• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΚΥΠΡΟΣ

Kύπρος: To δεύτερο ελληνικό κράτος αίρει απαγορεύσεις στους ανεμβολίαστους – Η Ελλάδα πότε;

4 έτη ago
in ΚΥΠΡΟΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ο υπουργός Υγείας της Κύπρου Μ. Χατζηπαντέλας ανακοίνωσε την άρση της απαγόρευσης εισόδου σε άτομα που δεν έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους πρόγραμμα, δηλαδή σε αυτούς που στην Ελλάδα αλλά και γενικά μέχρι στιγμής θεωρούνταν ανεμβολίαστοι και δεν απολάμβαναν προνόμια όπως η διασκέδαση, η είσοδος σε εσωτερικούς χώρους εστίασης, καθώς και μία σειρά άλλων μέτρων, σε μία προσπάθεια για συντομότερη και ασφαλέστερη επιστροφή στην καθημερινότητα των πολιτών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε υπό την προϋπόθεση πως η ελεύθερη είσοδος των πολιτών θα γίνεται με την επίδειξη αρνητικού rapid test.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Χατζηπαντέλα, το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε:

(α) από τις 21 Φεβρουαρίου 2022, την άρση της απαγόρευσης εισόδου σε άτομα που δεν έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα σε χώρους εστίασης, κέντρα διασκέδασης, κλαμπς, γήπεδα, θέατρα, κινηματογράφους, αίθουσες θεαμάτων, γάμους, βαπτίσεις και διαμονή σε ξενοδοχεία ή τουριστικά καταλύματα. Η είσοδος θα επιτρέπεται με την προσκόμιση SafePass (τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Rapid test ισχύος 24 ωρών).

(β) από τις 21 Φεβρουαρίου 2022, την αύξηση του μέγιστου αριθμού προσώπων σε χώρους εστίασης, κέντρα διασκέδασης, κλαμπς, γάμους και βαπτίσεις, από 200 σε 250 άτομα, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και του μέγιστου αριθμού ατόμων ανά τετραγωνικό μέτρο που είναι σε ισχύ.

(γ) από τις 21 Φεβρουαρίου 2022, την αύξηση του αριθμού προσώπων ανά τραπέζι σε χώρους εστίασης, κέντρα διασκέδασης, κλαμπς, γάμους και βαπτίσεις, από 8 σε 12 άτομα.

(δ) από τις 21 Φεβρουαρίου 2022, την αύξηση του αριθμού των συναθροίσεων σε οικίες από 10 σε 20 άτομα, μη συμπεριλαμβανομένων παιδιών μέχρι 12 ετών.

(ε) την άρση της απαγόρευσης του χορού και την αύξηση του ανώτατου ορίου ατόμων σε χώρους εστίασης και αναψυχής, μετά από την κατάρτιση ειδικού πρωτοκόλλου. Εξουσιοδότηση του Υπουργού Υγείας για διαβούλευση με τους εμπλεκόμενους φορείς και εφαρμογή του πρωτοκόλλου μετά από έγκριση της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής.

(στ) από τις 21 Φεβρουαρίου 2022, όπως τα παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω που φοιτούν σε νηπιαγωγεία και προδημοτική, υποχρεούνται να διενεργούν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test) μία φορά την εβδομάδα.

(ζ) την εισαγωγή του μέτρου “test to stay” (τεστ για 5 συνεχόμενες ημέρες για τις επαφές κρουσμάτων) σε νηπιαγωγεία και προδημοτική (εξαιρούνται τα βρεφοκομικά τμήματα και σταθμοί). Η ημερομηνία έναρξης και ο τρόπος εφαρμογής του μέτρου θα ανακοινωθούν μετά από διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί με τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις συντεχνίες των εργαζομένων και τους συνδέσμους γονέων.

(η) την εισαγωγή του μέτρου “test to stay” στη Δημόσια και Εκπαιδευτική Υπηρεσία. Η ημερομηνία έναρξης και οι λεπτομέρειες εφαρμογής του μέτρου, θα ανακοινωθούν μετά από διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί με τις αρμόδιες υπηρεσίες και τις συντεχνίες των εργαζομένων.

(θ) την παράταση του μέτρου “test to stay” στη Δημοτική και Μέση εκπαίδευση.

(ι) από τις 21 Φεβρουαρίου 2022, τη μείωση του ποσοστού τηλεργασίας από 50% σε 25% του προσωπικού κάθε εταιρείας ή οργανισμού στον τομέα παροχής υπηρεσιών, εξαιρουμένων των ουσιωδών υπηρεσιών. Υπενθυμίζεται ότι στο ποσοστό συμπεριλαμβάνονται άτομα τα οποία λόγω νόσησης ή δήλωσης ως στενή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα τίθενται σε αυτοπεριορισμό και εργάζονται από το σπίτι, καθώς και άτομα που κάνουν χρήση της άδειας ανάπαυσης τους.

(ια) από τις 28 Φεβρουαρίου 2022, την επανέναρξη όλων των χειρουργείων που αφορούν ψυχρά περιστατικά. Τονίζεται πως θα συνεχιστεί η παραπομπή ασθενών σε Τμήματα Ατυχημάτων Επειγόντων Περιστατικών ιδιωτικών νοσηλευτηρίων με σκοπό την αποσυμφόρηση των ΤΑΕΠ Νοσηλευτηρίων εντός ΓεΣΥ.

(ιβ) από τις 21 Φεβρουαρίου 2022, όπως για εργαζόμενους σε δομές ημερήσιας φροντίδας ευπαθών ομάδων, ξενώνες μεταβατικής φιλοξενίας αστέγων, κέντρα ημέρας και δομές παιδικής προστασίας, να απαιτείται η επίδειξη είτε αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ισχύος 72 ωρών, είτε αρνητική εξέταση ταχεία ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test) ισχύος 24 ωρών, είτε εν ισχύ πιστοποιητικό ολοκληρωμένου εμβολιασμού, είτε εν ισχύ πιστοποιητικό ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19.

(ιγ) από τις 21 Φεβρουαρίου 2022, την αύξηση της πληρότητας σε γήπεδα στο 70% της χωρητικότητας.

(ιδ) από τις 21 Φεβρουαρίου 2022, την αύξηση της πληρότητας σε θέατρα, κινηματογράφους και αίθουσες θεαμάτων στο 75% της χωρητικότητας.

(ιε) την παράταση της ισχύος των υφιστάμενων μέτρων μέχρι και τις 14 Μαρτίου 2022.

pronews.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Σοφία Παπανικολάου: ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΜΟΥ “ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ”…
Slider

Σοφία Παπανικολάου: ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΜΟΥ “ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ”…

by admin
18 ώρες ago
ΑΡΘΡΟ ΦΑΝΟΥΛΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ: Κύριοι, αν ήταν «Συμφωνίες» δεν θα χρειάζονταν το Ψήφισμα 649/90!
ΚΥΠΡΟΣ

ΑΡΘΡΟ ΦΑΝΟΥΛΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ: Κύριοι, αν ήταν «Συμφωνίες» δεν θα χρειάζονταν το Ψήφισμα 649/90!

by admin
6 ημέρες ago
Δεν είναι ραβίνος … είναι ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου που απένειμε τιμητική πλακέτα στον απερχόμενο Πρέσβη του Ισραήλ!
Slider

Δεν είναι ραβίνος … είναι ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου που απένειμε τιμητική πλακέτα στον απερχόμενο Πρέσβη του Ισραήλ!

by admin
2 εβδομάδες ago
ΑΡΘΡΟ ΦΑΝΟΥΛΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ: 1957: «Η Κύπρος δεν στοίχιζε τίποτα του Bρετανού φορολογουμένου…»
ΚΥΠΡΟΣ

ΑΡΘΡΟ ΦΑΝΟΥΛΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ: 1957: «Η Κύπρος δεν στοίχιζε τίποτα του Bρετανού φορολογουμένου…»

by admin
2 εβδομάδες ago
Next Post
ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ με αρχή τον Καναδά! Απόφαση «ΒΟΜΒΑ» κατά της ελευθερίας – ΒΙΝΤΕΟ

ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ με αρχή τον Καναδά! Απόφαση «ΒΟΜΒΑ» κατά της ελευθερίας – ΒΙΝΤΕΟ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ (15/2/2022)

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ (15/2/2022)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr