση στην έρευνα της επιτροπής της 6ης Ιανουαρίου.
Ο Ρεπουμπλικανός εκπρόσωπος της Βόρειας Καρολίνας Dan Bishop δημοσιοποίησε πρόσφατα κατάλογο Δημιοκρατικών τους οποίους οι Ρεπουμπλικάνοι θα εάν ανακτήσει την το κόμμα τον έλεγχο της Γερουσίας.
Ο βουλευτής Jim Jordan, Ρεπουμπλικανός από το Οχάιο και σύμμαχος του Trump, απαρίθμησε επίσης πρόσφατα μια σειρά από έρευνες που θα ξεκινούσε για την κυβέρνηση Biden εάν οι Ρεπουμπλικάνοι πάρουν τον έλεγχο της εποπτικής επιτροπής του νομοθετικού σώματος
Ενώ ο κατάλογος των ερευνών σχετίζεται με πολιτικές πράξεις που ανέλαβε η κυβέρνηση Biden, η έμφαση εκ μέρους του Trump στρέφεται στα οικονομικά της οικογένειας Βiden.

Πανεθνικές διαμαρτυρίες

Μιλώντας στη συγκέντρωση στο Τέξας, ο Trump κάλεσε σε πανεθνικές διαμαρτυρίες εάν οι εισαγγελείς που ερευνούν αυτόν και τις επιχειρήσεις του «πράξουν οτιδήποτε παράνομο».
Στην ομιλία, φάνηκε να συνδέει τις έρευνες με τον αβάσιμο ισχυρισμό του ότι οι εκλογές του 2020 ήταν νοθευμένες, κάτι που οδήγησε στην εξέγερση στο Καπιτώλιο της 6ης Ιανουαρίου.
«Εάν αυτοί οι ριζοσπάστες, μοχθηροί, ρατσιστές εισαγγελείς κάνουν κάτι λάθος ή παράνομο, ελπίζω ότι θα έχουμε σε αυτή τη χώρα τη μεγαλύτερη διαμαρτυρία που είχαμε ποτέ στην Ουάσιγκτον, στη Νέα Υόρκη, στην Ατλάντα και αλλού, επειδή η χώρα μας και οι εκλογές μας υφίστανται μια διεφθαρμένη εξουσία», διακήρυξε ο Trump
«Στην πραγματικότητα, δεν με κυνηγούν, κυνηγούν εσάς, και τυχαίνει να είμαι το άτομο που  τους παρεμποδίζει», είπε ο Trump στους υποστηρικτές του στη συγκέντρωση.

Tι αποκαλύπτει η επιτροπή

Την ίδια ώρα, η επιτροπή επιλογής της Βουλής που διερευνά την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου διερευνά τις ενέργειες του Trump εκείνη την ημέρα και εξετάζει εάν ο Trump ή οι σύμμαχοί του διέπραξαν εγκλήματα.
Σύμφωνα με τη Γενική Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης, Letithia James, το γραφείο της έχει μέχρι στιγμής αποκαλύψει «σημαντικά στοιχεία» ότι ο Οργανισμός Trump χρησιμοποίησε δόλιες και παραπλανητικές εκτιμήσεις περιουσιακών στοιχείων σε πολλαπλά ακίνητα.

Θέλουν να με βάλουν φυλακή!

«Επί χρόνια, κυνηγούν την εταιρεία μου, πολλά χρόνια, χρησιμοποιώντας κάθε κόλπο τσε μια προσπάθεια κυριολεκτικά, αν μπορούν, να με βάλουν στη φυλακή.
Θέλουν να με βάλουν στη φυλακή», σημείωσε ο Trump.
«Με κυνηγούν χωρίς καμία προστασία των δικαιωμάτων μου από το Ανώτατο Δικαστήριο ή τα περισσότερα άλλα δικαστήρια», σημείωσε.
Σε αρκετές περιπτώσεις, ο Trump έχει προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ για να προσπαθήσει να εμποδίσει τους ανακριτές να αποκτήσουν έγγραφα και αρχεία σχετικά με τις έρευνές τους.

To Ανώτατο Δικαστήριο

Αυτόν τον μήνα, το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του να εμποδίσει την επιτροπή της 6ης Ιανουαρίου να αποκτήσει πρόσβαση στα προεδρικά αρχεία, τα οποία προσπάθησε να αποκρύψει επικαλούμενος εκτελεστικό προνόμιο.
Πέρυσι, το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε επίσης την πρακτική του Trump να κρατήσει μυστικές τις φορολογικές του δηλώσεις.

Θα δώσει χάρη – Τους συμπεριφέρονται άδικα

Ο Trump δήλωσε επίσης πως αν θέσει υποψηφιότητα και κερδίσει τις προεδρικές εκλογές το 2024, θα δώσει χάρη σε όσους κατηγορούνται για ποινικά αδικήματα σε σχέση με τη θανάσιμη επίθεση υποστηρικτών του στις 6 Ιανουαρίου εναντίον του Καπιτωλίου των ΗΠΑ.
«Ένα άλλο πράγμα που θα κάνουμε, και τόσοι πολλοί με ρωτούν σχετικά μ’ αυτό, αν είμαι υποψήφιος και αν νικήσω, θα συμπεριφερθούμε δίκαια σ’ αυτούς τους ανθρώπους της 6ης Ιανουαρίου», δήλωσε καταχειροκροτούμενος.
«Θα τους συμπεριφερθούμε δίκαια.
Και αν αυτό απαιτεί απονομές χάριτος, θα τους δώσουμε χάρη.
Επειδή τους συμπεριφέρονται τόσο άδικα», σημείωσε.

Η εισβολή και τα γεγονότα

Στις 6 Ιανουαρίου 2021 χιλιάδες οπαδοί του Trump εισέβαλαν στο Καπιτώλιο υποκινούμενοι από τους ισχυρισμούς του ότι η εκλογική ήττα του το Νοέμβριο του 2020 ήταν αποτέλεσμα νοθείας.
Οι εισβολείς επεδίωκαν να εμποδίσουν το Κογκρέσο να επικυρώσει τη νίκη του Biden.
Ένας αστυνομικός που έσπευσε να αντιμετωπίσει την επίθεση πέθανε μία ημέρα μετά, ενώ τέσσερις άλλοι, που ήταν φρουροί του Καπιτωλίου, αυτοκτόνησαν αργότερα.
Περίπου 140 αστυνομικοί τραυματίσθηκαν κατά την επίθεση, που διήρκεσε ώρες. Τ
έσσερις εισβολείς έχασαν επίσης τη ζωή τους.
Κατηγορίες έχουν απαγγελθεί σε βάρος περισσότερων των 700 ανθρώπων για συμμετοχή στην επίθεση.

www.bankingnews.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μάικ Άνταμς- Ωρολογιακή Βόμβα 400 Εκατομμυρίων Θυμάτων: Η Σιωπή των MME για την Παγκόσμια Κατάρρευση Τροφίμων
ΔΙΕΘΝΗ

Μάικ Άνταμς- Ωρολογιακή Βόμβα 400 Εκατομμυρίων Θυμάτων: Η Σιωπή των MME για την Παγκόσμια Κατάρρευση Τροφίμων

by admin
54 λεπτά ago
Ξεσπάει χάος – Trump: «Θα τινάξω τον αέρα τα πυρηνικά του Ιράν στο Pickaxe» – Αμερικανοί Στρατηγοί: «Φύγε τώρα, μας διαλύουν»
Slider

Ξεσπάει χάος – Trump: «Θα τινάξω τον αέρα τα πυρηνικά του Ιράν στο Pickaxe» – Αμερικανοί Στρατηγοί: «Φύγε τώρα, μας διαλύουν»

by admin
55 λεπτά ago
Snyder: 43 Ημέρες Μέχρι την Κατάρρευση: Το Ενεργειακό Σοκ που Θα Ξυπνήσει τον Πλανήτη – Και η Ελλάδα στο Μάτι του Κυκλώνα
ΔΙΕΘΝΗ

Snyder: 43 Ημέρες Μέχρι την Κατάρρευση: Το Ενεργειακό Σοκ που Θα Ξυπνήσει τον Πλανήτη – Και η Ελλάδα στο Μάτι του Κυκλώνα

by admin
9 ώρες ago
Ξεκίνησε – Οι Βρετανοί πρόβαραν επιδρομή χάους στην Αγ. Πετρούπολη με χιλιάδες drones – Ρωσικό μένος: Στάχτη το Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ

Ξεκίνησε – Οι Βρετανοί πρόβαραν επιδρομή χάους στην Αγ. Πετρούπολη με χιλιάδες drones – Ρωσικό μένος: Στάχτη το Λονδίνο

by admin
9 ώρες ago
Next Post
Οι εμβολιασμένοι θα τους ΚΥΝΗΓΑΝΕ πρώτοι! «Πιάστηκα ΗΛΙΘΙΟΣ, πίστευα ότι θα με άφηναν ήσυχο» – ΒΙΝΤΕΟ

Οι εμβολιασμένοι θα τους ΚΥΝΗΓΑΝΕ πρώτοι! «Πιάστηκα ΗΛΙΘΙΟΣ, πίστευα ότι θα με άφηναν ήσυχο» – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΥΠΡΟΣ ΑΣΠΡΗΣ – Ο Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ – Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ!

ΚΥΠΡΟΣ ΑΣΠΡΗΣ - Ο Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr